Είναι τελικά ένα Micerall προϊόν μαλλιών ό,τι καλύτερο για καθημερινή χρήση;

by
 • 18
  Shares

Καταρχήν, ένα νερό προσώπου micellar δεν λείπει πια από κανένα μπάνιο κι είναι για την επιδερμίδα must-have για το καθημερινό και γρήγορο ντεμακιγιάζ. Για την ιστορία, το νερό micellar πρωτοεμφανίστηκε στην Γαλλία για να βοηθήσει τις Γαλλίδες να καταπολεμήσουν την επίδραση του σκληρού νερού του Παρισιού, αλλά με την εξέλιξη του σύγχρονου τρόπου ζωής, αυτό το διάφανο κι απλό νεράκι έγινε ένα παγκόσμιο trend, που χρησιμοποιείται μετά μανίας σήμερα και για τον καθαρισμό της επιδερμίδας, από τις υψηλές συγκεντρώσεις ρύπων, λόγω των αυξανόμενων επιπέδων ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Παρατηρώντας λοιπόν όλο αυτό που συνέβη με το micellar για το πρόσωπο οι επιστήμονες μαλλιών κλείστηκαν στα εργαστήριά τους, προκειμένου να δημιουργήσουν αλλιώτικα σαμπουάν, κοντίσιονερ κ.α (ακά Micerall), που να προσφέρουν ένα άμεσο κι αποτελεσματικό καθαρισμό σ΄αυτά, χωρίς να ξηραίνουν την τρίχα.

«Άλλωστε, σε σύγκριση με την επιδερμίδα, τα μαλλιά εκτίθενται σε μεγαλύτερο βαθμό στη ρύπανση, λόγω της μεγαλύτερης επιφάνειάς τους, και διαθέτουν λιγότερα μέσα προστασίας από τους ρύπους, καθώς δεν περιέχουν ενεργούς κυτταρικούς μηχανισμούς για τη χρήση ορισμένων ουσιών που μεταφέρονται μέσω της ρύπανσης. Γι’ αυτόν το λόγο, είναι εξαιρετικά σημαντικός ο βαθύς καθαρισμός των μαλλιών, φροντίζοντας να μην προκληθεί καμία φθορά. Τα μέταλλα, τα μεταλλικά στοιχεία και τα σωματίδια που υπάρχουν στην ατμοσφαιρική ρύπανση προσθέτουν βάρος σε κάθε τρίχα, γεγονός που αυξάνει την άγρια υφή και οδηγεί αναμφισβήτητα σε μεγαλύτερη φθορά, όπως σε ψαλίδα, θαμπάδα και σπάσιμο της τρίχας». Λίγο ή πολύ τα πρώτα επίσημα λόγια από τους επιστήμονες του Pantene Pro-V γίνονται γνωστά αμέσως μετά το δικό τους θαύμα, τη νέα σειρά Pantene Pro-V Καθαρισμός & Περιποίηση Micellar, που είναι υπέροχη.

πι.ες: Ένα από τα πιο αγαπημένα μου προϊόντα της σειράς Pantene Pro-V Micellar είναι το Leave in Σπρέι θεραπείας μαλλιών, που χαρίζει άμεση αναζωογόνηση στα μαλλιά, ανάμεσα στα λουσίματα, ενδυναμώνοντάς τα και εφοδιάζοντάς τα με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Ό,τι κάνει μια ενυδατική και καθαριστική μάσκα προσώπου, αλλά για τα μαλλιά σου.

 

 Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

H Κλεμένς Ποεσί χρησιμοποιεί ενυδατική με καταπραϋντικές ιδιότητες που μειώνει το στρες

Εσύ, ξέρεις ότι η νυχτερινή περιποίηση είναι πιο σημαντική από την πρωινή;

Πες το μ’ ένα κραγιόν: Ιστορίες που εκφράζουν συναισθήματα

10 σούπερ αποτελεσματικά προϊόντα σώματος για πιο σφριγηλό σώμα

Τι πραγματικά συμβαίνει στην επιδερμίδα όταν είναι εκτεθειμένη σε ρύπους;

mood of the facebook
mood of the instagram
mood of the pinterest
 • Mrs. Helena Rubinstein beauty Queen
 • Glitter eyes
 • ELECTRIC BLUE EYES (Noah will put on Elina and vice versa... I have safe paint!)
 • THIS IS A FUCKING LOOK
 • ◟⢁·˚✨ -ˏˋ pιnтereѕт ⁀➷ @sstarstuff ˊˎ- ✨… ◝
 • .
 • Glossy Eyelids
 • the glow, the lips, the eyes ✨
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.

ινσταγκραμίσου