Δες το 2019 σαν το πιο επαναστατικό προϊόν περιποίησης

by
  • 11
    Shares

Μιλώντας στη σωστή γλώσσα του beauty, είναι ώρα να δεις τη νέα χρονιά όντως σαν το πιο επαναστατικό προϊόν περιποίησης. Ως ένα πολύτιμο ελιξήριο βαθιάς θρέψης, που απαιτεί σωστή χρήση καθημερινά για να αποδώσει στο μέγιστο τα θεαματικά αποτελέσματα στην άτονη και στρεσαρισμένη επιδερμίδα σου, προσφέροντας αδιανόητη λάμψη και τόνωση.


Mε ανοιχτά ή κλειστά μάτια, μπορείς να δεις ξεκάθαρα την ομορφιά στα απλά. Καμία σημασία δεν έχει τι φοράς ή πόσο μεικαπ έχεις βάλει. Σημασία έχει πώς νιώθεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OOTD Magazine (@ootdmagazine) στις

Κι όσο κι αν προσπαθήσεις να βρεις ωραίες λέξεις για απάντηση στην ερώτηση «ποιο είναι το καλύτερο πράγμα που συνέβη γύρω από την ομορφιά», τη χρονιά που μόλις μας άφησε η απάντηση λίγο ή πολύ θα είναι ξεκάθαρη: Να είσαι ο εαυτός σου. Το λίγο είναι το καλύτερο. Το πολύ δεν σου προσφέρει τίποτα. Το νου σου στην ενυδάτωση κι άλλα τέτοια απλά και υπέροχα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Chain (@thechain) στις

Το δικό μου new year’s resolution: Να συνεχίζω να απολαμβάνω ό,τι με κάνει να νιώθω καλά. Ποια δίαιτα; Μόνο χαμογελάρες και κάποια αυθάδεια στο βλέμμα για όσα κάνουν κάθε στιγμή λίγο πιο ανέμελη και αυθάδικη…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cosmopolitan (@cosmopolitan) στις

Η ομορφιά είναι συναίσθημα.

 Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ινσταγκραμίσου