Άντε και καλά… μαλλιά!

Μ’ αρέσει να κάθομαι μέρα και νύχτα και να ψάχνω τις λέξεις που ταιριάζουν στις εικόνες, και να βρίσκω εικόνες που ταιριάζουν με τις πιο αυθόρμητες λέξεις, και να κάνω προσθέσεις σε χρώματα, και να βρίσκω πρωτότυπα κουρέματα, και να δημιουργώ νέες εμφανίσεις, και να προκαλώ μ’ αυτές λαμπερά σχόλια, και να σχεδιάζω νέα σκηνικά, και να κάνω τα σκηνικά μιας παρέας να δείχνουν αλλιώς, και να βάζω παραμύθια να παίζουν στη μέρα, και να κάνω τις καθημερινές ιστορίες να μοιάζουν με παραμύθια, και να ταιριάζω τις φιλίες με διαφορετικά χτενίσματα, και να προκαλώ τις παρέες για νέες εντυπωσιακές και κυρίως πρωτότυπες κουπ, και να μη βάζω τελείες στις προτάσεις (όπως τώρα), και να μαζεύω τις φίλες στο όπου, και να κάνω το όπου να δείχνει μαγικό, και να κάνω ό,τι μαγικό να δείχνει απλό.
Μ’ αρέσει να γράφω αλλιώς, να διαβάζω το ό,τι και να επαναπροσδιορίζω σημεία στίξης. Μ’ αρέσει, επιπλέον, να μοιράζομαι. Μ’ αρέσει να κάνω δώρα, να τρέχω με χίλια, και να κάνω θόρυβο. Μ’ αρέσει, όμως, κι η σιωπή της βροχής και η βροχή όταν περπατώ (άσχετο). Μ’ αρέσει, επίσης, ο θόρυβος που κάνουν τα γέλια και ο ενθουσιασμός που ουρλιάζει στα αυτιά μου. Μ’ αρέσει η κάθε πολύχρωμη έμπνευση κι αγαπώ κάθε εμπνευσμένο δημιουργό. Μ’ αρέσει να με περιποιούνται σε ένα υπέρλαμπρο κομμωτήριο, όπως μ’ αρέσει να αλλάζω τελείως λουκ. Επίσης, μ’ αρέσει πολύ αυτή η παρέα. Αυτή η παρέα του Diaries, που από άκρη σε άκρη εμπνέει για σκηνικά που δεν απαιτούν σχεδιασμό. Μόνο χρόνο.
Και να τώρα που εδώ κολλάει κι η πιο αλλιώτικη ευχή: Άντε και καλά… μαλλιά!
ΥΓ1: Είναι κάτι παρέες που τα βάζουν με τη φαντασία. Και με τις λέξεις παίζουν κρυφτό. Και λειτουργούν όπως πολλά παιδιά μαζί. Αυθόρμητα και φαντασμένα. Αυτές οι παρέες είναι ξεχωριστές και τις αγαπώ.
ΥΓ2: Η νέα χρονιά είναι εδώ. Και μαζί της είναι τα σχέδια για δράση. Τα σημεία που θέλεις να μείνεις λίγο περισσότερο. Οι άνθρωποι που θέλεις να γνωρίσεις λίγο καλύτερα. Τα στέκια που θέλεις να επιβάλλεις στον κόσμο όλο. Κι όσο θα περνούν οι μέρες και θα βουτάς κανονικά στο 2013 θα δένεσαι με νέα συναισθήματα και θα αποκτάς νέες συνήθειες. Κι οι συνήθειες θα γίνονται λατρείες όταν τις μοιράζεσαι. Και μετά είναι και οι παρέες που αντικαθιστούν τους ψυχολόγους και είναι και οι βόλτες (οι αλλιώς κι αλλιώτικες), που υποψιάζομαι ότι αντικαθιστούν τα ξενύχτια με ποτό και τσιγάρο. Να η στιγμή, που λες και τέλος στις καταχρήσεις. Είσαι πια υπερ της ομορφιάς. Αυτής της φίλης που σκάει από την επόμενη γωνία του δρόμου και σου προτείνει να την ακολουθήσεις σε άλλους τόπους. Πιο μαγικούς.
ΥΓ3: Και κάπως έτσι φτάνουν κι οι ώρες που αποκαλύπτεις (έτσι απλά) δικά σου μυστικά. Να ένα δικό μου: Στο συρτάρι του κομοδίνου μου κάθε βράδυ αφήνω πάντα ένα όνειρο γραμμένο σε ένα μικρό κομμάτι χαρτί. Είναι σαν να παίζω ένα παράξενο παιχνίδι που θα αναζητά για πάντα το νικητή.
ΥΓ4: Σήμερα όμως, ονειρεύομαι με ανοιχτά μάτια. Ονειρεύομαι την Τύχη να πηγαίνει κομμωτήριο. Και να φτιάχνει μαλλιά. Και να αλλάζει χτένισμα, κούρεμα ή χρώμα σ’ αυτά. Και δίπλα της κάθεται η Χαρά. Και κάνει μάσκα και ρωτάει να μάθει για μαγικά έλαια και ζητάει να δυναμώσει η μουσική και κλείνει τα μάτια κι απολαμβάνει μασάζ στο κεφάλι. Και να σου και η Αυτοπεποίθηση. Εκεί δίπλα – δίπλα τα λέει με την Αγωνία, που σαν να σκέφτεται να αλλάξει μήκος και στυλ στα μαλλιά της. Και μετά παρακολουθώ τον Ενθουσιασμό, που παρουσιάζεται σαν ευφάνταστος hair stylist και προτείνει νέες τεχνικές και μυστικά για λάμψη. Έτσι για αλλαγή στη μέρα, στην εποχή, στο χρόνο. Κι όλες μαζί οι φαντασμένες φίλες (τόσες κι άλλες τόσες) κουνούν το κεφάλι συγκαταβατικά σε εκείνον. Είναι ο Ενθουσιασμός βλέπεις! Ναι σε όλα. Θα παίξουν για την αλλαγή. Εσύ τι λες;
ΥΓ5: Τώρα σημειώνεις: Teo. Τ όπως τάση και τεχνική. Ε όπως, ενέργεια και εργαλεία. Ο όπως όνειρα και ομορφιά. Και μετά κάνεις ευχή να είσαι μέσα στις 50 φίλες, που θα κληρωθούν για μια σούπερ συνάντηση (κορυφής οπωσδήποτε)! Και θα αποκτήσουν όλες (ε ναι, και οι 50) λαμπερά και πρωτότυπα δώρα, και λάμψη, και αλλαγή στα μαλλιά τους και δικαίωμα στο όνειρο (ακά διπλό εισιτήριο και διαμονή στο Παρίσι)! Δέχομαι συμμετοχές από όπου (κοντά ή μακριά απ’ αυτή την πόλη). Ίσως αυτή να είμαι μια καλή ευκαιρία για ένα υπέροχο ταξίδι.
ΥΓ6: Ένα ταξίδι για δύο στο λατρεμένο Παρίσι! Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, όμως, για ένα τέτοιο σκηνικό θα ανακοινωθούν στη συνέχεια. Τώρα εσύ για να μπεις στη διαδικασία για το 1ο hair εκτίμησης event (που θα γίνει μέσα Ιανουαρίου αρχές Φεβρουαρίου), άφησε εδώ ένα ευφάνταστο σχόλιο, που να δείχνει πόσο πολύ θέλεις να αλλάξεις αυτή τη χρονιά, κάνε ένα like (για την ιδέα και μόνο αυτής της ιστορίας) και δοκίμασε κι ένα share!
ΥΓ7: Σε προσκαλώ στην πιο αλλιώς κι αλλιώτικη συνάντηση του Diaries. Ο σκηνοθέτης (ακά.. Γιώργος Σφακιανάκης, δημιουργός των Teo, αλλά και της ιδέας αυτής) ετοιμάζει φώτα, και τους καλύτερους hair stylists για να ζήσεις εσύ την πιο κορυφαία στιγμή με έξτρα ομορφιές. Είσαι έτοιμη;
ΥΓ8: Δέχομαι σχόλια μέχρι τις 10 Ιανουαρίου (στις 5 το απόγευμα) 13 Ιανουαρίου (Κυριακή). Την ίδια μέρα (εκεί γύρω στις 9 το βράδυ) να είσαι εδώ για τα αποτελέσματα και την ανακοίνωση με τις 50 φίλες που θα καλεστούν να αλλάξουν μαλλιά, διάθεση κι όνειρο (χα)!
*Κι επιφυλάσσομαι για παρόμοιο σκηνικό (μαζί με Teo) να δημιουργηθεί μέσα στο 2013 και στη Θεσσαλονίκη!
Πραγματικά, δεν φαντάζεσαι τι ετοιμάζω γι’ αυτή την παρέα, αυτή τη νέα χρονιά!

———————–

Αυτό το πρώτο μου post είναι αφιερωμένο ειδικά σε σένα εκεί, που με παρακολουθείς καιρό τώρα και που βλέπεις φως στο ό,τι..

Την αγάπη μου

update: Τα αποτελέσματα θα τα βρεις με σχόλιο.  Κάνε μια βόλτα προς τα κάτω (στο τέλος) να δεις!

photos source by: confessingmysins.tumblr, hautefavesdeux.tumblr, purplequiche.tumblr, pinterest.com/beautydiaries/beauty-diaries-in-paris/, pinterest.com/beautydiaries/hair/

Κατηγορίες: αληθινές ιστορίες, καλή τύχη, Νέα, ωραίοι άνθρωποι. Ετικέτες: , , , , , , , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

484 απαντήσεις στο Άντε και καλά… μαλλιά!

 1. Ο/Η mirella droutsa λέει:

  Πω πω πω, εκστασιάστηκα!!!

 2. Ο/Η Δομνίκη Σαρρή λέει:

  Πολύ θα το ήθελα,αλλά έχω κοντά μαλλιά και βαμμένα ξανθά ανοιχτά!Μπορώ να κάνω την αλλαγή;;;;;Τι να πω;;Μακάρι.
  ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

 3. Ο/Η Anastasia λέει:

  Όποτε διαβάζω αυτά που γράφεις, πάντα ταξιδεύω! Και τι καλύτερο από το να ξεκινήσεις τον νέο χρόνο με μια αλλαγή; Σαν να αφήνεις ό,τι παλιό πίσω, πολύ μακριά! Μακάρι να είμαι τυχερή, καλή συνέχεια και καλή χρονιά 🙂

 4. Ο/Η vaso λέει:

  Νεα χρονια με αλλαγη στην εμφανιση και ταξιδι ναι και στα δυο 2013 ευχες για να ειμαι μεσα στην λαμψη σου!!!

 5. Ο/Η Irena_Carbonero λέει:

  Θα ήθελα να αποτινάξω από πάνω μου κάθε ιχνος μιζέριας και γκρίνιας που μας έφεραν το 2012..να γίνω ακόμη πιο αισιόδοξη,να ονειρεύομαι περισσότερο και να σκορπάω χαρά !!

 6. Ο/Η Anti_glynou λέει:

  Νιώθω ήδη οτι βρίσκομαι στα Ιλισια πεδία! Με τον αέρα της αλλαγής (στα μαλλιά) να φυσάει προς πάσα κατεύθυνση!!

 7. Εκτός απο Ρουβίτσα είσαι και ΑγιοΒασιλίτσα! το ξέρεις????? 🙂
  Μόνο και μόνο αυτή η συνάντηση στα ΤΕΟ hair είναι απόλυτη εμπειρία!!!!!
  Και ξανα τονίζω….. ότι θέλετε εκτός απο καρφάκια και ξανθιά! χα!
  Οι στιγμές είναι πολλες και θα έρθουν ακόμη περισσότερες! Τα χαμόγελα το ίδιο και είναι κάτι που χρειαζόμαστε! 🙂
  Δεν σκεφτομαι τόσο το βραβείο όσο την εμπειρία και τη διαδρομή!!!!!!!
  Ευχαριστώ για το παραμύθι που με κάνεις να ζω!

 8. Ο/Η Marizaki λέει:

  Γι αυτην την χρονια θελω να αλλαξω τοσο που να γινω αλλος ανθρωπος!!Ηδη εβαλα τα χιπστερ γυαλακια μου,και εβαψα τα μαλλια μου στο πιο φλογερο και παθιασμενο κοκκινο!!μα δεν ειναι αρκεταα!!Θελω να ξεχωρισω χωρίς όμως να ξεφέυγω απ το φυσικο..να βαλω χρωμα επιτελους στα μουντα πρωινα,απογευματα και γιατι όχι και στα βραδια μου!!Ποιος είπε οτι μονο το καλοκαιρι είναι γεμάτο χρώματα?Εγω θέλω να κάνω το κρύο άρωμα,το χιόνι να λάμπει περισσοτερο κι απ τον ήλιο και την μελαγχολία,ένα ζεστο χαμόγελο!

 9. Ο/Η Κατερινα λέει:

  τελειαααα θελω αλλαγη θελω συναντηση κορυφηςς ναι ναια θελωωωωωωωωωωωω

 10. Ο/Η Litsa Kouklitsa λέει:

  Τζα!!!Καλή χρονιά Εφάκι μου γλυκό……

 11. Ο/Η Christine λέει:

  Νέα χρονιά,super χρονιά: ευκαιρία για ανανέωση μαλλιών & εν γένει εμφάνισης διά χειρός Teo! Εύχομαι μέσα στο 2013 καθένας να βρει αυτό που του λείπει & να με ευνοήσει η θεά Τύχη σ’ αυτόν τον μοναδικό διαγωνισμό που στέλνει μια από μας στην Πόλη του Φωτός. Love,love,love to all!

 12. Ο/Η S For Summer λέει:

  Kali xronia k lamperi!

 13. Ο/Η polyvia λέει:

  πόσο θα ήθελα μια αλλαγή στα μαλλιά μου??? Ευχαριστούμε που μας δίνεις αυτή την ευκαιρία! Όσο για το ταξίδι στο Παρίσι??? Το όνειρό μου είναι να ταξιδέψω εκεί με τον φίλο μου… Καλή χρονιά με πολλά χαμόγελα σε όλους! 😀

 14. Ο/Η Katerina R. λέει:

  Αυθόρμητες λέξεις, χρωματιστές εικόνες, τρελές παρέες, αλλιώς κι αλλιώτικες ομορφιές….’Ολα αυτά που λες πως σ’αρέσουν, μπορείς να τα πεις και με 3 λέξεις….beauty diaries blog….

  Με το νέο αυτό ποστ πιστεύω πως τα στάνταρντς «πιάνουν ταβάνι» και η μαγεία εμφανίζεται μπροστά μας…

  Δηλώνω κι εγώ διαθέσιμη (ΠΛΕΟΝ!) για πειραματισμούς σε μαλλιά και διάθεση, που απ’ό,τι έχω καταλάβει συνδέονται άμεσα μέσα στο γυναικείο μυαλό…

  Α! Kαλή χρονιά, για μια ακόμη φορά!!! ‘Ολα καλά να μας πάνε!!!*

 15. Ο/Η Anastasia λέει:

  Αυτή τη χρονιά θέλω να αλλάξει πολύ η ζωή μου. Ξέρω πως μπορεί να γίνει και περιμένω να δω αν θα βγει η επιθυμία μου αληθινή… Ο χρόνος θα δείξει…

 16. Ο/Η evi λέει:

  Δεν έχω λόγια γι αυτό τo post, το περιμέναμε πώς και πώς αλλά όλα ήταν πολύ παραπάνω από ότι περιμέναμε!Εύχομαι κι εγώ να είμαι σε αυτό το μαγικό event! Μαγεία και όνειρο το post όλο!!! xxxx

 17. Ο/Η Αγγίδου Χρυσή λέει:

  Καλή χρονιά σε όλη την παρέα!!! Νέα χρονιά με αλλαγές και ένα ταξιδάκι στο Παρίσι. Δε λές όχι σε τέτοια δώρα.

 18. Ο/Η Nadia λέει:

  Με την ελπίδα να λάμψουμε ακόμη περισσότερο…

 19. Ο/Η Stella Ch. λέει:

  Αγαπημένη Έφη, το πρωτο σου post για το 2013, ήταν πραγματικά φανταστικό…μαρέσει μαρέσει ναι μαρέσει οτι και να γράφεις, πραγματικά το διαβαζω τοσο ευχάριστα!
  Παρόλα αυτά δεν ήταν απ τις καλύτερες χρονιές μου το 2012, ελπίζω το 2013 να φέρει υγεία σε όλον το κοσμο και ευτυχία..Δεν ξερω αν θέλω να αλλάξω κατι αυτη την χρονιά..το σίγουρο όμως είναι οτι look ανανεωμένο θα το τολμούσα επειδη παρακινείς εσύ και μόνο… Τα φιλια μου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

 20. Ο/Η Manina λέει:

  Νέα υπέροχη χρονιά.
  Νεα super εμφάνιση.
  Οσο για το Παρίσι :::
  J adore Paris!!!!!!!!!’

 21. Ο/Η ΛΑΜΠΡΙΝΗ λέει:

  Το πιο αισιοδοξο και γενναιοδωρο post του 2013!!!ελπίζω να ζήσω αυτή την εμπειρία, γιατί θεωρώ ότι η περιποίηση των μαλλιών πρέπει πάντα να έχει άποψη και να εκφράζει το χαρακτήρα της κάθε γυναίκας.περιμένοντας με αγωνία την κλήρωση!!!

 22. Ο/Η Maria Mor λέει:

  Λαμπερά και πρωτότυπα δώρα;!;! Ελκυστικό!!!!! Απ’ την άλλη όμως δεν θέλω με τίποτα να με κουρέψουν… Τα έχω πολύ μακριά και δεν θέλωωωω. Δέχομαι όμως οποιαδήποτε θεραπεία μαλλιών! 🙂

 23. Ο/Η Olga P λέει:

  Ανανέωση, τι ωραία λέξη! Φαντάζομαι όλες τη χρειάζονται με την καινούρια χρονιά, είμαι μία απο αυτές! Και ένα ταξιδάκι, γιατί όχι;! Γεμίζω το σάκο του Αι Βασίλη πολλές ευχές και στις χαρίζω απλόχερα Εφάκι μου! Καλή και δημιουργική μας χρονιά!

 24. Ο/Η Manina Stavroulakis λέει:

  Ως γνήσια Δίδυμοι λατρεύω τις αλλαγές ειδικά όταν πρόκειται για μια καινούρια χρονιά…..επίσης περιμένω και εγώ να ζήσω το παραμύθι που μας περιγράφεις με τόσο όμορφο τρόπο και να γίνω ηγια μια ακόμα φορά μέρος της τόσο όμορφης αυτής παρέας που με τόση ζεστασιά έχεις δημιουργήσει!!!!!!!!!!

 25. Ο/Η Chrisa Kottaki λέει:

  …στην αναμονή λοιπόν!

 26. Ο/Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ λέει:

  EIMAI ETOIMH ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΦΕΤΟΣ!!!ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ!!ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

 27. Ο/Η ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΜΠΑΙΛΟΥ λέει:

  θελω το 2013 να ειναι αλλιωτικο να μην μοιασει σε τιποτα στο 2012 να του κραταει μουτρα και να το κανει να ζηλεψει με τις ομορφιες και τις χαρες που θα φερει να μας κανει να νιωσουμε δικοι του ανθρωποι και να μας προσεξει …να ειναι αλλιωτικο για να μαστε και εμεις!!!!!χρονια πολλα!!!!!!!!

