Eye do!

O καιρός πάλι άλλαξε. Το κρύο με κρατάει για ώρες κάτω από το πάπλωμα. Χωρίς μουσικές και παραμύθια ψάχνω τη δύναμη για να σηκωθώ γρήγορα. Kαι θέλω δε θέλω τα καταφέρνω.
Φτιάχνω καφέ μηχανικά, βάζω τηλεόραση να παίζει, τα βάζω με την ησυχία στο σπίτι και ανάβω καλοριφέρ. Φοράω χοντρές κάλτσες κι ένα τεράστιο φούτερ του ψηλού άντρα και τεντώνομαι πάνω από την καφετέρια, αναμένοντας το θόρυβο ότι ο καφές έγινε!
Και μετά κάθομαι στο pc μου και μετράω 10 λεπτά δικά μου πριν μοιραστώ το επόμενο μισάωρο με μοναδικές φωνές, υπέροχες απαιτήσεις και γλυκιές μυρωδιές από γάλα και κακάο. Και ξυπνάω για τα καλά!
Στο μεταξύ, έχω ανοίξει το gmail μου και διαβάζω μηνύματά σου. Είναι όλα τόσα ιδιαίτερα. Μου μιλάς με χρώμα, βάζεις τη δική σου πινελιά λάμψης στη μέρα μου και με παρακινείς για ομορφιές αλλιώς κι αλλιώτικες. Δικό μου το μότο. Δική σου η πραγματοποίησή του. «Η ομορφιά κρύβεται στα απλά» σου γράφω και μετά εσύ βάζεις την παρέα σου κι η ματιά σου γίνεται έμπνευση και ξεκινάμε μαζί για άλλα.
ΥΓ1: Μου ζητάς να διαλέξω τα λουκ που αγαπώ για τη νέα σεζόν. Και λέω να το κάνω αμέσως τώρα. Πριν στα δείξω όλα, όμως, να σου πω ότι πάντα προσθέτω τη δική μου πινελιά σ’ αυτά για να καθορίσουν απόλυτα το στυλ μου. Είναι ο δικός μου τρόπος να βλέπω τα πράγματα αλλιώς κι αλλιώτικα.
ΥΓ2: Στο μεταξύ, η νέα σεζόν τα’χει όπως πάντα όλα. Πολυχρωμία για ποπ διάθεση, μαύρο για έξτρα δύναμη, ροζ για ρομαντισμό, διαφάνεια για υπερ-γοητευτικά κορίτσια και λάμψη σε κάθε μορφή της. Διαλέγω και κάνω τα δικά μου. Στα μέτρα μου τα φέρνω όλα. Εσύ;
ΥΓ3: Και να μόλις ανοίγω τα νεσεσέρ και αραδιάζω κραγιόν σε πολλές αποχρώσεις και φωτεινά βερνίκια με ματ υφή. Αγαπώ. Σε στοίβες μέσα στο συρτάρι ψάχνω το σωστό ρουζ για σήμερα. Και μετά πιάνω το κουτί με τις μάσκαρα και αναρωτιέμαι: τι θέλω για σήμερα; Μήκος, όγκο, ένταση, ή χρώμα;
ΥΓ4: Και το απόγευμα φεύγω από το γραφείο βιαστικά. Και χρειάζομαι μια τόνωση πριν το τελευταίο ραντεβού. Και το κάνω μ’ ένα άρωμα. Πάντα έχω ένα στην τσάντα μου. Και μετά πιάνω μικρόφωνο (για το ραδιόφωνο). Κι ενώ περιμένω το εισιτήριο της επιστροφής για το σπίτι με μυρωδιές από φαγητό και τσάι με λεμόνι το βράδυ, εκεί με την τηλεόραση ανοιχτή, τις παιδικές φωνές να δίνουν ένταση στη στιγμή, απαντώ σε κάθε δικό σου σχόλιο στο FB και συγκεντρώνω τις φωτογραφίες σε ειδικό φάκελο. Τα κάνω όλα μαζί. Και κάθε φορά με άλλο τρόπο. Άλλη σειρά. Άλλο συνδυασμό. Έτσι είναι και το μακιγιάζ. Ένα σκέτο έντονο κραγιόν συνδυασμένο με μια ιριδίζουσα πούδρα είναι διαφορετικό από ένα κόκκινο κραγιόν που ταιριάζει με μια στρώση μάσκαρα. Συμφωνείς;
ΥΓ5: Η δική μου καθημερινότητα πια τα’χει όλα. Και η δική σου. Γι’ αυτό όπου κι αν τρέχεις, όπου κι αν βρίσκεσαι, κοίτα να περνάς αλλιώς κι αλλιώτικα. Οι κανόνες έχουν φτιαχτεί για να τους αλλάζουμε. Να που κρύβεται η ομορφιά. Σ’ αυτά που μόνη σου μπορείς να πετύχεις.
ΥΓ6:  Η νέα μου μανία είναι αυτά τα λουκ που έχουν κάτι από τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Με ή χωρίς χρώμα ψιθυρίζουν ομορφιά ανεπιτήδευτη κι έχουν δυναμική. Μ’ αρέσουν πολύ αυτά τα λουκ που αρχικά μπορούν να σου φανούν αδιάφορα, αλλά στη συνέχεια σε προκαλούν να τα δημιουργήσεις ξανά και ξανά. Και να τα δεις από άλλη γωνία. Τα προτιμώ απ’ αυτά που η σκιά απλώνεται με αυθάδεια μέχρι τα φρύδια και δεν έχουν καθόλου τόνους ονείρου. Τα προτιμώ χίλιες φορές περισσότερα από τα άλλα που φωνάζουν ότι το μεικαπ καλύπτει κάθε αυθορμητισμό σου. Τα πιο ωραία λουκ είναι αυτά που βάζεις τη δική σου πινελιά. Τη μοναδική!
ΥΓ7: Και τώρα λέω να σου μιλήσω για τη μοναδική πρόσκληση που έχω στα χέρια μου για 10 Beauty Diaries Friends
(που μένουν σ’ αυτή την πόλη). Για που; Για το απόλυτο private make up party της σεζόν! Πότε; Αυτό το Σάββατο 3 Μαρτίου, στις 5.30 μ.μ. Πού; Σ’ έναν υπέροχο χώρο! Στο Hondos Center στο Κολωνάκι (Μέρλιν 6)!
Kαι τις τυχερές φίλες δεν θα υποδεχθώ μόνη! Μαζί μου, και εννοείται πρωταγωνιστής αυτού του party, το ταλαντούχο αγόρι των χρωμάτων, Γρηγόρης Πυρπύλης, Official Make-Up Artist της Maybelline New York και φυσικά η Maybelline New York με τρελές ομορφιές! Δέχεσαι; Θα περάσουμε τέλεια! Θα σου δώσουμε μικρά tips ομορφιάς και θα σου αποκαλύψουμε τα πιο hot μυστικά μας για άμεση λάμψη!
Έχω κι άλλα. Να πω;
Ο 5ος όροφος του καταστήματος -Hondos Center στο Κολωνάκι, θα είναι ειδικά διαμορφωμένος ώστε να θυμίζει Νέα Υόρκη! Ένα «Νεοϋορκέζικο» μπουντουάρ και χαρακτηριστικές νεοϋορκέζικες γεύσεις θα «ταξιδέψουν» τις νικήτριες στην πόλη που φιλοξενεί όλα τα trends της μόδας και της ομορφιάς!
Τι λες; Είσαι έτοιμη να ζήσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία;
ΥΓ8: Πάρε λοιπόν μέρος στο διαγωνισμό, και γίνε μία από τις 10 τυχερές που θα λάμψουν με την παρουσία τους και θα απολαύσουν μαζί μου χρωματιστά κοκτέιλ και επιπλέον θα έχουν πολλές ακόμη εκπλήξεις εκεί!

