Όταν η Aveda προσφέρει καθαρό νερό σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη η ενσυναίσθηση αποτελεί το πιο μαγικό συστατικό περιποίησης

by

Αυτόν τον Μήνα τα Γης, η Aveda, η υψηλής απόδοσης, φυτική μάρκα μαλλιών με αποστολή να νοιάζεται τον κόσμο, είναι περήφανη που υποστηρίζει για άλλη μια φορά την φιλανθρωπική οργάνωση charity: water με σκοπό να παρέχει καθαρό νερό σε άτομα που έχουν ανάγκη κ ι όλος ο πλανήτης που παρακολουθεί τις ειδήσεις χειροκροτεί την ενσυναίσθηση και την προσφορά.

Από το 1999, όταν ο ιδρυτής της εκπληκτικής Aveda, Horst Rechelbacher, ξεκίνησε την ετήσια εκστρατεία Earth Month, η Aveda συγκέντρωσε σχεδόν 65 εκατομμύρια δολάρια για περιβαλλοντικούς σκοπούς σε όλο τον κόσμο. Φέτος, είναι σε αποστολή να συγκεντρώσει περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια για την προστασία και την παροχή καθαρού νερού σε άτομα που έχουν ανάγκη στην Ινδία, το Νεπάλ, τη Μαδαγασκάρη και την Αιθιοπία κατά τη διάρκεια του Μήνα τα Γης 2021 αλλά και μετά. Αν δεν είναι αυτό το ωραιότερο νέο της σεζόν, τότε τι;

ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κατά τη διάρκεια του Μήνα της Γης 2021, η Aveda δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές της να υποστηρίξουν την προσπάθειά της: να προσφέρει καθαρό νερό σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και να φτάσει το στόχο των $2M σε δωρεά με πιο συγκεκριμένα:

 • Η Aveda θα δωρίσει $5 από την πώληση του κάθε limited-edition Shampure™ Nurturing Shampoo Bar και των Discovery Set Nutriplenish™, Botanical Repair™ και Invati Advanced™ στην οργάνωση charity: water.
 • Η Aveda θα δωρίσει το 100% των online & offline πωλήσεων στις ΗΠΑ, την ημέρα της Γης 22 Απριλίου 2021 στην οργάνωση to charity: water (η δωρεά θα είναι μέχρι $600K).
 • Σε συνεργασία με το MoveSpring, η Aveda θα οργανώσει ένα virtual Earth Month RunWalk όλο τον μήνα του Απριλίου. Και μας καλεί όλους να συμμετάσχουμε σ’ αυτή την αλλιώτικη δράση κάνοντας εγγραφή για να τρέξουμε ή να περπατήσετε 6km: τη μέση απόσταση που οι άνθρωποι περπατούν μέχρι τη πηγή καθαρού νερού τους στις αναπτυσσόμενες χώρες. To ποσό συμμετοχής 25$ βοηθά στην παροχή καθαρού νερού σε άτομα που έχουν ανάγκη.
Η charity: water είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που προσφέρει καθαρό και ασφαλές πόσιμο νερό σε ανθρώπους στις αναπτυσσόμενες χώρες. Από το 2006, charity: water έχει χρηματοδοτήσει περισσότερα από 29.000 έργα σε όλο τον κόσμο για να βοηθήσει 8,4 εκατομμύρια άτομα να έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό, υγιεινή και βελτιωμένη αποχέτευση. Μάθε περισσότερα για το charity: water στο www.charitywater.org

Το νου σου όμορφε κόσμε να βλέπεις τα πάντα αλλιώς κι αλλιώτικα, γιατί η ομορφιά είναι συναίσθημα!  Εκφρασου κι εσυ

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  τελευταία κείμενα

  H κρέμα ματιών της Glow Era με τη δύναμη τεσσάρων φυτικών βλαστοκυττάρων είναι ό,τι πιο must-have μπορείς να έχεις για εφέ lifting!

  Κalyka: Όσφρηση, υφή και συναίσθημα για ένα greek beauty brand με μικρή παραγωγή

  Στη Skināēr βρήκα το πιο τέλειο Energy Boosting Mist

  Έχεις δοκιμάσει Peel Of μάσκα προσώπου με xρυσό 24k & μαργαριτάρι;

  H επιρροή του ωραιότερου κρεμώδες all-in-one gloss στην καθημερινότητά μου

  mood of the facebook
  mood of the pinterest
  mood of the product
  get in the mood

  (ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

   

  Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.