 28. Ο/Η Emelia λέει:

  Καλή χρονιά καταρχάς! Νομίζω πως όλοι μας θέλουμε το 2013 να είναι διαφορετικό, εφόσον τα τελευταία χρόνια όλα δείχνουν μίζερα τριγύρω μας, κι ελπίζω να καταφέρουμε να έχουμε διάθεση να χαμογελάμε χωρίς τύψεις ακόμη και με μικρά πράγματα, όπως μια αλλαγή στα μαλλιά για παράδειγμα! 😀 τα φιλιά μου

 29. Ο/Η Ria λέει:

  Θέλω να αλλάξω! Να κόψω τις κακές συνήθειες, τη νοοτροπία του 2012, τους ανθρώπους που μου κόβουν τη χαρά από τη ζωή μου. Και θέλω να αρχίσω με κάτι μικρό όπως μια αλλαγή στα μαλλιά, για να δώ ότι οι αλλαγές δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβάμαι. Καλή, αλλιώς και αλλιώτικη χρονιά Έφη μου!

 30. Ο/Η Efi λέει:

  απο την ημερα που θυμαμαι τον ωριμο εαυτο μ το μονο π βλεπω ειναι την επιμονη μ να μαθω γαλλικα για να επισκεφτω μια μερα το παρισι!!! την πιο ονειρεμενη πολη του κοσμου για εμενα!! ελπιζω να μ δοθει αυτη η ευκαιρια θα χαρω πραγματικα πολυ!! παρα ταυτα θα χαρω εξισου και για οποιον αλλο το κερδισει γιατι θα περασει σιγουρα υπεροχα και θα μαγευτει απο την ομορφια του <3
  ελπιζω η αλλαγη που τοσο περιμενω να ξεκινησει μ αυτο το ταξιδι στο τοπο των ονειρων μ!! 🙂

 31. Ο/Η Σεμινα Μ λέει:

  σαν γυναικα δεν θα μπορουσα να μην ενθουσιαστω και εγω φυσικα..σε ποιον δεν αρεσει να του περιποιουνται τα μαλλακια εμπειρα χερια….λες να θέλω ενα νεο πιο κοντο ακομα μαλλι ή ενα ωραιο χαλκινο χρωμα….?με βαλατε σε σκεψεις βραδιατικα….τι ομορφη σκεψη και τρελη και μαγικη ταυτοχρονα ιδεα…!το 2013 να ειναι γεματο τρελα…τπτ πια συνηθισμενο και βαρετο..η ζωη ειναι μια περιπετεια..ας την ζησουμε ετσι!

 32. Ο/Η Εύη Μαγγανάρη λέει:

  Καλή ΧΡΟΝΙΑ με υγεία αγάπη πολλά πολλά χαμόγελα και ένα νέο λουκ που θα μου δώσει την λάμψη και την αλλαγή που τόσο χρειάζομαι και ΘΕΛΩΩΩ !!! Στα χέρια των ειδικών αφήνομαι ελεύθερα και σαν μικρό παιδάκι ανυπομονώ για την στιγμή που θα με δω αλλαγμένη μπροστά από το δικό μου μαγικό καθρέφτη !!! κλείνω ματάκι πονηρά στο όνειρο ξεκινάω δίαιτα (κομμένο το βραδινό.. ) χαχαχ και βάζω στόχο για το 2013 μια νέα αστεράτη εμφάνιση που θα συζητηθεί !

  Όσο για το Παρίσι τολμώ να ονειρευτώ ένα ταξίδι στην πιο ερωτική πόλη του κόσμου, ένα ταξίδι στο εξωτερικό που ποτέ δεν έχω κάνει… που θα μπορούσε να με συντροφεύει τόσο μαγικά για το υπόλοιπο της ζωής μου παρέα με τις χιλιάδες φωτογραφίες που σίγουρα θα βγάλω ! Αυτή η παρέα έχει πολύ ομορφιά, έχει αγάπη, χαμόγελα και ζεστασιά και ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΡΕΛΑ !!!

  Αγαπημένο μου ημερολόγιο έχεις γίνει συνήθεια λατρεμένη και σε ευχαριστώ για όλες τις όμορφες σκέψεις και όνειρα που απλόχερα μου χαρίζεις !

  Καλή μας χρονιά !

 33. Ο/Η x-tina frag λέει:

  αλλαγη χρονιας, αλλαγη διαθεσης, αλλαγη μαλλιων!!!! τι πιο καλο για μια ανανεωση απτη »ριζα΄΄ !!! οσο για το ταξιδι…αρχισα να τραγουδαω…paris mon amour…. και ξανα καλη χρονια!!!!!

 34. Ο/Η Τζένη λέει:

  Δύο εικόνες στοίχειωσαν το μυαλό μου.. περιποιημένα μαλλιά και φυσικά παριζιάνικο σκηνικό. Το 2013 ξεκινάει με το καλύτερο background!

 35. Ο/Η antonis katerina λέει:

  iperoxo pragma na sou peripoioun ta mallia…einai iperoxo pragma…

 36. Ο/Η DESPINA λέει:

  Kαλή χρονιά!
  Eκπληκτική έκπληξη -τόσο μεγάλη που ναι, δικαιολογεί και το ουσιαστικό και το επίθετο μαζί!
  🙂
  Mακάρι να μπορούσα να παραστώ, θα περιμένω να γίνει κάτι τόσο θαυμάσιο και στη Θεσσαλονίκη -μετά του ταξιδίου, αν γίνεται! 😉
  Πολλά φιλιά,
  Δέσποινα

 37. Ο/Η Στελλα λέει:

  Αλλαγη και περιποιηση στα μαλλια!!! Υπαρχει τιποτα καλυτερο???
  Μμμμμ… και ενα ταξιδακι στο Παρισιιιιι!!!!!!!!!!!!
  Τελειο δωρο απο ενα υπεροχο μπλογκ!!! 😀

 38. Ο/Η Χρύσα Κοκλανάκη λέει:

  Με τέτοια σκηνικά ο Ενθουσιασμός θα γίνει πιστός μου σύντροφος! Μήπως αυτή η συνάντηση κορυφής είναι μια καλή ευκαιρία για να βρεθώ με τις φίλες καρδιάς που απέκτησα μέσα από αυτή την παρέα, λέω τώρα εγώ …
  Έχω πέσει στα πατώματα και γελώ μέχρι δακρύων από τη χαρά μου για το πρώτο αυτό ποστ του χρόνου, για τα νέα, για την πρόκληση με την τύχη!!! Μου αρέσουν οι προκλήσεις και τα παιχνίδια με την τύχη και οι αλλαγές και είμαι πάντα ανοιχτή και έτοιμη! Μένω πιστή στα όνειρα και δεν θα σταματήσω ποτέ να ονειρεύομαι! Ας είναι λοιπόν αυτή η νέα χρονιά, η χρονιά των εκπλήξεων, των προκλήσεων και της πραγματοποίησης των επιθυμιών και των προσδοκιών!!!
  Έφη η Θεσσαλονίκη θα είναι πάντοτε εδώ και θα σε περιμένει με ανεξάντλητη αγάπη και παιδικό ενθουσιασμό και πανέτοιμη οι φίλοι σου να γίνουν και δικοί μας φίλοι! Τις πιο θερμές μου αγκαλιές! 🙂 <3

 39. Ο/Η ΙΩΑΝΝΑ λέει:

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΡΕΑ!
  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΥΤΗ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑΣ ,ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΕΙ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ,ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΕΦΗΣ!

 40. Ο/Η Christiana Boulouda λέει:

  Καλή χρονιά και πρωτομηνιά! Και αφού οι ουρανοί είναι ανοιχτοί για ευχές, τότε εύχομαι ολόψυχα να είμαι μέσα στην τυχερή 50άδα!!! Ναι το όνειρο μου είναι να ανανεωθώ με στιλπνά, μεταξένια και πρωτότυπα φροντισμένα μαλλιά το νέο έτος!!!
  Πολλά σοκολατένια φιλιά!!!

 41. Ο/Η ΜΑΙΡΗ ΣΙΑΧΡΑ λέει:

  Ευχές δεν έχω αρκετές θέλω αυτή η Χρονιά να είναι μοναδική,ξεχωριστή και να μην έχει τίποτα γκρίζο, το πόσο πολύ θέλω να αλλάξω αυτή τη χρονιά είναι το μόνο που τριγυρίζει στο μυαλό μου και ναι σε αυτή τη συνάντηση θέλω πολύ να είμαι και να μοιραστώ με αυτή την παρέα κάθετι μοναδικό…φιλιά πολλά!!

 42. Ο/Η Ευαγγελία Κασάπη λέει:

  Επειδή δεν μπορώ να αλλάξω τη ζωή μου, ελπίζω να αλλάξω τουλάχιστον τα μαλλιά μου!

 43. Ο/Η Laura λέει:

  Καλησπέρα και από εμένα! Είπα να πάρω μέρος στον διαγωνισμό αν και δεν ξέρω τι με ιντριγκάρει πιο πολυ… Το ταξίδι ή αλλαγή στα ταλαιπωρημένα μου μαλλιά; Πριν 2 χρόνια πήρα την απόφαση να αλλάξω χρώμα στα μαλλιά μου και απο καστανά τα έκανα σιγά σιγά με ανταύγιες ξανθά , και άλλες ξανθιές ανταύγιες, καστανές ανταύγιες , σκουρο ξανθό, χάλκινα , μαύρα, παλι ξανθό σκούρο , κοκκινα παλι ξανθά στις ακρες λίγο πιο σκούρα πάνω και τώρα φυσικά πασχίζω να τα μακρύνω και να τα σώσω! Ήθελα να τα δοκιμάσω όλα! Ελπίζω να είμαι απο τις τυχερές και να έχω υγιή μαλλιά στο ταξίδι στο Παρίσι! ΑΝ…!
  Φιλιά , Λώρα!

 44. Ο/Η MELINA-AR λέει:

  » Αγαπητό,προσωπικό μου ημερολόγιο,διαβάζοντας ένα εξαίσιο,εξαιρετικό,αγαπησιάρικο post από το πολυαγαπημένο μου Beauty Diaries Blog ,μπορώ πλέον άνετα να αναφωνήσω -θυμίζοντας τον Γαλλιλαίο!- : Oui!Oui!Oui!Yes!Yes1Yes!There is a Santa for adults also!Υπάρχει ο Αη Βασίλης & για όλους εμάς που δεν είμαστε παιδιά,ηλικιακά!Υπάρχει & η περίτρανη απόδειξη είναι το παραπάνω,πρώτο & τυχερό κείμενο του γούρικου 2013!Ή μάλλον έχει αναθέσει τον τομέα των ενηλίκων στην αγαπημένη Έφη Ανέστη & στον μάγο επι-κεφαλής (!) Γιώργο Σφακιανάκη!Επαληθεύομαι,λοιπόν, ισχυριζόμενη ότι αυτή η χρονιά ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ!Λεπτομέρεια :μένει να βρω τρόπο να κερδίσω την συμπάθεια της ηλεκτρονικής κλήρωσης!Όποιος έχει ιδέα,ας την καταθέσει,παρακαλώ!Διαφορετικά,η έντονη επιθυμία μου ίσως κάνει το θαύμα της!Ελπίζοντας τρελά,σας στέλνω πολλές ευχές για μια χρονιά γεμάτη αυστηρά μόνο με ομορφιές,αγάπη,
  ευτυχία …
  Συμπληρώστε κατά βούληση! Φιλιά!»

 45. Ο/Η krystallia λέει:

  mou fenete pos mono ayto xreiazomai tora mia allagi sto malli kai ola tha pane teleia magika trella xaroymena agapimena
  polla filia me zaxari axni sta xilia apo tin basilopita

 46. Ο/Η vicki ki λέει:

  ‘Εφη πραγματικα μας κακομαθαίνεις.!! Τι να πω ευχομαι αυτή η χρονιά να φέρει πολύ τύχη κ μ’ονο καλές εμπειρίες όπου και αν είμαστε.!Σε ταξίδια όπως το Παρίσι ή ακομα και στην ίδια μας την πολη! Καλή χρονιά και πάλι!

 47. Ο/Η elpida λέει:

  Χαρά,ενθουσιαμός,αγωνία…λέξεις που ταξιδεύουν με τα όνειρα που γεννιούνται τέτοια μέρα για τη νέα χρονιά που ξεπρόβαλλε.εντελώς φυσικά,εντελώς ανεπιτήδευτα όμως τόσο λαμπερά.και τη λάμψη τη βάλαμε εμείς,γιατί έχουμε τόσο πολύ ανάγκη απ’αυτή τη λάμψη….λάμψη στα μάτια για να τα βλέπουμε όλα διαφορετικά,λάμψη στα χείλη για να χαμογελάμε συνεχώς και να συνεπαίρνουμε στη χαρά μας τον οποιονδήποτε.και τώρα μας δίνεις αυτή τη λάμψη στα μαλλιά που όλες θέλουμε που θα μας κάνει να πετάξουμε,να φτάσουμε μακρυά,σε μέρη μαγικά…παριζιάνικα!!!!!θα ευχηθώ γι’ αυτό το νέο μας ξεκίνημα να είμαστε δυνατοί και να προσπαθούμε συνεχώς να πραγματοποιήσουμε κάθε όνειρο,να τα βλέπουμε όλα αλλιώς κι αλλιώτικα γιατί έτσι μόνο έχει νόημα…κι ύστερα όλα θα φαίνονται καλύτερα!!!!το όνειρο λοιπόν που θα μπεί στο κομοδίνο σήμερα είναι να είμαι κι εγώ μέσα σ’αυτή την τρελή κι αγαπημένη παρέα….!!!
  υ.γ:10 του μηνός είναι σημαντική μέρα ήδη για μένα μιας και κλείνει ένας κύκλος της ζωής.ας ελπίσουμε οτι ένα απρόσμενο νέο θα την κάνει ακόμα πιο όμορφη μέρα!!!!!

 48. Ο/Η Irene λέει:

  Έχω είδη συγκινηθεί φοβερά και αναμένω κλάματα χαράς άμα θα είμαι μια απο τις 50. Οσο για το Παρίσι….. Τι να πω όνειρο ζωής. Εφη μας κρατάς υπεροχή παρέα σ´ αγαπάω πολυ

 49. Ο/Η Gallidoula λέει:

  Όταν για πρώτο ποστ του 2013,του νέου χρόνου, μου μιλάς για την απόλυτη και μοναδική μου αγάπη το Παρίσι όπως και να συσχετίζεται είμαι πρόθυμη να θυσιαστώ για να έχω μια ελπίδα να είμαι κοντά του φέτος!!!Δεν μπορείς να φανταστείς ή ίσως και να μπορείς πόσο ενθουσιασμένες και ξεμυαλισμένες είμαστε με την ιδέα του ταξιδιού η οποία όμως και να συμπεριλαμβάνει το απόλυτο για τις γυναίκες..Την αλλαγή στα μαλλιά τους δηλαδή!!!!Εμένα θα με βρεις έτοιμη και πανέτοιμη για αλλαγή στα μαλλάκια μου γιατί πολύ απλά τα αλλάζω συνεχώς όμως ακόμα δεν έχω καταλήξει ποιο θα μπορούσε να είναι εκείνο που θα με κάνει να ξεχωρίζω..Μου φαίνεται μάλλον θα αρχίσω να ψάχνω κατάλληλα κουρέματα-βαψίματα για το σχήμα του προσώπου μου..χαχα
  Συγκρατήστε με γιατί έχω ανέβει επίπεδο..Ο όροφος λέει:»Σταματήστε να ονειρεύεστε το Παρίσι..»
  Ακόμα και το Πρωτοχρονιάτικο όνειρο μου είχε σχέση με την πόλη του φωτός και του Έρωτα..Αφού με φώναζαν να ξυπνήσω και εγώ εκεί,κολλημένη!!!χιχι
  Πέρα από την πλάκα όμως και τον ατελείωτο μονόλογο μου πιστεύω ότι η ενέργεια αυτή είναι μεγάλο κατόρθωμα και σου αξίζουν εκατομμύρια συγχαρητήρια εσένα μα και στα κομμωτήρια ΤΕΟ γι’αυτή την δράση!!!Είναι συγκλονιστικό το πόσα κορίτσια θα αλλάξατε και θα έχουν την δυνατότητα για το δικό τους παριζιάνικο όνειρο!!Θεωρώ ότι πρέπει όλες μας να το επικροτούμε και να προσπαθούμε να δείχνουμε την ευχαρίστηση μας με κάθε δυνατό τρόπο!!
  Θέλω τόσο να σου πω πολλά πράγματα για το τι σημαίνει για μένα το beautydiaries με τα απίθανα σου κείμενα,τα μαγευτικά αυτά λόγια που σου δημιουργούν εικόνες από το πουθενά,που τόσο λαχταράς να βρίσκεσαι κοντά τους!!!Για μένα είσαι σχολείο και πραγματικά πιστεύω ότι είσαι σοφή και διαχειρίζεσαι πάρα πολύ καλά όλη αυτή τη γνώση!!!Ευχαριστώ την θεά τύχη που με έβαλε στο δρόμο σου και έμαθα να δίνω και να μοιράζω απλόχερα τα λίγα και καλά που έχω χωρίς να υπάρχει πως και γιατί από την απέναντι πλευρά..Ευχαριστώ για την κάθε στιγμή,για την κάθε μέρα που μου δίνει καινούριες συγκινήσεις και στιγμές…Πολλές στιγμές!!Και είναι οι πιο ωραίες στην μέχρι τώρα πορεία μου!!
  Σε φιλώ γλυκά γλυκά Εφάκι μου,νεράιδα μου,Αγιο-Βασιλίτσα μου,Ρουβίτσα της ομορφιάς,Καλέ μου άνθρωπε!!!!Η Γαλλιδούλα σου με πολύ αγάπη,πολύ όμως!!!!

 50. Ο/Η maria daskalaki λέει:

  Αγάπημενη μου ένα υπέροχο ταξίδι στο όνειρο μολις αρχησε!!!!!!λατρεύω την περιποίηση στα μαλλια και όνειρο για την νεα χρόνια μια συνάντηση μας ξανά στο ο,τι και όπου!!!!!!!σε φιλώ και την αγάπη μου την εχεις !

 51. Ο/Η Χριστιανα λέει:

  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!ΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ Κ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ!!ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΩ Κ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΜΑΤΙ Κ ΓΩ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ!!!

 52. Ο/Η Angelina λέει:

  Μα πως είναι δυνατόν να πάει άσχημα αυτή η χρονιά οταν ξεκινά τόσο γλυκά, δωτικά και αγαπησιάρικα?
  Και μπορεί να αρέσει σε όλους η επεκτατική αφάνα μου, εγώ όμως ονειρεύομαι άλλου είδους ομορφιές για αυτά …

 53. Ο/Η Claire G λέει:

  Τι απόλαυση να διαβάζω τα κείμενα σου. Καθε φορά ταξιδεύω.Και τωρα μιλάς και για ταξίδι….. όνειρο απατηλό το Παρίσι, αλλά αυτη τη συνάντηση με τις 50 beauty dolls δε θέλω να τη χάσω με τίποτα!!!! Ακούς καλή μου τύχη?

