Η αντιγηραντική περιποίηση θέλει αντιοξειδωτική κι αντηλιακή προστασία μαζί!

by

Πάντα θα υπάρχει αυτή η μία, η καλύτερη και σωστότερη επιλογή για να κοντραριστεί ο χρόνος, να προληφθούν οι ρυτίδες και να αντιμετωπισθεί η έλλειψη ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Έχοντας κατά νου ότι η κάθε επιδερμίδα εκτίθεται καθημερινά σε ατμοσφαιρικές επιθέσεις, κάνοντας αυτή να δείχνει άτονη και γερασμένη, είσαι σε θέση να αναζητήσεις πιο αποτελεσματικά πρωτόκολλα περιποίησης, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των ειδικών. Ναι;

Υπέροχη φίλη μου, είναι πολλά τα δεδομένα γύρω από τη γήρανση της επιδερμίδας – κυρίως για σένα που κινείσαι στο αστικό κέντρο. Η υπεριώδης ακτινοβολία κάνει τα δικά της. Η UVA δηµιουργεί ελεύθερες ρίζες οι οποίες προκαλούν δυσχρωµίες, ενώ καταστρέφουν το στηρικτικό ιστό της επιδερµίδας. Η UVB προκαλεί άµεση βλάβη στο δέρµα, µέσω του ηλιακού εγκαύµατος. Και κάπου ανάμεσα σ’ όλα αυτά έρχεται το όζον. Το τροποσφαιρικό ή “κακό” όζον, που δηµιουργείται όταν το ηλιακό φως αντιδρά µε χηµικές ουσίες (από καυσαέρια αυτοκινήτων και βιοµηχανικούς ρύπους), που περιέχουν βαρέα µέταλλα, επιβλαβή αέρια και αιωρούµενα σωµατίδια. Το τροποσφαιρικό όζον εξαντλεί τα αντιοξειδωτικά επίπεδα του δέρµατος, οπότε η ζημιά δεν αργεί να γίνει. Και τέλος, είναι και οι ρύποι των κινητήρων πετρελαίου, που αποτελούν αεροµεταφερόµενα σωµατίδια ύλης και σχετίζονται µε σηµάδια γήρανσης, όπως οι ρυτίδες και οι δυσχρωµίες.

Ώρα να δείτε τα πάντα αλλιώς κι αλλιώτικα. Γι΄ αυτό και το must πρωτόκολλο περιποίησης του δέρματος ενάντια στη γήρανση είναι ο αντιοξειδωτικός ορός της Skin Ceuticals, σε συνδυασμό με το αντηλιακό της.

Διάβασε περισσότερο γι’ αυτό το πρωτόκολλο, που ξεχώρισα κι αγάπησα, όπως το μοιράστηκα, στο InStyle. 

κεντρική φωτογραφία: Ioanna MorfinouΕκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Diptyque, 34 Boulevard Saint Germain: Σ’ αυτή την ΤΕΛΕΙΑ αρωματική συλλογή βρίσκεις το συναρπαστικότερο αρωματικό χώρου με sticks

Γιατί η Wednesday Addams έχει κάνει το soft goth makeup το απόλυτο trend της σεζόν;

Αυτά είναι τα πιο αγαπημένα tips περιποίησης που στηρίζουν τη ρουτίνα σου ενάντια στις ρυτίδες

Λέγεται ότι ο ΝΕΟΣ ορός αντιγήρανσης της Glow Era με φυτικά βλαστοκύτταρα είναι πανίσχυρος! Ισχύει;

Ωραία είναι η νέα τάση στα νύχια και τόσο προβλέψιμη!

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.