Μοιράσου τώρα  ένα μικρό μυστικό λάμψης του μακιγιάζ σου κάτω απ’ αυτό το post και μπες στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 2 Μαρτίου το μεσημέρι (δεκτά τα σχόλια έως τις 3μ.μ). Την ίδια μέρα το βράδυ μετά τις 9 θα ανακοινωθούν με άλλο post οι 10 beauty diaries friends που θα το χαρούν δεόντως.
Για διπλή συμμετοχή κάνε like στο Beauty Diaries Blog στο FB και share τη φωτογραφία με το σούπερ ύφος, που ταιριάζει απόλυτα σ’ ένα Maybelline New York girl. Το΄χεις;

Το’χεις!
Κοίτα να περνάς αλλιώς κι αλλιώτικα! Κι εγώ μαζί σου!

Τα φιλιά μου

photos source by: ifloveisaplace.tumblr.com, theglossiernerd.tumblr.com, fashhporn.tumblr.com, whitershadeofgray.tumblr.com, mademoisell-e.tumblr.com, autumn-cashmere.tumblr.com, barbielove.tumblr.com, fashion-beaute.tumblr.com, runawayontherunway.tumblr.com, starswaggerific.tumblr.com, about-inspiration.tumblr.com, ohsolovelyobsessions.tumblr.com





Tags: , , , , , ,

113 σχόλια »

  zazazou wrote @ 28 Φεβρουαρίου, 2012 at 23:16

Σημερα…. Δεν εκανα τιποτα απο τα καθημερινα!!! Δεν εβαλα mascara, δεν εβαλα ρουζ… Δεν διαλεξα το διαφανο gloss μου αλλα επελεξα το σπιτι… Μασκες και ξεκουραση!!!

  Mirella wrote @ 28 Φεβρουαρίου, 2012 at 23:17

Είμαι η πρώτη?!!!! Λοιπόν, το μυστικό μου για λάμψη είναι να απλώνω λίγη βαζελίνη (εκτός από τα χείλη, βέβαια) στο κόκκαλο του φρυδιού, Είναι σαν φυσικό lifting!!!!!

  Ria wrote @ 28 Φεβρουαρίου, 2012 at 23:19

Θέλω, και το μυστικό μου είναι το glitter. Σε μικρές ποσότητες ή στη σκιά ή στα χείλη, σε κάνει χαρούμενη, και σου φωτίζει το πρόσωπο. Glitter makes my world go round! :D

  Gallidoula wrote @ 28 Φεβρουαρίου, 2012 at 23:21

Εννοείται ότι Eye do λατρεμένη μου!!Χάνουμε τέτοια συνάντηση που περιέχει λίγο την παρουσία σου, λίγο το χαμόγελο σου, λίγο από ομορφιές;;;Ποτέ!!!!Μυστικό μακιγιάζ δεν έχω αλλά ευελπιστώ πως θα μάθω κάποια στιγμή!!Πάντως πάντα είμαι ο εαυτός μου και δεν αγαπώ τα πολύ έντονα, προτιμώ τα απλά και τα ωραία!!
Σε φιλώ γλυκά, γλυκά και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις beauties…..!!! :)

  Angelina wrote @ 28 Φεβρουαρίου, 2012 at 23:21

Σήμερα η ημέρα ήταν κακή, γεμάτη άσχημα νέα … το μόνο τρυκ μου είναι να κρυφτώ κάτω από το πάπλωμα, να υποκριθώ ότι είναι η σκηνή των ινδιάνων – όπως όταν παίζαμε με την αδερφή μου παιδιά! -, να εκμυστηρευτώ στον άνθρωπό μου όλα όσα με βασανίζουν … και να αφήσω την νύχτα να περάσει, κρατώντας το χέρι του σφιχτά…

  Jordan wrote @ 28 Φεβρουαρίου, 2012 at 23:24

O διαγωνισμός σας προβάλεται από το http://www.tixerakias.com
και στο fan page μας sto Facebook : https://www.facebook.com/tixerakias.com.gr
Ευχαριστώ πολύ.

  Irene wrote @ 28 Φεβρουαρίου, 2012 at 23:25

Εφακι μου μακάρι μακάρι να μαι μια απο τις τυχερες που θα έρθουν στο πάρτυ!!!!!! Παρόλο που κέρδισα και το υπέροχο κραγιόν στο προηγούμενο post σου και το χω λατρεψει!! Και ναι μου αρέσει το natural look που ομορφαίνει τα χαρακτηριστικά χωρίς πολλα πολλα . Αχ μακάρι να βρεθώ εκει να μάθω περισσότερα για το μακιγιάζ και να σε δω απο κοντά… Kisses ps θα με φάει η αγωνία μέχρι τη Παρασκευή! Ε ρε τι μου έκανες νύχτιατικα!! Η Καρδια μου χτυπάει δυνατά

  bana wrote @ 28 Φεβρουαρίου, 2012 at 23:26

ena kalo mustiko einai na vazete pada enudatikh prin balete to makeup sas gia na fainetai h epidermida sas pio lamperh !!!

  Adeola Naomi wrote @ 28 Φεβρουαρίου, 2012 at 23:28

Thanks efi gia ola sou ta kala logia kai ta mikra mustika pou mas dineis alla kai gia tin parea sou, poso tha ithela na menw Athens gia na parw meros kai as min kerdisw, diavaza to post kai elega mesa mou poso thea paizei na einai I Efi pou mas grafeis auta ta wraia logia ? Na eisai panta kala kai xaroumeni gia na mas kaneis panta parea, kai kali tuxi se autous pou tha paroun meros!!!
Ta filia mou koukla.

  Aspasia wrote @ 28 Φεβρουαρίου, 2012 at 23:30

Den exo kapio idietero mistiko gia lampsi alla afto pou pistevo ine na vriski i kathe kopela to makigiaz pou tis teriazi…kai pano ap’ola na min to parakani me ta xromata,giati oso kai na mas aresi na piramatizomaste kai na psaxnomaste..to polli panta aferi tin kathe lampsi.

  Δέσποινα Κρήτη wrote @ 28 Φεβρουαρίου, 2012 at 23:31

Εγώ αυτό που έκανα μετά από πολύ καιρό είναι ότι κοιμήθηκα νωρίς! Είναι απίστευτο πόσο ευεργετικός είναι ο ύπνος νωρίς το βράδυ για τα μάτια μας… Κάθε πρωί πάντως, αυτό που δεν ξεχνώ ποτέ είναι το concealer μου, όχι σε μεγάλη ποσότητα, ίσα ίσα να καλύψει τους μαύρους κύκλους και για τελείωμα λίγη φωτεινή μπεζ σε φυσικούς τόνους σκιά, σβησμένη, να φωτίζει το βλέμα.

  ΚERDISETO wrote @ 28 Φεβρουαρίου, 2012 at 23:32

O διαγωνισμός αναρτήθηκε και προβάλλεται στο KERDISETO και στη σελίδα μας στο Facebook Kerdiseto-Δωρεάν Online Διαγωνισμοί

  ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΙΓΚΟΥ wrote @ 28 Φεβρουαρίου, 2012 at 23:41

Τωρα να σου πώ πάλι το κλασσικό “θέλωωωω θέλωωωωω” ξέρω ότι θα γελάσεις! Το ξέρεις!!!! Όπως ξέρεις ότι λατρευω τις μάσκαρα και ψηνομαι απίστευτα να δοκιμάσω τη νέα της Maybelline!!!!
Παρακαλάω να είμαι μέσα στις νικήτριες (Διοτι το άλλο ακομα το φυσάω κ δεν κρυώνει….)
Μυστικό δεν έχω κανένα ιδιαίτερο απλά μ’αρεσει να βάζω 2 μασκαρα για να εχω διπλό αποτέλεσμα και όταν βάζω ρουζ συμπληρώνω με ένα μους ρουζ απο πάνω για να κρατάει η λαμψη του περισσοτερο :)

  Eleni Dot wrote @ 28 Φεβρουαρίου, 2012 at 23:41

Το δικό μου μυστικό λάμψης είναι πριν μια ωραία έξοδο βάζω φέτες αγγουράκι ή πατάτα στα μάτια κ όταν βάφω τα μάτια βάζω στην πάνω και εξωτερική γωνία ένα λευκό γυαλιστερό shimmer ή σκιά!!!