 54. Ο/Η ΜΑΡΙΤΑ λέει:

  2013 ΨΗΦΙΖΩ NEW LOOK ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ !!!

 55. ΕΙΣΑΙ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΛΑΤΡΕΙΑ!!! ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!

 56. Ο/Η Alemar Marlex λέει:

  Έχω αγαπήσει και έχω πειστεί πλέον ότι είσαι το κατάλληλο άτομο που κάνεις μαγικά και με το μαγικό σου ραβδάκι, μεταμορφώνεις ανθρώπους και συναισθήματα σε κάτι αλλιώτικο και μοναδικό! Πόσο ωραίο είναι που προσφέρεις τόσα πολλα στους συνανθρώπους σου.. Πολυ όμορφο σε μια εποχη που δεν υπάρχει αλτρουισμος!
  Εύχομαι η χρονιά αυτη να υλοποιήσει ένα όνειρο που θα αλλάξει τη ζωη μου και θα δώσει νέα πνοή στο σπίτι μου! Σαν γνήσιο καρκινακι, ζητώ θαλπωρή και αγάπη..αυτά! Τι άλλο να ζητήσει κανείς! Με την αγάπη και τα όνειρα, πας παρακάτω.
  Μέσα στα όνειρα μου είναι, να γίνω απόλυτα ξανθιά, όπως ήμουν κάποτε και να αποκτήσουν τα μαλλια μου λάμψη! επιθυμία και του συζύγου παρακαλώ! Χα! Ελπίζω να μου κλείσει το μάτι η τύχη και να μπορέσω να απολαύσω τις υπηρεσίες του ΤΕΟ!
  Όσο για το Παρίσι..τι να πρωτοπώ.. Κάποτε δεν ήμουν οπαδός της ιδέας να το επισκεπτώ, αλλα με την αγαπημένη παρέα αυτη, με κάνατε να το αγαπησω και ναι δηλώνω συμμετοχή για μια θέση στο όνειρο! Να περπατήσω στους δρόμους του, χωρίς ομπρέλα, κοιτώντας κατάματα τη βροχή (έτσι το έχω ονειρευτεί) και κάνοντας όνειρα για μια νέα αρχη στη ζωη μου!
  Και αν δεν κερδίσω δεν πειράζει..έχω αποκομίσει τόση αγάπη απο όλες εσάς και χαρά απο εσένα Έφη, που είσαι φίλη πραγματική! Καλη και λαμπερή Χρονιά! 🙂

 57. Ο/Η Ελευθερία Κοζανίδου -Σχίζα λέει:

  καλή μου νεραιδούλα Εφη ,ότι προτείνεις εγώ ακολουθώ με ένα τρανταχτό »QUI», έυχομαι να έιμαι μέσα στις 50 τυχερές που θα αλλάξουν απο τα μαγικά και εμπειρα χέρια του Teo hair Design ,και άμα η τύχη μου ξυπνήσει για τα καλά…..? τότε ονειρέυομαι εμένα και την αγάπη της ζωής μου στο ονειρεμένο Παρίσι.το χρωστάω στον εαυτό μου.απο το 2003 έχουμε να πάμε οπουδήποτε ΄μονοι μας.<3

 58. Ο/Η Vivi λέει:

  δεν ξερω αν θελω να αλλαξω τα μαλλια μου αφου τα αλλαξα πρόσφατα και μου αρεσουν αλλα σιγουρα θελω να δηλωσω οτι αυτο το blogακι μου αλλαζει τη διαθεση παντα προς το καλύτερο …Το 2013 να ειναι υπέροχο για ολες μας!

 59. Ο/Η sissi λέει:

  Καλη χρονια και απο δω ομορφη, παντα δημιουργικη, παντα τυχερή, παντα χαμογελαστή! Μας κανεις και ονειρευομαστε αλλαγες και ανανεωσεις, που φερνουν ανεβασμενη διαθεση, και φουλ θετικη ενεργεια! Σταυρωνω τα δαχτυλα, κλείνω το ματι στη θεα τυχη και ονειρευομαι μαλλια αλλιως και αλλιωτικα και κοριτσοπαρεα τρελη!

 60. Ο/Η vilia λέει:

  πάρτε με στα ΤΕΟ, κάντε με ό,τι θέλετε…
  Αλλάξτε μου τα φώτα, με λίγα λόγια, μπας και μαζί με τα μαλλιά, αλλάξω και μυαλά!!
  Μία ένεση αλλαγής και αυτοπεποίθησης μου χρειαζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!!
  (και λίγη λάμψη από το Παρίσι καλέ μου Αη Βασίλη, ακούς?)
  καλη χρονιά σε όλες τις όμορφες!

 61. Ο/Η Αλεξία Κόκκαλη λέει:

  Επέλεξα να τα κάνω ΟΛΑ.. αλλιώς (!) φέτος…
  Διαφορετικά απο κάθε άλλη χρονιά..
  Θέλω να τα αλλάξω όλα..και μαλλιά και μυαλά!!!
  Να τα δω με άλλη ματιά.. και αν μπορώ;;; και με άλλα μάτια ακόμη…!!
  Άσε που θέλω οπωσδήποτε και μια αλλαγή στα μαλλιά μου..Που το πας αυτό;!
  Και να πω οτι ο ΤΕΟ είναι ο άνθρωπος ΜΑΓΕΊΑ!!!!Να το πω και αυτό!!
  Καλή επιτυχία σε όλες τις ντολς!!
  Και καλά μαλλιά!!!!!!!

 62. Ο/Η Ανδριάννα λέει:

  Αφήνομαι στη γραφή σου, αφήνομαι στ’ όνειρο και την ελπίδα! Αφήνομαι να με παρασύρει η αισιοδοξία κι ένας τρελός ενθουσιασμός ότι όλα θα είναι «καλώς αλλιώτικα», ότι όλα τα όνειρα πραγμαοποιούνται, αρκεί να τα κάνουμε! Να αφεθούμε στη μαγεία τους και να ακολουθήσουμε το μονοπάτι που μας δείχνουν.. Ακόμα κι αν μας φοβίζει αρχικά.. Σίγουρα υπάρχουν λάμψεις, χαμόγελα, εικόνες, χρώματα που θα μας φέρουν στον προορισμό μας.. (αλλά ας έχουμε απολαύσει και τη διαδρομή, ε;;)

 63. Ο/Η georgia λέει:

  Κι αναρωτιόμουν τι μπορεί να μου φτιάξει τη διάθεση…μακάρι να είμαι μία απο τις 50 τυχερές…

 64. Ο/Η vasou λέει:

  καλημέρα καλή χρονιά….πολύ θα ήθελα να ταξιδέψω στο Παρίσι…………μακάρι να μου χαμογελάσει η τύχη ύστερα απο μια τόσο χάλια χρονιά….

 65. Ο/Η Marcitelith λέει:

  Σαν την Σταχτοπούτα που την μεταμορφώνει η καλή νεράιδα για να πάει να συναντήσει τον πεπρωμένο της έτσι κι εγώ θα ήθελα πολύ να μεταμορφωθώ για να συναντήσω το δικό μου και να το πάρω και να πάμε μαζί αγκαλιά στο Παρίσι :). Και η μεταμόρφωση ξεκινά πάντα από πάνω ;), σωστά; Καλή χρονιά σε όλους.

 66. Ο/Η ελενα ρ λέει:

  θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να σου πω τις ευχές μου! Χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, αγάπη εκ των έσω, έρωτα, ευτυχισμένα χαμόγελα, αλλιώς κι αλλιώτικη δημιουργικότητα και όλα όσα θέλεις, αλλά δεν έχει τύχει να τα πραγματοποιήσεις ακόμα!
  Σε ευχαριστώ από καρδιάς για όσα.. και που χάρη σε σένα βλέπω το ότι με φως :))

  Την αγάπη μου στην πιο αληθινή μορφή της με ευγνωμοσύνη και τα»χχχ» φιλιά μου στην πιο γλυκιά εκδοχή τους!!!
  <3

  Όσο για το υπέροχο ρομαντικό αυτό ταξίδι, πριν το κερδίσω (…!!!!!) θα ήθελα έναν καφέ να πούμε τα νέα μας 😉

 67. Ο/Η Sonia P λέει:

  Ευχές ευχές ευχές ευχές ευχές για όλους, μα πιο μεγάλη ευχή για μένα ένα ονειρεμένο ταξίδι στο Παρίσι που δε θα μείνει μόνο στα όνειρα αλλά θα το ζήσω! Ποιος δεν θέλει να κάνει ευχάριστες αλλαγές στη ζωή του και ποιος δε θα ήθελε αυτές οι αλλαγές να γίνουν μαγικά από αυτούς που ξέρουν;;; Έφη γλυκιά νεράιδα άλλαξε μου τη χρονιά με ένα όμορφο ξεκίνημα σε παρακαλώ!

 68. Ο/Η Irene Kri λέει:

  Και η νέα χρονιά μπαίνει δυναμικά με αλλαγή look!!!τρελαίνομαι μόνο που το ακούω!Το θέλω εδώ και καιρό και δεν το έχω τολμήσει ακόμα!!!
  Αχ beauty Diaries σ’ευχαριστούμε τόσο πολύ για τις όμορφες ιδέες σου που μας επιτρέπουν να λάμπουμε και να χαμογελαμε!!!και φυσικά το κομμωτήριο TEO T όπως Total Tchange!!! 😉

  Υ.Γ a Paris tout c’est different!plus belle et plus creative!

  xxx
  Irene

 69. Ο/Η mania! λέει:

  Kαλή και διαφορετική χρονιά σε όλες!!!!
  Μια αλλαγή ακούγεται καλή, άσε που τις περισσότερες φορές σε οδηγεί και σε πράγματα που αρχικά ουτέ καν τα σκεφτόσουνα!
  Τις πιο γιορτινές μου ευχαριστίες για το υπέροχο ποστ σου!!!!!Φιλιά!!!

 70. Ο/Η Δέσποινα Ν. λέει:

  Κάθε φορά τα κείμενά σου είναι αλλιώς κι αλλιώτικα και μας γεμίζουν αισιοδοξία και θετική διάθεση, ακόμη και όταν κάποιες εκ φύσεως βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο κι όχι μισογεμάτο. Η Χαρά, η Αυτοπεποίθηση, ο Ενθουσιασμός και η Ανεβασμένη Διάθεση να σε συνοδεύουν πάντα! Ευχαριστούμε για το υπέροχο και πάλι δώρο που θα αλλάξει διάθεση και εικόνα. Με Χαρά και Αγωνία θα περιμένουμε και την ανάλογη δράση στη Θεσσαλονίκη! Καλή και δημιουργική χρονιά!

 71. Ο/Η dionisia λέει:

  apisteutooo

 72. Ο/Η denia λέει:

  To 2013 mpike ipervolika kala!!!!! Elpizw na sinexisei etsi!!! Arxika kerdizontas ena neo look kai kata deuteron kerdizontas to taksidi sto parisi pou einai oneiro mou apo tin paidiki mou ilikia!!!!

 73. Ο/Η ΑΘΗΝΑ ΛΑΒΔΑ λέει:

  ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΟΥ:ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΜΑΓΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΛΟ!!!ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΦΗ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ Gallidoula ΚΑΙ ΤΗΝ Alemar ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ!!ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΑΣ!!!ΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ, ΌΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!! ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΚΑΛΟΣΥΝΗ, ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΡΔΙΑ!! ΜΕ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ 2013 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ! ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!! ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΟΟΟΟΟΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΣ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΟΛΑ ΣΤΗ ΤΥΧΗ!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

 74. Ο/Η tinkerbellitsa83 λέει:

  ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ!

 75. Ο/Η Dimi.P λέει:

  Ο χρόνος ξεκίνησε με απρόσμενες αλλαγές, επιβάλλεται να συνεχίσουμε έτσι και η αλλαγή στα μαλλιά συνδυάζεται και με αλλαγή στη διάθεση!! I Need!!! 🙂
  Ακόμα ένα από τα απίστευτα «σκαρφίσματά» σου… bisous!!!

 76. Ο/Η Μαρίνα Α λέει:

  Μακάρι να έχουμε διάθεση να προσέχουμε τον εαυτό μας όση μαυρίλα κι αν υπάρχει γύρω μας.Να ντυνόμαστε ευφάνταστα και με πολύ χρώμα και να ταξιδεύουμε!Και ΥΓΕΙΑ είναι το βασικό για όλα αυτά που δυστυχώς δεν είναι δεδομένη..Καλή χρονιά!

 77. Ο/Η ioanna λέει:

  Χρόνια πολλά και καλή χρόνιά!! Και ότι σκέφτομαι εδώ και καιρό να κάνω μια αλλαγή στα μαλλιά μου, αλλα τι αλλαγή είναι αυτή δεν ξέρω!! Μακάρι να κερδίσω!! Πολλά φιλιά και πολλές ευχές να μας κάνεις πάντα χαρούμενες και να μας ταξιδεύεις έστω και νοερά στο υπέροχο παρίσι!!

 78. Ο/Η Ελίνα Παναγούλου λέει:

  Νέα χρονιά, νέες ευκαιρίες, νέα χαμόγελα και νέα πρόσωπα, που θα δίνουν αισιόδοξο τόνο αλλαγής σε όσα καθημερινά μας βαραίνουν και θα μας κάνουν να στεκόμαστε μόνο σε όσα μας αξίζουν.

  Καλή χρονιά και δημιουργική!

 79. Ο/Η Marina Labropoulou λέει:

  Καλή και τυχερή χρονιά σε όλους μας!!!Υγεία αγάπη αλλά και τύχη για να μας πάει καλά το 2013!!!Fingers crossed και καλή μας επιτυχίαααα!!!Μας κακομαθαίνεις Εφάκι να το ξέρεις!!! Φιλάκια!!!

 80. Ο/Η maryl λέει:

  για άλλη μια φορά υπέροχο άρθρο…..να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά με υγεία και καλές στιγμές…μια καλή στιγμή για μένα θα ήταν να είμαι ανάμεσα στους 50!!!!!!!

 81. Ο/Η kikokoukla λέει:

  Όλες νομίζω μόλις μπήκε το 2013 αρχίσαμε τις αποφάσεις και τα »θέλω»μας ένα ένα προσπαθούν να μπουν στις προτεραιότητες μας! Ένα ταξίδι, μια αλλαγή στα μαλλιά-που τόσο καιρό δε τολμάς, μια πιο δίκαιη μοιρασιά του όποιου ελεύθερου χρόνου σε φίλους, οικογένεια, αγαπημένο!!! Και που ξες ίσως αυτή η χρονιά να είναι η πρώτη που θα την ζήσεις όπως ακριβώς θες. Με ομορφιά και λάμψη. από τα απλά εε!! δεν χρειάζονται πολυτέλειες. Μόνο καλές και »όμορφες» παρέες με κέφι!

 82. Ο/Η Katerina S. λέει:

  Καλή χρονιά με υγεία και περισσότερα χαμόγελα! Τι να πω… απλά υπέροχο άρθρο, εκπληκτικά δώρα!

 83. Ο/Η Xristina11 λέει:

  Καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες! Απίθανα δώρα!

 84. Ο/Η anti λέει:

  Καλή χρονιά με πολλές & ευχάριστες αλλαγές για όλους!!

 85. Ο/Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ λέει:

  θελω το 2013 να αλλαξουμε ολοι και ολα γυρω μας.να αγαπαμε πιο πολυ,να γκρινιαζουμε λιγοτερο,να ειμαστε υγιεις,περιποιημενη και ομορφοι,γεματοι αισιοδοξια!

 86. Ο/Η αγγελικη λινα λέει:

  παρισι πολη του ερωτα του παθους για μενα…απο παλια θελω πολυ να παω ενα ονειρεμενο ταξιδι και αν συνδυαστει με την disneyland τοτε εχω εκπληρωσει το ονειρο της ζωης μου!!!!καλη χρονια χρονια πολλα με την μαγεια του ταξιδιου θα ειμαστε ολες μας..!!!!

 87. Ο/Η Eirini Keramitsou λέει:

  Θέλω τόσο πολύ μια αλλαγή! Μια ανατροπή. Κάτι διαφορετικό που θα με βγάλει από αυτή τη μιζέρια και την απαισιοδοξία που έχω βυθιστεί. Δεν ξέρω αν μία αλλαγή στα μαλλιά θα το καταφέρει. Είναι όμως μια καλή αρχή μαζί με τις 56 αποφάσεις για τη νέα χρονιά. Why not?

 88. Ο/Η irene festa λέει:

  lucky 13=αλλαγη!!!!!

 89. Ο/Η deskalts λέει:

  Τέλειο!!!! Καταπληκτικό !!!!! Πάνω στην ώρα που ψαχνόμουν για την αλλαγή…. Καλά, τι να πω για το ταξίδι στο Παρίσι;;;; Ονειρο ζωής !!!!!!!

 90. Ο/Η Πεπη λέει:

  Λέω σε όλα ΝΑΙ … πειράζει?

 91. Ο/Η Angelina λέει:

  ΥΓ Τα καλά μυαλά τα έχουμε αποκλείσει εντελώς?

 92. Ο/Η Megi λέει:

  Θέλω να τα αλλαξω!!!! Αλλα δεν ξερω απο που να ξεκινησω ^_^
  Παντως μια αλλαγη στα μαλλια ειμαι σιγουρηηη πως θα με βοηθησει απιστευτα!!!
  υπεροχοοο το δωροοο σας!!
  Οσοοο για το ταξιδιιι στο παρισιιι ,,,,,ενα ονειροο ζωης πιστευω για ολες εμας τις δολλς <3
  απιστευτααα τυχερηηηηη!!!!!!! ευχαριστουμεεε!!!

 93. Ο/Η μαρια λέει:

  Πόσο το χρειάζομαι βρε παιδια…..
  Καλή, ζεστή, αγκαλιασμένη χρονιά σε όλους μας !!!!!!

