Το καλύτερο hi tech hair gadget που πρέπει να έχεις

by

Hair experts, διασημότητες του Χόλιγουντ και απαιτητικά κορίτσια του σήμερα περιμένουν πάντα υπομονετικά το επόμενο hi-tech εργαλείο για λεία και λαμπερά μαλλιά ή καλύτερα το πολυτιμότερο σύστημα styling να φτάνει στα χέρια τους πιο τέλειο από κάθε άλλη φορά. Κι ιδού το νέο θαύμα της L’Oréal Professionnel:  SteamPod 3.0. 

Αναστεναγμός ικανοποίησης. Χαμόγελο εμπιστοσύνης. Λάμψη στο βλέμμα. Τίναγμα των μαλλιών. Το No1 σύστημα styling με τη δύναμη του ατμού είναι εδώ καλύτερο από ό,τι φανταζόσουν. 

Θες να προσφέρεις στα μαλλιά σου το hair look που ονειρεύεσαι, πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ; Αν έχεις χρησιμοποιήσει και λατρέψει το SteamPod 2.0, τότε θα πάθεις μια υπέροχη εμμονή κι ένα τρελό ενθουσιασμό με το SteamPod 3.0.  Χωρίς καμία θριαμβολογία, μόνο ειλικρίνεια και θαυμασμό γι’ αυτή την 3η γενιά του αρχικού, πατενταρισμένου επαγγελματικού εργαλείου styling με ατμό της L’Oréal Professionnel, που έχει προκαλέσει μια “φρενίτιδα” στο κόσμο της ομορφιάς.

Τα λαμπερά μαλλιά φλερτάρουν με την ευκολία επίτευξής τους. Το παιχνίδι της τέλειας τρίχας, που ξεχωρίζει για την υγεία της, αποτελεί θέμα συζήτησης μεταξύ επαγγελματιών hair stylists. Mια φίλη δεν έχει χρόνο για χάσιμο μπροστά από έναν καθρέφτη. Μια άλλη της δίνει για λίγο το Steam Pod 3.0. Mοιρασιές. Μια τέχνη ξεχωρίζει. Η εσάνς της επιτυχία αναδύεται στον αέρα. Ο ατμός του Steam Pod 3.0. είναι αναζωογονητικός. Όσο ακολουθείς τις σωστές κινήσεις τα μαλλιά ακτινοβολούν. Κανένα λάθος δεν υπάρχει σ’ αυτή την ιστορία. Τα πιο δραστήρια κι απαιτητικά κορίτσια της εποχής ξέρουν να γοητεύουν, να ηγούνται και να ξεχωρίζουν για τις επιλογές τους. 

Το Steam Pod 3.0. είναι το hi tech hair gadget που πρέπει να έχεις στο μπάνιο και στην καθημερινότητά σου. Χάρη στον πιο ελαφρύ και λεπτό σχεδιασμό του, κάνει το styling των μαλλιών πιο εύκολο από ποτέ. Συγκλονιστικά εύκολο! Με ακόμα πιο μακρύ καλώδιο που περιστρέφεται 360°, το εργαλείο αυτό προσφέρει εξαιρετική ευελιξία διευκολύνοντας τη δημιουργία κυματισμών. Και το καλύτερο; Το νέο ενσωματωμένο δοχείο νερού το καθιστά εύκολο στη χρήση και ιδανικό για ταξίδια.

Μοιράζομαι εδώ μαζί σου και μερικά στοιχεία για την ΥΠΕΡΟΧΗ απόδοση του Steam Pod 3.0., που αναμφισβήτητα είναι καλύτερη από ποτέ!
  • είναι 2 φορές πιο γρήγορο
  • δίνει 2 φορές πιο λείο αποτέλεσμα συγκριτικά με μία κοινή πρέσα ισιώματος
  • έχει 78% λιγότερη ευαισθητοποίηση των μαλλιών – ακόμα και των πιο λεπτών
  • παρουσιάζει βέλτιστη προστασία της τρίχας χάρη στη δύναμη του ατμού
  • χαρίζει περισσότερη πειθαρχία και μαλλιά με φυσική κίνηση
  • προσφέρει ασύγκριτη λάμψη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L’Oréal Professionnel (@lorealpro) στις

Για άλλη μια φορά, η L’Oréal Professionnel και η Rowenta συνδυάζουν την τεχνογνωσία τους φέρνοντας την επανάσταση στο styling των μαλλιών.

Ώρα να απασφαλίσεις τη δημιουργικότητά σου. Το Steam Pod 3.0. ξεχωρίζει για την τέλεια διάχυση ατμού, για τις φανταστικές πλάκες διπλής τεχνολογίας και επιπλέον για την έξυπνη ενσωματωμένη αποσπώμενη χτένα. Μαζί του μπορείς να κάνεις ό,τι hair look θες εύκολα και σε χρόνο dt.

Τάδε Έφη…

Για να τα λέμε όλα μεταξύ μας, το Steam Pod από πάντα είναι η επανάσταση στο styling! Κάνε δώρο λοιπόν στον εαυτό σου το Νο1 επαγγελματικό σύστημα styling για απίστευτα λεία, απαλά και λαμπερά μαλλιά ή αφέσου στη μαγευτική εμπειρία του σε ένα από τα επιλεγμένα κομμωτήρια της  L’Oréal Professionnel.

Αναζήτησε το SteamPod 3.0 σε επιλεγμένα κομμωτήρια και e-shops.



Comments

  1. Το θελω πολυυυυ και τωρα εψαχνα στο ιντερνετ να το βρω σε καποια λογικη τιμη οσο και να το θελω η τιμη του για μενα ειναι τσουχτερη το εχω δοκιμασει στα μαλλια μου και εκανε θαυματα τα απλα ισιωτικα μου εκαναν ζημια στα μαλλια.εχω παθει την πλακα μου με αυτο το προιον γιατι ειδα τα αποτελεσματα στα μαλλια μου.Ειναι το καλυτερο προιον για να ισιωνεις τα μαλλια χωρις φθορες.Πιστευω καποτε να το αγορασω.

  2. Με τέτοια υπέροχη περιγραφή λιοντάρι εξαρτημένο απο την μακριά του χαίτη δηλώνει ενθουσιασμένο και ανυπωμονεί να το δοκιμάσει στην ατίθαση χαίτη του…που θα μου πάει θα γίνει και αυτό!!

Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Υπάρχει σωστός δείκτης προστασίας από τον ήλιο;

Τι είναι αυτό που κάνει ένα body mist τόσο συναρπαστικό;

Το νέο FAME Intense του οίκου Rabanne είναι πιο σέξι απ’ όσο περίμενα!

Έχεις καταλάβει ότι η σπιρουλίνα λειτουργεί ως δυναμωτικό για πιο ξεκούραστη κι αναζωογονημένη επιδερμίδα;

Πώς ένα NEO Micellar Water εισβάλλει στο μπάνιο μου και διεκδικεί τόσο τη χρήση του;

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.