  ΜΑΙΡΗ ΣΙΑΧΡΑ wrote @ 28 Φεβρουαρίου, 2012 at 23:46

αχ για άλλη μια φορά η Αθήνα το κέντρο του κόσμου και φυσικά της ομορφιάς,όμως δεν είμαι μακριά και μάλλον δεν δουλεύω αυτό το Σάββατο..χαχαχα βρε λες?παρέα για την διαδρομή επιτρέπετε? όχι τίποτα άλλο βαριέμαι να οδηγώ μόνη…

  ilona kolodziejska wrote @ 28 Φεβρουαρίου, 2012 at 23:49

:)

  AGGELIKH wrote @ 28 Φεβρουαρίου, 2012 at 23:50

Shmera h mera htan periergh…apo to proi kati den mou phgaine kala…xoris logo…omos opos leo panta ta apla pragmata einai ta kalutera ena xamogelo kai ola ftiaxnoun auta exoun axia opos to xamogelo ths anipsias mou…sou ftiaxnei ti diathesi..opos h epistrofh mou me to amazi kai kataleuka ola gyro mou apo to xioni…beauty tip…polu upnos polu nero giati krataei tin ygeia sto derma moy kai to fusiko gloss mou auto pou exo ftiaxei monh mou me proionta apo to farmakeio uparxei panta kai pantou pano mou kai h maskara mou…thelo poluuuuuuuuuuuuuuuuuuu na ertho kai egooooooooooooooo

  popi wrote @ 28 Φεβρουαρίου, 2012 at 23:56

like

  Χρυσαυγη wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 00:08

to kalitero tryk gia mena einai panta na ksevafw to prosopo mou me fisika ilika oste na feygoun oi ripoi kai o ipnos 8 wres th mera!!!

  dimitroula wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 00:11

xrisimopoiw proionta kyriws farmakeytika pou exoun egiimeni poiothta!!!

  smaroula wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 00:12

vafomai elaxista to kalokairi kai etsi to derma mou kanei ena dialeimma kai anapneei!!!

  Evi wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 00:24

Το πιο αποτελεσματικό “μυστικό” για λάμψη είναι η καλή διάθεση!Οταν λοιπόν ετοιμαζομαι φοράω το πιο αισιόδοξο χαμόγελο μου και αμέσως φωτίζονται όλα!!Βοηθαει βέβαια κ το μπες μολύβι εσωτερικά στα ματιά,η μασκαρα και το ζουμερο lip gloss!!Αλλα μη ξεχνάμε ότι αν δεν είμαστε καλά “μέσα” δεν φαινομαστε και καλά “έξω”

  NIKH ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 00:40

AΠΛΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

  Polina wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 00:56

Αχ εφη θελω τοοοοοσο πολυ!!!! Luv N.Y!!!!!tip????για ανανεωμενη επιδερμιδα στο λεπτο και φρεσκια;;;;να περασετε ενα παγακι με κυκλικες κινησεις σε ολο το προσωπο σας!!!!απλα μοναδικο!!!

  Naf wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 00:56

εχω ενα μυστικό…το λένε Benetint και είναι ένα ρούζ σε υγρή μορφή. Διαρκεί πολύ και δίνει αυτό το “φυσικό” blush. Μαγουλάκια ροδαλά, ελαφρύ μακιγιάζ και έφυγες!

  bella wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 01:07

Ενυδατική πριν το φον ντε τεν ,γερή δόση μασκάρα!!!!!!
-ΠΑΝΤΑ maybelline volum’express black drama-
και λίγο ρουζ σε απόχρωση…. (σαν να σου τσίμπησαν λίγο τα μαγουλάκια) ;-)
eye doooooooooo!

  Βασιλική wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 01:20

το μυστικό μου είναι να είμαι ξεκούραστη, χαρούμενη και τότε πραγματικά λάμπω!!

  Iωάννα Ελευθερίου wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 01:47

ΕΓΩ(ΕΜΟΥ,ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ)(!!!)
ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ,ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ,
ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΑ(!) ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ
ΚΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ……
ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ-ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΦΗ-
ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΟΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ?
ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ (!)
ΣΤΟ HONDOS ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΛΘΩ
(CHIC)……! ! !
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ BEAUTY DIARIES.

  valia wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 02:14

kai enw eisai apogoiteumeni ligo apo tis anatropes stin zwi sou erxodai ta post auta na su dwsoun aisiodoxia!!!
aparaito axesouar gia mia edoni matia einai mia kali mascara!!!(eidika otan exeis anoixtoxrwma matia)

  Marianne wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 04:20

To apoluto mustiko omorfias mou einai na krataw thn epidermida mou katharh kai enudatwmenh, gia auto panta xrhsimopoiw mia swsth krema proswpou kai scrub kai gia zoumera xeilh xrhsimopoiw lip balm kai apo panw lipgloss gia extra lampsh

  Claire wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 08:04

Καταπληκτικό το δώρο!!! Οσες κερδίσουν θα είναι απίστευτα τυχερές!!!!
Εγω οταν βαφομαι σωστά, βάζω και λιγη glitter powder στα σημεία πάνω απο το ρουζ.

