Εντόπισα το πιο απίθανο Μαροκινό λάδι αργκάν με άνθος πορτοκαλιάς

by

Υπάρχουν προϊόντα που μοιάζουν περισσότερο με εμπειρία παρά με απλή φροντίδα. Κι ένα τέτοιο είναι το απίθανο έλαιο αργκάν Natus, Precious Oil με Άνθος Πορτοκαλιάς, που περιέχει την αίσθηση της Ανατολής, με κάθε του σταγόνα να προσφέρει μια μικρή κι ασυναγώνιστη τελετουργία. Μια τελετουργία που δίνει την ευκαιρία να σε δεις μέσα σε στιγμές ευεξίας και να φροντίσεις επιδερμίδα και ψυχή έτσι απλά κι αλλιώτικα.

Η υφή του είναι βελούδινη και απορροφάται εύκολα, διεισδύει ακριβώς εκεί που χρειάζεται για να αφήσει την επιδερμίδα ενυδατωμένη, απαλή και υπέροχα αρωματισμένη. Το άνθος πορτοκαλιάς που επέλεξα να δοκιμάσω είναι θελκτικά γλυκό και τονωτικό, που ξυπνά τις αισθήσεις και λειτουργεί σαν μυστική υπογραφή στο δέρμα.

Όλη η μαγεία του συγκεκριμένου ελαίου είναι στη χρήση του. Πρόκειται για ένα προϊόν πολλαπλών χρήσεων, ένα φίνο έλαιο που μεταμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες σου. Ως λάδι σώματος μετά το μπάνιο χαρίζει ελαστικότητα και μεταξένια αίσθηση, ως έλαιο μασάζ ηρεμεί και χαλαρώνει, ενώ στα μαλλιά – τόσο στις άκρες, όσο  και στο τριχωτό – προσφέρει έξτρα θρέψη και λάμψη. Και μοιράζομαι μαζί σου κι ένα hack που μόνο αν δοκιμάσεις θα καταλάβεις τη δυναμική του. Πέρασε δύο με τρείς σταγόνες μέσα στη μάσκα μαλλιών κι απογείωσε το αποτέλεσμα, αφήνοντας τα μαλλιά πιο ενυδατωμένα και λαμπερά.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Το Precious Oil με άνθος πορτοκαλιάς ανήκει σε μια σειρά με έξι διαφορετικά αρώματα κι έχει κάτι το μοναδικό: φέρνει μαζί του τη φρεσκάδα ενός ανθισμένου κήπου στο Μαρόκο, τη δροσιά του μεσογειακού ήλιου και την τρυφερότητα ενός λουλουδιού που ανοίγει τη στιγμή της χρήσης.

Αυτό το έλαιο δεν είναι απλώς ένα λάδι φροντίδας, είναι μια πρόσκληση σε ένα μικρό ταξίδι πολυτέλειας και αισθήσεων. Ένα κομμάτι Ανατολής που γίνεται δικό σου.

Η εταιρεία Natus, γεννημένη στο Μαρακές το 2007 από την οραματίστρια Taouba Mqqadmi, χημικό μηχανικό με πάθος για τη σύνθεση καλλυντικών, φέρνει στα ράφια έναν ολόκληρο κόσμο φυσικής φροντίδας. Στηρίζεται σε πιστοποιημένους συνεταιρισμούς και μικρούς καλλιεργητές, αντλώντας από τον ανεκτίμητο πλούτο του μαροκινού οικοσυστήματος, με το έλαιο αργκάν να βρίσκεται πάντα στην καρδιά των δημιουργιών της. Σήμερα, με περισσότερα από 200 προϊόντα για πρόσωπο, σώμα, μαλλιά και το παραδοσιακό χαμάμ, η Natus συνεχίζει να παντρεύει την επιστήμη με τα αρχαία τελετουργικά ομορφιάς. Boutique στο Μαρακές, την Καζαμπλάνκα, την Ταγγέρη και το Ραμπάτ φιλοξενούν τις συλλογές της, ενώ ξενοδοχεία υψηλού κύρους σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται τα best sellers της.

Στη Γλυφάδα, στην οδό Λαζαράκη 33 σε περιμένει και η πρώτη beauty boutique Natus στην Ελλάδα, όπου μπορείς να δεις, να δοκιμάσεις και να επιλέξεις από κοντά μερικά από τα ωραιότερα προϊόντα του Μαροκινού brand.

Το νου σου όμορφε κόσμε σ’ αυτά τα αλλιώτικα της περιποίησης.



Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Pharmasept Hygienic: Όταν η καθημερινή φροντίδα αναζητά τη φρεσκάδα

3 αποσμητικά sticks που σέβονται την επιδερμίδα και φρεσκάρουν την καθημερινότητά σου

Εντόπισα το πιο απίθανο Μαροκινό λάδι αργκάν με άνθος πορτοκαλιάς

5 προϊόντα της Emmanouela Cosmetics που δοκίμασα, ξεχώρισα και σου προτείνω!

Eίναι η θεραπεία της GERnetic για τον επιδερμικό φραγμό πραγματικά καταπραϋντική;

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • :: 🎀
  • Maybe we can put a red/pink lollipop on the sink
  • aydriananeapolitan ✶
  • Mehr Vanlife, Reise, Foto & Outfit Inspiration auf Instagram: @hannahliza 🌞
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.