Eίδα φως και βγήκα…

Γιορτάζω λέμε! Και το ψιθυρίζω παντού. Και χαίρομαι κάθε ώρα, λεπτό και δευτερόλεπτο. Και το φεγγάρι κάνει βόλτα εκεί ψηλά κι εγώ κάνω σινιάλο στο φως και στην λάμψη. Με λες και μεθυσμένη. Από χαρά κι ενθουσιασμό. «Έχω πάθει ευτυχία», λέει η Αλεξάνδρα Κ* στην Lalaland. Έχω πάθει το ίδιο. Εσύ;
Χρώμα και λάμψη. Πάει με το μήνα. Ταιριάζει με τις διακοπές. Περιέχει όνειρο. Κι επιτρέπει να ξεσηκωθείς για αλλαγές. Ναι;
Μεσάνυχτα, κάπου σε  μια σχεδόν άδεια πόλη. Ανεμιστήρας, παγωμένο κοκτειλ και χαμηλή μουσική. Άρωμα κεριού και σκόρπιες σκέψεις. Ανοίγω φώτα. Κλείνω ανεμιστήρα. Ανοίγω air condition. Κλείνω μουσική. Ανοίγω μάτια και κλείνω deadlines. Αν το Beauty Diaries ήταν η κολλητή μου θα μου φώναζε «πήγαινε για ύπνο. Είναι περασμένη η ώρα.» Κι εγώ θα της πήγαινα κόντρα. Γιατί σήμερα γιορτάζω φίλη μου και επιπλέον αγαπώ αυτή την ώρα..
Και τελοσπάντων θέλω να το γιορτάσω κι άλλο μαζί σου! Τα cosmo girls είπαν τα ωραία τους. Εγώ όμως θέλω λίγη λάμψη για να κλείσει η γιορτή και να πέσουν και βεγγαλικά. Τι λες;
Πριν πάμε κι επίσημα για τούρτα λέω να αφήσω 2 ακόμη φίλες να γεμίσουν με  σενάρια ομορφοτρελής φαντασίας αυτές τις σελίδες. Λοιπόν….
* Αν το Beauty Diaries ήταν..
Κώδικας..
(Τον λόγο έχει η δαιμόνια graphic & web design Vadal.  Kαι Cosmo web girl. Κρυμμένη σε αριθμούς και ακαταλαβίστικα συνθήματα, γνωρίζοντας άγνωστες γλώσσες τεχνολογίας και εικόνας, κάνει τα πάντα πιθανά. Οι ιοι την αποφεύγουν κι εγώ δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τις «αντιβιώσεις» της. Είναι αθόρυβη και πανούργα. Είναι και ταλαντούχα. Και το πιο καλό παιδί. Της οφείλω την «αλλιώς κι αλλιώτικη παρουσία» αυτού του blog».

«Αν ήταν κώδικας δεν θα ήταν απ’ αυτούς τους παράξενους που γράφουν οι προγραμματιστές. Θα ήταν δομημένος όμορφα και με πολλά χρώματα(!). Θα ξέφευγε από τις τυποποιημένες εντολές των προγραμμάτων και θα δημιουργούσε κάτι νέο, πιο άμεσο, πιο φιλικό. Η εκτέλεσή του θα ήταν εύκολη, γρήγορη και με πολλές οδηγίες.»
* Αν το Beauty Diaries γινόταν inside job
(Toν λόγο έχει ποια άλλη; Η δαιμόνια μικρή του γραφείου, Ξένια Καποπούλου. Ακούει και στο όνομα bebe κι είναι η μικρή αδελφή που θα ήθελα να έχω.)
«Ας υποθέσουμε ότι έχεις μια φίλη. Εντάξει αυτό είναι εύκολο. Ας υποθέσουμε ότι έχεις την Έφη για φίλη, ένα από τα λίγα άτομα που έχουν τόσο ιδιαίτερη σχέση με την αισιοδοξία. Τα post της σε παρασέρνουν από το να χαμογελάς και να ερωτευτείς, μέχρι να είσαι ευτυχισμένη χωρίς να νιώθεις ενοχές ή να φας ένα βαζάκι μερέντα χωρίς τύψεις. Αναρωτήθηκες πως, που, ποτέ  και τι σκέφτεται όταν τα γράφει; Αν είσαι περίεργη, μείνε εδώ. Έχουμε πολλά να πούμε.
Beautydiaries.gr. Enter. Η Έφη έχει ανοίξει το i-pad και διαβάζει τα σχόλια του κάθε ποστ. Αν δεν την πιάσουν τα κλάματα από την συγκίνηση (ναι, έχει συμβεί ΚΑΙ αυτό. Που να το φανταζόσουν όταν εσύ άφηνες αμερόληπτα το σχόλιό σου; Κι όμως.), παίρνει έμπνευση, σκέφτεται το επόμενο ποστ της και αρχίζει να το πληκτρολογεί πιο γρήγορα από τον άνεμο. Άγνωστο ακόμη το πως..
Εδώ, στο γραφείο της σε στιλ Καβάφης μαζί με Έλλη Στάη μαζί. Σου φαίνεται ήρεμη; Μέσα της είναι σε παραλήρημα α. ιδεών για το μπλογκ της και β. σκέψεων του εξής βεληνεκούς: «Λες ο φωτισμός να κάνει το δεξί μου μάγουλο να φαίνεται παραμορφωμένο; Μήπως αυτή η στάση δεν κολακεύει τις φτέρνες μου; Να τηγανίσω καμιά πατάτα; Δεν θα φάω για βράδυ.
Και που λες, όταν δεν ασχολείται με τα 6.000.000 που έχει να κάνει καθημερινά (trust me, I know) o ύπνος την ελκύει όπως το φως τις πυγολαμπίδες. Και συνήθως έχει μια γραφική προτίμηση στον καναπέ. Μέχρι δηλαδή να την ξυπνήσει, όχι ένας ήχος, όσο μια ιδέα. Πράγμα που είναι ικανό να την κάνει να σηκωθεί μεσάνυχτα, να φτιάξει καφέ και να δουλέψει στο pc με την ίδια ευχαρίστηση που εσύ τσακίζεις μια σοκολατόπιτα.
Κάποια στιγμή η Έφη ξύπνησε αλλά πρέπει να είχαμε 1989. Μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω το ότι φαίνεται 16 και μισό. Ακόμα και τότε όμως είμαι σίγουρη ότι τα πράγματα που περνούσαν ταυτόχρονα από το μυαλό της δεν ήταν λιγότερα από έξι εκατομμύρια ενώ το βλέμμα της πρέπει κάθε στιγμή να έλεγε «Θα γίνω η λαμπερή αλλαγή που θέλω να δω». Και, κοίτα να δεις, έγινε.»

ΥΓ1: Και να που τώρα μόλις θέλω να σου μιλήσω για αλλαγή. Για αλλαγή στη διάθεση. Με λίγο χρώμα όλα μπορεί να δείξουν αλλιώς κι αλλιώτικα.

ΥΓ2: Έχω και λάμψη. Μπορείς να το πεις κι έξτρα φως. Πρόσεξε.
ΥΓ3: Και τώρα σημειώνεις ακόμη και στην παλάμη σου με στυλό. Illumina Color. Βάλε δίπλα κι ένα Wella Professionals. Καταχώρησε στο μυαλό σου. Η απόλυτη λάμψη. Και μάθε ότι θα τη δοκιμάσεις με κοκτειλς κι εμένα δίπλα να σου μιλάω για τα απλά της ομορφιάς. Εδώ θα αναφερθώ και στα λαμπερά. Σ’ αυτά που ξεχωρίζω για την ενέργεια που χαρίζουν. Είναι Αύγουστος. Κι είναι μήνας διακοπών. Κι η σούπερ επαγγελματική βαφή Illumina Color μοιάζει με το μυθιστόρημα που μόλις ξεκίνησες. Έχει μεγάλη ιστορία και εκπληκτικό τέλος (ακά αποτέλεσμα).
ΥΓ4: Κι η ώρα περασμένη. Κι εσύ αν είσαι κάπου σκοτεινά κι αναζητάς το φως, ιδού! Αν πάλι είσαι αραχτή σε κάποια παραλία, βεράντα ή παρέα με την ξεγνοιασιά συντροφιά να σκαρώνεις παιχνίδια στο φως, ψιθύρισε Illumina Color. θα είναι κώδικας πια μεταξύ μας για λάμψη χωρίς πολλά! Δέχεσαι;
ΥΓ5: Εδώ, λέω να σου συστήσω τον Josh Wood. Είναι ο παγκόσμιος δημιουργικός διευθυντής της Wella Professionals, ασύλληπτα εμπνευσμένος και συνεπής στα τέλεια λαμπερά μαλλιά. Και λέει τα δικά του ωραία για την Illumina Color: «Το αποτέλεσμα αυτής της βαφής μοιάζει με το πρωινό φως που αγκαλιάζει σπίτια και παραλία»…
ΥΓ6: Αν το Beauty Diaries ήταν…
προϊόν για τα μαλλιά…
Θα ήταν η βαφή Illumina Color, που φώτισε την επιδερμίδα μου έτσι απλά. Αυτή είναι η δική μου εκδοχή.
ΥΓ7: Και για να πέσουν τα βεγγαλικά, να σβήσω και τα 2 κεράκια και να στείλω ευχές για ένα υπέροχα λαμπερό καλοκαίρι, λέω να σου πω ότι ξεκινάει ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! 20 απ’ αυτήν την υπέροχη παρέα του Beauty Diaries ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν βαφή Illumina Color. Εδώ προσθέτεις σούπερ περιποίηση στο κοντινότερο κομμωτήριο της περιοχής σου και μετά μετράς μέρες και ώρες για 2 σούπερ πάρτυ (Αθήνα+Θεσσαλονίκη)! Γίνεται να μην γιορτάσω την έξτρα λάμψη μαζί σου;
ΥΓ8: 10 Αθήνα και 10 Θεσσαλονίκη. Το κατάλαβες; Γι’ αυτό παίζεις με την τύχη, το φως, τη λάμψη και το χρώμα από τώρα! Θέλεις  θέση;
ΥΓ9: Αφήνεις λαμπερό σχόλιο εδώ, κάνεις ένα Like εδώ και μοιράζεσαι το νέο όπου. Ζητάω πολλά; Γιορτάζω και δεν μου χαλάς χατίρια. Δικός σου όλος ο Αύγουστος. 2 Σεπτεμβρίου γύρνα εδώ για τα αποτελέσματα. Ναι;
Μετράνε όσα σχόλια θέλεις. Γιατί η συνέχεια αυτής της λαμπερής διαδρομής θα είναι εντυπωσιακή. Όπως και οι εμφανίσεις σου μετά την Illumina. Τι λες;

Εγώ λέω να βάζεις χρώμα και φως σ’ ό,τι κι αν κάνεις. Ναι;

την αγάπη μου

photos source by: pinterest.com

Κατηγορίες: αληθινές ιστορίες, καλή τύχη, Νέα. Ετικέτες: , , , , , , , , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

418 απαντήσεις στο Eίδα φως και βγήκα…

 1. Ο/Η ΧΡΥΣΑ ΚΟΚ λέει:

  Ήρθε η ώρα για τα πυροτεχνήματα!!!!

