Η αντιγηραντική περιποίηση θέλει αντιοξειδωτική κι αντηλιακή προστασία μαζί!

by

Πάντα θα υπάρχει αυτή η μία, η καλύτερη και σωστότερη επιλογή για να κοντραριστεί ο χρόνος, να προληφθούν οι ρυτίδες και να αντιμετωπισθεί η έλλειψη ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Έχοντας κατά νου ότι η κάθε επιδερμίδα εκτίθεται καθημερινά σε ατμοσφαιρικές επιθέσεις, κάνοντας αυτή να δείχνει άτονη και γερασμένη, είσαι σε θέση να αναζητήσεις πιο αποτελεσματικά πρωτόκολλα περιποίησης, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των ειδικών. Ναι;

Υπέροχη φίλη μου, είναι πολλά τα δεδομένα γύρω από τη γήρανση της επιδερμίδας – κυρίως για σένα που κινείσαι στο αστικό κέντρο. Η υπεριώδης ακτινοβολία κάνει τα δικά της. Η UVA δηµιουργεί ελεύθερες ρίζες οι οποίες προκαλούν δυσχρωµίες, ενώ καταστρέφουν το στηρικτικό ιστό της επιδερµίδας. Η UVB προκαλεί άµεση βλάβη στο δέρµα, µέσω του ηλιακού εγκαύµατος. Και κάπου ανάμεσα σ’ όλα αυτά έρχεται το όζον. Το τροποσφαιρικό ή “κακό” όζον, που δηµιουργείται όταν το ηλιακό φως αντιδρά µε χηµικές ουσίες (από καυσαέρια αυτοκινήτων και βιοµηχανικούς ρύπους), που περιέχουν βαρέα µέταλλα, επιβλαβή αέρια και αιωρούµενα σωµατίδια. Το τροποσφαιρικό όζον εξαντλεί τα αντιοξειδωτικά επίπεδα του δέρµατος, οπότε η ζημιά δεν αργεί να γίνει. Και τέλος, είναι και οι ρύποι των κινητήρων πετρελαίου, που αποτελούν αεροµεταφερόµενα σωµατίδια ύλης και σχετίζονται µε σηµάδια γήρανσης, όπως οι ρυτίδες και οι δυσχρωµίες.

Ώρα να δείτε τα πάντα αλλιώς κι αλλιώτικα. Γι΄ αυτό και το must πρωτόκολλο περιποίησης του δέρματος ενάντια στη γήρανση είναι ο αντιοξειδωτικός ορός της Skin Ceuticals, σε συνδυασμό με το αντηλιακό της.

Διάβασε περισσότερο γι’ αυτό το πρωτόκολλο, που ξεχώρισα κι αγάπησα, όπως το μοιράστηκα, στο InStyle. 

κεντρική φωτογραφία: Ioanna MorfinouΕκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

H κρέμα ματιών της Glow Era με τη δύναμη τεσσάρων φυτικών βλαστοκυττάρων είναι ό,τι πιο must-have μπορείς να έχεις για εφέ lifting!

Κalyka: Όσφρηση, υφή και συναίσθημα για ένα greek beauty brand με μικρή παραγωγή

Στη Skināēr βρήκα το πιο τέλειο Energy Boosting Mist

Έχεις δοκιμάσει Peel Of μάσκα προσώπου με xρυσό 24k & μαργαριτάρι;

H επιρροή του ωραιότερου κρεμώδες all-in-one gloss στην καθημερινότητά μου

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.