 94. Ο/Η denise bitha λέει:

  Επαθα… Παρισι!a bientôt! Bisous xoxo

 95. Ο/Η Α. λέει:

  Τι κι αν «πάτησα» αισίως τα 25;; Τι κι αν γύρω μου ο κόσμος σφύζει από προβλήματα και απαισιοδοξία;; Εμαθα να κάνω τα δικά μου, κινητήριο δύναμη για ένα νέο ξεκίνημα. Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, βιώσα όλα –σχεδόν- τα συναισθήματα. Χαρά, λύπη, πόνο, απώλεια, απογοήτευση…. Μία χαμένη δουλειά, ένας σύντροφος που σήμαινε τα πάντα για μένα, αλλά δεν άντεξε να δει τη συνέχεια του δικού μας έργου, άνθρωποι που βρίσκονταν χρόνια δίπλα μου στα εύκολα και με πρόδωσαν στα δύσκολα…. Και ανάμεσα σε αυτά ένα προγραμματισμένο ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι για τα Χριστούγεννα, που έμεινε στα χαρτιά.
  Τι καλύτερο δώρο, λοιπόν, για το 2013 που μας έκανε ποδαρικό, από το να κάνω τελικά το ταξίδι αυτό, έστω και αλλιώς και αλλιώτικα από ότι το είχα σχεδιάσει, και μάλιστα με έναν αέρα ανανέωσης στα μαλλιά μου;; Μακάρι να είμαι ανάμεσα στις τυχερές!!
  Εύχομαι το νέο έτος να φέρει μόνο χαρές και όμορφες εικόνες για όλες μας!! χχχχχ

 96. Ο/Η rania λέει:

  καλη χρονια σε ολες και σε σενα προσωπικα Εφη μας. Θα ηθελαμια αλλαγη στα μαλλια μου μετα απο ενα απαισιο και θλιβερο 2012. Μακαρι να ειμαι μεσα στις τυχερες το θελω παρα μα παρα πολυ. γεια σας

 97. Ο/Η vasiliki λέει:

  Tέλεια πρόκληση και πρόσκληση!!! είσαι απιθανη!!!! Κάνε κάτι τύχη με τα μαλλιά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

 98. Ο/Η Mary λέει:

  Καλή χρονιά!!! Μακάρι το 2013 να είναι διαφορετικό και να καταφέρουμε να έχουμε συνέχει καλή διάθεση και να χαμογελάμε όσο περισσότερο μπορούμε! Τα φιλιά μου 🙂

 99. Ο/Η elenalda λέει:

  tu es malade et j’adore tous les cadeaux !! Καλη χρονιά θα θελα να σαι φίλη μου νομίζω,απ αυτες που δε τις βλεπεις συχνα αλλα πάντα θα πιεις εναν αγαπημενο καφε μαζι τους !τα φιλια μου και πολλες ευχες για υγεια πανω απ ολα !

 100. Ο/Η ΒΑΣΙΛΙΚΉ ΖΑΧΟΥ λέει:

  Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΆΝΕΙ ΠΟΤΈ ΚΆΠΟΙΑ ΤΡΑΓΙΚΉ ΑΛΛΑΓΉ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΆ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΕΊΝΑΙ ΜΑΚΡΥΆ ΚΑΣΤΑΝΆ ΚΑΙ ΘΑ ΉΤΑΝ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΉ ΠΡΌΚΛΗΣΗ 🙂

 101. Ο/Η christina λέει:

  kalh xronia gemath dhmiourgikothta, paidikothta, fadasia, polu polu agaph, polles kai omorfes stigmes me osous agapame, polla xamogela, polles xaroumenes ekplhkseis, neous erwtes kai allages pou mas ananewnoun kai mas taksideuoun!!! <3

 102. Ο/Η S For Summer λέει:

  Ayti i xronia allakse! kairos n allaksoyme k emeis.. k ti kalytero apo mia eksoteriki -arxika- ananeosi koryfis k ystera mia dyo foto sur la Tour Eiffel? Koryfaia k i deyteri.. Eyxaristoyme g tis eykairies p mas dineis Efi tis allios k alliotikes kynigontas omorfies..! Kali xronia, kala mallia, kala myalia!

 103. Ο/Η olympia λέει:

  κάπου εκεί ήταν και η αιδιοδοξία, που άλλαζε χρώμα στα μαλλιά της…κάτι φωτεινό και λάμπερο ήθελε για να είναι όπως η διάθεσή της τη νέα χρονιά….ήθελε να αποβάλει από πάνω της κάθε σκοτεινό και μίζερο….να κάνει μία αλλαγή στη ζωή της και να είναι έτοιμη για το ταξίδι στο Παρίσι!!!

 104. Ο/Η despina λέει:

  τι άλλο να πώ κι εγώ!!! μαι θετική αλλαγή ειναι πάντα ευπρόσδεκτη!!! και ειδικά στα πολύ μακριά καστανά ισια μαλλιά μου που θέλω να τα αλλάξω…!!

 105. Ο/Η renasidi λέει:

  Κορίτσια είναι τέλειο!
  καλη χρονια και με αλλαγές προς το καλύτερο!

 106. Ο/Η sexyrena λέει:

  Με τα μαλλια μου έχω κόλλημα…κ παοια δεν έχει…anyway θα μου αρεσε μια αλλαγη …καλη χρονια! Υγεια και glamour!

 107. Ο/Η amalia λέει:

  Λοιπόν , πιστεύω ότι είναι η ευκαιρία μου…. Πρόσφατα έκοψα φρατζα, μετά ήθελα να τα βάψω κόκκινα, αλλά προτίμησα να αλλάξω σκελετό…Ναι είναι το 2013 να αποκτήσουν τα διαχρωνικά μαύρα ακατέργαστα μαύρα μαλλάκια μου κάτι τολμηρό και διαφορετικό….
  Έτσι λοιπόν, θεωρώ ότι το 2013 θα ναι η χρονιά των ανατροπών…γιατί όχι και σε μένα δηλαδή?
  Πολλά φιλιά..

 108. Ο/Η elenast λέει:

  λένε πως όταν δεν μπορείς να αλλάξεις αυτά που σε χαλάνε, άλλαξε κούρεμα… εκεί είμαι!

 109. Ο/Η erif λέει:

  Χρόνια πολλά με όνειρα βραδινά μέσα στο συρτάρι!Γιατι η ομορφιά βρίσκεται στα απλά….!

 110. Ο/Η Rafalena λέει:

  η χρονια αλλαξε,ωρα να αλλαξουμε και εμεις…προς το καλυτερο φυσικα.

 111. Ο/Η pelagia xasapaki (fb. peggy xasa) λέει:

  Nα ειμαστε οι ιδιες, να μας αγαπαμε αλλα να μην φοβομαστε να αλλαζουμε, να παιζουμε και να ανακαλυπτουμε! να κατι που πρεπει να προσπαθησουμε να κατακτησουμε το 2013!

 112. Ο/Η Georgia Souv λέει:

  Τι άλλο πια να περιμένουμε!!! 🙂

 113. Ο/Η μαρια ηλιοπουλου λέει:

  ουαου…
  υπεροχα μαλλια…
  με το ταιρι σου αγκαλια…
  στο παρισι φυσικα…!!!

 114. Ο/Η δέσποινα λέει:

  Μπράβο 🙂

 115. Ο/Η CHRISTINA POLYMENAKOU λέει:

  Καλη Χρονια και αλλαγες μονο προς το καλυτερο!

 116. Ο/Η irini λέει:

  Super!allagh diatheshs is all i need!!

 117. Ο/Η ΤΖΟΥΛΙΑ λέει:

  ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΛΟΥΚ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ!!!

 118. Ο/Η jo λέει:

  KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!
  ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ!

 119. Ο/Η avacalop λέει:

  Το ταξίδι στο Παρίσι είναι όνειρο ζωής. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να καταφέρει να πραγματοποιήσει τέτοια όνειρα μέσα στο 2013!

 120. Ο/Η eleni λέει:

  kali xronia!!!!!!!euxomai na einai mia tuxeri xronia me ygeia k’ xara!!

 121. Ο/Η HRISSA PRAVITSAKI λέει:

  KALI EPITIXIA!!!

 122. Ο/Η xenaki λέει:

  Τέλεια….
  Καλή σου χρονιά και να είναι πάντοτε γεμάτη χαμόγελα!!!

 123. Ο/Η Nymeria167 λέει:

  Αχ εφουλα μου….αυτην η χρονια θα ηθελα να ειναι μοναδικη….μακρυα απο κακες και σκοτεινες σκεψεις,μια χρονια γεματη φως,χρωματα,νεα τοπια…δεν θελω να στενοχωριεμαι πια,ουτε να αγχωνομαι…θα κανω οτι θελω εγω και θα γκρινιαζω λίγο λιγοτερο,το υποσχομαι!!Και πως να ξεκινησει καλυτερα η χρονια παρα με ενα ρομαντικο ταξιδι στο Παρισι!αχ θελω τοσο μα τοσο πολυ να κερδισω!!<3

 124. Ο/Η ΞΑΝΘΗ λέει:

  Υπέροχο δώρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλή χρονιά σε όλη την όμορφη παρέα!!!!

 125. Ο/Η kiriaki λέει:

  μετά τη γέννα είναι πολύ καλό δώρο για μία αλλαγή !!!

 126. Ο/Η Marianna λέει:

  Τι υπέροχο δώρο ΄Εφη μου, σε ευχαριστούμε πολύ.
  Η ερώτηση σου μπορώ να πω ότι δεν με προβλημάτισε καθόλου, πόσο πολύ θέλω να αλλάξω αυτήν την χρονιά? Πάρα πολύ. Για χρόνια ήμουν ένα πολύ ντροπαλό άτομο που πάντα προσπαθούσε να ικανοποιεί τις επιθυμίες όλων χωρίς να σκέφτομαι ποτέ μα ποτέ τις δικές μου, και αυτό θέλω να αλλάξει και νιώθω ευτυχώς ότι έχει αρχίσει και αλλάζει ήδη, θέλω επιτέλους να σκεφτώ τον εαυτο μου για μια φορά, θέλω να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα. Να δουλεύω σε μια δουλειά που θα με ικανοποιεί και δεν θα με κουράζει, που θα αγαπάω τρελά. Θέλω να αρχίσω να αγαπάω το σώμα μου με όλες του τις ατέλειες.
  Και στο τελευταίο αυτό πράγμα νομίζω ότι μια αλλαγή κουρέματος/χρώματος κτλ θα με βοηθούσε τρελά.
  Μόνο και μόνο η σκέψη ότι κάποιος θα προσέξει εμένα και τα μαλλιά μου, θα τα περιποιηθεί θα τα κάνει όμορφα και λαμπερά με κάνει να θέλω να κάνω 10 τούμπες στον αέρα και να χορεύω σε όλο μου το σπίτι.
  Όσο για το Παρίσι? Δεν θέλω να πω τα κλασσικά τύπου ότι είναι η πόλη των ονείρων μου κτλ θέλω απλά να πω ότι είναι κάτι που το ήθελα από μικρή και ότι αν κερδίσω θέλω να πάρω την μανούλα μου μαζί, η οποία δεν έχει ταξιδέψει ποτέ στο εξωτερικό και νομίζω ότι το αξίζει και με το παραπάνω.
  Και πάλι σε ευχαριστώ για το υπέροχο δώρο κ ακόμα κ αν δεν το κερδίσω ελπίζω τα κορίτσια που το κερδίσουν να το ευχαριστηθούν με την ψυχή τους.

 127. Ο/Η sia λέει:

  τελειο το δωράκι!

 128. Ο/Η dora geop λέει:

  σε ευχαριστούμε! καλή χρονιά!!!!

 129. Ο/Η jenny λέει:

  Υπεροχα μαλλιαααα!!!!Υπεροχα δωραα!!!!Καλη χρονιααα!!!!

 130. Ο/Η Σταυρούλα λέει:

  Όταν διαβάζεις άρθρα με τόση αισιοδοξία και χαμόγελο, το πιστεύεις κι εσύ: ΤΟ 2013 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ!!!

 131. Ο/Η Roula Keseroglou λέει:

  αυτες τις μερες το beautydiaries εχει αλλαξει μυρωδιες εικονες εχει αλλον αερα που μας εμπνεει για ρομαντικες στιγμες κ σκηνικα …..παρισιανιακο υφος κ στυλ λατρεμενα γλυκοο κλιμα….μου μυριζει κρουασαν ζεστο καπουτσινοο !ομορφα αξεσουαρ κ ομπρελες !ποιος δν λατρευει το παρισι ?! νομιζω το ερωτευεσαι χωρις λεπτομερειες κ λογους η μαλλον για ολες του τις λεπτομερειες κ τοτε εχεις λογο…..ειπαμε εισαι νεραιδα κ μας ταξιδευεις παραμυθενιαα μα εσυ εδω κανεις πραγματικοτητα ενα αληθινο ταξιδι κ το παραμυθι περνει ζωη ……. ομορφιες φανταζομαι μονο γτ ακουω για αλλαγες μαλλια υπεροχααα μαλλιαα αλλαζει ολη την εικονα μας κ μας δινει αυτοπεποηθηση κ σιγουριαα !ομορφιες ειπαμε ??μα τι αλλοο σε αυτο το μπλογκ ολα γινονται με το δικο τους τροπο μα ολα για να μας κανουν να νιωσουμε αλλιως κ πανεμορφαααα !!!αμεεε θελωω πολυυ να ειμαι κ εγω κ μαζι ……..ηδη εχω εικονες …….σ ευχαριστουμε !!

 132. Ο/Η Nansy λέει:

  Καλή χρονιά με υγεία και γεμάτη χαμόγελα!
  Είμαι έτοιμη για μία αλλαγή στη ζωή μου και στα μαλλιά μου.

 133. Ο/Η eirini λέει:

  teleia mallia/…..omorfiaaaaaaa

 134. Ο/Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΚΑΡΛΗ λέει:

  Καινούργια χρονιά μεγάλη αλλαγή!!!! Τέλεια!!!!!

 135. Ο/Η Ευγενία Μ. λέει:

  Καλή χρονιά σε όλους! Με πολλά και όμορφα άρθρα για μας! Καλή συνέχεια και για φέτος!

 136. Ο/Η sOsO λέει:

  Attention Mesdames et Messieurs,
  dans un instant on va commencer,
  installez-vous dans votre fauteuil
  bien gentiment!
  …3210 PARTEZ !
  tous les projecteurs vont s’allumer
  et tous les acteurs vont s’animer
  en meme temps…
  τραγουδούσε καποτε ο Michel Fugain…
  Que la fete commence alors !
  ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΟ ¨13 !

 137. Ο/Η Mirella Carablia λέει:

  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΛΛΙΑ!!!

 138. Ο/Η ELVIRA λέει:

  kalh xrona me lampera mallia!!!!!!!!!! <3

 139. Ο/Η Poly λέει:

  Υπέροχα !!! Καλή χρονιά !!!

 140. Ο/Η Giota λέει:

  Δεν θα το πιστέψεις!Μόλις χτες σκεφτόμουνα ότι θα ήθελα οπωσδήποτε μια αλλαγή στα μαλλιά μου! Πάντα τα είχα μακριά αλλά πλέον θα ήθελα κάτι διαφορετικό έτσι για αλλαγή!Μακάρι να είμαι τυχερή!

 141. Ο/Η ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΥΙΖΑ λέει:

  Χρόνια εχω το ιδιο χτενισμα…Ολοι μου λένε κάνε κατι με τα μαλλιά σου…Ελπιζω να ηρθε η ώρα της αλλαγής!!!Καλη Χρονια σε ολους μας

 142. Ο/Η ΠΩΛΙΝΑ ΜΠΙΒΟΛΑΡΗ λέει:

  ΤΕΛΕΙΟ…ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ….ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

 143. Ο/Η ΜΑΡΙΝΑ λέει:

  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!
  Πάντα τα είχα μακριά αλλά πλέον θα ήθελα κάτι διαφορετικό έτσι για αλλαγή!!!!!!!!! Μόνο και μόνο η σκέψη ότι κάποιος θα προσέξει εμένα και τα μαλλιά μου, θα τα περιποιηθεί θα τα κάνει όμορφα και λαμπερά είναι τρέλα!!!!!!!!!! Μακάρι να είμαι τυχερή!!!!!!!!
  Καλή συνέχεια και για φέτος!

 144. Ο/Η ΑΡΕΤΗ ΤΣΑΜΟΥΡΑ λέει:

  ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΒΡΑΔΥ ΒΟΛΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΟCARTIE LATIN ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΣΤΟCAFFE DEL FLORE ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ [που θα εχω γινει με το νεο LOOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!]

 145. Ο/Η athina λέει:

  Ευχομαι σε ολους σας μια Καλη, Δημιουργική και Ευτυχισμενη Χρονια !!!!

 146. Ο/Η Anastasia λέει:

  ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ 2013!!!!!!!

 147. Ο/Η matoula λέει:

  u made my day!!!!!!!! now you have to make my hair!!!!!!!!!!!!!! kisses

 148. Ο/Η Eleni Kadigkou λέει:

  Περιμένω το αντίστοιχο σκηνικό στην Θεσσαλονίκη!Έφη ξέρεις πόσο σ’αγαπάει η παρέα στα βόρεια!Όσο για τις λέξεις και τις εικόνες μόνο εσύ ξέρεις να τις πλέκεις και να τις ταιριάζεις τόσο!Ίσως είναι ο συνδυασμός Λέων με Ιχθύ που έχεις!

 149. Ο/Η LILA λέει:

  Καταπληκτικό δώρο, θέλω τα μαλλάκια μου να λάμψουν να γεμίσει φως το κεφαλάκι μου και η ζωή μου

 150. Ο/Η katerina megenidou λέει:

  ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ!!!ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΨΗΛΩΣΩ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ , ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ ΚΑΜΙΑ 10 ΑΡΙΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΩ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΕΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ ΑΣ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΟΥΠ ΣΤΟ ΜΑΛΛΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ????ΛΙΓΟ ΤΡΕΛΛΟΥΤΣΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΡΕΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!

 151. Ο/Η vasw tzim λέει:

  ωραια ξεκιναει η χρονια χεχε ευχαριστουμε

 152. Ο/Η ΜΑΡΙΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ λέει:

  δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα αν δεν αλλάξεις πρώτα εσένα ..καλή και δημιουργική χρονιά και καλή επιτυχία σε όλες και όλους

 153. πριν 5 χρονια εκανα χημειοθεραπειες … και απο τοτε εχω κρατησει ενα κοντο σχεδον αγοριστικο μαλλι. θα ηθελα μια γνωμη , μια αλλη ματια . Ευχομαι καλη χρονια με υγεια και αγαπη σε ολους !!

 154. Ο/Η Katerina λέει:

  Έτσι ξεκινάει καλά η χρονιά!!!
  Πάντως το δικό μου το μαλλί από αλλαγές άλλο τίποτα, ποτέ όμως από κάποιον εξειδικευμένο και με έμπνευση κομμωτή.

  Fingers crossed…..

 155. Ο/Η απατεωνακός λέει:

  Το τυχερό μου 13 να συνοδευτεί με μία, γιατί όχι, τυχερή αλλαγή 😉 ………!!!!!!!

 156. Ο/Η maria samara λέει:

  teleio

 157. Ο/Η marina gm λέει:

  paris, j’adore!!!!!

 158. Ο/Η maria fwtiadou λέει:

  T
  e
  l
  e
  i
  o
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Panta mia allagh einai wraiaaa

 159. Ο/Η akilina λέει:

  teleio dwrooo

 160. Ο/Η Ελένη Παρασχη λέει:

  Οι μικρές αλλαγές είναι που κάνουν τη διαφορά! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τις τρίχες!
  Καλή επιτυχία σε όλους!

 161. Ο/Η foteini λέει:

  teleio doro……..