 2. Ο/Η ευδοξια καραγιωργου λέει:

  θελω και λαμψη και στυλ και θελω να ερθω και στο παρτυ και ολα τα θελω!!

 3. Ο/Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΙΓΚΟΥ λέει:

  Μπορώ να πω ότι τα μάτια μου έχουν μια λάμψη συγκίνησης….. και γιατί αυτό?? Γιατί απο το λίγο που σε γνωρίζω προσωπικά (και όσο καιρό πριν σε διάβαζα στο cosmo) μπορώ να καταλάβω τον τροπο που σκέφτεσαι και ας τρέχεις συνεχώς!
  Χρώμα! πολύ χρώμα! και μ’αρεσει απίστευτα! Σίγουρα θα περασουμε και άλλες στιγμές εδώ! (και υπόσχομαι να βρίσκω τρόπους να έρχομαι στα πάρτυ!)όσο για αυτό που ετοιμάζεται σε ενα μήνα… είναι δυνατόν να πώ κάτι διαφορετικό???? Φυσικά και θέλω! (και επίσης υπόσχομαι ότι εαν είμαι τυχερή θα είμαι αθηνα!) 🙂 καλή ξεκούραση και καλό ταξίδι στον κόσμο του ονείρου και των αστεριών! Σμουτς!

 4. Ο/Η ΧΡΥΣΑ ΚΟΚ λέει:

  Αν και πρώτη για ακόμα μια φορά σήμερα, ξέρεις ότι δεν λέω ποτέ όχι σε ό,τι προσδίδει λάμψη!!! Και χαίρομαι τρελάαα!!! Καλές διακοπές και καλή ξεκούραση αγαπημενο μου ημερολόγιο!!! Θα περιμένουμε με αγωνία τα νέα ανανεωμένα μυστικά που θα μας εκμηστηρευτούν οι κούκλες σου :-):-):-)

 5. Ο/Η vadal λέει:

  Λατρεμένη Έφη, λατρεμένο beautydiaries και Θεάρα Ξένια! Respect!

 6. Ο/Η Fotini Theodoridou λέει:

  ΛΑΜΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟY ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ… ΑΛΛΑ ΛΑΜΨΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΛΑΜΨΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ…

 7. Ο/Η vasw tzim λέει:

  ωωω τι καλαααα!!!

 8. Ο/Η Μιρέλλα λέει:

  Ena mina ypomoni, koritsia!!!!! 🙂 efiiiii

 9. Ο/Η Antriana λέει:

  Pfffff… A re Efi, sigkinithika!

 10. Ο/Η Claire G λέει:

  Εχω ξεσηκωθεί!!!! Και ακόμα είναι 3 Αυγούστου, με κάνεις να ανυπομονω να έρθει ο Σεπτέμβρης!!! Τρελαίνομαι για λάμψη και για όλα αυτα που σκαρώνεις!

 11. Ο/Η MELINA-AR λέει:

  Έκτακτη ανακοίνωση-προειδοποίηση: «Η επαφή με το Beauty diaries blog προκαλεί αναμφίβολα σοβαρό εθισμό, με ανεπανόρθωτα,ανεξέλεγκτα αποτελέσματα στην καρδιά,το μυαλό,την ψυχή!Αλλάζει ο τρόπος σκέψης,φιλοσοφίας,θεώρησης των πραγμάτων,αναατατώνεται ο κόσμος σου ολόκληρος!Ρωτήστε τη γράφουσα-παθούσα!» Kyriaki I. : Beauty Diaries blog: Πιάσε-θα κολλήσεις!Και δε θα θέλεις να ξεκολλήσεις!Λάμψη-ομορφιές-τρέλα-αισιοδοξία-ευτυχία!»Love you!♥♥♥;-)

 12. Ο/Η krystallia λέει:

  ayta einai……………………………….ayto einai to beauty diaries lampsi beggalika oneira idees empneysi klp…………………se agapame ……….

 13. Ο/Η Katerina R. λέει:

  Καλημέρα!
  Τί υπέροχα τα όσα διάβασα….!! Πραγματικά, με εντυπωσιάζεις….Είσαι πολύ ξεχωριστός άνθρωπος, ‘Εφη…Και πολύ τυχεροί οι γύρω σου…Την αισιοδοξία, τη θετική ενέργειά σου (και γενικότερα την ενέργειά σου) και το μεγάλο σου χαμόγελο δύσκολα τα βρίσκεις!! Εύχομαι να είσαι πάντα έτσι.. Στη ζωή άλλωστε, ό,τι δίνεις, παίρνεις…Οπότε, έχεις να περιμένεις πολλές χαρές και χαμόγελα…Σου το εύχομαι, πραγματικά!!
  Και θέλω να ξαναπώ ένα ευχαριστώ για όσα μοιράζεσαι μαζί μας….Το χρόνο σου, τις σκέψεις σου και την αισιοδοξία σου…
  Καλό καλοκαίρι!!!!*

 14. Ο/Η Katerina R. λέει:

  Α! Κι όσον αφορά τη βαφή….Δεν έχω βάψει ποτέ τα μαλλιά μου….Το αγαπώ το φυσικό μου χρώμα και φοβάμαι μην το χάσω….’Ασε που ψιλοβαριέμαι τη διαδικασία των συνεχών βαψιμάτων….Εσύ βέβαια, ακόμη και γι’αυτό μ’έχεις βάλει σε σκέψεις….2 Σεπτεμβρίου είναι τα γενέθλιά μου….Λες να ήρθε η ώρα και για μια αλλαγή….?? Δώσε μου λίγο χρόνο να το σκεφτώ….Αλλά, διάβασα και κάτι για πάρτυ…..Τέλεια!!!* 🙂

 15. Ο/Η angelina λέει:

  Να’τα και τα πυροτεχνηματα! Λαμψη και φως σε εναν μαγικο συνδυασμο, ενα καινουριο μυστικο που μοιραζεσαι μονο μαζι μας!
  Και παρτυ μαζι? Ναιιιιιιιι..

 16. Ο/Η Eleni T. λέει:

  Ta matia enos erwteymenou me o,ti ki an einai erwteymenos ayto einai lampsi…

 17. Ο/Η Δανάη λέει:

  Λαμψη, χαρα, τρελα, αισιοδοξια!!Ολα τα εχεις εσυ και το post σου!!Εισαι υπεροχη 😀

 18. Ο/Η Φλώρα Ά. λέει:

  τέλεια!ευχαριστούμε που μοιράζεσαι τις όμορφες σκέψεις σου μαζί μας!

 19. Ο/Η Aggelikh λέει:

  Tha ginei xamos megalos…tha fero raki na giortasoume…milame oxi dexomai apla perimeno pos Kai pos… Na giortasoume parea…shkosa to xeri me vlepeis edo eimai…exo trelh diathesh…

 20. Ο/Η ΙΩΑΝΝΑ λέει:

  σούπερ!! αυτά είναι πυροτεχνήματα!!
  shared on FB (Gloria Grahame)

 21. Ο/Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Β. λέει:

  Χρώμα, λάμψη και στυλ??
  Count me in!!
  Έχω να παρευρθώ σε γάμο στη Γαλλία τέλος Σεπτέμβρη, θα ήταν υπέροχο να λάμψω λιγάαααακι παραπάνω!!
  :))
  Υπέροχο post, sharing!!!!!!!!!!!!
  (Facebook: Despina Vnt)

 22. Ο/Η Alemar Marlex λέει:

  Λαμπερή όπως πάντα μας μετέφερες σε έναν ηλιοφωτιστο κόσμο κι ας γράφεις νύχτα! Άλλωστε νύχτα τα βλέπεις όλα αλλιώτικα..
  Να έχεις όμορφες ξεγνοιαστες διακοπές και θα σε περιμένουμε με λαχτάρα να γυρίσεις..και κάπου εδω κι εγω μετραω μέρες που θα βρεθώ μαζι με τον αγαπημένο μου στην θάλασσα, θα αφεθώ στη μαγεία της και όλα τα σκοτεινά θα τα αφήσω κατα μέρος…
  Όσο για τη βαφή, λίγο απο τη δική της λάμψη θα ήθελα να δοκιμάσω, ένα βαθύ κόκκινο σαν αυτο του σταφυλιού!
  Καλο καλοκαιρακι 🙂

 23. Ο/Η Christiana Boulouda λέει:

  Θέλω κι εγώ λάμψη με την Illumina! Κι εγένετο φως… Εν αναμονή των αποτελεσμάτων στις 2 Σεπτέμβρη… Καλό μήνα Αύγουστο! Φιλάκια θαλασσινά

 24. Ο/Η κατερινα λέει:

  λαμπω απο τη χαρα μου, για τα ομορφα μαλλια μου……….. φιλια πολλα σε ολες

 25. Ο/Η kathy λέει:

  το φως του ηλιου στα μαλλια μου

 26. Ο/Η george λέει:

  δωρακι για την αδερφη μου,,,,,,,,,,,

 27. Ο/Η Δέσποινα Κρήτη facebook λέει:

  Αχ δε σε προλαβαίνω, πού να πρωτοκοιτάξω και τί να πρωτοδιαβάσω! Εδώ, στο facebook, πού; Μα πότε προλαβαίνεις, απορώ! Δεν κοιμάσαι ποτέ μάλλον όπως λένε εύστοχα όσοι σε ξέρουν. Κι ακόμη μια φορά προσφέρεις φως και λάμψη στην ευγενέστατή του μορφή. Και φυσικά όχι απλά δέχομαι αλλά θα με τιμούσε πάρα πολύ αν μπορούσα να είμαι προσκεκλημένη σε κάτι τόσο όμορφο 🙂 Και για να μην χάνουμε και το νόημα και πάλι χρόνια πολλά και γεμάτα όλα όσα είσαι!

