ποια είμαι

Είμαι η Έφη Ανέστη. Οι παλιές μου φίλες μου με ξέρουν ως beauty. Έγραφα στο Cosmopolitan Greece 17 χρόνια. Έχω περάσει από αθλητικό ρεπορτάζ, ελεύθερο, αστυνομικό, πολιτιστικό και δεν θυμάμαι πια τι άλλο. Έχω δουλέψει σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα, τηλεόραση. Έχω κρατήσει λίγες λέξεις, ελάχιστες φράσεις και πολύ λίγα κείμενα από εξαιρετικές συνεργασίες που έχω ξεχωρίσει. Ποτέ δεν μου χει περάσει από το μυαλό να κάνω μόνο ένα πράγμα! Ποτέ!
Αγαπώ τα ημερολόγια. Γι΄ αυτό κάνω και συλλογή απ’ αυτά.
/Beauty Diaries/

Σ’ άλλα νέα, μ’ αρέσει να κρατάω σημειώσεις για όλα. Τρελαίνομαι να στέλνω και να μου στέλνουν καρτποστάλ και ο προγραμματισμός στην καθημερινότητά μου έχει τον πιο παράξενο και δημιουργικό ρόλο. Γι’ αυτό κι άνοιξα κι ένα διαφορετικό κανάλι επικοινωνίας- αυτό εδώ το shop www.shopbeautydiaries.gr που θα φέρει κοντά όσες κι όσους θέλουν να μείνουν για πάντα παιδιά. Όσες κι όσους συλλέγουν στιγμές, εικόνες και τρυφεράδα για να δρουν στην εποχή με το δικό τους ευφάνταστο τρόπο. Ημερολόγια, planners, notebooks, σημειωματάρια, καρτπολστάλ, mousepads, doorhangers και πολλά ακόμη, που δίνουν το σήμα να εκφραστείς διαφορετικά, λίγο πιο όμορφα, λίγο πιο συναισθηματικά, λίγο πιο ξεχωριστά. Πάνω απ’ όλα με αγάπη και χαμόγελο.

Σ’ άλλα νέα, μ’ αρέσει να βρίσκομαι ανάμεσα στον κόσμο. Πιστεύω ότι η επικοινωνία είναι μια μορφή τέχνης. Κι όλοι μαζί μπορούμε να βελτιώνουμε καθημερινά την ικανότητά μας σ’ αυτή.

Κι η επικοινωνία στα social έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Και για να τα λέμε κι όλα μεταξύ μας έχω tumblr και pinterest. Εννοείται ότι δεν προλαβαίνω να τα ενημερώνω.

Προτείνω όμως να μ’ ακολουθήσεις στο Twitter, να κάνεις like στην ωραιότερη παρέα στο Facebookνα ινταγκραμιστείς μαζί μου και να γραφτείς οπωσδήποτε  στο newslettter για να λαμβάνεις νέα απ’ όσα θα φτάνουν εδώ καθημερινά. Στο μεταξύ, συντονίσου και στο insta του eshop.

Πριν απομακρυνθείς, το νέο αγαπημένο μου moto θέλω να σου γίνει συνήθεια…

«η ομορφιά είναι συναίσθημα»

Εγώ εδώ, με τα αγόρια της ζωής μου, χωρίς ίχνος μέικαπ, με φριζαρισμένη μπούκλα, αλλά μια μοναδική λάμψη στην καρδιά μου.

[Κανένα χρώμα, φτιασίδι και επιτήδευση δεν χωράει όταν πλημμυρίζεις αγάπη]

πι.ες: Αν θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για να μοιραστείς μια όμορφη σκέψη, μια όμορφη ιδέα, ένα όμορφο προϊόν, ή να δώσεις ένα όμορφο tip, μπορείς απλώς να μου στείλεις μήνυμα στο beautydiariesgr@gmail.com. Κάποια στιγμή θα σου απαντήσω και θα σε καλέσω και για καφέ. Το “από κοντά” δημιουργεί πάντα μια όμορφη σελίδα σ΄ ένα ημερολόγιο.

Ό,τι κι αν κάνεις, κοίτα να περνάς φανταστικά.

τα φιλιά μου

ινσταγκραμίσου