 162. Ο/Η DEPI λέει:

  ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ…

 163. Ο/Η Κατερίνα Κ. λέει:

  Νιώθω ότι το 2013 θα είναι μια σημαδιακή και τυχερή χρονιά παρά τις αντίθετες προβλέψεις. Εγώ προσωπικά είμαι αποφασισμένη να επιτύχω όλους τους στόχους που έθεσα και αφορούν κυρίως προσωπική βελτίωση και πρόοδο. Η άψογη εμφάνισή μου είναι αναμφίβολα μέσα στις προτεραιότητες για την καινούρια χρονιά και θα ήθελα πολύ μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά μου, μια και έχω το ίδιο περίπου χτένισμα εδώ και αρκετά χρόνια. Ελπίζω να έχω τη χαρά να απολαύσω την περιποίηση στα Teo hair και γιατί όχι, να βρεθώ στο λατρεμένο Παρίσι!

 164. Ο/Η Mary λέει:

  Mono atyxies eixa perysi…eyxomai na exw mono eyxaristes ekplikseis mesa sto 2013…

 165. Ο/Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΧΥΤΟΥΔΗ λέει:

  ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2013 ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΓΙΑ ΟΣΟΥς ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ!!

 166. Ο/Η ariadni λέει:

  Σε μια στιγμή πάνω πάτησα,
  σαν να μην έχω βάρος
  σαν όμορφη νεράιδα κ΄μοίρασα
  λάμψη και ομορφιά…

  Μια νύχτα ονειρεύτηκα
  τη μαγεία της ψυχής κ΄απο
  τοτε δε βλέπω, μοναχά αισθάνομαι,
  αισθάνομαι τη ψυχή κάθε ανθρώπου
  μόλις η αύρα του μ’ακουμπά…

  Ακούω τον ήχο της σοφίας, της αρμονίας, της ομορφιάς…. Ariadni.A.

  This year i wish to all
  fall in love, feel, touch & dream…

 167. Ο/Η elisavet λέει:

  Πολύ ωραίο δώρο! Θα ήθελα μια περιποίηση για τα μαλλιά μου με το νέο έτος.

 168. Ο/Η Evi λέει:

  καλή χρονιά!

 169. Ευχαριστούμε!!! Ο διαγωνισμός σας προβάλλεται στο Save and Win GREECE, – http://www.SaveAndWin.GR αλλά και http://www.facebook.com/saveandwin.gr – δείτε τον εδώ: http://www.saveandwin.gr/view/iv

 170. Ο/Η Myrsini λέει:

  Σίγουρα η μόνη επιθυμία για αυτήν την χρονιά είναι να αλλάξουν όλα όσα συνέβησαν την προηγούμενη χρονιά και οδήγησαν την ζωή μας προς το χειρότερο. Άρα μία μόνο λέξη. ΑΛΛΑΓΗ

 171. Ο/Η Ifigenia λέει:

  J’ adore Paris, j’ adore nouvelle look !!!

 172. Ο/Η Fotini Theodoridou λέει:

  Καλή χρονιά σε όλη την παρέα!!! Νέα χρονιά με αλλαγές και ένα ταξιδάκι στο Παρίσι. Δε λές όχι σε τέτοια δώρα.

 173. Ο/Η Alexandra λέει:

  Μέσα στο 2013 θα βάψω για πρώτη φορά τα μαλλιά μου…..θέλω να πάω στο Παρίσι πανέτοιμη!! ;-))

 174. Ο/Η mariav λέει:

  Καλή Χρονιά σε όλες μας!

 175. Ο/Η semina λέει:

  teleia!!good luck 🙂

 176. Ο/Η maria λέει:

  Ευχομαι μια χρονια γεματη ονειρα και γλυκα!!

 177. Ο/Η Angeliki Lagou λέει:

  Θα ηθελα να μπορουσα να αλλαξω την διαθεση των ανθρωπων ωστε να ειναι πιο θετικοι, πιο καλοσυνατοι, πιο ευγενικοι, και ανταποδωτικοι!
  Good girls go to Paris!!!!!

 178. Ο/Η vaso λέει:

  Kai egw se agapaw Efaki moy gluko makari na mporousa na se xanadw eisai trofh ka8imerinh gia to mualo moy ka8imerina trelenomai kai agapw ta post sou to xereis LOVE YOU!

 179. Ο/Η evi λέει:

  Δεν θα σε κουράσω με πολλά σχόλια, άλλωστε έχεις να διαβάσεις αρκετές όμορφες σκέψεις από κοπέλες σαν κι εμένα.Αυτό που θέλω να πω είναι πως σ’ευχαριστούμε για τα λυρικά σου άρθρα που μας ταξιδεύουν και μας χαρίζουν λίγη μαγεία έτσι λίγο να ξεφύγουμε από τη καθημερινότητα.Να’σαι καλά!!

 180. Ο/Η ioanna k. λέει:

  Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλες! Πραγματικά είναι ένας υπέροχος διαγωνισμός και να που ήρθε πάνω στην ώρα! ανυπομονούμε… xxx

 181. Ο/Η maria daskalaki λέει:

  Καλή χρόνια με υγεία!!;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!

 182. Ο/Η AUDERY λέει:

  Mακαρι να πραγματοποιησω το ονειρο μου να κανω βολτα στα Ηλιδια Πεδία και με καινουργιο χτενισμα…….η χρονια θα ξεκινουσε τελεια….

 183. Ο/Η dafniw λέει:

  Ποδαρικό με δώρα για μια καινούργια χρονια όλο ευτυχία και χαρά

 184. Πίνγκμπακ: Διαγωνισμοι » Διαγωνισμος BeautyDiaries.gr με δωρο ταξιδι στο Παρισι για 2 ατομα

 185. Ο/Η anastasios λέει:

  super

 186. Ο/Η Βίβιαν λέει:

  τελειο δωρο, σε ευχαριστουμε και καλη μας επιτυχια!!!!!!!!!!!!! J’ adore Paris!!!!!!!!!!!!

 187. Ο/Η valentina λέει:

  μακαρι,τι καλυτερη αρχη για μια καινουργια χρονια

 188. Ο/Η Eva Papadaki λέει:

  Teleio dwro,makari na to kerdisw na paw me ton kalo mou gt to exoume megali anagkh auth thn periodo

 189. Ο/Η dimitris λέει:

  ονειρικο

 190. Ο/Η ΕΛΕΝΗ λέει:

  Θέλω αλλαγή στα μακρυά και ταλαιπωρημένα μου μαλλιά που ούτε μια φράντζα δεν μπορούν να μου κόψουν σωστά, θέλω ταξίδι στο Παρίσι, δεν έχω πάει ακόμη και το ονειρεύομαι τελευταία!
  Σας φιλώ

 191. Ο/Η Maria λέει:

  Καλή χρονιά και περιμένουμε τον Τεο και στη Θεσσαλονίκη φιλακια στις σταχτοπουτες του Παρισιού

 192. Ο/Η stylianos chatzigiannis λέει:

  super …

 193. Ο/Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΑΚΗ λέει:

  Καλή χρονιά και καλή επιτυχία σε όλους!
  Το Παρίση είναι πάντα ένας υπέροχος προορισμός!

 194. Ο/Η Theonimfi λέει:

  Αυτή τη χρονιά θα ήθελα να μπορέσω να προγραμματίσω και να πραγματοποιήσω ανεμπόδιστα όλες τις αλλαγές που θέλω να κάνω στην προσωπική ζωή μου, στην εμφάνισή μου και στην καριέρα μου. Ζητάω πολλά;;!! Θα δείξει…

 195. Ο/Η mpela λέει:

  Αυτή η παρέα του Diaries, που από άκρη σε άκρη εμπνέει για σκηνικά που δεν απαιτούν σχεδιασμό. Μόνο χρόνο.
  Και να τώρα που εδώ κολλάει κι η πιο αλλιώτικη ευχή: Άντε και καλά… μαλλιά!

 196. Ο/Η pagratios λέει:

  Η νέα χρονιά είναι εδώ. Και μαζί της είναι τα σχέδια για δράση. Τα σημεία που θέλεις να μείνεις λίγο περισσότερο. Οι άνθρωποι που θέλεις να γνωρίσεις λίγο καλύτερα. Τα στέκια που θέλεις να επιβάλλεις στον κόσμο όλο. Κι όσο θα περνούν οι μέρες και θα βουτάς κανονικά στο 2013 θα δένεσαι με νέα συναισθήματα και θα αποκτάς νέες συνήθειες.

 197. Ο/Η ΑΝΝΑ λέει:

  ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

 198. Ο/Η dimitra lara λέει:

  teleio dwro.kali mas epityxia

 199. Ο/Η βαγια λέει:

  πριν κάποια χρόνια που χρειαζόμουν πάλι απεγνωσμένα αλλαγή έκοψα τα πολύ μακριά και σγουρά μαλλιά μου πολύ κοντά!!! τώρα που πάλι χρειάζομαι αλλαγή (ένα διαζύγιο στο κάνει αυτό δώρο) πώς να τα αλλάξω πάλι????

 200. Ο/Η KIKA λέει:

  Αφού θα με στείλεις στο Παρίσι, mon amour, σκέφτομαι να κάνω ένα a la garcon κούρεμα με ντορέ ρεφλέ. Mais oui, la mode est francaise!

 201. Ο/Η haris λέει:

  teleio dwrakiiii!! se efxaristoume poli!!kalh tyxh!!! 🙂

 202. Ο/Η Kitty λέει:

  Αυτη τη χρονια επιθυμω να εχω ομορφια γερα μαλλια με καθε τροπο

 203. Ο/Η nikos madias λέει:

  καλη επιτυχια

 204. Ο/Η ΗΛΙΑΣ ΠΙΕΡ λέει:

  Καλη χρονια. Για να αλλαξει η χρονια λεω να παντρευτω. Το ταξιδι του μελιτος φυσικα Παρισι. Αν και καποιο αλλο δωρακι για την μελλουσα νυφη δε θα την χαλαγε;)

 205. Ο/Η γωγω λέει:

  θελουμε πολλες αλλαγες στην ζωη μας,ολοι μας θελουμε…απο θεμα δουλειας,θελουμε…απο θεμα του ανθρωπου μας,θελουμε να μεινουμε μαζι,και απο θεμα μαλλιων,θελουμε κι εκει,ετσι για ναναι διαφορετικος ο καινουριος χρονος…θελουμε θελουμε…το 2013 να ειναι τυχερο για ολους μας..!

 206. Ο/Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ Σ. λέει:

  Ax βρε Εφούλα!!!! Η καλοσύνη της καρδιάς σου όλο ωραία πράγματα δημιουργεί!!!!!

 207. Ο/Η Eugenie Mastora λέει:

  Ενα ειναι το νοημα της ζωης μου: τα ταξιδια. Και το Παρισι ισαξιο με την λεξη lifedream. Δεν θα καταφυγω σε εκθεσεις τυπου »1000 λογοι που θελω να βρεθω εκει», οπως λενε οι Γαλλοι »ενας ανθρωπος ειναι ευτυχισμενος στο Παρισι σε μια μικρη γωνια με ηλιο», οποτε ομορφο ημερολογιο ελπιζω να μου δωσεις αυτη την ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ευκαιρια να βρεθω στον προορισμο που στολιζει καθε τοιχο του δωματιου μου και να κανω εκπληξη στο αγορι μου για τα γενεθλια του. 🙂 Καλη χρονια, με υγεια, τρελα, αισιοδοξια, πολλα ταξιδια και καλα μυαλα/μαλλια για ολες μας!!! <3

 208. Ο/Η mina λέει:

  ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ

 209. Ο/Η Christine λέει:

  Πολυ ωραιο δωρο! Ευχαριστουμε πολυ! Καλη χρονια σε ολες με υγεια!

 210. Ο/Η μαιρη λέει:

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

 211. Ο/Η Κωστας Πουλημενος λέει:

  πολυ καλο…

 212. Ο/Η Tinky Bety λέει:

  ειτε κερατινη, ειτε μυθικα λαδια εγω θα παω στο παρισι και θα λαμπουν τα μαλλια μου

 213. Ο/Η ΜΙΧΑΕΛΑ λέει:

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣ!ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ!!!

 214. Ο/Η ΟΥΛΑ λέει:

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΞΑΝΘΟ ΣΑΝΤΡΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΚΥΜΑΤΙΣΜΟ.

 215. Ο/Η manos fourakis λέει:

  θέλω να τα βάψωμ όλα ασπρα

 216. Ο/Η sofia λέει:

  θελω να αλλαξω τη ζωη μου…ευκαιρια να ξεκινησω τα ταξιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 217. Ο/Η mariablv7 λέει:

  Καλή χρονιά με υγεία εύχομαι κ περιμένω πολλές αλλαγές μέσα στο 2013 ……

 218. Ο/Η Nikos λέει:

  το 2013…όλα θα είναι αλλιώς !

 219. Ο/Η MARIA FOTOPOULOU λέει:

  καλή εβδομάδα Έφη!τι όμορφα που ξεκινάει η χρονιά,με λάμψη, διάθεση για ανανέωση εξωτερικά και εσωτερικά!Είναι πολύ όμορφο να ονειρεύεσαι!Εγώήδη ταξίδεψα στο Παρίσι με τη φαντασία μου και πήρα και το κοριτσάκι μου μαζί που είναι ένα από τα δύο μέρη που θέλει να την πάω!!!….φιλάκια!

 220. Ο/Η Sophie λέει:

  Ταξίδι στο Παρίσι!! Αυτό ήθελα να κάνω τηνν καινούρια χρονιά!!!!Yupiii

 221. Ο/Η maria λέει:

  Μια δύσκολη χρονιά που έφυγε ας ελπίσω ότι θα την διαδεχτεί..ένα ταξίδι στο Παρίσι 🙂 για να φύγει το κακό το μάτι που λένε..καλή χρονιά !!!

 222. Ο/Η ΣΟΦΙΑ λέει:

  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

 223. Ο/Η eirini23 λέει:

  μια αλλαγη στα μαλλια και ενα ταξιδακι στο παρισι θα ταν το καλυτερο δςρο για αυτη τη χρονια!

 224. Ο/Η stefanos λέει:

  φανταστικο,καταπληκτικο,θαυμασιο!

 225. Ο/Η ΓΡΗΓΟΡΗΣ λέει:

  ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 226. Ο/Η MARGI λέει:

  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 227. Ο/Η ΓΙΩΤΑ λέει:

  χρόνια πολλά !!! με καφέ στα Ηλύσια πεδία και στον πύργο…

 228. Ο/Η Maria λέει:

  Θα είναι το γαμήλιο ταξίδι μου, μιας και εδώ και 2 χρόνια παντρεμένη δεν έχουμε καταφέρει (λόγω οικονομικού) να κάνουμε αυτό το ταξίδι!! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και καλά χτενίσματα και πάντα να βλέπουμε περιποιημένες γυναίκες γύρω μας και καλοχτενισμένες!!!

 229. Ο/Η mina λέει:

  Θα ηθελα να αλλαξω την επαγγελματικη μου κατασταση!!!!!!!!!!

 230. Ο/Η stella sotiriou λέει:

  tha ithela na min iparxei krisi!

 231. Ο/Η ΕΥΣΤΑΘΙΑ λέει:

  XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

 232. Ο/Η maria λέει:

  καλημερα κ καλη χρονια σε ολους….τι καλυτερο δωρο απο ενα ταξιδι στο παρισι

 233. Ο/Η Margarita λέει:

  Wishing trip!!!

 234. Ο/Η ΙΩΣΗΦ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ λέει:

  Τέλειο!!!

 235. Ο/Η Νίκος Παπ. λέει:

  Καλή χρονιά σε όλους!

 236. Ο/Η ΜΑΡΙΑ λέει:

  Ότι καλύτερο για εμάς τις γυναίκες…δεν υπάρχει αυτό το δώρο!!!Καλή χρονιά με υγεία και πολύ πολύ τύχη!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

 237. Ο/Η ANNA PLATIDOY λέει:

  θελω να αλλαξω και να μην με αναγνωριζει ο αντρας μου. Θελω να με καψουρευτει ξανα απο την αρχη και θελω να κερδισω το ταξιδι για να το κανω δωρο για τα γεννεθλια του που ερχονται.Καλη δημιουργικη χρονια με ωραια χτενισματα…..

 238. Ο/Η amantzou λέει:

  αχχχχχχχχ με τα μαλλιά δεν έχω τρέλα, με τα ταξίδια όμως ΕΡΩΤΑ. Θέλωωωωωω!!!!!!!

 239. Ο/Η PanagiwtaMakka λέει:

  🙂

 240. Ο/Η elenki λέει:

  επιτελους μια αλλαγη!!! μακαρι!!!

 241. Ο/Η giouli vlachou λέει:

  AUTO POU THELO KAI THA EINAI ORAIA ALLAGH GIA TON KSEKINIMA TOU XRONO NA PAO AUTO TO YPEROXO TAKSIDI STO PARISI ME TON FILO MOU,GIA N ADOSEI MAGEIA STHN ZOI MAS..POLU KALO DORO..MPRAVO SAS..

 242. Ο/Η Anastasia λέει:

  kali dimiourgiki xronia kai sto parisi agalia! 🙂

 243. Ο/Η Popi λέει:

  Poly omorfo dwro!

 244. Ο/Η Ιωάννα λέει:

  Μμμμ!!! Υπέροχη ιδέα!!! Τι καλύτερο από το να αλλάξεις μαλλάκια, διάθεση και να κάνεις καινούργια όνειρα!!!
  Λοιπόν, θέλω πάρα πολύ να αλλάξω χρώμα στα μαλλιά μου. Είμαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό και λαμπερό!
  Ευχαριστώ Έφη μου!! Ξέρεις να μας κάνεις ακόμα πιο όμορφες και λαμπερές!

 245. Ο/Η Αναστασία λέει:

  με τη σειρα μου και εγω, ευχομαι οτι καλυτερα για ολους ! και μπολικη τυχη για το ταξιδάκι!

 246. Ο/Η Stamatoula Voudouri λέει:

  ευχομαι σ ολους μεσα απο την καρδια μου, να εχουμε μια πολυ ομορφη χρονια με υγεια και αγαπη!!

 247. Ο/Η Stella Harakopoulou λέει:

  Αχ Παρίσι……Η πόλη του Φωτός…..Θέλω τόσο να πάω!!!!Καλη χρονιά σε όλους και καλή μας επιτυχία!!!

 248. Ο/Η Σοφία λέει:

  Υπέροχο δώρο! Ευχαριστούμε!

 249. Ο/Η alex tzovaras λέει:

  Magnific….apisteuto dwro…latremeno parisi!!!

 250. Ο/Η Kalliopi λέει:

  2013 a Paris!Formidable!!!

 251. Ο/Η XRISTAMATI λέει:

  καλη χρονια σε ολους! λατρευουμε παρισι

 252. Ο/Η Jenny Psarraki λέει:

  Ευχαριστούμε πάρα πάρα πάρα πολύ!!!!!!!!

 253. Ο/Η Νάντια λέει:

  Καλή χρονιά σε όλους ευχομαι!

 254. Ο/Η Πασχάλης λέει:

  Πολύ καλό το δώρο! Χρόνια πολλά!

 255. Ο/Η Marie λέει:

  Οι αλλαγές θα έρθουν είτε το θέλουμε είτε όχι…
  Είναι στο χέρι μας να είναι προς το καλύτερο!

 256. Ο/Η giorgos λέει:

  Στην πολη του φωτος……….

 257. Ο/Η pinelopi λέει:

  i nea xronia na einai i pio tixeri ap oles gia na antistrepsei oles tis pithanotites….