  Karmen Louisa wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 08:40

Για μένα το απόλυτο μυστικό είναι η καλή ψυχολογία. Όταν είσαι ήρεμη ακτινοβολεί γαλήνη το πρόσωπό σου, όταν είσαι ευτυχισμένη και γεμάτη, πλημμυρίζει το πρόσωπό σου με χαρά και όταν έχεις αυτοπεποίθηση, νιώθεις σαν να είσαι η ομορφότερη και ελκυστικότερη γυναίκα στο κόσμο!! Καλή μας επιτυχία!!!

  ΕΛΙΣΑΒΕΤ wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 08:55

ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΟΛΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ,ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΒΑΖΩ ΠΑΝΤΑ LIPOSAN…ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΣΙΑ,ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!

  alkistis wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 08:56

Καλημέρα!Το μυστικό λάμψης μου η καλή μου διάθεση.

  παρασκευη wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 09:15

Το μυστικο μου….να χαμογελας….και το πιο απλο μακιγιαζ φανταζει τελειο….!!!καλημεραααα:-)

  alexandra wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 09:20

Όμορφα τα λές πάλι, μπράβο σου εφούλα, Να περάσετε καλά !!

  ΕΥΤΥΧΙΑ wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 09:31

xrisimopoiw proionta kyriws farmakeytika pou exoun egiimeni poiothta!!!

  DEPI wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 09:58

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΝΟΣ!

  Eleni wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 10:01

Kalhmera beauty!! Opws kai na mai, vazw panw apo to makigiaz, sta mhla, mia pinelia iridizousas poudras.. etsi gia na lampw, kontra ston kairo!!!!! Ta filia mou :)

  elena wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 10:12

To οικογενειακό μας μυστικό το είχε ανακλύψει η γιαγιάκα…είναι οι καψουλίτσες Eviol καθαρή βιταμίνη Ε !!!
Aφήστε τους άλλους να τις πίνουν….εσείς σπάστε τις και απλώστε τις στο πρόσωπό σας -κατά προτίμηση βράδυ- το πρωί το πρόσωπό σας θα σας πει καλημέρα με λάμψη και απαλότητα!!! Α!! και σώζει και από την κόκκινη μυτούλα λόγω κρύου!!! ΧΧΧ

  Ντίνα Κανελλοπούλου wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 10:12

H poudra gia lampsi sta zigomatika einai to mystiko!!! Kalhmera!!!

  ΑΝΑΤΟΛΗ wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 10:21

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΜΕΙΚΑΠ ΠΡΩΤΑ ΒΡΕΧΩ ΤΟ ΠΟΝΠΟΝ ΜΕ ΛΟΣΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΤΟ ΜΕΙΚΑΠ…ΔΙΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΑΜΨΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΑΣ ΜΕΙΚΑΠ…!!!!!!!!!!!!!!

  maria_k wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 10:40

kalimera se oles tis omorfes!!!!! to idaniko mou einai polles wres upnou……k to prwi enudatiki…..concealer……ligo rouz gia freskada k lip balm……k ennoeitai pada….8etiki dia8esi k ametrita xamogela!!!!

  Maria Simon wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 11:26

kalh epituxia!

  EFI wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 11:34

Το μυστικό για να λάμπεις οληηηη μερα ειναι ο έρωτααας! Αχ πόσο μου μου λείπει! ΑΑαα και πολύ νερό κορίτσια:)
Καλημέρα σε όλες!

  Alemar Marlex wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 11:49

Καλύτερο μυστικό δεν υπάρχει, απο το να ζεις την απόλυτη ευτυχία με τον σύντροφο της ζωής σου, να ζεις αυτά τα μικρά και καθημερινά κάθε μέρα μαζι του! Αυτο το μυστικό λοιπόν, εδώ και 8 χρόνια με κάνει να νιώθω λαμπερή, ξεγνοιαστη! Γράφω τη μιζέρια στα παλιά μου τα παπούτσια και τολμώ να ζω έντονα, αλλα απλά.. Γιατί στα απλά βρίσκεται η ευτυχία, όπως λέει και μια γλυκιά ψυχή!
Συμφωνώ απόλυτα με τη φρεσκάδα που δίνει ένα απλό μακιγιάζ και μου αρέσει το make up να μπαίνει εκει που χρειάζεται και όταν χρειάζεται, χωρίς να δημιουργεί μάσκα στο πρόσωπο!
Τέλος, εύχομαι να σε συνοδεψω σ’ αυτο το τρελο πάρτυ! Τα φιλιά μου!

  evi wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 12:00

Δεν θα ειμαι Αθηνα, στις 3 Μαρτιου, ειμαι εγω η φιλη σου απο την άλλη πόλη, χαχαχα, ξερεις εσυ, σε παρακαλω να ανεβασεις φωτογραφιες, να δω, να νομιζω οτι ειμαι μαζι σου, σας. Καλη επιτυχια, πολλα πολλα φιλια!!!

  marmar wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 12:15

Καλημέεεεεερα!!!!Χρώματα παντού……’Αντε και έρχεται η άνοιξη….ελπίζω και μεταφορικά!!!!Και να φανταστείς μένω 10 λεπτά με τα πόδια απο το Σύνταγμα!!!Μακάρι να σε γνωρίσω!!!Μυστικό λάμψης…τετριμμένο αλλά να είμαι καλά ψυχολογικά!Φαίνεται και εξωτερικά ΠΑΝΤΑ!!’Οταν δεν είμαι καλά….απλά ένα κραγιόν ματ σε φούξια χρώμα και λιγη μάσκαρα!Μα άλλος άνθρωπος γίνομαι σου λέω….Φιλιά πολλά σε όλη την παρέα!

