Γιατί λες να έχει κάνει τόσο ομορφοχαμό μια κοινή φωτογραφία της Drew με την Cameron;

by

Είναι απλά τα πράγματα υπέροχη φίλη μου. Το “η ομορφιά είναι συναίσθημα” είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Τα φίλτρα μένουν στην άκρη για πολλές διασημότητες και το χειροκρότημα ολόκληρου του beauty πλανήτη είναι ηχηρό. Δες λίγο καλά (ξανά και ξανά), εστιασμένα και προσεχτικά τη selfie που δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες στο instagram η Drew Barrymore με την κολλητή της φίλη Cameron Diaz.

Δεν είναι τα likes, που έπεσαν βροχή, ούτε τα εκπληκτικά σχόλια των θαυμαστών ανά τον κόσμο, αλλά είναι η στάση, η αίσθηση και η ουσία πίσω από μια αγκαλιά, μια σύνδεση κι ένα απλό κλικ.

Kάτι μαγικό συμβαίνει εδώ. Κι είναι η υπεροχή της αληθινής ομορφιάς. Δεν είναι το χωρίς φίλτρο της φωτογραφίας, που φωτίζει ανεπιτήδευτα και ηθελημένα τα όποια σημάδια του χρόνου των δύο λατρεμένων μας γυναικών, αλλά είναι η καλλίγραμμη πείρα της αφθονίας στην αγάπη τους κι είναι και η ευδιάκριτη δυναμική τους. Είναι τόσο απλά μερικές φορές τα πράγματα. Να αγαπάς. Να συνδέεσαι. Να χαμογελάς. Να αποδέχεσαι. Να μοιράζεσαι. Κι όλα αυτά μαζί γίνονται συστατικά μιας αδιανόητα συναρπαστικής ομορφιάς. 
Και κάθε τέτοιο κλικ θα δείχνει πάντα την ξεδιάντροπα φυσική ομορφιά (που πάντα θα κάνει ομορφοχαμό) . Κι είναι αυτή η ομορφιά, που δεν εστιάζει στην τελειότητα, αλλά κάθε άλλο, η όποια ατέλεια φαντάζει τέλεια έτσι απλά (χωρίς πολλά).
κεντρική φωτογραφία: .instagram.com/drewbarrymore/


Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

New Lift Integral: H Lierac επανασυστήνεται μέσα από την πιο αγαπημένη σειρά αντιγήρανσης

Αναζωογόνησε και φώτισε την επιδερμίδα σου με το ωραιότερο highlighter

Αυτά και αν είναι νέα για το πιο πολυπόθητο gadget περιποίησης Foreo

Ariana Grande τι σου συμβαίνει κι αποχωρίστηκες την ψηλή αλογοουρά σου;

Ιδού το άρωμα που διεγείρει την εφευρετικότητα

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Unless you are the Khaleesi, and your skin is impervious to all damage -even that caused by fire- you need to act now, before the winter arrives and your skin gets so damaged that you look like one of her dragons. #diy #beauty #skincare
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.