 258. Ο/Η Adamandia λέει:

  Paris is a wonderful place to visit!!!!!!!!!!!!!!!!

 259. Ο/Η ΟΛΥΜΠΙΑ λέει:

  πάλι μας ταξίδεψες…με αυτά που γράφεις!!!
  εύχομαι καλή χρονιά σε όλες και όλους και εννοείται ότι είμαι μέσα για την αλλαγή των μαλλιών αλλά και για το Παρίσι!!!!

  Φιλιά!!!

 260. Ο/Η Soulee λέει:

  πω πω…μας ξελογιαζεις και μας ανατρεπεις . Για τη νεα χρονια ευχομαι ακριβως αυτα τα δυο στον εαυτο μου και στους αλλους

 261. Ο/Η sophia tyrchanidou λέει:

  edo k 15 xronia den exo allaxei pote ta mallia mou k fetos thelo polu na kano mia tetoia allagi,mia allagi giati tin exo anagki!euxaristo k kali xronia na exoume gemati euxaristes allages

 262. Ο/Η katia λέει:

  καλα και αλλαγη στα μαλλια και ταξιδι στο παρισι εφυγα

 263. Ο/Η SotiriaB λέει:

  ..κάθε αρχή και αλλαγή.. και η αρχή μιας νέας χρονιάς απαιτεί αλλαγή αν όχι στα πάντα τουλάχιστον στα μαλλιά μας!!!!

 264. Ο/Η Χάρης λέει:

  Σε ευχαριστούμε γι’αυτήν την ευκαιρία

 265. Ο/Η PANAGIOTA PERIVOLARI λέει:

  yperoxo doro!!!I love Paris!!!

 266. Ο/Η aggeliki λέει:

  teleio dwro

 267. Ο/Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΖΑΜΠΕΤΑΚΗ λέει:

  ΜΑΚΑΡΙ….

 268. Ο/Η Αντωνία λέει:

  Νέα χρονιά, νέα μ(υ)αλ(λι)α !
  Μακάρι το ’13 να αποδειχθεί γουρλίδικο για όλες και όλους μας !!!!!

 269. Ο/Η Tania Lougkani λέει:

  Η αλλαγή είναι το θέλγητρο της ζωής….Ο Τόφφλερ Άλβιν είχε πεί πως «Η αλλαγή δεν είναι μερικώς απαραίτητη στη ζωή. Είναι ζωή «.Το 2013 μας κλείνει πονηρά το μάτι…Σαν να μας ρωτά «εσυ τι θα αλλάξεις φέτος; «….Η αλήθεια είναι πως οι αλλαγές , πολλούς τους τρομάζουν , άλλοι πάλι ζουν για να άλλαζουν….Αλλάζουν τα πάντα…Ανοικοδομούν το είναι τους….Ετσι ανανεώνονται….αισιοδοξούν…..χαμογελούν , ξεχωρίζουν και ατενίζουν το μέλλον με άλλον αέρα….

  Διψάω για αλλαγή….πέρνω βαθιά ανάσα και σκέφτομαι όσα θέλω να αλλάξω….. Ενθουσιάζομαι….ανυπομονώ….ο χρόνος τρέχει…..ζωή σημαίνει αλλαγή…..Ποια θα ήταν η χρησιμότητα της ζωής μας αν έμενε αμετάβλητη; Πόσα βράδια έχω ονειρευτεί να γκρεμίσω τον κόσμο και να τον ξαναχτίσω απ της αρχή; Έπειτα η φωνή της σύνεσης και της αυτοσυγκράτησης με προσγειώνει…και μου υπενθυμίζει πως για να αλλάξει ο κόσμος πρέπει να αλλάξεις «εσύ πρώτα»…..

  Έχει δίκιο…..και πάνω απ όλα πρέπει να αλλάξω διάθεση…να ανεβεί η ψυχολογία μου…να ανανεωθώ και να αισθανθώ το άγγιγμα της ψυχής μου….»Εκείνος που θέλει να ταρακουνήσει τον κόσμο ας ταρακουνήσει τον εαυτό του»…

  Ειμαι έτοιμη για αλλαγές….Αρχής γενομένης απο τα μαλλιά μου…Τι λέτε λοιπον; Ακολουθείτε;

 270. Ο/Η katerina t. λέει:

  paris mon amour

 271. Ο/Η σουλα λέει:

  θελωνα αλλάξωμαλλιά, διάθεση κι όνειρο μακαρι να γινει πραγματικοτητα το θελω μου

 272. Ο/Η Δωρα λέει:

  Παρίσι: Άιφελ, κουλτούρα, μόδα και.. μια ωραία έκπληξη για τον φίλο μου!

 273. Ο/Η vasiliki λέει:

  τελειο δωράκι!

 274. Ο/Η nansy89 λέει:

  Kali xronia se olous!!! me ugeia panw ap ola… teleio to kommwtirio sas!!!! 🙂

 275. Ο/Η εφη μ λέει:

  Τελειοοοο! Λατρευω το παρισι, λατρευω τα μαλλια μου που ειναι μακρια! Να φανταστεις ανεβαλα κουρεμα γιατι εχω φοβια πως απο τη μεση θα μου τα φτασουν στους ωμους! Αν ειναι ομως για Παρισι να την κανω την αλλαγή(οχι τεραστια, ειπαμε! :Ρ) Θελωωωω! Καλη χρονια!

 276. Ο/Η Αγγελικη λέει:

  Χρειαζόμαστε τέτοιες κινήσεις στην ζωή μας καθημερινά για να ξεφεύγουμε λίγο απο την πραγματικότητα…Αν και μάλλον δεν γίνεται ,μας βρίσκει παντού 😛
  Καλή χρονιά 🙂

 277. Ο/Η kat λέει:

  super!!!!!!yperoxo dwro!!

 278. Ο/Η Ευτυχία λέει:

  PARIS PARIS PARIS…<3 ωραια ξεκινησε τελικα το 13:D

 279. Ο/Η anastasiad λέει:

  τελειο δωρο καλη χρονια να εχουμε κοριτσια ασ ελπισουμε πως το 13 θα ειναι καλυτερο!

 280. Ο/Η Xara λέει:

  Τα ταξίδια είναι μια υπόσχεση και το Παρίσι είναι μαγεία.. η ελπίδα μιας μαγευτικής υπόσχεσης είναι η καλύτερη αρχή για μια χρονιά που ήρθε και που περιμένουμε πολλά.. ένα έναυσμα λοιπόν

 281. Ο/Η georgia stavrou λέει:

  Τελειο …καλη επιτυχιαα

 282. Ο/Η Alina_as λέει:

  Μια ανανέωση στο μαλλί και ένα ταξίδι στην πιο μαγική χώρα της ευρώπης θα ήταν ένα τέλειο ξεκίνημα γι’ αυτή τη νέα χρονιά!!!

 283. Ο/Η αντωνιτσα λέει:

  soyper!!kali xronia…

 284. Ο/Η katerina λέει:

  θέλω αλλαγή με ένα υπέροχο ταξιδάκι

 285. Ο/Η pap λέει:

  τελειο δωρο, ευχαριστουμε

 286. Ο/Η irina λέει:

  Καλή χρόνια

 287. Ο/Η louiza λέει:

  Η πόλη του Φωτόs!Θέλω τόσο να πάω! καλή μας επιτυχία!!!

 288. Ο/Η AIMILIA SYRIOTI λέει:

  και το 2013 είναι εδώ !!! αλλα τι να μου φέρει άραγε?. Μια νεα κουπ… ενα πιο πορτοκαλί λουκ ? ισως προς το φούξια… ουφ αμαν πια με τα χρώματα … ενα ταξιδακι όμως θα ήταν σούπερ ειδικά αν ειναι στην πόλη των χρωμάτων στην πόλη του φωτός!

 289. Ο/Η Georgia λέει:

  Το 2013 υποσχέθηκα στον εαυτό μου, έναν νέο εαυτό και αυτό περιλαμβάνει πολλά.Το σημαντικότερο είναι περισσότερη αισιοδοξία, περισσότερα χαμόγελα, περισσότερα ευχαριστώ για όλα αυτά που έχω και ζω.
  Το Παρίσι είναι όνειρο, ένα διαρκές όνειρο που θέλω να το ζω και να το ξαναζώ και έχω την τύχη να είσαι εδώ και να με παρακινείς στον Ενθουσιασμό έμπρακτα!
  Ας είναι το 2013 μια καλύτερη και πιο ανθρώπινη χρονιά για όλους μας!

 290. Ο/Η katerina λέει:

  ΕΙΜΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ!!!!ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ?? ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

 291. Ο/Η αρτεμις γκολφη λέει:

  σουπερ μια αλλαγουλα μετα απο 3 παιδια και τα κιλα της εγκυμοδυνης ειναι οτι πρεπει

 292. Ο/Η olympia kontoyli λέει:

  Θα ήθελα να διωξω από πάνω μου κάθε ιχνος μιζέριας και γκρίνιας που μας έφερε το 2012..να γίνω ακόμη πιο αισιόδοξη,να ονειρεύομαι περισσότερο και να σκορπάω χαρά και γελιο !!

 293. Ο/Η panos λέει:

  telio doro kalu xroniaaa

 294. Ο/Η Μαρία λέει:

  Πάντα ονειρευόμουν ένα ταξίδι στο Παρίσι…ας ελπίσω πως αυτή τη χρονιά θα πραγματοποιηθεί 😀

 295. Ο/Η alexandra tzereme λέει:

  happy new year…i love paris

 296. Ο/Η Σοφία λέει:

  Χρόνια πολλά-καλή χρονιά σε όλους!!!Το 2013 ψηφίζω νέο look σε όλους & σε ΟΛΑ !!!Γιατί όχι;;;Είναι ωραίες οι αλλαγές και μας χρειάζονται αραιά και που 😉 Όσο για το Παρίσι…είναι όνειρο ζωής…!Μακάρι να ‘μαι τυχερή!!!!!!!!!!!!!!Καλή μας επιτυχία!!!!!!!!!!!

 297. Ο/Η Elli V. Petsanidou Chatzi λέει:

  Θα ήθελα να αλλάξω την καρνταρόμπα μου… Όνειρο… Lucky new year!

 298. Ο/Η ΛΙΝΑ K λέει:

  ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ Κ ΤΑΞΙΔΙ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΥΠΕΡΟΧΟ!!!

 299. Ο/Η Δάφνη λέει:

  Η ευχή μου για τη νέα χρονιά είναι η φράση που αναστατώνει κάθε γυναίκα που τολμά να ονειρεύεται:
  «Θέλω να αλλάξω τα μαλλιά μου και να πάω στο Παρίσι.»

 300. Ο/Η ελευθερια ιωαννου λέει:

  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ!ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΛΛΓΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ.

 301. Ο/Η Irene Kri λέει:

  Αχ ανυπομονώ τόσο που τρέμουν τα χέρια μου ενώ σου γράφω!!!!!Αχ Πέμπτη βράδυ στις 9 θα περιμένω με αγωνία!!!!!Τα μαλλιά μου κι εγώ!!!!!

 302. Ο/Η Mitsaki λέει:

  Πω πω πω, τι φοβερόοοοο!!! Μια ανανέωση στα μαλλιά είναι πάντα απαραίτητη, πόσο μάλλον για να ξεκινήσει η χρονιά τέλεια!!!!!!!!!

 303. Ο/Η Stavroula DrugstoreBLover λέει:

  Τέλειο Έφη!! Αυτή τη χρονιά θέλω να συνεχίσω να προσέχω το μαλλί μου και να του κάνω και μια αλλαγή (δεν ξέρω ακόμα τι), γιατί οι αλλαγές στο μαλλί μας ανανεώνουν στη στιγμή! 😉 x

 304. Ο/Η Milena Tsamourlidou λέει:

  Για μένα κάθε καινούριο ξεκίνημα, ξεκινήσει από νέο look. Ειδή έχω κάνει την αλλαγή μου στα μαλλιά κ τώρα περιμένω νέες κ ευχάριστες αλλαγές στη ζωή μου. Τ’οτι αφορά για το ταξίδι , τι να πω? Αν και έχω πάει, τα λόγια είναι περιττά, και χίλιες φορές να πήγαινα, όχι δεν θα έλεγα. Μακάρι να μου ξαναδοθεί μια τέτοια ευκαιρία.

 305. Ο/Η ΑΝΝΑ λέει:

  πολυ θετικη κινηση,ευχαριστουμε!!

 306. Ο/Η helene λέει:

  J adore Paris!

 307. Ο/Η aggelikint λέει:

  Και καινουρια μαλλια και Παρισι?!!!! ΤΟ θελλωωωωω!!!!

 308. Ο/Η Konstantina λέει:

  υπέροχα να αρχίζει η χρονιά με ταξίδι στο παρίσι…. τι καλύτερο…..
  υπέροχα μαλλιά επίσης…… πως φαίνονται οι επαγγελματίες….

 309. Ο/Η argiro λέει:

  Αλλαγη και περιποιηση στα μαλλια!!! Υπαρχει τιποτα καλυτερο???

 310. Ο/Η gianna λέει:

  teleio!!!!!!!!!!!!

 311. Ο/Η μπέτυ λέει:

  ολοι ξερουμε πως μια αλλαγη στα μαλλια αλλαζει ολη την διαθεση μας και μας κανει να νοιωθουμε υπεροχα!το 2013 ειμαι ετοιμη να κανω πολλες αλλγες οχι ομως στο μηκος των μαλλιων μου που δεν το αλλάζω (ουτε ο κοσμος θα το ηθελε αυτο,γιατι ειμαι σαν λιοντάρι μολις ξυπναω οποτε φανταστειτε το αυτο σε κοντο ,καμμια μερα που δεν θα το εχω ισιωσω;)! καλη χρονια σε ολους!

 312. Ο/Η marialena λέει:

  Καιρός για μια αλλαγή επιτέλους! 🙂
  Καλή τύχη σε όλες!
  Καλή χρονιά να έχουμε!

 313. Ο/Η PATTYN λέει:

  TELEIIIOOOOOO!!2013 ALLAGES!!!

 314. Ο/Η ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ λέει:

  na exoyme oloi mia kalh xronia

 315. Ο/Η ELENA λέει:

  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ…ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗ ΜΕ ΥΦΟΣ ΠΑΡΙΖΙΑΝΙΚΟ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ??

 316. Ο/Η EYA λέει:

  Αν και δεν είμαι πολύ των αλλαγών ίσως ήρθε η στιγμή να το τολμήσω.
  Καλή χρονιά σε όλους!!!!

 317. Ο/Η ΧΡΥΣΟΥΛΑ λέει:

  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ . ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥΚΛΕΣ

 318. Ο/Η ΑΝΝΑ λέει:

  Οι αλλαγές είναι το δεύτερο μου όνομαααααααα!!!! Βουρ λοιπόν!!!!! Πάμε πάμε πάααμε!!!!

 319. Ο/Η ΣΑΒΒΑΣ ΚΟΝΤΟΣ λέει:

  makari na kerdisw!!!!!!! etsi gia na ksekinisei kala o neos xronos!! 🙂

 320. Ο/Η ΧΑΡΟΥΛΑ ΝΤΕΛΙΔΑΚΗ λέει:

  Χρόνε που πέμπεις σήμερα

  τη πρώτη σου αχτίδα

  κάθε σου μέρα μια γιορτή

  κάθε λεπτό σου ελπ’δα

  Αφιερωμενη για ολους αυτη την μαντιναδα

  ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2 0 1 3!ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ!
  ██_*。*./ \.˛*.˛.
  ˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.°(. •. ) ˛°./• ‘♫ ‘ •\.˛*./______/~\.
  *(…’•’.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|\\ Happy 2013!
  ¯˜»*°••°*»˜¯`´¯˜»*°••°*»˜¯`´¯˜»*

 321. Ο/Η ROXANNE λέει:

  θελω μακρια ξανθα κυματιστα μαλλια, καλη χρονια

 322. Ο/Η ΓΕΩΡΓΙΑ λέει:

  ΛΑΜΠΕΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

 323. Ο/Η ANNA λέει:

  να τα βαψω ασπρισαν πολυ

 324. Ο/Η ΓΟΥΛΑ λέει:

  ΝΑ ΤΑ ΙΣΙΩΣΩ

 325. Ο/Η ΑΝΗ λέει:

  ΝΑ ΤΑ ΣΓΟΥΡΙΝΩ

 326. Ο/Η ΝΟΥΛΑ λέει:

  ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΘΥΝΩ ΚΙ ΑΛΛΟ

 327. Ο/Η Ελένη Σουλτάνη λέει:

  να μαι κ εγωω!

 328. Ο/Η Pola λέει:

  Efh theiko dwro!!!! Opws panta allwste!!! Mas ftiaxneis panta ta kalutera!!! Eisai thea!!! Thank u!!! Happy happy happy new year!!!!

 329. Ο/Η Kostas λέει:

  eyxaristoyme!

 330. Ο/Η Κωνσταντίνα Ζαχαράκη λέει:

  Καλή χρονιά!! Μπορεί το νέο έτος να τελειώνει σε 13 ,γεγονός που προκαλεί δυσοίωνα συναισθήματα όμως νομίζω θα είναι μία πολύ όμορφη χρονιά. Σε χρόνια κρίσης οι άνθρωποι έρχονται πιο κοντά και νιώθουν την αγάπη και το μεγαλείο της ανθρώπινης φύσης.

 331. Ο/Η avellas manolis λέει:

  καλη χρονια

 332. Ο/Η Georgina λέει:

  We think BIG και σταυρωνουμε τα δαχτυλα. Εχουμε θετικη σκεψη και υποδεχομαστε το 2013 κλεινοντας του πονηρα το ματι. Φετος θα ειναι η χρονια που θα εκπληξουμε τους εαυτους μας και θα αφουγκραστουμε τα «θελω» μας. Αν σηκωσεις την Απογοητευση θα δεις τη Δυναμη-για-αλλαγη να κρυβεται απο κατω, διαμαντι που λαμπυριζει! Αν παλι δυσκολευτεις να τη βρεις ακολουθησε τα σημαδια ελπιδας και ομορφιας που σου δινει καθημερινα η ζωη και θα σε οδηγησουν παλι εκει. Αυτο κανω κι εγω και προκαλω την τυχη μου! Ευχαριστω beautydiaries.gr για την ευκαιρια. Καλη μας χρονια!

 333. Ο/Η Άννα λέει:

  Ενα ταξίδι.. Κ στη ομορφιά αλλα κ σε μια μαγική πόλη για την τυχερή του διαγωνισμού!!

 334. Καλή χρονιά σε όλους! Για τη φετινή χρονιά κάνω μια ευχή : Ένα στρουμπουλό και ζαχαρένιο μωράκι!!! Μακάρι να έρθει επιτέλους στη ζωή μας, το περιμένουμε με ανυπομονησία και αγάπη…

 335. Ο/Η Emily λέει:

  Όλα είναι θέμα ψυχολογίας και διάθεσης: πως βλέπεις εσυ τον κόσμο και πόση αυτοπεποίθεση έχεις (και προβάλεις) για να σε βλέπουν και οι άλλοι έτσι όπως εσύ θες. Τι εικόνα παρουσιάζεις δηλαδή. Και, πολλές φορές, η ψυχολογία και η αυτοπεποίθεση συνδέονται με την εξωτερική εμφάνιση.