  ΣΟΦΗ ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 12:16

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!!!!!ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΤΟ POST ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΕΡΟΧΟ!!!ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ/ΑΥΠΝΗ/ΜΕ ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΡΟΥΖ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

  Dora wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 12:28

Το eye-liner! :) ***

  Leoni wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 12:54

Καλημέρα Έφη, καλημέρα κορίτσια!!!!!! Τι σούπερ ουάου διαγωνισμό ετοίμασες πάλι?? Μέσα εννοείται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xxxxx
Ναι στην ομορφιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  daphne wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 13:07

kathe proi concealer kai ligh maskara sta matia kai ena apalo lip gloss..auto einai to diko mou tip!:)

  Χρύσα Πανταζοπούλου wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 13:22

Μυστικό λάμψης ε;;!! Νομίζω μια ενυδατική όπως η BB της Garnier! Τη δοκίμασα και πραγματικά έλαμπε το προσωπό μου!!
Αααα και πολλά αυθόρμητα χαμόγελα! Φαντάζομαι θα έχεις διαπιστώσει πόση λάμψη δίνουν ;)

  vvassiliki wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 13:27

To μόνο αποτελεσματικό μέτρο που ξέρω είναι ο πολύς ύπνος!

  ΜΙΝΑ wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 13:39

ΑΦΟΥ ΒΑΛΩ ΜΕΙΚ ΑΠ ΠΟΥΔΡΑΡΟΜΑΙ ΜΕ ΠΕΡΛΕΣ ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΜΠΡΟΝΖΕ. ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ

  ellie wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 13:45

το δικο μ μυστικο , ενας καλος υπνος και ενας καλος καθαρισμός … ! το μακιγιαζ δεν τ εχω ιδιαιτερα , οποτε ελπιζω να παρευρεθώ και εγω τ σαββατο για αυτο τ συντομα μαθημα ομορφιας :)

  Smaro wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 14:00

Very Good!!!

  katerina giannaki(ninaki) wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 14:05

to mistiko mou einai na vazo stin exoteriki gonia tou matiou pio skoura skia gia na fainontai megalitera

  ΡΑΝΙΑ wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 14:28

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΟΥΜ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΟΥ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ ΓΕΙΑ ΣΑΣ

  nina wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 14:46

Γενικότερα έχω πολύ λιπαρό δέρμα οπότε το δικό μου μυστικό είναι η μάσκα από άργυλο! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα!

  fotini wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 14:50

teleio…kali epitixia se olous….kai se mena fisika…

  Mania! wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 14:50

Ακουγεται τελειο και παραμυθενιο και ο,τι πρεπει για να το συμπεριλαβω στο κουτι με τις αναμνησεις μου!!εχω παθει κατι με τα καλλυντικα τον τελευταιο καιρο και τα θελω ολα!!!αυτο που καταλαβα ειναι οτι αν θες να δωσεις λιγη λαμψη επανω σου,εκτος απο το προσωπο σου,μπορεις να βαλλεις ενα εξτρα χαρουμενο-ανοιξιατικο μανο!!!!φιλιαααααααα

  kate77 wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 14:56

Ax ti wraio event!Pragmatika tha ithela toso poly na pareyrethw giati de gnwrizw ti tha prepei na kanw gia na dinw lampsi sto proswpo mou!Elpizw omws to Savvato na mathw kai na to moirastw me oles oses de tha ta kataferoun na einai ekei!

  KaterinaF wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 15:09

Μακάρι τώρα που βρίσκομαι στην Αθήνα να είμαι ανάμεσα στις 10 τυχερές!!! Πούδρα για ομοιόμορφη όψη και ρουζ για χρώμα και λάμψη και…φύγαμε!!!

  chrysa wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 15:26

για περισσοτερη λάμψη διαλέγω ένα ρουζ με πέρλες!

  dimitra papadopoulou wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 16:51

λοιπόν το μυστικό της λάμψης είναι χυμός πορτοκάλι, μανταρίνι , καρότο και μήλο που πίνω καθε μέρα απο τα χεράκια μου. Επίσης δεν καπνίζω!!!!!!!

  VASO27 wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 18:21

like!!!!!!!!!!!

  athina wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 19:21

μαλλον ο υπνος

  stella wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 20:26

το μυστικό μου είναι οτι ανακατευω την ενυδατικη με το make up και εχω ομοιομορφο αποτελεσμα και λαμπερο προσωπο. φιλια πολλα, ελπιζω να τα πουμε στα χοντος.

