Λόλα Ντόκα: H πιο αγαπημένη brow expert της χώρας ΝΑΙ δημιουργεί τα ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ φρύδια του κόσμου όλου!

by

Αν θες ραντεβού μαζί της πρέπει να έχεις υπομονή. Αν θες να αποκτήσεις τα πιο τέλεια φρύδια του κόσμου όλου θα πρέπει να αφεθείς τουλάχιστον 2-3 φορές στα χέρια της.

Στο brow bar της ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ότι κερνάει πάντα χαμόγελο, με μια πινελιά ενθουσιασμού, μια στρώση από γνώση και σίγουρα πολλά βγαλσίματα σοβαροφάνειας. Στον πάγκο της θα βρεις ΜΟΝΟ μια διάχυτη παιδικότητα, ένα πηγαίο αυθορμητισμό και μια πληθωρική αγάπη στη στιγμή της δημιουργίας.

Πώς θα συστηνόταν σε μία φίλη που δεν ξέρει ποια είναι και τι κάνει; “Είμαι η Λόλα! Τρελομαμά που ενθουσιάζεται με το μακιγιάζ, παθιάζεται με τα φρύδια και σίγουρα θα με περάσεις για περίεργη τύπισσα μιας και σε κοιτάζω πρώτα στα φρύδια και μετά στα μάτια.”

Δεν ξέρω τι περιμένεις να μάθεις από μια brow expert που έχει αφαιρέσει εκατομμύρια τριχούλες για να μπορεί η τελειότερη γραμμή των φρυδιών σου να αναδείξει την πιο δυναμική ματιά σου, αλλά μάθε ότι η ΥΠΕΡΟΧΗ Λόλα, η National Brow Artist (NBA) για την Benefit Cosmetics Greece μετράει 15 χρόνια στο χώρο της ομορφιάς και μπορεί πια να αποκωδικοποιήσει όλες σου τις επιθυμίες και τους φόβους από τα φρύδια που επιλέγεις να έχεις.

Brow expert: Το φανταζόσουν ποτέ ως παιδί; Είχες πάντα αυτά τα φρύδια που αποτελούσαν λόγο συζήτησης;

“Αρχικά να σου πω ότι μέχρι τα 16 μου είχα ένα φρύδι και όχι δύο. Ενώνονταν από ένα αραιό, αλλά σκούρο σε απόχρωση δασάκι από χνούδια, τα οποία δεν με απασχολούσαν ποτέ ιδιαίτερα! Μέχρι που άρχισα να ασχολούμαι με το μακιγιάζ και αποκαλύφθηκε στα μάτια μου η αλήθεια…”

“Τα φρύδια μπορούν να απογειώσουν ή να σαμποτάρουν ένα πρόσωπο!”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lola Doka (@lola_doka) στις

Ποια είναι αυτή που έρχεται στο brow bar σου και τι ζητάει συνήθως;

Μπορώ πλέον να πω με περίσσια χαρά ότι σ’ όλα τα brow bars της Benefit φτάνει κάθε μία φίλη από 13 έως 103 ετών που έχει καταλάβει ότι τα φρύδια πρέπει να τα εμπιστεύεται σε χέρια ειδικά εκπαιδευμένων επαγγελματιών (όπως κάνει και με τα μαλλιά ή τα νύχια)! Ευτυχώς πια έχει διαπιστωθεί πολλάκις η διαφορά που κάνουν 2 περιποιημένα φρύδια στο πρόσωπο, ακόμα και να μη χρησιμοποιηθεί καθόλου μακιγιάζ!”

“Η συντριπτική πλειοψηφία θα ζητήσει απευθείας τη συμβουλή ειδικού και μετά θα προχωρήσει σε σχήμα. Συνήθως δεν ζητάει  υπερβολές και έτσι καταλήγει μ’ ένα φυσικά τονισμένο τόξο φρυδιών και συμβουλές για το μακιγιάζ και τη διατήρηση των τέλειων φρυδιών μέχρι το επόμενο ραντεβού!”

Άφησε εδώ το πιο πολύπλοκο περιστατικό (αν υπάρχει), αλλά και το πιο αστείο.