 28. Ο/Η Gallidoula λέει:

  Έδωσες ρέστα μιλάμε όλη την 2η Αυγούστου plus ξημερώματα 3ης!!Αν έκανες τόσα πράγματα για τα 2α γενέθλια σκέφτομαι που θα φτάσεις για όλα τα υπόλοιπα!!Έπρεπε από μόνη σου να είσαι άθλημα και όπως σοφά είπε η Χρύσα Κοκλανάκη να διαγωνιζόμαστε για χρυσά,ασημένια και χάλκινα μετάλλια!!Άφησες 2 σημαντικές μαρτυρίες για το τέλος!!Πόσο χάρηκα που έμαθα πως δημιουργήθηκες..Τόσο καιρό ήθελα να σε ρωτήσω και όλο το ξέχναγα!!Καταπληκτική δουλειά και δεν το λέω για να ευλογήσω τα γένια σας αλλά είναι πολύ καλό πως να το κάνουμε;;
  Όσο για αυτά που σκαρώνεις πάλι, τι να πω που δεν το έχω αναφέρει μέχρι τώρα;;Είναι τόσο όμορφα και πρωτότυπα και μας κάνουν να νιώθουμε τέτοια ευεξία που ουρλιάζουμε από τώρα γνωρίζοντας τι θα συμβεί παρακάτω!!Μα πως μα ζητάς να συγκρατηθούμε;;Είναι δυνατόν;;Ουαουουουουουουουουουουουου..Εσύ ονειρεύεσαι διακοπές και εμείς το τι θα γίνει μετά τις διακοπές σου..χαχαχα
  Θα παρακολουθώ συχνά, όπως πάντα τη ροή των σχολίων και θα προσθέτω και άλλα έξυπνα!!χαχαχα
  Τα φιλιά μου αγαπημένη..ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ………

 29. Ο/Η marialena λέει:

  ωραιο! μεσα και εγω λοιπον! καλο καλοκαιρι σε ολες κοριτσια! φιλια!

 30. Ο/Η athina s λέει:

  Kάποια εκτός από γιορτές παέι και διακοπές ή μου φαίνεται??Τι ωραία μηνύματα έγραψαν οι φίλες σου!!!Λαμπερά, υπέροχα, ξεχωριστά, φαντασμαγορικά δεύτερα γενέθλια λοιπόν ξανά!:)

 31. Ο/Η μαρια μελενε λέει:

  για αλλη μια φορα ενα εξαιρετικο δωρο απο το blog
  πως να το ξεπληρωσουμε?

 32. Ο/Η vagg feelthebeat λέει:

  good one

 33. Ο/Η kwctac checkmachine λέει:

  🙂

 34. Ο/Η elicavet state λέει:

  super

 35. Ο/Η panos lena λέει:

  go go go

 36. Ο/Η mar bourazana λέει:

  Για τα μαλλακια μας
  Αυτη ειναι περιποιηση

 37. Ο/Η hadgis MV λέει:

  ωραιο για την κοπελα μου

 38. Ο/Η roja path λέει:

  και εμεις που μενουμε επαρχεια? 🙁

 39. Ο/Η mar cketoo λέει:

  λιγα και καλα?
  καλα και πολλα θα ελεγα
  μας κακομαθαινετε κυριοι πρεσβη :$

 40. Ο/Η SOL λέει:

  in love with beautydiaries.gr <3

 41. Ο/Η mariposa C. λέει:

  super

 42. Ο/Η Beatriz Pierre λέει:

  Ολα πανεμορφα

 43. Ο/Η marisol GR λέει:

  Εξαιρετικη δουλεια

 44. Ο/Η milagros candy λέει:

  😀 😀

 45. Ο/Η pilaaaaar19 λέει:

  ερωτας για τα μαλλια

 46. Ο/Η mia barron λέει:

  love it <3

 47. Ο/Η dos-play λέει:

  αλλος ενας διαγωνισμος για τα αφοσιωμενα κοριτσια

 48. Ο/Η trescientos λέει:

  AMAZING

 49. Ο/Η μαριλου μπαζ λέει:

  εχω παθει πλακα
  τα δωρα δεν ειναι απλως πολλα
  ειναι ΥΠΕΡ-αρκετα
  κανεις τοοοοοοοοσα για εμας :’)

 50. Ο/Η try withme λέει:

  μ’αρεσει

 51. Ο/Η melina carinou λέει:

  πολυτελεια

 52. Ο/Η marina capari λέει:

  LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE

 53. Ο/Η helena gregou λέει:

  έχω πάθει έρωτα

 54. Ο/Η hellita pap λέει:

  αχου υπεροχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 55. Ο/Η pop chris λέει:

  Συγκίνηση :»)

 56. Ο/Η ΠΑΝΟΣ ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑΣ λέει:

  ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΧΑΙΡΟΤΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ?

 57. Ο/Η helda morales λέει:

  suuuuuuuuuuuuuuuuper

 58. Ο/Η marilia per λέει:

  😀 😀 😀 😀

 59. Ο/Η ΛΕΝΑ ΜΠΟΥΡΛΙΑΚΑ λέει:

  τελεια εταιρεια
  τελεια προιοντα
  τελεια ολα

 60. Ο/Η ΑΘΗΝΑ ΛΑΒΔΑ λέει:

  ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ!!ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΑΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΧΑΡΕΣ, ΑΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗ!!!

 61. Ο/Η Adeola Naomi λέει:

  Dukrisa apo sungkinisi!!! 😀
  Latremeni Efi, na eisai panta kala!

 62. Ο/Η anastasia λέει:

  χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!!χρησιμοποιώ wella εδώ και πολύ καιρό γιατί να μην χρησιμοποιήσω και ότι καινούριο έρχεται?????

 63. Ο/Η Eleni Kadigkou λέει:

  Χρόνια Πολλά αγαπημένο μου blog!!!Κάθε post σου κρύβει εκπλήξεις,όμορφες ιδέες και κύματα αισιοδοξίας,από την οθόνη του υπολογιστή μου ξεπετάγονται χρώματα,αρώματα ακόμη και τραγούδια.Σε ευχαριστούμε για τη δωρεάν ψυχοθεραπεία που μας προσφέρεις και μας κάνεις να ονειρευόμαστε όλοι μαζί!Όσο για την βαφή είμαι μέσα για Θεσσαλονίκη,άλλωστε μια αλλαγή τον Σεπτέμβριο κρίνεται απαραίτητη!

 64. Ο/Η ΜΑΙΡΗ ΣΙΑΧΡΑ λέει:

  αχ κακούργα θα σε φάω μετά από 2 χρόνια συνεχόμενης στενής παρακολούθησης ,2 μέρες τώρα έχασα την μπάλα και ψάχνω post και ψάχνω μια σειρά μα χάνομαι..μα ευτυχώς το καλύτερο το βρήκα..έπεσα πάνω του χαζεύοντας ανέμελα οπότε μάλλον η τύχη μου με θέλει λιγουλάκι..και φυσικά δεν θα πω όχι σε τέτοια πρόκληση..κλείνω μάτι πονηρά ..

 65. Ο/Η Ntinaki Sklirokaridi λέει:

  agaphmenh wella kai latremenh prosklhsh!

 66. Ο/Η Geeky Greek λέει:

  wow

 67. Ο/Η IK λέει:

  fovera dwra kanete pali exete xeshkwsei oles tis gunaikes

 68. Ο/Η vasoula λέει:

  Με μάγεψες πάλι και δεν έχω τί να σου πω εκτός από να είσαι καλά Έφη μου!

 69. Ο/Η Evi Efthimiadou λέει:

  Εφάκι να χαιρόμαστε το Beauty Diaries και εσένα που φωτίζετε πραγματικά τις στιγμές της ζωή μας!Σε ευχαριστούμε καλή μας φίλη!να είσαι πάντα αισιόδοξη και κεφάτη!Καλά όσο για το πάρτυ είμαι μέσα, αρκεί να μας θέλει και η τύχη!φιλιά από Θεσσαλονίκη!!!

 70. Ο/Η pepinina λέει:

  se eyxaristoume poly gia ola!

 71. Ο/Η EFI λέει:

  Θέλω κι εγώ τέτοια λάμψη!!!!

 72. Ο/Η marmar λέει:

  Καλές διακοπές να έχεις…ωχ…συγκινήθηκα..πολύ….αν και μου αρέσει το ανεπιτήδευτο….θα μου φύγει η μάσκαρα….να’σαι καλά!!!χχχ

 73. Ο/Η Tania Vou λέει:

  Λατρεύω το χρώμα παντού! Πολύ θα ήθελα να δοκίμαζα το λαμπερό χρώμα που χαρίζεις Έφη!!
  Να είσαι καλά και χρόνια καλά στο όμορφο blog σου!!! 🙂

 74. Ο/Η Claire Gianneli λέει:

  Θέλω θέλω θέλω!!!!!! Και θα το λέω συνέχεια!!!!

 75. Ο/Η foteini tsakalou λέει:

  Party Θεσσαλονίκη; Ωωωω τι καλά! Θέλωωωω!

 76. Ο/Η ΜαρίαΒ λέει:

  Χρόνια σας πολλά!

 77. Ο/Η lounita! λέει:

  το beautydiaries ο,τι άλλο κι αν ήταν… θα ήταν σίγουρα κάτι αγαπημένο ♥

  φιλιάααα

 78. Ο/Η Melina λέει:

  Polu oraios diagonismos.. Tha ithela mia allagi sta mallia mou 🙂

 79. Ο/Η George Karalis λέει:

  VIVA IL COLORE!!!