  Η ψυχολογία μου εξαρτάται κατα πολύ από το πως ‘δείχνω’ προς τα έξω. Αλλαγή λοιπόν. Ναι, πιστέυω πως οι αλλαγές είναι απαραίτητες. Να κάνεις μια νεα αρχή. Να γράψεις μια καινούρια σελίδα στο κεφάλαιο της ζωής σου. Και τι καλύτερο απο το να ξεκινήσεις με αυτό το κομμάτι που αναδείκνυει περισσότερο απ’όλα την μορφή, το πρόσωπό σου: τα μαλλιά. Κοντά ή μακριά, σγουρά η ίσια, μπορείς να τα κάνεις όπως θέλεις και να επηρεάσεις θετικά την διάθεσή σου!

  Χρειάζομαι αλλαγές στις ζωή μου. Λιγότερο άγχος, πιο ήσυχοι ρυθμοί. Ένα δυναμικό μα συνάμα χαλαρό ‘λουκ’ και ύφος μαλλιών. Ένα φωτείνο χρώμα. Μια ανανεωμένη εικόνα.

  Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία και ευτυχία πάνω απ’ολα, και οι αλλαγές θα έρθουν στην ζώη μας. Λίγο τύχη, λίγο να το επιδιώξουμε, λίγο οι συγκυρίες. Αρκεί να είμαστε γερές και δυνατές!

  Φιλιά!

 336. Ο/Η xrysa asimaki λέει:

  μια αλλαγη την χρειαζομαι εχω κανει 2 παιδια και δεν προλαβαινω να περιποιηθω τον εαυτο μου πια….οι μαμαδες με καταλαβαινουν απολυτα πιστευω. οσον αφορα το ταξιδι θα ηταν το απολυτο για μενα γιατι δεν εχω προλαβει να παω ουτε ταξιδι του μελιτος…κριση βλεπετε

 337. Ο/Η ΜΑΡΥ λέει:

  MAKARI NA KERDISW!!! TO THELW POLU!!

 338. Ο/Η ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΦΟΥΤΟΥΛΗ λέει:

  teleios diagonismos!!! euxomai na eimai h tuxeri!!

 339. Ο/Η marinaki83 λέει:

  μια αλλαγή η αλήθεια είναι ότι την χρειάζομαι!!!μακάρι να είμαι τυχερούλααα!!!

 340. Ο/Η ΝΤΙΝΑ λέει:

  ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2013 ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2013!ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ Τ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΗΔΗ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Μ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Μ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΜΑΛΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΑΙΦΕΛ!!

 341. Ο/Η maria daskalaki λέει:

  θελω παρισι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το λατρευω!!!!!!!!!!!!!!!

 342. Ο/Η ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ λέει:

  Καλή Χρονιά με Υγεία (πρώτα και πάνω από όλα) και… Φως!
  Δεν θεωρώ τυχαία την επιλογή της πόλης του φωτός. Ακόμη και η ελπίδα ενός τέτοιου ταξιδιού είναι μια ευκαιρία να ξεφύγουμε από τη σκοτεινιά (των ψυχών) και τη μαυρίλα (της πόλης).
  Ας ξαναδούμε όλοι τη χαρά στα μικρά πράγματα. Χαμογελάστε, γιατί… χανόμαστε!

 343. Ο/Η Menia λέει:

  ananeosi oti kalytero gia ti nea xronia!!!

 344. Ο/Η efi λέει:

  Τελος στην μιζερια του 2012!!!!!
  Ας γίνουμε ευρωπαιες!!!! χαχαχα
  τελειος διαγωνισμος!!!!

 345. Ο/Η Κωνσταντίνα λέει:

  Kαλή χρονιά και καλή ανανέωση!

 346. Ο/Η nikoleta λέει:

  αχ!επειδή το παρίσι είναι στα σχέδια του Φλεβάρη ας μην πάω απεριποίητη!

 347. Ο/Η Lilly λέει:

  Kαλή χρονιά σε όλους!
  Teo τα μαλλιά μου είναι κάπως έτσι, κάνε κάτι!!
  http://www.youtube.com/watch?v=UfG7OWxdTYU
  (Brigitte Bardot -Cheveux dans le vent)
  Paris, je t’aime!

 348. Ο/Η Μαριάννα Παπαβασιλείου λέει:

  Υπέροχα μαλλιά, υπέροχο Παρίσι, υπέροχη παρέα, υπέροχα δώρα!!!!!

 349. Ο/Η Niki λέει:

  Κόντρα στα δώρα των καιρών
  εσύ δίνεις Παρίσι
  κορίτσι εσύ δεν είσαι απλό
  έχεις χαρισματική φύση!
  ………..με αγάπη!Καλημέρα!

 350. Ο/Η Μαρία Μπήλιου λέει:

  Καλή και δημιουργική Χρονιά σας εύχομαι !

 351. Ο/Η roula λέει:

  TO ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!

 352. Ο/Η ioanna λέει:

  τελειαααααααααααααααα!!!!!!!!!

 353. Ο/Η Σαββίνα Χαλκίδη λέει:

  Όχι ότι περιφρονώ το Παρίσι,το κάθε άλλο..!Αλλά αυτό που θέλω ιδιαίτερα είναι έναν αξιόλογο κομμωτή να αναλάβει το μαλλί μου,να βρει τι είναι αυτό που του πηγαίνει πραγματικά και να τον εμπιστευτώ με κλειστά μάτια!Νομίζω έχω το πιο αδιάφορο μαλλί που υπάρχει,μια τέτοια αλλαγή θα την ήθελα πολύ..

 354. Ο/Η kiki Manoliou λέει:

  Kαλή χρονιά σε όλους!

 355. Ο/Η KALLIOPEAN λέει:

  Καλή και δημιουργική Χρονιά

 356. Ο/Η ELENIKARD λέει:

  Καλή Χρονιά!

 357. Ο/Η jenny λέει:

  σικ με τελεια μαλλια,και παριζιανικο ντυσιμο φορεβα!

 358. Ο/Η Despoinatsi λέει:

  Δεν έχω λόγια να περιγράψω τί νιώθω αυτή τη στιγμή διαβάζοντας τα λόγια σου κι ονειρευόμενη τί υπέροχη τιμή και προσφορά είναι αυτή που κάνεις..

 359. Ο/Η Εύη Μαγγανάρη λέει:

  Λαμπερά μαλλιά που δίνουν στυλ και αέρα στις κινήσεις μας .. και ποια δεν θα το ήθελε … !!!! αναμένωωω με πολλές θετικές σκέψεις !!!

 360. Ο/Η Αθηνά(Sugar buzz) λέει:

  Από τα πιο όμορφα και τέλεια δώρα που έχεις προσφέρει!! ΤΕΟ = απίστευτα τέλεια μαλλιά! Αχ μακάρι να κέρδιζα, γιατί η εμπειρία αυτή είναι απίστευτη και όλες οι γυναίκες θέλουμε την ανανέωση στο μαλλάκι μας! Για να νιώσουμε πιο όμορφα και να ανέβει η διάθεσή μας!Αν και μας την φτιαχνεις ούτως ή άλλως!!Και φυσικά λατρεύω Παρίσι! Τι άλλα λόγια να πει κανείς!! Σ ευχαριστούμε πολύ!!

 361. Ο/Η ΚΙΚΗ ΜΑΝΩΛΗΟΥ λέει:

  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!

 362. Ο/Η TANIA λέει:

  HAPPY NEW YEAR

 363. Ο/Η Anthi λέει:

  καλη χρονια σε ολους

 364. Ο/Η STELIOS DRAKOPOULOS λέει:

  Uperoxo dwro!!! Kalh tuxh na exoume

 365. Ο/Η Σωτήρης λέει:

  Καλή Χρονιά!! Ένα νέο λουκ για το μωρό μου!!

 366. Ο/Η alice λέει:

  Teleia mallia sto pio omorfo Parisi .

 367. Ο/Η melita λέει:

  Makariii… 🙂

 368. Ο/Η Δήμητρα Σουμπάλα λέει:

  Καλή χρονιά!!!Χρειάζομαι επειγόντως μία ανανέωση στα μαλλιά μου!ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 369. Ο/Η luna λέει:

  Ειναι τοσο χαλαρωτικο και ομορφο να διαβαζω αυτα τα καταπληκτικα κειμενα…Με ταξιδευετε…Χρονια Πολλα σε ολους μας..Με χαμογελα και υγεια..Και,με τα δωρα ομορφιας να ομοεφαινουν την καθημερινοτητα μας..ευχαριστουμε!

 370. Ο/Η Koureta.s λέει:

  Τι ωραία να ξεκινάς τη χρόνια με τέτοιες ευχές… Για αλλαγές στα μαλλιά, στη ζωή, στη διάθεση…. Αν και η δική μας η διάθεση είναι πάντα στα up της…. 😉 ευχές για τύχη και και όνειρα με ανοιχτά ματια! Να πλημμυρίζουν τα ματια και η ψυχή μας με τις εικόνες ενός ονειρεμενου προορισμού και της Θεάς Τύχης να μας ακολουθεί σε κάθε βήμα μας! Τις καλημερες μου σε όλα τα υπέροχα κορίτσια!

 371. Ο/Η Λυδία Αναστασιάδου λέει:

  ΠΟΤΕ ΔΕΝ «ΦΟΒΗΘΗΚΑ» ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ….ΠΑΝΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΑ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ….:)…ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ…..ΓΕΜΑΤΗ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ…:)

 372. Ο/Η Ilias λέει:

  likeeeeeeeeeeeeeeee

 373. Ο/Η Dionisia λέει:

  nai nai nai

 374. Ο/Η Sofia λέει:

  Ευχαριστούμε που μας ανεβάζετε την διάθεση με την θετική σκέψη σας και την αστειρευτη ενέργεια… Και ναι είμαστε ετοιμες για αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής μας, να δοκιμάσουμε το αλλιώς και αλλιώτικο με χαμόγελα και πολύ θέληση… Ας ξεκινήσουμε από τα μαλλιά.. γιατί όχι?? με ένα ταξίδι.. ναι ναι είμαι πανέτοιμη… Τα όμορφα είναι μπρόστα μας και μας περιμένουν!!!!!

  Την καλημέρα μου σε όλες τις dolls…

 375. Ο/Η niki mitro λέει:

  εκπληξη κάθε μέρα!!! μια εκπληξη την ημερα κ τι αλλο θες για να περιμενεις το αυριο με λαχταρα ,ταξίδια του μαλλιου:) καλημερα με το 10′ το καλο!!

 376. Ο/Η μαρια δασκαλακη λέει:

  αγαπω τις αλλαγες οπως και αυτη την ομορφοπαρεα!!!!!!!!!θελα παρισι μαζι σας!!!!!

 377. Ο/Η angela λέει:

  ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

 378. Ο/Η Κατερίνα λέει:

  Καλημέρα καλημέρα ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΡΑΑΑΑ! Ζω ένα όνειρο… τα έχω όλα… ή σχεδόν… Έρωτα, αγάπη, υγεία, όμορφες παρέες… τι άλλο να ζητήσει κανείς απο τη ζωή..; Χμ… ναι… μια βόλτα στον »ΕΡΩΤΑ» με τον έρωτα…με νέα COUPE Αυτά… <3 Ααααα και στις βόλτες η τυχερή ΠΑΡΑΚΑΛΩ να έχει ατό για soundtrack..http://www.youtube.com/watch?v=WYGFNjEL7Jw
  Ναι;

 379. Ο/Η Megi λέει:

  φτιαξεεεε μας τη διαθεσηηηηηηηη μπιουτιιιιι!!!!!!!!! εαν κερδισωωω αυτα τα εισητηριααα 8α πε8ανωωω θαρρω απο την χαρααα μουυυυ!!!! Θα ειναιιι πραγματικααααααα το πιο ομορφοο δωροοο για τη νεααα χρονιααααα ωστεεε να ξεκινησω με αισιοδοξιαααα <3 μεικ αουαρ γιαρρρρ!!!!

 380. Ο/Η mary papadopoulou λέει:

  ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΟΛΕΣ ! ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩ Κ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ Κ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ… ΤΙ ΑΛΛΟ

 381. Ο/Η Ελενη Αντανασιωτου λέει:

  Ανανεωση με καινουρια κομμωση και ταξιδι στο Παρισι 🙂

 382. Θέλω να αλλάξω προς το καλύτερο

 383. Ο/Η Ma Ker λέει:

  Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή!Ευχαριστούμε!

 384. Ο/Η Βάσω Α. λέει:

  Να έρθω Αθήνα λίγο δύσκολο, οπότε αναμένουμε τη συνάντηση στη Θεσ/νίκη!
  Θελώ πολύ όμως να ταξιδέψω Παρίσι. Ελπίζω να τα καταφέρω. Πολλές λαμπερές ευχές σε όλη την παρέα!

 385. Ο/Η Κατέ λέει:

  Σε προκαλώ να αλλάξεις το μαλλί μου, πραγματικά. Το προσπαθώ κάτι χρόνια αλλά είναι ΠΟΛΛΑ, ατίθασα, μαύρα, δεν κάθονται, έχουν προσωπικότητα παιδιού στο νηπιαγωγείου που είναι θυμωμένο με όλους.

 386. Ο/Η antonatela λέει:

  Υπέροχο δώρο!2013 ευχές για μία όμορφη χρονιά γεμάτη όμορφες στιγμές και θετικές αλλαγές!

 387. Ο/Η Marita λέει:

  foveros diagonismos!kali xronia euxaristoume poli:)

 388. Ο/Η siatsu88 λέει:

  Τι καλύτερο για μια καινούργια χρονια από μια αλλαγή look;υπέροχο το κειμενο σου μας ταξιδεψες ήδη!

 389. Ο/Η Vicky λέει:

  Καλή χρονιά & από μένα… Είναι ο κατάλληλος καιρός για ανανέωση!

 390. Ο/Η Vivi λέει:

  θελω ειναι η αληθεια μια μικρη αναννέωση και ενα σαββατοκύριακο στο Παρισι με το γλυκο αγόρι που περιτριγυριζω τον τελευταιο καιρο…

 391. Ο/Η chrysa p λέει:

  teleioo post!<3

 392. Ο/Η MARIA λέει:

  Θα το ήθελα πάρα πολύ αυτό το ταξίδι!!!

 393. Ο/Η Natalie λέει:

  Αυτή τη δημοσίευση τη διαβάζω ξανά και ξανά και κάθε φορά με ταξιδεύει… Με τεράστιο χαμόγελο δηλώνω έτοιμη για αλλαγές επί κεφαλής και ταξίδια μαγικά!!

 394. Ο/Η MARIA λέει:

  Kαλή χρονιά με πολλή αγάπη και έρωτα!Να γραφτεί στα πρακτικά ότι τα μαλλιά μου δεν έχουν την παλιά τους ζωντάνια κι ελπίζω να βρω κάποιο προιόν να τα βοηθήσει!!

 395. Ο/Η Vee T. λέει:

  Για τη νέα χρονιά θέλω [σαν] τα μαλλιά της Cara Delevigne και βόλτα στο Παρίσι μασουλώντας macaron. Ζητάω πολλά; [ναι!]

 396. Ο/Η elena λέει:

  Θ α ήθελα τρελά μια περιποιήση για τα μαλλιά μου,το ταξιδάκι στο Παρίσι αλλά και την συνάντηση κορυφής με όλες σας!

 397. Ο/Η Δήμητρα Τουσιούδη λέει:

  Αυτή την χρονιά την έχω ονειρευτεί αλλιώς, με μεγάλες αλλαγές πάντα προς το καλύτερο! Αν αυτό ξεκινήσει από τα μαλλιά μου κιόλας..τότε θα ξεκινήσω με νέο αέρα αυτή μου την προσπάθεια..!!

 398. Ο/Η Lena Lenaki λέει:

  Σας παρακολουθώ καιρό τώρα και εδώ και στο fb και μπορώ να πω ότι έχω αγαπήσει και εγώ τον τρόπο που γράφετε!Σας έμαθα μέσω της Γαλλιδούλας αλλά είναι η αλήθεια ότι ντρεπόμουν να γράψω!Τώρα όμως που το αποφάσισα,δεν θα σταματήσω!Ο διαγωνισμός σας είναι υπέροχος και φαντάζομαι ότι όλοι θα θέλαμε να πάρουμε μέρος στο όνειρο του Παρισιού!!Αλλά και το να αλλάξουμε μόνο τα μαλλιά μας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα!!Ελπίζω να πρόλαβα να συμμετάσχω!!Περιμένοντας λοιπόν την απόφαση σας!!Φιλιά πολλά!!

 399. Ο/Η μαρια δασκαλακη λέει:

  αγαπω τις αλλαγες οπως και αυτη την ομορφοπαρεα!!!!!!!!!θελα παρισι μαζι σας!!!!

 400. Ο/Η antigone λέει:

  εντάξει τώρα!!!νόμιζα οτι είχα σχολιάσει το πόστ και τόσες μέρες είμαι χαλαρή!!!τι να πρωτογράψω..είναι απίστευτό το δώρο και μοναδική εμπειρία για όλες μας οχι μόνο οι αλλαγές που θα γίνουν στα καφαλάκια μας αλλά και οι μοναδική συνάντηση αυτής της σούπερ παρέας που με τόση αγάπη φέρνεις κοντά!!!η νεα χρονιά μας ξεκινάει με αλλαγές και ταξίδι στο Παρίσι …τι άλλο τα λόγια περιτά !!μεγάλο φιλί και απέραντη αγάπη για τα τόσα και άλλα τόσα που κάνεις για εμάς!! 🙂 🙂

 401. Ο/Η ΜΙΧΑΗΛ ΜΠΑΚΡΑΤΣΗΣ λέει:

  ΠΟΤΕ ΔΕ “ΦΟΒΗΘΗΚΑ” ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ.

 402. Ο/Η μαρια δασκαλακη λέει:

  αγαπω τις αλλαγες οπως και αυτη την ομορφοπαρεα!!!!!!!!!θελα παρισι μαζι σας!!!

 403. Ο/Η ΕΒΕΛΙΝΑ λέει:

  386……ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ?
  πιθανως ΤΥΧΕΡΗ?
  θα δούμε….
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ…

 404. Ο/Η stylianos chatzigiannis λέει:

  super ola .. pame paris ..

 405. Ο/Η Ελενα λέει:

  Υπεροχες δημιουργιες , μακαρι να ειμαι μια απο τισ τυχερεσ!

 406. Ο/Η ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ λέει:

  ΜΗΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΑ;

 407. Ο/Η lounita λέει:

  τέλειο δώροοο 😉

 408. Ο/Η Katerina84 λέει:

  Ανατρίχιασα! 😀

 409. Ο/Η kalli λέει:

  eutuxws pou pire paratasi to parizianiko oneiro giati gia akomi mia fora erxomai katopin eortis..i ikariaki k xalari katagwgi mou ftaei 🙂
  j’ aime la tour eiffel!
  j’ aime les changements!!
  j’ aime les beauty diaries!!