“Το πιο πολύπλοκο περιστατικό μου είναι μια αγαπημένη κυρία που έχει εντελώς ανόμοια φρύδια. Τα φρύδια της έχουν διαφορετικό ύψος, διαφορετικό πάχος, διαφορετική φορά στις τρίχες και εντελώς άλλο τόξο το ένα με το άλλο. Έρχεται κάθε μήνα και τα επαναφέρουμε ώστε να μοιάζουν σαν αδελφάκια και όχι σαν απλοί γείτονες σε ένα πρόσωπο (γέλια). Το πιο αστείο περιστατικό πάλι είναι ένας κύριος που τον έπεισε με τα πολλά η γυναίκα του να βγάλει το μεσόφρυδο. Όντας ιδιαίτερα σκληραγωγημένος, λόγω του επαγγέλματός του, θεωρούσε ότι δεν θα πονέσει καθόλου! Φαντάζεσαι την έκπληξη που ένιωσε, ως άμαθος σε τέτοιες διαδικασίες με το τράβηγμα της πρώτης τριχούλας! Κάθε τόσο πεταγόταν πάνω, σκούπιζε με ένα χαρτομάντιλο τον ιδρώτα από το ξυρισμένο σύρριζα κεφάλι του και απευθυνόταν στη γυναίκα του λέγοντας: “Γιατί καλή μου γυναικούλα; Δεν είμαι καλός μαζί σου; Έχεις παράπονο;” Έπειτα ξανακαθόταν στην καρέκλα φωνάζοντας: “Είστε τρελές οι γυναίκες. Όπως καταλαβαίνεις απλά συμβιβάστηκαν και οι δύο με το μεσόφρυδο!”

Ο άντρας συχνάζει στο brow bar και αν ναι, τι ζητάει;

“Όλο και περισσότερο συχνάζει! Έχουν ξεπεραστεί πλέον τα ταμπού του παρελθόντος και έχουμε αρκετούς άντρες σε διάφορες ηλικίες να μας επισκέπτονται. Συνήθως ζητάνε ένα καθάρισμα στο μεσόφρυδο και λίγο κούρεμα στις μακριές τριχούλες. Είναι όμως αρκετοί και εκείνοι που σου ζητάνε να διορθώσεις το σχήμα όσο περισσότερο γίνεται χωρίς να φανεί υπερβολικό.”

Ποια συμβουλή δίνεις σ’ ένα νέο κορίτσι που δεν έχει πειράξει ποτέ τα φρύδια του;

“Καταρχήν, να μην επηρεάζεται από κανέναν! Όταν η ίδια θελήσει να τα περιποιηθεί, τότε να απευθυνθεί σε brow expert, προκειμένου να καταλήξει με το σχήμα που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του δικού της προσώπου ακολουθώντας πάντα το φυσικό σχήμα (και μόνο αυτό). Nα μη φοβάται να δοκιμάσει κάτι νέο, αλλά χωρίς πίεση με πρέπει.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lola Doka (@lola_doka) στις

Πες κάτι και σε αυτή τη φίλη που τα έκανε μαντάρα και θέλει να διορθώσει το σχήμα.

“Μην πανικοβάλλεσαι! Ας αρχίσουμε από τα βασικά… πέταξε ή κλείδωσε ή χάρισε κάπου το τσιμπιδάκι των φρυδιών σου. Κάνε αποτοξίνωση από τη χρήση του για τουλάχιστον 15 μέρες και κατόπιν κλείσε ένα ραντεβού στο κοντινότερο Benefit Brow Bar. Εκεί θα μπει η βάση για τα ιδανικά σου φρύδια! Οπλίσου με υπομονή και επιμονή. Τις περισσότερες φορές θέλει αρκετό καιρό να επανέλθουν τα παρα-βγαλμένα φρύδια…”

tip για tip

“Θέλεις να δώσεις μια έξτρα βοήθεια στα φρύδια σου; Χρησιμοποίησε το BrowVo Conditioning Primer της Benefit Cosmetics για 28 μέρες, πρωί και βράδυ! Ένα “κλικ” σε κάθε φρύδι και η κερατίνη με την πρωτεΐνη σόγιας που περιέχεται στη σύνθεση θα θρέψουν και θα “ξυπνήσουν’ τους θύλακες της τρίχας.”