 80. Ο/Η petroyla λέει:

  ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΗΛΥΚΟ!!

 81. ΛΑΜΨΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ-ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ-ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ!!! ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΗ ΛΑΜΨΗ-ΜΠΟΡΩ?

 82. Ο/Η ΒΑΣΩ Κ. λέει:

  ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ…ΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ , ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ !!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ….

 83. Ο/Η Claire Gianneli λέει:

  Είπα θα το λέω συνέχεια οτι θέλω!!!

 84. Ο/Η Αναστασία λέει:

  Ονειρεύομαι ένα λαμπερό χάλκινο…

 85. Ο/Η Συμώνα Δότσικα λέει:

  Aγαπώ πολύ τη σελίδα σου,είναι ένα υπέροχο δώρο και ευχαριστώ για την ευκαιρία και το κέφι που προσφέρεις…

 86. Ο/Η Ξανθούλα λέει:

  χρώμα δίνει ο μπέμπης μου στη ζωή μου!!λάμψη έχουν τα μικρά γλυκούλικα ματάκια του!!Χρόνια Πολλά σε σένα εύχομαι πάντα μόνο χαρούμενα χρώμαατα στη ζωή σου..Μακάρι να μπορούσα να ερθω στα πάρτυ σου!!!!!

 87. Ο/Η DEPI λέει:

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

 88. Ο/Η ΚΑΡΑΔΑΓΗ ΔΗΜΗΤΡΑ λέει:

  !!!!!!!!!!!!

 89. Ο/Η ΕΥΣΤΑΘΙΑ λέει:

  ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

 90. Ο/Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗ λέει:

  teleio!!!!

 91. Ο/Η eleni griva λέει:

  πάρτυ, δώρα, χρώμα. λάμψη, ομορφιά, διακοπές και πολλές ευχές!!!

 92. Ο/Η stylianh λέει:

  superrr thelw lampera mallia!!

 93. Ο/Η olympia lykou λέει:

  λατρεύω να διαβάζω τα άρθρα σου….σου εύχομαι να περάσεις υπέροχα και δε θα χαθούμε!!!

 94. Ο/Η ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ λέει:

  Ena mina ypomoni!

 95. Ο/Η sotiris λέει:

  ότι πρέπει για τα μαλλιά της γυναικούλας μου!!!

 96. Ο/Η nansy λέει:

  teleio doro

 97. Ο/Η Στέλλα Π λέει:

  supeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr

 98. Ο/Η ΚΑΝΕΛΛΑ λέει:

  Τέλειο….

 99. Ο/Η akilina λέει:

  teleio dwro

 100. Ο/Η maryl λέει:

  xronia polla gemata lampsi!!!!Naste panta kala kai na mas kratate thn kalyterh syntrofia!!!

 101. Ο/Η ΕΥΔΟΚΙΑ λέει:

  Ζήλεψα και θέλω κι εγώ αυτή τη διαφορετική λάμψη στα μαλλιά μου.Μήπως ήρθε η ώρα ?

 102. Ο/Η Maria O. P. λέει:

  Τέλειο δώρο για να ξεκινήσει το φθινόπωρο με λάμψη!!!

 103. Ο/Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ λέει:

  χρώμα παντού για να γίνει πιο φωτεινή η καθημερινότητα

 104. Ο/Η dina λέει:

  ΛΑΜΨΗ ΠΑΝΤΟΥ,ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΗΦΕΙΑ Κ ΣΚΟΤΑΔΙ…ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ,ΤΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ…

 105. Ο/Η Myrsini λέει:

  Πολύ καλό!

 106. Ο/Η στελλα λέει:

  super καλοκαιρινο δώρο

 107. Ο/Η ELENIKARD λέει:

  Δωρο για την κορη μου στην Αθηνα!

 108. Ο/Η KALLIOPEAN λέει:

  Τελειο δωρο , σε ευχαριστουμε πολυ!

 109. Ο/Η ARHS λέει:

  Δωρακι για την γυναικα μου!

 110. Ο/Η KALLIOPEANv λέει:

  Χρονια πολλα!

 111. Ο/Η Eva Κ λέει:

  Ό,τι το καλύτερο μία αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών μας!!! Αθήνα

 112. Ο/Η filiw λέει:

  Θέλω πολύ να την δοκιμάσω!

 113. Ο/Η xristina λέει:

  χρόνια πολλά ,καλά κι ευτυχισμένα!!!

 114. Ο/Η kika λέει:

  Είμαι ερωτευμένη, είμαι ευτυχισμένη, είμαι ζαλισμένη καιιιιιιιι ….. λάμπω απ´ τη χαρά μου, λάμπω όταν σε διαβάζω, λάμπω, λάμπω! φιλιά από Θεσσαλονίκη και keep going, girls!

 115. Ο/Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΙΑ λέει:

  ΦΩΣ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ

 116. Ο/Η ΓΙΩΤΑ λέει:

  πολύ πολύ όμορφο δώρο!!

 117. Ο/Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ Π. λέει:

  ΘΕΛΩ ΛΑΜΨΗ, ΦΩΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ! ΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟ, ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΑΤΟ ΚΑΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!
  ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!!
  ΦΙΛΑΚΙ……………..Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 118. Ο/Η Claire Gianneli λέει:

  Πόσο πολύ το θέλω!

 119. Ο/Η Βασιλική K λέει:

  Θέλω λίγη λάμψη στη ζωή μου!!!

 120. Ο/Η clarine λέει:

  xronia pollaaa!!

 121. Ο/Η ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ λέει:

  ΑΛΛΑΖΩ ΧΡΩΜΑ ΑΛΛΑΖΩ ΔΙΑΘΕΣΗ

 122. Ευχαριστούμε για το δώρο και την ευκαιρία συμμετοχής! Ο διαγωνισμός προβάλλεται στο Save & Win (http://www.SaveAndWin.GR αλλά και http://www.facebook.com/saveandwin.gr )

 123. Ο/Η ΜΥΡΤΩ ΖΥΓΟΥΡΗ λέει:

  θα γίνω μία λάμψη!!!

 124. Ο/Η ΜΑΡΙΑ λέει:

  ειναι τελεια προιοντα απο μια τελεια εταιρεια!ευχαριστουμε για αυτην την πολυτελεια και καλο καλοκαιρι σε ολες με καλη διαθεση και πολυ τρελα!!

 125. Ο/Η xenia λέει:

  Καλη τυχη..οι καλυτερα να κερδισουμε ολοι…:-P

 126. Ο/Η Katerinaki Safaka λέει:

  Τελειοοοοοοο

 127. Ο/Η Δανάη λέει:

  υπεροχα!!!ολα ειναι υπεροχα!!αυτα που γραφεις, αυτα που προσφερεις!!!φιλακια!!

 128. Ο/Η Αγγελικη74 λέει:

  Μπραβο σου και ξαναμπραβο σου για τα οσα μοιραζεσαι μαζι μας καθε φορα!!!

 129. Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ λέει:

  ΤΙ ΠΟΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ILLUMINA

 130. Ο/Η Marilitsa Gentekou λέει:

  meta apo ena tetoio kalokairi ligh lampsh k xrwma sta mallia mas einai o,ti prepei!!! 😉

 131. Ο/Η Σέβη Ν. λέει:

  τέλεια!ευχαριστούμε που μοιράζεσαι τις όμορφες σκέψεις σου μαζί μας!

 132. Ο/Η ΦΡΥΝΗ+ΓΙΩΡΓΟΣ λέει:

  λιγη τυχη να ππολυ ομορφο δωρο για τα κοριτσια

 133. Ο/Η kelly λέει:

  τι δωρα? τι ΑΡΘΡΟ?? ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ…ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΗ ΛΑΜΨΗ…ΜΑΛΛΙΑ-ΔΟΝΤΙΑ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕ

 134. Ο/Η mariamp λέει:

  πολλά like

 135. Ο/Η ioan mika λέει:

  teleio

 136. Ο/Η ΑΝΝΑ λέει:

  πολυτελεια

 137. Ο/Η Αλκμήνη λέει:

  Kαι κάθε φορά που αποφασίζεις πως τελείωσες με τις βαφές, βγαίνει κάποια που είσαι σίγουρη πως θα σε κάνει απαστράπτουσα, και θα αποζητάς την μηνιαία σου τελετουργία!

 138. Ο/Η Φωτούλα λέει:

  Χρόνια πολλά και καλά! Υπόσχομαι στον εαυτό μου πως θα τολμήσω χρωματική αλλαγή αν είμαι τυχερή!

 139. Ο/Η Θεοδώρα Κεράνη λέει:

  Λατρευω τα χρώματα,λατρευω την λαμψη μα πιο πολυ λατρευω την ενημερωση!!!Και μαλλον η βαφη αυτη εχει οτι χρειαζονται τα μαλλια μου!!!!σταθεροτητα,λαμψη μαζι με αστεροσκονη!!!Χρονια πολλααααααα!!!!!καλα κανεις κ γιορταζεις ολα τον μηνα!!!!κ ολο τον χρονο να το κανεις συτο!!!!!

 140. Ο/Η olgaki83 λέει:

  Super!!!

 141. Ο/Η mary angela λέει:

  ναι και εγώ θέλω!!!

 142. Ο/Η eleni λέει:

  polla like!!!!!!!!!!!!!!xronia polla!!!!!!!!!!

 143. Ο/Η gianna λέει:

  καλη τυχη σε ολες!!!

 144. Ο/Η Anna Krasoudaki λέει:

  ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΣΑΣ,,,ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!!

 145. Ο/Η eua λέει:

  elpizw na dokimasw ki egwwwwwwww!!!

 146. Ο/Η alla λέει:

  lampera kai omorfa malia

 147. Ο/Η ELEFTHERIA LEMONTZI λέει:

  Εύχομαι να λάμπουμε όλες αυτό το καλοκαίρι !!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!

 148. Ο/Η kristina λέει:

  to thelw polu to dwraki sas !

 149. Ο/Η xlina λέει:

  Χρόνια πολλά!!! Πάντα επιτυχίες!!! Τέλεια τα δωράκια!!!

 150. Ο/Η Μαρία λέει:

  υπέροχα μαλλιά !!

