ποια είμαι

Είμαι η Έφη Ανέστη. Οι παλιές μου φίλες μου με ξέρουν ως beauty. Έχω ασχοληθεί, δοκιμάσει και γράψει για ομορφιά σε Harper’s Bazaar, Marie Claire, ΙnStyle και Cosmopolitan (όπου έμεινα πιστή 17 ολόκληρα χρόνια)!

Έχω περάσει από αθλητικό ρεπορτάζ, ελεύθερο, αστυνομικό, πολιτιστικό και δεν θυμάμαι πια τι άλλο. Έχω δουλέψει σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα, τηλεόραση. Έχω κρατήσει λίγες λέξεις, ελάχιστες φράσεις και πολύ λίγα κείμενα από εξαιρετικές συνεργασίες που έχω ξεχωρίσει. Ποτέ δεν μου’ χει περάσει από το μυαλό να κάνω μόνο ένα πράγμα. Ποτέ!

M’ αρέσει να κρατάω σημειώσεις για όλα. Τρελαίνομαι να στέλνω και να μου στέλνουν καρτποστάλ και ο προγραμματισμός στην καθημερινότητά μου έχει τον πιο παράξενο και δημιουργικό ρόλο. Γι’ αυτό και κάποια στιγμή άνοιξα κι ένα διαφορετικό κανάλι επικοινωνίας –αυτό εδώ το project- που ενώνει κατά καιρούς όσες κι όσους θέλουν να μείνουν για πάντα παιδιά. Τώρα είναι σε παύση, αλλά θα επιστρέψει ξανά κάποια στιγμή…

Σ’ άλλα νέα, μ’ αρέσει να βρίσκομαι ανάμεσα στον κόσμο. Πιστεύω ότι η επικοινωνία είναι μια μορφή τέχνης. Κι όλοι μαζί μπορούμε να βελτιώνουμε καθημερινά την ικανότητά μας σ’ αυτή.

Κι η επικοινωνία στα social έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Και για να τα λέμε κι όλα μεταξύ μας έχω tumblr και pinterest. Εννοείται ότι δεν προλαβαίνω να τα ενημερώνω.

Προτείνω όμως να μ’ ακολουθήσεις στο Twitter, να κάνεις like στην ωραιότερη παρέα στο Facebookνα ινταγκραμιστείς μαζί μου, να με βρεις στο TikTok και να γραφτείς οπωσδήποτε στο newslettter για να λαμβάνεις νέα (τα πιο αλλιώτικα). Stay tuned για ραδιόφωνο και podcast…

Στο μεταξύ, όταν βγαίνω από τον ομορφοχαμό του Beauty Diaries βουτάω στις σελίδες κάποιου βιβλίου. Τσέκαρε εδώ με απαραίτητη την παραμυθένια σου συνείδηση. 

Πριν απομακρυνθείς, το αγαπημένο μου moto θέλω να σου γίνει συνήθεια: "η ομορφιά είναι συναίσθημα."

πι.ες: Αν θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για να μοιραστείς μια όμορφη σκέψη, μια όμορφη ιδέα, ένα όμορφο προϊόν, ή να δώσεις ένα όμορφο tip, μπορείς απλώς να μου στείλεις μήνυμα στο beautydiariesgr@gmail.com. Κάποια στιγμή θα σου απαντήσω και θα σε καλέσω και για καφέ. Το “από κοντά” δημιουργεί πάντα μια όμορφη σελίδα σ΄ ένα ημερολόγιο.

Ό,τι κι αν κάνεις, κοίτα να περνάς φανταστικά