  Κυριακη wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 21:38

Για περισσότερη λάμψη της επιδερμίδας μου κοιμάμαι γύρω στις 8 ώρες, πίνω άφθονα υγρά και στο μακιγιάζ μου χρησιμοποιώ λίγο ρουζ με πέρλες!!!! :-)

  Θεοδώρα Χατζηβασίλογλου wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 23:27

tsimpima sta magoulakia..
dagkoma sta xeilakia…k mia elafria mascara !!
good to go se xrono dt !!!

  FILOMENI wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 23:34

Όταν χρησιμοποιώ make – up βάζω πάντα βάση από κάτω έστι ώστε να διατηρείται το μακιγιάζ μου όλη μέρα και να είναι το πρόσωπό μου λαμπερό.

  anastasia wrote @ 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 23:41

Ρουζ με ιριδιζοντα στοιχεια και μεταλλικη σκια στην εσωτερικη γωνια του ματιου για σιγουρη λαμψη!

  ΣΟΦΙΑ wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 00:27

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ
ΠΕΙ ΕΣΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΦΗ:
MAKΡΙΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΟ ! ! !
ΝΑΙ,ΝΑΙ Ο,ΤΟ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ Τ Ο Ξ Ι Ν Ε Σ ! ! !
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ RV ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (!)

  demir wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 01:19

το μυστικο μου ειναι ενα:τονιζω περισσοτερο ο,τι μου εδωσε η φυση πιο σπουδαιο και χωρις αυτο δεν γινεται:τα ματια μου!!!ΟΠΛΟ μου : η μασκαρα για εξτρα ογκος;)εφη τα λεμε κολωνακι λοιπον…
χιχι ανυπομονω

  kat. wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 01:42

κρέμα πριν από το μεικ απ και και ρουζ σε ροδαλή απόχρωση..!

  Marina wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 05:18

dn vafomai polu gia na min kourazetai i epidermida mou,na anapneei k na einai pio lamperi…! :)

  Vasia wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 10:15

Natural look & fugame….elafria proionta kai apali paleta gia pio fusiko apotelesma….

[...] Για να λαβετε μερος στην κληρωση επισκεφθειτε αυτη τη σελιδα [...]

  Xenia Koloniari wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 10:38

Ενυδατική κρέμα & κρέμα ματιών απαραίτητα. Βάση σκιάς ματιών αντίστοιχη του χρώματος που θα χρησιμοποιήσω!!!

  Eleni wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 10:47

αληθινο χαμογελο μεσα απο την καρδια και μια πολυ καλη ενυδατικη για βαση!!!

  terzh magda wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 11:04

einai gia mena!!!

  nantia wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 11:17

Xrisimopoiw proionta kyriws farmakeytika

  Emmanouela wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 11:38

Γενικά με το μακιγιάζ δεν τα πηγαίνω πολύ καλά και μου αρέσει το φυσικό λουκ, αλλά επειδή έχω μερικά σημάδια στο πρόσωπο τα καλύπτω πάντα με το ίδιο μέικ άπ εδώ και 7 χρόνια, το οποίο μπαίνει και κάτω από τα μάτια ως κονσίλερ. Για ρουζ, προτιμώ τις κοραλλί αποχρώσεις που ταιριάζουν με το ξανθό μου και δεν βγαίνω ποτέ από το σπίτι χωρίς κραγιόν ‘η λιπ γκλος!!

  Ευαγγελία wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 11:39

Μυστικό μακιγιάζ? δε θα πρωτοτυπήσω αλλά αν έχεις καλή διάθεση φαίνεται ακόμα και στο δέρμα σου!!παρ’ όλα αυτά η ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι και η καλύτερη βάση!

  nitazzle wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 12:09

Καλή ενυδάτωση του προσώπου,των χειλιών και των ματιών πριν την εφαρμογή οποιυδήποτε προιόντος.Έτσι τα χείλη δείχνουν αέρινα και ζουμερά και το μακιγιάζ δεν “σπάει”.

  catherine vslk wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 12:19

to diko mou mustiko einai..prwta apo ola o kalos ka8arismos ths epidermidas mou..me ton pio fusiko tropo zaxarh kai meli nai nai einai to teleio peeling kai to apotelesma—>mia ka8arh kai freskia epidermida!!
filia polla <3

  Ino wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 12:36

Το δικό μου μικρό μυστικό είναι η χρήση των σωστών πινέλων για το άπλωμα της σκιάς, του ρουζ και του consealer….. Δεν μπορείτε να φσανταστείτε πόση διαφορά κάνουν στο τελικό αποτέλεσμα του μακιγιάζ αυτά τα μικρά τριχωτά πραγματάκια!!!!

  Maih wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 13:28

vazw panta ligo glitter sta zugwmatika kai stin grammi tis muths! to apotelesma einai uperoxo! :)

  ioanna wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 13:37

το δικό μου μυστικό είναι καλός ύπνος και πολλά ποτήρια νερό μέσα στην ημέρα!!
Τέλειο το δώρο, μακάρι να κερδίσω..!

  aky wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 14:37

θα ήθελα πολύ να κερδίσω !!!!όταν δεν υπάρχουν υπερβολές ,και το μακιγιάζ ειναι φυσικό δείνει πάντα πολύ ωραίο !επίσης η χρήση των κατάλληλων προιόντων είναι πολύ σημαντική,όπως να χρησιμοποέιται το κατάλληλο make up ανάλογα με την επιδερμίδα μαζί με δείχτη προστασίας απο τον ήλιο .η συστηματική φροντίδα κάνει την επιδερμίδα πάντα λαμπερή είτε φοράμε είτε όχι make up !!!!φιλάκιαααα
Υ.Γ. το blog είναι υπέροχο και ειμαι μεγάλη θαυμάστρια :)

  Xristina wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 15:15

Δεν εχω κάποιο ιδιαίτερο μυστικό..προτιμώ το φυσικό μακιγιαζ!Συμπαθώ ιδιαίτερα το eye liner.. αυτή η γατισια γραμμή είναι τοσο sexy.!lΛατρεύω τη μάσκαρα που φοράω πάντα!!Επιπλέον χρησιμοποιώ bronzer στους κροτάφους.!Τέλος το δωράκι είναι πολυύ καλό!!Καλη μας επιτυχία girls!!;)

  ΟΛΥΜΠΙΑ wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 15:48

Ο καλός καθαρισμός και ενυδάτωση πριν το μακιγιάζ

  vanessa wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 16:05

lip gloss kai maskara kathimerina!!!!!

  NIKI wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 16:08

Η ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΣΚΑΡΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ MUST ΓΙΑ ΛΑΜΨΗ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ!

  νικολοπουλου κωνσταντινα wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 16:40

ελαιολαδο και αυγου κροκος για λαμπερα μαλλια

  ΙΩΑΝΝΑ ΤΡΑΚΑ wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 17:33

Ο καλός καθαρισμός και η ενυδάτωση είναι το παν! Είναι κάτι που κάνω πρωί και βράδυ.
Η λάμψη που έχει ένα καθαρό, φρέσκο και σωστά ενυδατωμένο πρόσωπο δεν συγκρίνεται με τίποτα.
Επίσης το διαχρονικό -και αγαπημένο μου- μαύρο αι-λάϊνερ είναι ότι πρέπει για να τονίσω το βλέμμα μου και να το κάνω πιο μυστηριώδες.
Καλή μας επιτυχία!!!

  ΕΛΕΝΗ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 17:34

Ο ΚΑΛΟΣ ΥΠΝΟΣ ΔΙΝΕΙ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.

  Tζένη wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 17:38

Καλός καθαρισμός το βράδυ και καλλυντικά φυτικά από το φαρμακειο!

  eleni wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 18:13

mmm..to mystiko mou einai pollh pollh enydatwsh, syxnh peripoihsh me maskes k kremes anazwogwnhtikes gia na anapneei h epidermida k to makigiaz na fainetai teleio!!!!

  Joanna wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 21:33

καλος και προσεκτικος καθαρισμος του δερματος, δεν ξεχνω τις κρεμες μου και δεν κοιμαμαι ποτε χωρις πρωτα να αφαιρεσω καλα και σχολαστικα καθε ιχνος μακιγιαζ!

  Νάντια wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 22:19

Ενυδάτωση πριν το μακιγιάζ και πάντα καλό πλύσιμο προσώπου πριν τον υπνο!

  Πασχάλης wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 22:21

Καλός ύπνος και καλό sex (!) κάνει καλό στην επιδερμίδα αντρών και γυναικών! :)

  fani wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 22:39

τρία ειναι τα μυστικά
νερό ύπνος και καλή ενυδάτωση

  Olive Branch wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 23:38

Gia mena to mustiko einai i kali peripoiisei tou dermatos….kai ta kalosximatismena / peripoiimena frudia …….allazoun olo to makigiaz alla k to proswpo!!!!!!

  ioanna wrote @ 1 Μαρτίου, 2012 at 23:44

To μυστικό είναι να θυμάσαι οτι είσαι γυναίκα
!

  Μαριάνθη wrote @ 2 Μαρτίου, 2012 at 00:01

Καλός καθαρισμός προσώπου και ενυδάτωση προσώπου πριν το μακιγιάζ.

  ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΙΟΥ wrote @ 2 Μαρτίου, 2012 at 02:53

Κονσίλερ για να κρύβουμε τους μαύρους κύκλους :)

  ΣΟΦΙΑ ΜΠΑΚΟΛΑ wrote @ 2 Μαρτίου, 2012 at 14:03

Δεν έχω κάποιο μυστικό! :/ Απλά βάζω ενυδατική πριν βαφτώ!

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ wrote @ 2 Μαρτίου, 2012 at 19:53

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!!

  Παναγιώτα Κουκούλη wrote @ 2 Μαρτίου, 2012 at 22:43

Δεν έχω κάποιο μυστικό! :/ Απλά βάζω ενυδατική πριν βαφτώ……

  Ελένη wrote @ 2 Μαρτίου, 2012 at 23:50

Μυστικό ομορφιάς; Το πιο όμορφο χαμόγελο μαζί την ενυδατική σου, το φωτεινό σου concealer και ρουζ στα μάγουλα για υγεία. Ready to go!!!!Καλή μας επιτυχία!!!!

  φωτεινή μούρτζη wrote @ 3 Μαρτίου, 2012 at 00:26

ενυδάτωση με όλους τους τρόπους!

Your comment

HTML-Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>