 151. Ο/Η ΙΡΕΝΕ λέει:

  ΤΕΛΕΙΕΣ ΒΑΦΕΣ, ΤΕΛΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!!!

 152. Ο/Η sOsO λέει:

  ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ BLOG,
  KAI ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ Σ’EΣENA COSMO GIRL,NA ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΩΡΑΙΩΤΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ
  ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΓΕΜΑΤΗ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΜΕ
  ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ (ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ,
  ΟΤΙ ΧΑΡΙΝ ΕΣΟΥ,ΑΛΛΑΞΑ ΚΤΕΝΙΣΜΑ ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ BEAUTY DIARIES,
  Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ .
  ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙΣ
  ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ….
  ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ, Σ.Λ.

 153. Ο/Η elena λέει:

  9elwwwwwww!!!

 154. Ο/Η Αγγελική λέει:

  Μου αρέσει!

 155. Ο/Η anastasia λέει:

  Count me in!!

 156. Ο/Η xristina λέει:

  teleio lampero xrwma!!! kalh epityxia se olous

 157. Ο/Η Julie λέει:

  Τα μαλλάκια μου έχουν ξεχάσει τι πάει να πεί βαφή!!!! Χρειάζομαι επειγόντως μια ΤΩΡΑ!!!! Θέλω ένα λαμπερό ξανθοκόκκινο χρώμα!!!!!!!

 158. Ο/Η Ina λέει:

  Υπέροχα…θα ήθελα να είμαι η τυχερή….

 159. Ο/Η maria la λέει:

  likeeeeeeeeeeeeee

 160. Ο/Η georgia λέει:

  θελω!

 161. Πίνγκμπακ: JABA.GR » Διαγωνισμοί χωρίς αναλυτικούς όρους συμμετοχής

 162. Ο/Η Redvpower λέει:

  Χρόνια σας πολλά!

 163. Ο/Η MARIA KIRIAKOU λέει:

  ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ!ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

 164. Ο/Η Anastasia λέει:

  Wella = τυφλή εμπιστοσύνη

 165. Ο/Η ζηνα λέει:

  like like like

 166. Ο/Η maria k λέει:

  Λατρεύω το χρώμα, στα ρούχα στα μαλλιά παντού!!! αλλα περισσότερο λατρεύω να σε διαβάζω, είναι σαν παραμύθι, να είσαι καλά να μας κάνεις υπέροχα δώρα και να έχεις τόσο ωραίες ιδέες!!!!

 167. Ο/Η eleni.t λέει:

  χρονια πολλα

 168. Ο/Η demmy λέει:

  mmmmmmmmmmm lampsi….ti allo anazita mia gunaika…????????na lampei sigoyra kai toulaxiston ena pragma pano tis kathe stismi tis imeras…….opote nai thelo na lampso me Illumina Color………..

 169. Ο/Η ΕΙΡΗΝΗ λέει:

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!

 170. Ο/Η RENOY λέει:

  ….SUPER!!!…I WANT IT!!!

 171. Ο/Η ΛΕΝΑ λέει:

  Εκτυφλωτικά λαμπερό!! Δύσκολα βρίσκεις τέτοιο μελί!

 172. Ο/Η Soulee λέει:

  Κι εγω θελω παρτυ….Θεσσαλονικη, η πολη της διασκεδασης

 173. Ο/Η ΦΙΟΡΙΛΝΤΑ λέει:

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΜΆΤΑ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ

 174. Ο/Η ΣΟΦΙΑ λέει:

  λαμψη in Θεσ/νικη…

 175. Ο/Η mairh λέει:

  supeeeeer!!!

 176. Ο/Η e-win.gr λέει:

  Ο διαγωνισμός σας προβάλλεται από την σελίδα του e-win.gr στο facebook: http://www.facebook.com/diagonismoi.ewingr και από το blog: http://www.e-win.gr

  Κάνε like και ποιος ξέρει…μπορεί να είσαι εσύ ο επόμενος τυχερός!

 177. Ο/Η eleni λέει:

  polu tha thela na tin xrisimopoihsw ki na anadeixthei i vafi sta mallakia mou !!

 178. Ο/Η GEORGIA P. λέει:

  η ομορφιά εντός και εκτός.. ευχαριστούμε για όλα..

 179. Ο/Η Ελευθερία Κοζανίδου -Σχίζα λέει:

  θέλω λάμψη..στα μαλλιά μου!! πολύ!!! θέλω και πάρτυ!!! γιατι…απλά μαρε΄σει να ζώ την ζωή,σταγόνα σταγόνα. την αγάπη μου Εφη!!

 180. Ο/Η EFI λέει:

  Πολλή θαμπάδα έχει πέσει…Και λίγο φως βρε παιδί μου!!!!!

 181. Ο/Η Stella stamp λέει:

  Kalo ipoloipo kalokairiou Kai xronia polla

 182. Ο/Η Ευγενία Μ. λέει:

  Ειδικά μετά το καλοκαίρι τα μαλλία με τόσο ηλιο, αλάτι και αμμο που έχει φάει θέλει λίγη λάμψη!

 183. Ο/Η Roula Kavva λέει:

  γι’ αυτό αγαπώ beautydiaries!!

 184. Ο/Η Nansy λέει:

  χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!

 185. Ο/Η babis λέει:

  ΤΙ ΠΟΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ILLUMINA

 186. Ο/Η ARGIRO λέει:

  τέλεια!ευχαριστούμε που μοιράζεσαι τις όμορφες σκέψεις σου μαζί μας!

 187. Ο/Η Claire Gianneli λέει:

  Καλημέρα!!!! Θέλω!Θέλω!! Δεν περνάνε οι μέρες…

 188. Ο/Η nikolettak λέει:

  lampero like!

 189. Ο/Η vaso stavridou λέει:

  super

 190. Ο/Η KALLIOPEANv λέει:

  ΤΕΛΕΙΕΣ ΒΑΦΕΣ

 191. Ο/Η ELENIKARD λέει:

  Μου αρέσει!

 192. Ο/Η MARIAAN λέει:

  Μου αρέσει πολυ.

 193. Ο/Η KALLIOPEAN λέει:

  teleio

 194. Ο/Η STAMATITSA λέει:

  super

 195. Ο/Η STELLAKAM λέει:

  θελω

 196. Ο/Η georgebas λέει:

  λάμψη, όχι likeψη

 197. Ο/Η Χρυσαυγη λέει:

  Χρονια πολλα!!!

 198. Ο/Η Agapi Dima λέει:

  Τέλειο δώρο να μου τύχει θέλω!

 199. Ο/Η LILA λέει:

  θέλω θέλω θέλω!!!!!! Το λαμπερό χρώμα της κοπέλας στην φωτογραφία !!!!! (Μήπως έχουμε νουμεράκι σε περίπτωση που δεν κερδίσω?)

 200. Πίνγκμπακ: Διαγωνισμοί χωρίς αναλυτικούς όρους συμμετοχής | JABA.GR

 201. Ο/Η Σοφία Λ. λέει:

  Για να λάμψουν τα μαλλάκια μας!!!!!

 202. Ο/Η christina klossopoulou λέει:

  εύχομαι ΛΑΜΨΗ και ΣΤΥΛ σε όλες μας και πολλά πολλά χαμόγελα και χαρα!!!!

 203. Ο/Η XRISA λέει:

  GOOD LUCK TO EVERYONE!!!!

 204. Ο/Η Μαιρη Ανδρεαδακη λέει:

  τωρα το οτι εισαι το πρωτο blog στο οποιο γραφτηκα, ειναι τυχαιο? το οτι αντλω αισιοδοξια απο την υπεροχη διαθεση σου, ειναι τυχαιο? τελεια η εικονα με τα χρωματιστα σκαλοπατια, το χρωμα τελικα κανει πολλά στη ζωη μας!!!! μακαρι να ειμαι τυχερη και να βρεθω σε παρτυ-συναντηση – ξεφαντωμα απ αυτα που με τοσο κέφι διοργανωνεις!!! φιλια αμετρητα

 205. Ο/Η Claire Gianneli λέει:

  Θέλω να είμαι εκεί!

 206. Ο/Η dora λέει:

  τέλειο δώρο για όλες εμάς! ευχαριστούμε για το διαγωνισμό!

 207. Ο/Η σια λέει:

  teleio doro paidia! kalo kalokairi!

 208. Ο/Η ΜΑΡΙΑ Π. λέει:

  Ο Σεπτέμβρης για να ξεκινήσει ωραία & θετικά θα πρέπει πρώτα να ανανεώσουμε & να ξυπνήσουμε τον καλό μας εαυτό, την κρυμμένη μας αυτοπεποίθηση….& να ανανεωθούμε εμφανισιακά! Και τι καλύτερο απ’ το να δώσουμε λίγο φωτεινό χρωματάκι στα μαλλάκια μας; (Α, επιβάλλεται κάθε Σεπτέμβρη!)

 209. Ο/Η Menia λέει:

  Πολύ όμορφα τα δώρα και αυτή τη φορά κι ελπίζω να είμαι τυχερή για να δω στα μαλλιά μου το χρώμα που έχει το πρωινό φως!!! Φιλιά πολλά!!!

 210. Ο/Η Μιρέλλα λέει:

  Aaaaax, thelw san treli na eimai ki egw ekei!!!!! <3

 211. Ο/Η Χρύσα Π. λέει:

  Τι άλλο να περιμένουμε από σένα πια;!! Κάθε φορά μας εκπλήσσεις πιο ευχάριστα κι από ευχάριστα 😉
  Ανυπομονώωω μόνο αυτό λέω!!!

 212. Ο/Η Gallidoula λέει:

  Υ.Γ:Ακόμα και τώρα που θα τα βάψω για να τα ανανεώσω, δεν θα λείπω με τίποτα..Τα ξαναβάφω πάλι..Αρκεί να φαίνομαι σαν να είμαι λουσμένη από αστερόσκονη!!Να λάμπωωω..

 213. Ο/Η kona tsagaraki λέει:

  Τυχερούλαααα! τέλεια είναι… περιμένουμε!!!

 214. Ο/Η niki λέει:

  τέλειο χρώμα και τέλεια λάμψη

 215. Ο/Η natasa skarla λέει:

  λάμψη….αυτο χρειαζομαστε στα μαλλια, στα μάτια μας, στη ζωή μας!!!

