Δες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αυτό που φωτίζει τη φροντίδα του εαυτού σου (συγκινήσου ελεύθερα και λάτρεψε κι άλλο το DOVE)!

by

Η νέα, αληθινή ΥΠΕΡΟΧΗ καμπάνια του Dove στην Ελλάδα «What Happened to Care?» υπενθυμίζει ακόμη μια φορά τη σημασία της φροντίδας του εαυτού μας, εμπνέοντας όλες μας, προκειμένου να την εντάξουμε ξανά στην καθημερινότητά μας. Αυτός είναι πάντα ο λόγος που φωτίζεται η ψυχή μου σε κάθε άγγιγμα Dove. Και δεν είναι διαφήμιση. Είναι η ουσία. Είναι η μαγεία της τρυφεράδας που μου βγάζει κάθε φορά. Απλά respect!

Απόσταση. Αγωνία. Τρυφεράδα. Αλήθεια και αυθορμητισμός σε μίξη με φόβο κι ελπίδα. Όλα μαζί. Πολλά τα συναισθήματα. Λίγα λεπτά γεμάτα από φροντίδα. Αλλιώτικη φροντίδα. Ένα μαγικό σκούντηγμα από το Dove σε σένα, σε μένα και σε όλες μας.

Κορώνα, μάσκα, γάντια, μέτρα. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν διαβάζεις τις τέσσερις αυτές λέξεις; Ίσως στο μυαλό σου να κυριαρχούν εικόνες και σκέψεις άμεσα συνδεδεμένες με την πραγματικότητα που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα. Ωραία. Πάρε ανάσα. Η πραγματικότητα στην οποία η προστασία έγινε προτεραιότητα κάτι παραμέλησες.

Μέσα από τη νέα του καμπάνια, το Dove έχει σκοπό να υπενθυμίσει τη σημασία της προσωπικής φροντίδας, μια έννοια πολύτιμη, που οι περισσότερες από εμάς έχουμε ξεχάσει. Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν αληθινές γυναίκες που ζουν στην Ελλάδα, η καθεμία με τη δική της ξεχωριστή ομορφιά, μακριά από κανόνες και στερεότυπα. Οι πρωταγωνίστριες βρίσκονται σε έναν χώρο που συμβολίζει την παραμελημένη ομορφιά, προκειμένου να κάνουν μια κουβέντα χωρίς όμως να φαντάζονται τι θα ακολουθήσει. Όλες δίνουν τις αυθόρμητες απαντήσεις τους γύρω από λέξεις που υποδηλώνουν φροντίδα ή ομορφιά, με τις απαντήσεις τους όμως να έχουν τελείως διαφορετικό νόημα από το αναμενόμενο!

Το υπέροχο Dove πιστεύει όπως πάντα ότι η ομορφιά είναι πηγή αυτοπεποίθησης και όχι άγχους. Γι’ αυτό θέλει να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τις γυναίκες να εντάξουν την προσωπική φροντίδα ξανά στην καθημερινότητά τους. Γιατί ο εαυτός μας είναι ο πιο πολύτιμος σύμμαχός μας και είναι στο χέρι μας να τον φροντίζουμε κάθε ημέρα, μέσα από μικρές στιγμές αυτοφροντίδας που είναι ικανές να κάνουν τη διαφορά.

Το νου σου όμορφε κόσμε, να σε φροντίζεις και να σ’ αγαπάς!

 Comments

Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

H κρέμα ματιών της Glow Era με τη δύναμη τεσσάρων φυτικών βλαστοκυττάρων είναι ό,τι πιο must-have μπορείς να έχεις για εφέ lifting!

Κalyka: Όσφρηση, υφή και συναίσθημα για ένα greek beauty brand με μικρή παραγωγή

Στη Skināēr βρήκα το πιο τέλειο Energy Boosting Mist

Έχεις δοκιμάσει Peel Of μάσκα προσώπου με xρυσό 24k & μαργαριτάρι;

H επιρροή του ωραιότερου κρεμώδες all-in-one gloss στην καθημερινότητά μου

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.