Το κορίτσι της Benefit πιστεύεις ότι μεγαλώνει; Προσωπικά έχω την αίσθηση ότι μένει για πάντα ένα ζωηρό παιδί που αναζητά κι άλλο κι άλλο…

“Έτσι είναι! Το να έρχεσαι σε επαφή με τη Benefit δρα σαν καταλύτης για να ξυπνήσει το παιδί που έχεις μέσα σου και δεν του δίνεις αρκετό χώρο!”

To ροζ χρώμα της Benefit, το μότο που πρεσβεύει ότι “Το γέλιο είναι το καλύτερο καλλυντικό!”, οι ευφάνταστες συσκευασίες και τα πρωτότυπα ονόματα σε βάζουν αναμφισβήτητα σε έναν άλλο κόσμο.”

Η υπέροχη και αγαπημένη Benefit είναι γνωστή για το brow bar της αλλά έχει φανταστικά προϊόντα στην γκάμα της. Κράτησε λοιπόν ή καλύτερα σημείωσε το top 10 με τα πιο iconic for ever προϊόντα της Λόλας, αυτά που η ίδια πιστεύει ότι πρέπει να έχουμε όλες στο σπίτι μας anyway: 1) Gimme brow. 2) Precisely my brow pencil. 3) 24hs Brow setter. 4) The porefessional. 5) Roller lash. 6) Roller liner. 7) Boiing cakeless concealer. 8) Cheekleaders pink squad. 9) Benetint. 10) What's up highlighter stick

“Το αγαπημένο προϊόν έβερ είναι το Gimme Brow! Μάσκαρα για τα φρύδια με αδιάβροχο χρώμα και μικροϊνες που δίνει όγκο και σχηματίζει ακόμη και αν τρέχεις με ρυθμούς μαμάς!”

Αν η Benefit ήταν…

χρώμα θα ήταν… ζωηρό ροζ
μέρος θα ήταν… το Σαν Φρανσίσκο
συναίσθημα θα ήταν… παιδικός ενθουσιασμός
λέξη θα ήταν… απελευθέρωση

Σε έναν κόσμο που αλλάζει και σε μια γειτονιά των social media που φιγουράρουν συχνά αλαζονικά πλάσματα, η Λόλα Ντόκα είναι η απαστράπτουσα εξαίρεση της φυσικής ομορφιάς. Την αγαπάς για τη μαεστρία της να τοποθετείται στο brow bar της πιο λατρεμένης παρέας της Benefit ως το πιο αυθόρμητο, δημιουργικό, παθιασμένο και πολύχρωμο κορίτσι. Στη θέα των πυκνών φρυδιών και των βγαλμένων προσδοκιών για καθαρές ματιές η Λόλα είναι εξαιρετικά πολύτιμη. Να τη βρεις. Να την ψάξεις. Να κλείσεις ραντεβού μαζί της. Τώρα κράτησε την τελευταία ατάκα της στο Beauty Diaries, έτσι ως κλείσιμο ματιού κι ως συνωμοτική κίνηση, που περιέχει μια φανταστική παρότρυνση.

“Δεν ξέρω κατά πόσο όταν έχεις τέλεια φρύδια έχεις και τέλεια ζωή, είσαι όμως ένα βήμα πιο κοντά της!”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lola Doka (@lola_doka) στις


Tη Benefit Cosmetics και φυσικά την Λόλα (όπως και κάθε ταλαντούχα brow expert του πιο απίθανου brand) τη βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora. 

 



Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Υπάρχει σωστός δείκτης προστασίας από τον ήλιο;

Τι είναι αυτό που κάνει ένα body mist τόσο συναρπαστικό;

Το νέο FAME Intense του οίκου Rabanne είναι πιο σέξι απ’ όσο περίμενα!

Έχεις καταλάβει ότι η σπιρουλίνα λειτουργεί ως δυναμωτικό για πιο ξεκούραστη κι αναζωογονημένη επιδερμίδα;

Πώς ένα NEO Micellar Water εισβάλλει στο μπάνιο μου και διεκδικεί τόσο τη χρήση του;

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.