 216. Ο/Η Claire Gianneli λέει:

  Η λάμψη θα μου χρειαστεί!!!! Η συνάντηση είναι η δόση μου γιατί εχει αρχίσει ήδη και με πιάνει το στερητικό μου!

 217. Ο/Η Nansy λέει:

  ΘΕΛΩ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ!ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ BEAUTY DIARIES

 218. Ο/Η Natashakat λέει:

  Θελω λαμψη!

 219. Ο/Η Natashakat λέει:

  Θελω να παω κ εγω στ παρτυ!

 220. Ο/Η Claire Gianneli λέει:

  Το πε το όνειρο δεν φταίω εγώ…

 221. Ο/Η Natashakat λέει:

  Τελειο χρωμα και τελεια λαμψη!!!

 222. Ο/Η ANATOLI λέει:

  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΩΡΟ ΕΦΗ ΜΟΥ…ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!1

 223. Ο/Η lef λέει:

  ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ……..

 224. Ο/Η geo λέει:

  ευχαριστούμε για το διαγωνισμό!

 225. Ο/Η SOYLA λέει:

  λίγο απο τη δική της λάμψη θα ήθελα να δοκιμάσω,ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ BEAUTY DIARIES

 226. Ο/Η elina margoni λέει:

  Τέλειο δώρο!!Μακάρι να κερδίσω!Χρόνια σου πολλά!!Καλή επιτυχία σε όλους!!

 227. Ο/Η Claire Gianneli λέει:

  Ανυπομονώ!!!!! Δεν κρατιέμαι σου λέω!!!!

 228. Ο/Η marioula80 λέει:

  An kai argisa ligaki, dilonw enthousiasmeni me to neo proion……megali proklisi idios otan to apotelesma faintetai egkiimeno!!!!!

  Efaki mou, an kai exw xronia na allaksw to xrwma twn malliwn mou kai den kserw ean yparxei kati idaniko, eyxomai na eimai tyxeri kai na mi pisteyw sta matia mou tin opoia allagi!!!!

  Ta filia mou…tha xaroume poli na mas ksanarthete, mas allazete teleios ti diathesi….sas eyxaristoume!!!!!

 229. Ο/Η Fotini λέει:

  Teleiiiiiioooo

 230. Ο/Η sylvie λέει:

  ntougrou sta xrwmata!

 231. Ο/Η SOYLA λέει:

  Χρόνια σου πολλά!!Καλή επιτυχία σε όλους!!

 232. Ο/Η ΕΛΕΝΗ ΜΑΤΙΑΤΟΥ λέει:

  θέλω να λάμπω ολόκληρη το έχω ανάγκη

 233. Ο/Η soulapx λέει:

  Χρόνια πολλά, αν και λίγο καθυστερημένα, θα ήθελα να ευχηθώ κι εγώ στην υπέροχη αυτή παρέα! Και ταυτόχρονα, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω ‘Εφη για τα τόσο όμορφα δώρα που μοιράζεις και να δηλώσω συμμετοχή στο διαγωνισμό!

 234. Ο/Η vasso λέει:

  Άλλο ένα απολαυστικό άρθρο…δεν μένει κάτι άλλο να πω…απλά ανυπομονούμε!

 235. Ο/Η angelina λέει:

  Τωρα που ολοι οι κατεργαρηδες γυρνανε στους παγκους τους, ειπα να υπενθυμισω τη συμμετοχη μου στο παρτυ!

 236. Ο/Η Stavroula K λέει:

  Θέλω λάμψη, χρώμα και ένα ουράνιο τόξο καλοτυχίας για να τα ξαναπούμε από κοντά!!!!!!!

 237. Ο/Η Κατερινα Δεμερτζη-Μαρακη λέει:

  αγαπωωωωωωωω τη λαμψη στα μαλλια μου……… θα το δοκιμασω οπωσδηποτε το προιον!!!!!!!!!! τα φιλια μου!

 238. Ο/Η LINA λέει:

  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

 239. Ο/Η Kallirroe λέει:

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!!!!!τι ωραίο δώρο!!!και η δική σου εκδοχή απλά σου πάει πολύ!!!θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τα υπέροχα δώρα που μας χαρίζεις κάθε φορά!!!φιλιά

 240. Πίνγκμπακ: Διαγωνισμοι » Διαγωνισμος BeautyDiaries.gr με δωρο 20 βαφες Illumina Color της Wella

 241. Ο/Η DEPI λέει:

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΑΚΙ…

 242. Ο/Η eleni λέει:

  foverooooooooooo

 243. Ο/Η efi λέει:

  yperoxo dwro s euxaristoyme!!!

 244. Ο/Η Liana k, λέει:

  τελειο…

 245. Ο/Η margarita λέει:

  χρωμα να αλλαξει το γουρι@@@@

 246. Ο/Η kyriaki k. λέει:

  Λάμπω από χαρά και εγώ!!

 247. Ο/Η χρυσουλα μπαλλιου λέει:

  λαμψη χειμωνα καλοκαιρι!!!

 248. Ο/Η Mαρια Μοσχακου λέει:

  ειναι τελειο δωρο ευχαριστουμε γιατι η ζωη μας χρειαζεται λαμψη

 249. Ο/Η monika λέει:

  νέα σεζόν – νέο χρώμα … μετά τη χαλάρωση του αυγούστου, η καλύτερη ανανέωση!

 250. Ο/Η katerina83 λέει:

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 251. Ο/Η Κική λέει:

  Λάμψη και υπέροχο χρώμα μόνο για τα μαλλιά μου!!!!!!!!!!!!

 252. Ο/Η ΓΙΩΤΑ λέει:

  ήρθε η σειρά μου! καλή τύχη!

 253. Ο/Η Margarita λέει:

  Nice!!

 254. Ο/Η kiki λέει:

  teleio dwro bravo sou….to blog einai teleio…

 255. Ο/Η ANNA λέει:

  Χρόνια πολλά.Πάντα τέτοια

 256. Ο/Η ΜΑΡΙΝΑ λέει:

  ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!

 257. Ο/Η emmakara λέει:

  χρονια πολλα 🙂 ευχαριστουμε για τους διαγωνισμους! καλο φθινοπωρο να εχουμε! 🙂

 258. Ο/Η ΡΕΒΕΚΚΑ ΑΣΗΜΟΜΥΤΗ λέει:

  SUPER ΛΑΜΨΗ ΛΕΜΕΕΕΕ

 259. Ο/Η stavroula λέει:

  xronia polla kali mou!evxome panta epityxies kai na erthoun olla opos ta epithimeis ean den exoun erthei k ollas akoma :))

 260. Ο/Η ARGIRO λέει:

  το φως του ηλιου στα μαλλια μου

 261. Ο/Η Metallica7 λέει:

  θέλω πολύ να κερδίσω…φιλιά πολλά!!!!

 262. Ο/Η Sofia λέει:

  Χρόνια Πολλα και σε ευχαριστούμε!!!

 263. Ο/Η EBITAKI λέει:

  Χρήσιμο δωράκι

 264. Ο/Η maryl λέει:

  χρονια πολλα και ευτυχισμενα γεματα φως!!!

 265. Ο/Η ΓΩΓΩ ΝΙΑΦΑ λέει:

  ΤΕΛΕΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!

 266. Ο/Η ΕΙΡΗΝΗ λέει:

  ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!

 267. Ο/Η ΟΛΓΑ ΠΟΥΛΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ λέει:

  χρονια πολλα καλημας επιτυχια

 268. Ο/Η anastasia λέει:

  θέλω έναν ήλιο στο κεφάλι μου, έστω ένα πυροτέχνημα!!!!!!!!1!

 269. Ο/Η maria λέει:

  χρονια πολλά με ομορφια – λάμψη και πολλά δώρα!!!!!

 270. Ο/Η vikh λέει:

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 271. Ο/Η Μαρία λέει:

  τέλειο, θέλω!!

 272. Ο/Η Άννα λέει:

  πάντα χρώμα στη ζωή μας

 273. Ο/Η maria ioannoy λέει:

  xronia polla kai kala…eisai mia yperoxi pinelia me ta dwrakia pou mas kaneis …se euxaristoume pou mas dineis tin dynatotita na simetexoume…poli kali i idea sou gia tis vafes …filia pollaaaaaaaaa

 274. Ο/Η dora λέει:

  χρονια πολλα,σε ευχαριστουμε για τα υπεροχα δωρα

 275. Ο/Η maraki_tz λέει:

  Μα τι υπέροχο δωράαακι!!!!

 276. Ο/Η kondilia λέει:

  Xronia polla kala kai panta dimiourgika! gemata lampsi kai xrwmata!!!! kokkino-kitrino-prasino…….ola ta xrwmata, san to touranio tokso!!!!ta dora sou einai uperoxa, opos kai ta nea sou pou mas mathainoun tosa polla!!!! kali sunexeia!!!!!!!!!!!!!!!!

 277. Ο/Η ΣΟΦΙΑ λέει:

  ΚΑΛΟ

 278. Ο/Η Ina λέει:

  Τέλειααααααα

 279. Ο/Η Ζωή λέει:

  Partyyy!!

 280. Ο/Η Ιωάννα λέει:

  φαντασικό, θέλω

 281. Ο/Η Αναστασία λέει:

  τέλεια, ότι χρειάζομαι

 282. Ο/Η Veatriki Mitsikeli λέει:

  ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ 🙂

 283. Ο/Η IOANNA TRAKA λέει:

  Χιλιάδες like!!!!!! Xρόνια πολλά!!!!

 284. Ο/Η ΣΟΦΙΑ λέει:

  ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

 285. Ο/Η Vasiliki 1971 λέει:

  ειμαι ετοιμη για αλλαγη χρωματος και στιλ

 286. Ο/Η ευτυχία α. λέει:

  πσσσσσσσσσσ<3

 287. Ο/Η Ελευθερία Κοζανίδου -Σχίζα λέει:

  WELLA ! την εμπιστέυομαι απο τότε που ξεκίνησα να βάφω τα μαλλιά μου και δεν την αλλάζω με καμία άλλη!!, χρησιμοποιώ wella koleston perfect 12,89. ανυπομονώ για το απόλυτο ξανθό!!!!!! τα φιλιά μου και την αγάπη μου my latrious ‘Εφη!