 410. Ο/Η katerinaki λέει:

  Θαθελα η καινουργια χρονια να ειναι γεματη λαμπερες υπεροχες ιδιαιτερες στιγμες και μια απο αυτες θα ηταν να κερδισω το ταξιδι στο Παρισι!!!

 411. Ο/Η NANCY ANTONOPOULOU λέει:

  ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΝΕΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ «ΠΑΡΑΜΥΘΙ»ΜΑΣ ΧΑΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΦΗ!!!!!!! ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΓΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ!ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ <3

 412. Ο/Η DIAMONT λέει:

  Ο διαγωνισμός σας είναι υπέροχος και φαντάζομαι ότι όλοι θα θέλαμε να πάρουμε μέρος στο όνειρο του Παρισιού!!

 413. Ο/Η DIAMONT λέει:

  pANTA ITHELA ENA TAXIDI STO PARISI ME PRASINA FANTAXTERA MALIA!!!………………….

 414. Ο/Η Dimitra λέει:

  Η Έλενα από Σίφνο με έχει ενημερώσει για τα τέλεια δωράκια που πήρε και μου προτείνει να ταξιδέψουμε μαζί στο ονειρεμένο Παρίσι… Πόση ανάγκη έχω αυτή την ανανέωση… Θα ήθελα να συμμετέχω στο παρεάκι που θα βρεθεί εκεί.. Τοοοσο μα τοοοσο πολύ.. Η αναμονή θα με κάνει χαρούμενη.. Ευχαριστώωωω!!!

 415. Ο/Η Ioanna λέει:

  A Paris…

 416. Ο/Η elena λέει:

  Διέδωσα τα καλά νέα στη φίλη μου την Δήμητρα και μαζί ονειρευόμαστε αυτό το ταξιδάκι! !Έφη θα χαρώ να σε γνωρίσω και προσωπικά!Πέρασα και μια δύσκολη περίοδο αλλά τώρα επιστρέφω πιο δυνατή από ποτέ!Μια ανανέωση αυτή την στιγμή της ζωής μου θα ήταν σούπερ!Σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη χρονιά και όλα να σου έρχονται όπως τα ονειρεύεσαι!

 417. Ο/Η vasoula29 λέει:

  θέλω η καινούρια χρονιά μου να μην είναι όπως οι προηγούμενες δύο. Θέλω να είναι σαν εμένα. Πολύχρωμη με ένα τεράστιο χαμόγελο και ένα γέλιο από καρδιάς για όλα τα μικροπράγματα που μας φτιάχνουν την μέρα!

 418. Ο/Η eleftheria λέει:

  ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΝ,ΣΕ ΡΙΧΝΟΥΝ,ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ..ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΟΣΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ,ΟΣΕΣ ΧΑΡΕΣ ΔΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΕΣ..ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ.ΤΟ 2013 ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΕΝΑ ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ;-) ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΦΗ!

 419. Ο/Η Marilena likotrafiti λέει:

  Αλλαγή και ταξίδι μαζί τι καλύτερο? να φύγουμε λίγο από την μιζέρια!! break a leg!!

 420. Ο/Η ΜΑΡΙΑ λέει:

  Πολύ θα ήθελα μια αλλαγή στα μαλλιά μου!!!! Και το ταξίδι στο Παρίσι φαντάζει ένα όνειρο παραδεισένιο με φρου φρου και αρώματα! Έτοιμα ν ‘αποτινάξουν κάθε ίχνος μιζέριας από πάνω μου και να με εκτινάξουν στα σύννεφα!!!

 421. Ο/Η pepinina λέει:

  καλή χρονιά σε όλους!

 422. Ο/Η caramellitsa λέει:

  μα ποσο θεες ειστε εκει ολες οι beauty ???
  τι ωραια που τα γραφετε ευχαριστουμε πααααραααα πολυ για την ευκαιρια ευχομαι σε ολες τις τυχερες να περασουν αξεχαστα!!
  (καλα δεδομενο αυτο αλλα τα συνδυαζετε ολα νεο λουκ κ ταξιδι τι αλλο να θελει μια γυναικα??)
  πολλα φιλιααααα

 423. Ο/Η vasoula λέει:

  τη χρειάζομαι αυτή την ριζική και ουσιαστική αλλαγή…

 424. Ο/Η Georgiocretan λέει:

  superb gift! you leave me speechless!

 425. Ο/Η Valeria λέει:

  Μπορεί για το 2013 να μην μπορώ να αλλάξω πολλά πράγματα αλλά μπορώ σίγουρα να ξεκινήσω από τα μαλλιά μου!!!!

 426. Ο/Η mary λέει:

  καλή χρονιά με φαντασία και όνειρα γεμάτα ταξίδια, χρώματα και αρώματα και ιδέες λαμπρές και ό,τι άλλο επιθυμεί η ψυχή μας!!!

 427. Ο/Η ΕΒΕΛΙΝΑ λέει:

  _*。*./ \.˛*.˛.
  ˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.°(. •. ) ˛°./• ‘♫ ‘ •\.˛*./______/~\.
  *(…’•’.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|\\ ********Happy 2013!***************
  ¯˜”*°••°*”˜¯`´¯˜”*°••°*”˜¯`´¯˜”*

 428. Ο/Η Ioulia-Maria λέει:

  Tο 2013 μπορώ σίγουρα να αλλάξω τα μαλλιά μου, γιατί τα μυαλά μου είναι λίιιιγο δύσκολο! 😉

 429. Ο/Η αγγελική λέει:

  τέλεια! είναι ώρα να αφεθώ σε εμπειρα χερια… για να λάμψει το φως μου!

 430. Ο/Η artemi λέει:

  Η αληθεια Εφη μου ειναι οτι δεν σχολιαζω συχνα. Αλλα σε διαβαζω ανελλιπως.
  Τα αρθρα σου παντα με ταξιδευουν. Οι φωτογραφιες που ανεβαζεις στο fb με εμπνεουν και οι ατακες με τις οποιες τις συνοδευεις με κανουν να χαμογελω και να σκεφτομαι κ εγω αλλιωτικα!

  To μονο που ευχομαι για την νεα χρονια ειναι αγαπη.. Αληθινη ανιδιοτελης αγαπη..

  Paris here i come! <3
  xxx

 431. Ο/Η dina constantina λέει:

  Μετα απο 16 μηνες παραμονης στο σπιτι, περνοντας βαρος,αφηνοντας καποιες φορες τον εαυτο μου τελειως απεριποιητο και αφου απεκτησα μια υπεροχη κορη ηρθε η ωρα της ανανεωσης! ετσι θα διδαξω και το μωρο μου οτι οι γυναικες πρεπει παντα να βρισκουν τροπο και χρονο να ειναι ομορφες ακομα κι αν οι υποχρεωσεις τους ειναι αυξημενες! Η ζωη ειναι γυναικα!

 432. Ο/Η ΜΑΡΙΑ Π. (BeautyGirl) λέει:

  To 2013 θα είναι απ’ τις ωραιότερες χρονιές (τι να κάνω που το γράφω και το λέω και το φωνάζω συνέχεια για να το πιστέψω μπας και μου φερθεί καλύτερα;) και έχω βάλει ήδη πολλούς στόχους για να την κάνω καλύτερη και πιο όμορφη! Είμαι στην καλυτερότερη μου φάση και θέλω να αλλάζω στάση ζωής και μαλλιά γιατί όχι;;;;;; Έφη μου μ’ ακούς; Σ’ ευχαριστούμε μόνο και μόνο που μας δίνεις την ευκαιρία!!!

 433. Ο/Η nickypol λέει:

  teleioooooooooooooooo!!!!!!!!!!

 434. Ο/Η Δήμητρα λέει:

  Ανανεωμένη εμφάνιση= Ανανεωμένη διάθεση και όρεξη να συνεχίσεις με μεγαλυτερη δυναμη και κουράγιο! Λάτρευω την ιδεά αυτού του δώρου..όσο για το Παρίσι….. όνειρο ζωής!!
  Fingers crossed!!!

 435. Ο/Η JohnPAO λέει:

  ti dwro einai ayto Thee???

 436. Ο/Η NIOBH M. λέει:

  Εφη μου, νομίζω πως ήρθε η ώρα για αλλαγές στο στυλ και στη ζωή μου!!!!!! Είμαι έτοιμη για όλα! Μαζί σου, ταξιδεύω ούτως ή άλλως, οπότε ένα ταξίδι στο μαγευτικό Παρίσι θα είναι ….κάτι το υ π έ ρ ο χ ο! Σ’ ευχαριστώ για την αναμονή και τ’ όνειρο…….

 437. Ο/Η Anastasia SK λέει:

  Καλη χρονια λοιπον!Και ας ξεκινησουμε να αλλαζουμε απο την κορυφη! 😉

 438. Ο/Η dimitra λέει:

  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!

 439. Ο/Η maria daskalaki λέει:

  θελω παρισι!!!!!!!!!!!!!!!!!

 440. Ο/Η smaroula λέει:

  I want to be there my friends!!!

 441. Ο/Η xrysa λέει:

  Kali xronia me ygeia k polla dwra!!

 442. Ο/Η laura λέει:

  to 2013 tha nai teleio !!!! 😀

 443. Ο/Η anna λέει:

  eyxaristoume gia ta omorfa dwra sas tosa xronia!

 444. Ο/Η Έφη λέει:

  Δε γκρινιάζω, δε βάζω μουρτζούφλικες σκέψεις στο νου μου. σκεφτομαι φωτεινά και λαμπερά πρωινά, ζεστά απογεύματα και χαλαρες βραδιες. Αν χωράει και νέο λουκ σε αυτά, γιατί όχι;
  Θα περάσουμε ωραία φετος, αυτο να επαναλαβουμε σα ινδουιστικό μαντρα!

 445. Ο/Η Sophia λέει:

  Για μενα το 2012 ηταν η πιο τυχερη χρονια! Μακαρι κ το 2013 μαζι με ολες τις δυσκολιες να περασει ετσι.. Κ μια αλλαγη ειναι οτι χρειαζομαι 2 μηνες μετα τη γεννηση του γιοκα μου!

 446. Ο/Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΟΝΤΟΥ λέει:

  makari na kerdisw!!!

 447. Ο/Η Efi Anesti λέει:

  Kαι επιτέλους έφτασε η ώρα της επιλογής-κλήρωσης-τρελού ενθουσιασμού-σούπερ event (του ΤΕΟ) για 50 dolls που θα φτιάξουν τέλεια μαλλιά και θα στήσουν σκηνικό αλλιώς κι αλλιώτικο, με στόχο στιγμές στο Παρίσι! Κι επειδή τα σχόλια ήταν εκατοντάδες κι η αγάπη μεγάλη είπα να βάλω 10 έξτρα. Κι ιδού τα ονόματα:
  1)ΜΙΧΑΕΛΑ, 2)Κωνσταντίνα, 3)NANCY ANTONOPOULOU, 4)Marianna, 5)antigone, 6)Natalie, 7)mary papadopoulou, 8)IRINA, 9)Εύη Μαγγανάρη, 10)Ελευθερία Κοζανίδου -Σχίζα, 11)MARIA FOTOPOULOU, 12)Eugenie Mastora, 13)mpela, 14)maria fwtiadou, 15)ΜΑΡΙΝΑ, 16)sOsO, 17)ΑΘΗΝΑ ΛΑΒΔΑ, 18)Gallidoula, 19)MELINA-AR, 20)Claire G, 21)mirella droutsa, 22)AUDERY, 23)Αντωνία, 24)ΟΛΥΜΠΙΑ, 25)katerina, 26)AIMILIA SYRIOTI, 27)Xenia, 28)Georgina, 29)vaso, 30)denise bitha, 31) Katerina R. 32)Stavroula, 33) sissi, 34)ΜΑΙΡΗ ΣΙΑΧΡΑ, 35)semina mar, 36)Manina Stavroulakis, 37)Irene Kri, 38)Χρύσα Κοκλανάκη, 39)ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΙΓΚΟΥ, 40)Alex, 41)Angelina, 42)Alemar Marlex, 43)MARITA, 44)Vicky, 45)Evi, 46)Roula Keseroglou, 47)Argyrousa, 48)Iosifina, 49)Popi, 50)Christiana, 51)dina constantina, 52)Lydia, 53)Manina F, 54) Caramelitsa, 55)eleftheria, 56)Stavroula DrugstoreBLover, 57)NIOBH M., 58)ΜΑΡΙΑ Π. (BeautyGirl), 59)artemi, 60)aggeliki
  ΥΓ SOS: Τα emails έφυγαν για επιβεβαίωση της χαράς.
  Έξτρα σημείωση: Για σένα εκεί που έμεινες εκτός, ακολουθούν πολλά πολλά δώρα! Και υπερτέλεια! Γιατί η ομορφιά κρύβεται στις παρέες! Και γιατί είναι υπέροχο να μοιράζεσαι το ό,τι ωραίο!!! ευχές για μια υπέροχη συνέχεια και καλή εβδομάδα!! <3
  ****Ευχαριστώ στην ομάδα του ΤΕΟ για όλα όσα οργανώνει. stay tuned.. (το επόμενο post θα μιλάει για παρέες) χχχχ

 448. Ο/Η Vasso Vantali λέει:

  Dont’ be afraid of change! Change take us to move and go on ! My change will be «short», «blonde» and fabulous!

 449. Ο/Η Stavroula DrugstoreBLover λέει:

  Τέλειααααα!!!! Καιρός για ανανέωση και κουβεντούλα με καλή παρέα και καινούρια άτομα! 🙂 Ευχαριστούμε Έφη και TEO! x

 450. Ο/Η Ελευθερία Κοζανίδου -Σχίζα λέει:

  Εφη μου τρελάθηκα!!!!!!! ειλικρινά σε ευχαριστώ απο κάρδιάς!!! σου στελνω μέιλ εντος δευτερολέπτων .10 Φεβρουαριου ώωωωω ΝΑΙ!!! θα έιμαστε ολες οι κούκλες του Beauty diaries μαζι ξανά.!!! Σα; αγαΠΏ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ, ΑΓΑΠΩ ΛΈΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!!και τα μαλλιά μου που χρειάζονταν άμεσα φροντίδα και λάμψη TEO απλά σε ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ!!!

 451. Ο/Η MARIA λέει:

  Συγχαρητήρια σε όλες!!!Το ταξιδάκι ποια το κέρδισε;

 452. Ο/Η sissi λέει:

  Αχ τελεια τελεια τελειααα! Και ενα τεραστιο ευχαριστω σ αυτη την παρεα, που δεν παυει ποτε να μας εκπλησσει!!!Σματς!

 453. Ο/Η Gallidoula λέει:

  Κατάφερες να ξεσηκώσεις κύματα τρελού ενθουσιασμού και αγάπης!!!!Να είσαι περήφανη πολύ για όσα καταφέρνεις και όσα προσπαθείς για την παρέα που έχεις δημιουργήσει!!!Γιατί είναι δικό σου δημιούργημα!!!Και τόσο τέλειο,που όλοι το χαίρονται!!!!Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που κέρδισαν και φυσικά να πούμε πόσο ευχαριστούμε για όλη αυτή την ενέργεια τα κομμωτήρια ΤΕΟ που θα μας δεχτούν και θα μας φροντίσουν εξίσου καλά όλες μαζί!!!
  Και ναι μόλις περπατήσαμε ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο!!!Να ‘σαι πάντα καλά υπέλαμπρη και αστεράτη Έφη!!!!!Φιλιά πολλά!!!

 454. Ο/Η ΜΑΡΙΝΑ λέει:

  Πλάκα μου κάνεται!!!!!!!! Δεν το πιστέυω…… η Μαρίνα είμαι εγω????????? Ελπίζω ναι!!!!!!!! Ευχαριστώωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

 455. Ο/Η Εύη Μαγγανάρη λέει:

  ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ευκαιρία να ζήσω και εγώ το όνειρο παρέα με όλη την απίθανη beuto – παρέα και να βγω ανανεωμένη εσωτερικά και εξωτερικά έτοιμη για άλλα κόλπα !!! χαχαχαχ φιλιά πολλά και ανυπομονώ να σας γνωρίσω από κοντά !!!

 456. Ο/Η Christiana Boulouda λέει:

  Έφη μου, είσαι υπέρτατη πηγή έμπνευσης, χαράς και αισιοδοξίας! Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου έδωσες για ακόμη μία συνάντηση με τη μοναδική παρέα και την καταπληκτική ευκαιρία για στιλιστική αλλαγή! Περιμένω νέα για το event στο TEO και σου έστειλα και mail με τα στοιχεία μου στο beautydiariesgr@gmail.com όπως μου το ζήτησες στο Post στο FB. Πολλά πανηγυρικά φιλιά!!!

 457. Ο/Η ΑΘΗΝΑ ΛΑΒΔΑ λέει:

  ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ!!!ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!

 458. Ο/Η Natalie λέει:

  Βάζω στο νεσεσέρ λάμψη και μαύρο eyeliner, ένα φσσστ παριζιάνικης αύρας και έρχομαι!!!

 459. Ο/Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ Σ. λέει:

  Καλά να περάσετε!!!!!!!!!θέλουμε εντυπώσεις απο την όμορφη παρέα!!!!

 460. Ο/Η ΕΒΕΛΙΝΑ λέει:

  Με πόση χαρά διαβάζω και ξαναδιαβάζω το e-mail που έλαβα ! ! !Είμαι μέσα στις 50 ! ! !
  Ουαααααααααααααααααου ! ! !
  Γλυκιά μου Εφη,σαν πρωτοχρονιάτικο δώρο,
  σ’ευχαριστώ και ανυπομονώ να βρεθώ σ’αυτό
  το super -party-event ! ! !
  Πολλά φιλιά σε ολες τις κούκλες !

 461. Ο/Η sOsO λέει:

  ΕΚΠΛΗΞΗ !
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ !
  ΕΦΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ,
  ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ,ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΜΟΥ,
  ΜΟΥ ΕΦΤΕΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΟΥ,ΤΟΝ ΜΗΝΑ
  ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
  ΞΕΚΙΝΑΕΙ…
  ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΕΑ
  ΤΟΥ BLOG,MEΣΑ Σ’ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΧΩΡΟ,
  ΑΥΤΟ ΤΟΥ *************ΤΕΟ*************
  ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.

 462. Ο/Η artemi λέει:

  Aνυπομονω!! <3

 463. Ο/Η maria λέει:

  katapliktiko

 464. Πίνγκμπακ: Beauty Diaries » Post είπες; #dollstory1

 465. Ο/Η X-tina frag λέει:

  Αχ ποσο σας ζηλευω!!! Την καλημερα μου dolls!

 466. Ο/Η MARIA FOTOPOULOU λέει:

  youpiiiiiiiiiiiiiii!….
  αχ τί ωραία πολύ χάρηκα Εφούλα!
  θα χαρώ πολύ να ξανασυναντηθούμε!
  έχω και γενέθλια 12/2 ωραίο δώρο!!!!!!!!
  φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 467. Ο/Η Stauros λέει:

  Ευχομαι φετος καθε αλλαγη να μας φερει μικρες κ ευχαριστες εκπληξεις.Θελω πολυ να κερδισω, για να παρω το μωρακι μου κ να χαθουμε εκει μεσ’τη μαγεια.Θα’ναι ωραια αλλαγη για καλο ξεκινημα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *