Το Χάλοουιν, η μαγική του ενέργεια και τα προϊόντα περιποίησης που ζητούν απάντηση στο trick or treat

by
  • 5
    Shares

Μπαίνοντας στον Οκτώβρη οι κολοκύθες  πρωταγωνιστούν τριγύρω και το Χάλοουιν να πλησιάζει απειλητικά για να αναδείξει κάποιο μυστικισμό, κάποια μαγεία και τελοσπάντων κάποια τρέλα, θες δεν θες το έχεις εμπεδώσει και καταλάβει.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον να συγκρατήσεις από όλη την ιστορία, είναι να ξέρεις ότι οι ρίζες αυτής της γιορτής λέγεται ότι βρίσκονται σε κέλτικες παραδόσεις, που οριοθετούν ή καλύτερα σηματοδοτούν και το τέλος του καλοκαιριού(!). 

Οπότε, δες το σαν υπενθύμιση για πιο ζεστές και τρυφερές στιγμές στο σπίτι. Κατέβασε χειμωνιάτικα, άναψε κεριά, φτιάξε ζεστές κι υπέροχες κολοκυθόσουπες και μετά ετοιμάσου να κάνεις όλο δικό σου αυτό το «φάρσα ή κέρασμα».  Δες το σαν ένα παιχνίδι με φίλους κι αγαπημένους με κάποια ανταλλάγματα για καλή τύχη.  Τόσο απλά. Μην προβληματιστείς περισσότερο. 

Έχε υπόψη σου και τη special edition Vanilla Pumpkin της αγαπημένης The Body Shop, εμπνευσμένη από όλη αυτή την ιστορία του Χάλοουιν, που είναι και πάλι εδώ για να σε βάλει σ’ αυτό το μαγικό πνεύμα των φθινοπωρινών γιορτών με προϊόντα περιποίησης, που είναι βελούδινα κι απολαυστικά. Η δημοφιλής σειρά, με το χαρακτηριστικό, ζεστό άρωμα, επιστρέφει φέτος ανανεωμένη.

Τα τρία υπέροχα προϊόντα περιποίησης αυτής της special edition σειράς, που προσωπικά πολύ αγαπώ, διαθέτουν υπέροχες κρεμώδεις υφές κι ένα ακαταμάχητο άρωμα. Είναι εμπλουτισμένα με γλυκιά βανίλια Μαδαγασκάρης που συλλέγεται προσεκτικά με τα χέρια και συνδυάζεται απολαυστικά με το εθιστικό, φθινοπωρινό άρωμα των καβουρδισμένων σπόρων γλυκιάς κολοκύθας και τις ζεστές νότες από σπόρους tonka, φουντούκι και σιρόπι σφενδάμου.

ΑΥΤΗ Η SPECIAL EDITION ΣΕΙΡΑ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ

Το Body Butter και η Hand Cream της σειράς Vanilla Pumpkin είναι εμπλουτισμένα με βούτυρο καριτέ αειφόρου προέλευσης, το οποίο προμηθεύεται η The Body Shop μέσω του πρωτοποριακού της προγράμματος Εμπόριο με Κοινότητες από τον γυναικείο συνεταιρισμό Tungteiya Women’s Shea Butter Association στην Βόρεια Γκάνα. Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε το 1994, έπειτα από το ταξίδι της ιδρύτριας της The Body Shop, Anita Roddick, κατά τη διάρκεια του οποίου γνώρισε τις εκπληκτικές γυναίκες που παράγουν το βούτυρο καριτέ. Οι 500 γυναίκες του συνεταιρισμού συλλέγουν τους φρέσκους καρπούς μόλις πέσουν στο έδαφος και χρησιμοποιούν παραδοσιακές χειρωνακτικές τεχνικές για την παραγωγή του βουτύρου καριτέ, ακολουθώντας μία περίπλοκη διαδικασία που περιλαμβάνει 18 στάδια και περνά από γενιά σε γενιά.
Ορισμένοι από τους καρπούς φυτεύονται για να αποτελέσουν τους σπόρους από τους οποίους θα αναπτυχθούν νέα δέντρα. Η The Body Shop, εκτός από μία δίκαιη αμοιβή, καταβάλλει επίσης στις γυναίκες του Tungteiya ένα επιμίσθιο που τους επιτρέπει να επενδύσουν σε κοινοτικά προγράμματα, τα οποία ωφελούν περισσότερους από 45.000 ανθρώπους κάθε χρόνο. Επιπλέον, η The Body Shop είναι ιδρυτικό μέλος της Global Shea Alliance, η οποία εμπλέκει το σύνολο της βιομηχανίας καλλυντικών σε έναν διαρκή διάλογο στο πλαίσιο του αγώνα για τη βιωσιμότητα και την αειφορία του πλανήτη.

Η ομορφιά είναι συναίσθημα

Τα νέα προϊόντα κυκλοφορούν στα καταστήματα της The Body Shop και online στο www.thebodyshop.grΕκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ινσταγκραμίσου