 288. Ο/Η Εύη λέει:

  Θέλω πολύ να κερδίσωωωω!! Λατρεύω τη WELLA και ΟΛΑ τα προϊοντα της!!

 289. Ο/Η mpela λέει:

  “Αν ήταν κώδικας δεν θα ήταν απ’ αυτούς τους παράξενους που γράφουν οι προγραμματιστές. Θα ήταν δομημένος όμορφα και με πολλά χρώματα(!). Θα ξέφευγε από τις τυποποιημένες εντολές των προγραμμάτων και θα δημιουργούσε κάτι νέο, πιο άμεσο, πιο φιλικό. Η εκτέλεσή του θα ήταν εύκολη, γρήγορη και με πολλές οδηγίες.”

 290. Ο/Η pagratios λέει:

  Γιορτάζω λέμε! Και το ψιθυρίζω παντού. Και χαίρομαι κάθε ώρα, λεπτό και δευτερόλεπτο. Και το φεγγάρι κάνει βόλτα εκεί ψηλά κι εγώ κάνω σινιάλο στο φως και στην λάμψη

 291. Ο/Η pagratios λέει:

  Χρώμα και λάμψη. Πάει με το μήνα. Ταιριάζει με τις διακοπές. Περιέχει όνειρο. Κι επιτρέπει να ξεσηκωθείς για αλλαγές.

 292. Ο/Η filiw λέει:

  LIKEEEE!!!!!

 293. Ο/Η maryl λέει:

  τελειος λαμπερος ο διαγωνισμός σας!!!!

 294. Ο/Η ΓΕΩΡΓΙΑ λέει:

  LIKEEEEEEE

 295. Ο/Η zouni dimka λέει:

  Τελειες βαφες

 296. Ο/Η vanessa λέει:

  APLA IPEROXO!!!!

 297. Ο/Η ΜΑΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ λέει:

  ΟΥΑΟΥ.

 298. Ο/Η Evangelia Kollia λέει:

  Χρόνια πολλά με πολύ ομορφιά, αλλιώς κι αλλιώτικα 🙂

 299. Ο/Η rewiewer λέει:

  Xairomai pou mia blogger mporei meta apo 2 xronia na giortazei me auton to tropo 😀 Nasai kala kai alla polla xronia tha xairomai na sas diabazw

 300. Ο/Η maria λέει:

  τέλειες βαφές, τέλειος διαγωνισμός

 301. Ο/Η despina λέει:

  πολύ ωραία κείμενα, εμπνευσμένα και χαρούμενα…. -κι εγω!- χαίρομαι να σας διαβάζω….

 302. Ο/Η ΡΩΞΑΝΗ λέει:

  καλο

 303. Ο/Η maryl λέει:

  να τα εκατοστήσετε με παντα υπέροχους κ λαμπερούς διαγωνισμούς!!!

 304. Ο/Η penelope λέει:

  καταπληκτικες βαφες!!!!!!!!!!!!

 305. Ο/Η ELENA K λέει:

  ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ…. ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΩ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΞΩ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΑΦΩΝ.

 306. Ο/Η efi λέει:

  ευχαριστουμε πολυ!!

 307. Ο/Η dimitra32 λέει:

  AYTA EINAI…TELEIAAAA!!

 308. Ο/Η aggelikh999 λέει:

  Υπέροχο όπως πάντα το άρθρο κ τέλειο το δωράκι.Ελπίζω να μπορέσω να έρθω στο
  Party!!!

 309. Ο/Η maryl λέει:

  χρονια πολλά γεματα λαμψη κ χρωμα!!!

 310. Ο/Η Alx Lightning λέει:

  Εγω θα θελα τη βαφη παντως :3

 311. Ο/Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ λέει:

  χρώμα στα μαλλιά και στη ζωή μας για να γίνουν λίγο πιο χαρούμενες οι μέρες μας

 312. Ο/Η margarita λέει:

  ενα χρωμα στο μαλλι μπορει να σου φτιαξει την διαθεση οσο καθε τι!

 313. Ο/Η fotini λέει:

  ποια δε θελει λάμψη στη ζωή….και στο μαλλί;;;!!!

 314. Ο/Η τανια λέει:

  λίγη απο τη λάμψη του καλοκαιριού το φθινόπωρο!τέλειο!

 315. Ο/Η domna sarri λέει:

  einai teleia

 316. Ο/Η Claire Gianneli λέει:

  δεν κρατιεμαι με τιποτα πια…

 317. Ο/Η KIKH λέει:

  ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΑΚΙ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 318. Ο/Η ΒΑΣΩ λέει:

  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ.

 319. Ο/Η my life λέει:

  Ώρα για φρεσκάρισμα!!!!!!!!!!!

 320. Ο/Η georgia λέει:

  τελειες!!!

 321. Ο/Η νικος λέει:

  super!

 322. Ο/Η eleni λέει:

  ti thelo!

 323. Ο/Η thanasis λέει:

  teleio

 324. Ο/Η margarita λέει:

  παντα τα καλυτεροτερα δωρακια!

 325. Ο/Η Claire Gianneli λέει:

  Γύρισα και περιμένω!!!

 326. Ο/Η Andriana λέει:

  τέλειες βαφές.. το κυριότερο θέλω λάμψη στα μαλλιά μου!

 327. Ο/Η Μαρια Μεριανου λέει:

  πολύ καλό δωράκι

 328. Ο/Η Irene λέει:

  Τα μαλλια μου διψανε για λαμψη!

 329. Ο/Η CHRISTINA λέει:

  SAN EPAGGELMATIAS KOMMOTRIA TIS SINISTO ANEPIFILAKTA!!!! EINAI I KORIFEA MARKA STIS VAFES MALLION!!!!!!!!!!!
  KALI EPITYXIA!!!

 330. Ο/Η Kατερίνα Γαλάζιου λέει:

  καλο μηνα σε ολες!!!!!!<3

 331. Ο/Η zetta λέει:

  ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ…. ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ…..

 332. τελεια!!!!θελω και εγω να λαμψω….!

 333. Ο/Η Natalie λέει:

  Μου ξέφυγε αυτό το ποστ! Ώστε αυτό εννοούσες όταν μας έλεγες ενθουσιασμένη για την αλλαγή που έκανες στο Μαρόκο! 🙂 Επειδή τα είδα και από κοντά και είναι όντως υπέροχα θέλω να το δοκιμάσω κι εγώ! Φιλιά πολλάααα!

 334. Ο/Η Claire Gianneli λέει:

  Λίγες ώρες έμειναν….

 335. Ο/Η Αθηνά λέει:

  λάμψη παντού!

 336. Ο/Η Κατέ λέει:

  Μούρλια είσαι με το νέο μαλλί στο λέω. Μούρλια και λαχταριστή. Κάνε μου και μένα ένα νέο μαλλί γιατί εκτός απο την περιφέρεια κληρονόμησα απο την μαμά και τα άσπρα μαλλιά στα, μόλις, 24. Τα φιλιά μου.

 337. Ο/Η Eulampia L λέει:

  Likeee

 338. Ο/Η Eleana Iosif λέει:

  Πολύ καλή μάρκα…

 339. Ο/Η Vagelis K λέει:

  οι καλύτερες μάρκες για τις γυναίκες…

 340. Ο/Η Thomas Lalopoulos λέει:

  Nice!

 341. Ο/Η Claire Gianneli λέει:

  Λίγες ώρες έμειναν…

 342. Ο/Η Karapiperis Evagelos λέει:

  Ωραίο δώροοο

 343. Ο/Η Athanasios Karapiperis λέει:

  Perfect

 344. Ο/Η Chris Kar λέει:

  φοβερό

 345. Ο/Η Ξανθίππη Καραπιπέρη λέει:

  Good Luck!!!

 346. Ο/Η Dionysis D λέει:

  Καλή επιτυχία σε όλους

 347. Ο/Η Christos Stellas λέει:

  like

 348. Ο/Η Aik Mpesle λέει:

  Like Like Like

 349. Ο/Η Αργυρώ Κουτσοδήμου λέει:

  perfect

 350. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΑ λέει:

  Απλά, υπέροχα!

 351. Ο/Η Alexandra λέει:

  υπεροχες!

 352. Ο/Η MARIA λέει:

  Έτσι είναι Έφη μου!Πρέπει να γιορτάζουμε την κάθε μέρα…

 353. Ο/Η Efi Anesti λέει:

  Το βράδυ αργά ο διαγωνισμός κλείνει! Και τα αποτελέσματα θα σκάσουν ως έξτρα λάμψη μέσα στη νύχτα!! την αγάπη μου και καλό υπόλοιπο Κυριακής! χχ

 354. Ο/Η Georgina Tzanakaki λέει:

  λικε!!!!!!!<3

 355. Ο/Η alexandra fragk λέει:

  ti teleio!!!kai xreiazomai toooso mia lamperi allagi!!!!:)

 356. Ο/Η alexandra fragk λέει:

  S’eyxaristoume Efi!! Synexise na mas empneeis kai na mas omorfaineis!!! <3 😀

 357. Ο/Η KIKH λέει:

  ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!

 358. Ο/Η antigone λέει:

  θέλω επειγόντως επισκευή…χαχαα εννοώ αλλαγή και λάμψη!!!!έρχεται χειμώνας που θα έχει έντονες καταστάσεις στο όπου και πρέπει να είμαστε έτοιμες να λάμψουμε και να εντυπωσιάσουμε!!!φιλάκια πολλά σε όλες τις όμορφες φίλες της παρέας<3!!!!….χχχχ<3

 359. Ο/Η zoi λέει:

  Η λάμψη δεν σταματά τον Σεπτέμβρη… 🙂

 360. Ο/Η el enalda λέει:

  les k panta kati ginetai kai petyxaineis ti fasi pou vriskomai!! na twra ti stigmi pou psaxnw to swsto xrwma sta mallia!!!!kai DE to vriskw!!!!! kai to anazitw akoma!!!! kai tha to vrw pou tha paei !!!!!!!

