Ο Μάγος του ροζ

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που ντύνεται στα ροζ. Κι αυτή η τρυφεράδα του θέλει να δώσει ένα έξτρα πατ πατ στην πλάτη για να’χεις το νου σου στην πρόληψη και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού. Κι όλο το μήνα πολλές δράσεις πρωταγωνιστούν με στόχο την έγκαιρη διάγνωση.

Δράσε λοιπόν, αυτή τη φορά με τη φίλη σου. Το σήμα δίνει η υπεραγαπημένη και φανταστική Avon, που με το Ίδρυμά της για τις Γυναίκες, αποθεώνει φέτος κάθε σκοτεινό μας φόβο και μας παρακινεί να ενεργήσουμε αλλιώς…
Με την εκπληκτική καμπάνια και πρωτοβουλία της #beAbreastFriend (Γίνε η Επιστήθια φίλη) αλλάζει ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ τον τρόπο με τον οποίο συζητάμε για τον καρκίνο του μαστού.
Untitled1«Οι γυναίκες μιλούν για τα πάντα με τις φίλες τους– για τα πάντα εκτός από το θέμα της υγείας του στήθους. Είναι η σωστή στιγμή να φωνάξουμε δυνατά και να ενθαρρύνουμε και τις φίλες μας να μάθουν τα πάντα για την υγεία του στήθους, για το σώμα τους και φυσικά να κρατούν επαφή με το γιατρό τους» αναφέρει η Fergie, η Παγκόσμια Πρέσβειρα της Avon. #χειροκροτήματααα

Untitled3Δες το υπέροχοοοο και συγκινητικό βίντεο της καμπάνιας ξανά και ξανά και μοιράσου του με τις φίλες σου για να εξαπλώσεις το αλλιώτικο μήνυμα #beAbreastFriend.

Το νου σου ανήσυχε κόσμε: Στον επόμενο ένα χρόνο, 2 εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο πρόκειται να διαγνωστούν με Καρκίνο του Μαστού. Γι’ αυτό και φέτος μ’ αυτό το βίντεο η Avon ταξιδεύει σε 31 χώρες για να ενεργοποιήσει τις γυναίκες να υποστηρίξουν η μια την υγεία της άλλης με -την υπόσχεση ότι θα μιλάνε ανοιχτά για το θέμα, υπενθυμίζοντας την ανάγκη για αυτοεξέταση, αλλά και επίσκεψη στο γιατρό.

φιλί κι αγάπη

Κατηγορίες: #ομορφοχαμός, αληθινές ιστορίες, ωραίοι άνθρωποι. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Μία απάντηση στο Ο Μάγος του ροζ

  1. Ο/Η Μαρία Λόντου λέει:

    Και πόσο περήφανη νιωθω που εδώ και 7 χρόνια περίπου ανήκω στην αγαπημένη οικογένεια της AVON που στηρίζει υποδειγματικά την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού με τον κινητό μαστογράφο ανά την Ελλάδα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *