Αυτό το hair brand κάνει ομορφοχαμό

by

Το 1977 στη Νέα Υόρκη μια νέα (αλλιώς κι αλλιώτικη) μπράντα μαλλιών γεννιέται, η Bumble and Bumble.

Σ’ ένα μικρό κομμωτήριο, σε μια ωραία γειτονιά, ανοίγει τις πόρτες του το Hairdressers’ Row. Ένα κομμωτήριο που η φήμη του εξαπλώνεται σε χρόνο dt. H Αμερικάνικη Vogue το βάζει στην λίστα της ως ένα από τα 10 καλύτερα κομμωτήρια της Νέας Υόρκης και εκατοντάδες hair stylist, γυναίκες και άνδρες, κάνουν ουρές έξω από τις πόρτες του, προκειμένου να μάθουν τις τεχνικές και να δοκιμάσουν τις διάσημες και πρωτότυπες μεταμορφώσεις.


Κι αυτή είναι μόνο η αρχή μιας υπέροχης διαδρομής και ιστορίας που πρωταγωνιστεί η αγαπημένη Bumble and Bumble. Ξεκινάει σεμινάρια γύρω από το κούρεμα, τη βαφή και το styling των μαλλιών και δημιουργεί έτσι απλά ένα must-have γύρω από το όνομά της.
Το πρώτο της προϊόν, το Brilliantine, παρουσιάζεται το 1990 και προκύπτει μέσα από την ανάγκη να δημιουργηθούν προϊόντα (που δεν υπήρχαν τότε) και οι κομμωτές να μπορούν να τα χρησιμοποιούν συνδυαστικά μ’άλλα.

Στην επιτυχημένη και πρωτοποριακή της υπεροχή η Bumble and Bumble ανοίγει το Bumble and Bumble University (Bb.U), ένα ίδρυμα ανώτερης εκπαίδευσης που λειτουργεί και ως αποκλειστικό κέντρο για την εμπορική διακίνηση προϊόντων κομμωτικής τέχνης. Το μοναδικό έργο των hair stylist, αλλά και σχεδιαστών μόδας της Bumble and Bumble στα κομμωτήρια και τις πασαρέλες, εξακολουθεί να αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις σειρές προϊόντων που λίγο ή πολύ είναι διεθνώς αναγνωρισμένα και έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί σε εργαστήρια εντός των εγκαταστάσεων της εταιρείας. Αυτό που θέλω να ξέρεις είναι ότι στις φλέβες της Bumble and Bumble κυλάει το αίμα της αλλαγής και της καινοτομίας. Πάνω από όλα όμως, η εταιρεία είναι με πάθος αφοσιωμένη στη δημιουργική αποστολή της κομμωτικής τέχνης. Tην αγαπώ και την έχω σε περίoπτη θέση στο μπάνιο μου, αλλά και στη ζωή μου.

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

το υστερόγραφο της beauty: H Βumble and Bumble είναι το πιο δημιουργικό παιχνίδι στα χέρια σου.

την αγάπη μουΕκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Ιδού το άρωμα που διεγείρει την εφευρετικότητα

Εσύ, έχεις πάρει είδηση τον ομορφοχαμό με τα γκρι μαλλιά;

Cushion Foundation: Τι είναι και γιατί να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε;

Σου’χω απλά tips για να εφαρμόζεις το μολύβι ματιών like a pro (ακόμα και αν είσαι αρχάρια)!

Δοκίμασα το brow lamination και σε 6 εβδομάδες θα το ξανακάνω!

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Unless you are the Khaleesi, and your skin is impervious to all damage -even that caused by fire- you need to act now, before the winter arrives and your skin gets so damaged that you look like one of her dragons. #diy #beauty #skincare
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.