 361. Ο/Η el enalda λέει:

  kai sto ksanlew efi…to thelw polu sou lew !!!! kai epeidi i tyxi eynoei tous tolmirous…opoio k an einai tha to tolmisw !!ta filia mou ap tin omorfi kalamata!!ase pou an eimai tyxeri se liges meres pou tha vriskomai stin athina mporei kai na petyxw tin uperoxi parea mas !!! lew na paw gia kamia voutia endiamesa..kalo upoloipo kyriakis… xxx

 362. Ο/Η elpida λέει:

  Μόνο που κάνεις τα μάτια μου να λάμπουν με κάθε σου ποστ,μου φτάνει!Μου φέρνεις αυτό το φως που μου παίρνει ,χωρίς να ρωτήσει, η καθημερινότητα.Και τώρα μου λες πως αυτό το φως θα το κάνεις «κορώνα» στο κεφάλι μου…και μετά θα κάνεις πάρτυ για όλες τις λαμπερές αυτού του κόσμου….Κάπως έτσι σβήνω κάθε φως του σπιτιού κι ανοίγω τη σελίδα σου,αρκεί για όλη τη γειτονιά!!!!viva illumina λοιπόν!!!

 363. Ο/Η Vickiii λέει:

  Να εκατοστήσει σε χιλιάδες τους φίλους του κ να έχει πάντα «χρωμα κ φως» τ μπλογκ σου αλλά κ η ζωή σου!! 🙂
  βίκη

 364. Ο/Η DORA R. λέει:

  Ναι και εγω σε βαφη,παρτυ και λαμψη-τα φιλια μου απο Θεσ/νικη

 365. Ο/Η μαρια μιχαλοπουλου λέει:

  Αυτος και αν ειναι σουπερ διαγωνισμος!!!
  Πολλα μπραβο!!! <3

 366. Ο/Η Ευαγγελία λέει:

  Θέλω κι εγώ να πάω στο πάρτυ της Αθήνας!!

 367. Ο/Η despoina kanakaki λέει:

  Λιιιγες ωρες μεινανε ματια μου γλυυυκααα,τα ψεματα τελειωσανε ηρθε η ωρα να λαψουμε απο χαρα και χρωμα.Ποτε δεν εχω παιξει με την τυχη μου ισως γιατι δεν την πηρα σοβαρα 🙂 Σημερα ομως λεω να δοκιμασω γιατι εχω μια τρελα με τα μαλλακια μου,ποια δεν εχει αλλωστε χιχι.Το καλοκαιρι που περασε δεν ηταν απτα καλητερα μου και μαυτο τον τροπο θα ηθελα να τονωσω λιγο το ηθικο μου.Καλη επιτυχια σε ολες μας.Θελω να ξερεις χωρις να ακουστει υπερβολικο οτι η καλητερη παρεα μου και το χαμογελο μου ησουν εσυ.Να εισαι παντα καλα και να μας γεμιζεις χαμογελα :-)))))))))

 368. Ο/Η Σοφία Κακαβογιάννη λέει:

  Περιμένουμε να λάμψουμε !!! xxxxxxx

 369. Ο/Η Claire Gianneli λέει:

  Θα μας φάει η αγωνία….

 370. Ο/Η Efi Anesti λέει:

  Και να που έφτασε η ώρα να σου μιλήσω για αλλαγή. Για αλλαγή στη διάθεση. Για μια αλλαγή στην εμφάνιση. Για έξτρα λάμψη κι έξτρα ενέργεια. Για έξτρα φως στο σκοτάδι. Με λίγο χρώμα, ή καλύτερα το σωστό χρώμα, όλα μπορεί να δείξουν αλλιώς κι αλλιώτικα. Και το ξέρεις! Κι αγαπώ τις λέξεις και τις ματιές σου. και λατρεύω την παρέα σου. Και θέλω να μοιραστώ μαζί σου τόσες κι άλλες τόσες συναντήσεις. Και θα το κάνω πράξη. Γιατί η ομορφιά έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν τη μοιράζεσαι. Είσαι εκεί;
  ΥΓ1: Έχω τα αποτελέσματα. Η ηλεκτρονική κλήρωση βοήθησε. Η επιλογή μου ήταν δύσκολη. Η παρέα μεγαλώνει. Το ίδιο κι η εκτίμησή μου για σένα, που με διαβάζεις συχνά. Έτοιμη;
  ΥΓ2: Έχω τις 20 (σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) που θα αλλάξουν στυλ και θα αποκτήσουν λάμψη. Κι αυτό θα είναι μόνο η αρχή: 1) el enalda, 2) Vickiii, 3) Ευαγγελία, 4) Claire Gianneli, 5) antigone, 6) Ελευθερία Κοζανίδου -Σχίζα, 7) Gallidoula, 8) angelina, 9) kikokoukla, 10) Χρύσα Κοκλανάκη, 11) marioula80, 12) ΣΟΦΙΑ, 13) Soulee, 14) kika, 15) ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, 16) Συμώνα Δότσικα, 17) foteini tsakalou, 18)
  Evi Efthimiadou, 19) ΑΘΗΝΑ ΛΑΒΔΑ και 20) Aggelikh!!!
  **Για επιβεβαίωση της χαράς μόλις έφυγε email!!
  ****Έχω και μερικές αναπληρωματικές σε περίπτωση που σημειωθεί απουσία!!
  την εκτίμηση και την αγάπη μου!!!
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ τόσο κι άλλο τόσο που είσαι κομμάτι αυτής της παρέας! ***Ευχαριστώ από καρδιάς την ομάδα της Wella για την εμπιστοσύνη!
  πολλά πολλά φιλιά χχ (θα επιστρέψω άμεσα με νέο post και νέες εκπλήξεις! Και συναντήσεις. Με νέες φίλες που θα γνωρίσω από κοντά)! Και σ’ άλλες πόλεις! Ναι; Kι αν μπορούσα θα κλήρωσα εύκολα άλλες τόσες!! Αλλά λάμπεις έτσι κι αλλιώς με το τίποτα! Γιατί είσαι φίλη! χχχ

 371. Ο/Η agelina λέει:

  otan leme agelina ennooume emena?exo allaxi mail to allo mou plokareeeeeee…..pos tha katalavoume oti an eimai ego na xaro…?

 372. Ο/Η Mirella λέει:

  Better luck next time :-/ Mpravo stis files pou kerdisannnnn!!!!!

 373. Ο/Η ευδοξια καραγιωργου λέει:

  κλαιω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 374. Ο/Η el enalda λέει:

  Eyxaristoume k apo dw !!!!!!!Kalinixta 🙂

 375. Ο/Η Stavroula K λέει:

  Na to giortasete deontos!!!! Kali diaskedasi!!!!

 376. Ο/Η Ανδρεαδακη Μαιρη λέει:

  συγχαρητηρια στα κορίτσια! να περάσετε τελεια!!!

 377. Ο/Η Vickiii λέει:

  Αχ ρε Εφη μου δωσες μεγάλη χαρά!! Κ σκέψου οι δν είχα πάρει χαμπάρι τν διαγωνισμό ολο το μήνα!!!!
  Εγώ κ τα μαλλιά μου σ ευχαριστούμε :))))

 378. Ο/Η ΑΘΗΝΑ ΛΑΒΔΑ λέει:

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥ ΠΟΛΛΛΥΥΥΥ ΠΟΛΛΛΥΥΥΥΥΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΑ!!!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΤΗΣ WELLA!!!

 379. Ο/Η Alemar Marlex λέει:

  Αγαπημενη εμεινα στην απεξω! Αν κατσει αναπληρωματικη με χαρα θα δεχτωωωω! 🙂
  Θελω να σε δω κιολας!

 380. Ο/Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΙΓΚΟΥ λέει:

  μπράβο στις τυχερές!!! Κορίτσια να το ευχαρηστηθειτε όσο τίποτα άλλο!!! Σε όλες μας αρεσει να μας περιποιούνται…. (ακόμα και σε εμας τις κομμώτριες! χε χε χε )

 381. Ο/Η Σοφία Κακαβογιάννη λέει:

  όχι κλάμα μόνο γέλια εδώ φιλάκια πολλά xxx

 382. Ο/Η Gallidoula λέει:

  Πόσο πολύ μας έφτιαξες την διάθεση δεν λέγεται..Πάλι ανεβήκαμε στον έβδομο ουρανό!!Είναι ανεπανάληπτο όλο αυτό το συναίσθημα και η κάθε φορά σε γεμίζει τόσο ζωντάνια..Πάντα νιώθεις σαν μικρό παιδί που του χαρίζουν έστω και γλειφιτζούρι..Αναμένοντας με τρέλα..!!!

 383. Ο/Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Β. λέει:

  Συγχαρητήρια κορίτσια, ζηλεύω πολύ…

 384. Ο/Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Β. λέει:

  Μία θεσούλα ακόμη για Θεσσαλονίκη??
  🙂

 385. Ο/Η kikokoukla λέει:

  ax eimai k ego stis tyxeres!!!

 386. Ο/Η Ελευθερία Κοζανίδου -Σχίζα λέει:

  αχ!!!! πραγματικά λάμπω τώρα απο ευτυχία!!!! σε ευχαριστώ πολύ Εφη μου, και ανυπομονώ να συντατηθούμε στην Αθήνα , λατρέυω την άυρα σου!!!! πιστεύω πώς η συναντησή μας θα δημιουργήσει σούπερ νόβα στην Αθήνα!! τα φιλιά μου <3

 387. Ο/Η Elen_Ka λέει:

  Συγχαρητήρια κορίτσια!Θέλουμε φωτογραφίες μετά την βαφή!

 388. Ο/Η Χρύσα Κοκλανάκη λέει:

  Είμαι τόσοοοο χαρούμενη!!! 🙂
  Σούπερρρρ!!!!
  Δηλώνω πανέτοιμη να μοιραστώ με την κουκλίστικη παρέα του beauty diaries την λάμψη, την ομορφιά, το χρώμα, την θετική σκέψη στο ό,τι!!! <3

 389. Ο/Η Mirella λέει:

  Www, tha erthw telika ki egw?!!!! Pws, pou, pote?!!!!! Ekstasiazomaiiiii!

 390. Ο/Η christine λέει:

  likeeeeeeee!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *