Ο απλός κόσμος ομορφαίνει κι άλλο

by

Κι είσαι σ’ αυτόν τον κόσμο. Στον κόσμο, που δεν ψάχνει την ομορφιά στα πολύπλοκα κι ακριβά. Δεν σπαταλάει δυνάμεις και χρήμα για περιττές πολυτέλειες. Δεν αγνοεί την ομορφιά στα απλά, αλλά την κάνει ασπίδα προστασίας κόντρα στο τρελό σύστημα της δηθενιάς (ακά προσποιητικής συμπεριφοράς). Αυτός ο κόσμος, ο απλός και συγκλονιστικά όμορφος, μέσα στη φυσικότητά του, διατηρεί την αισιοδοξία και το γέλιο του, χωρίς καμία φλυαρία στις κινήσεις του.

ΥΓ1: Aυτή ήταν η 1η συνάντηση, από πολλές που θα ακολουθήσουν με την Avon να δίνει την αφορμή για έξτρα φωτοστιγμές και λίγο ομορφοχαμό, ακόμη!

ΥΓ2: Η νέα σειρά nutraeffects παρουσιάστηκε με τον πιο αλλιώς κι αλλιώτικο τρόπο, σ’ ένα μικρό και ζεστό κοινό, που είδε χωρίς πολλά, την ομορφιά στην απλότητα και στις παρέες. Κάναμε γιόγκα προσώπου με την υπέροχη φίλη Αρετή Καφαντάρη (που προτείνω να αναζητήσεις γνωριμία και δοκιμή εδώ) ξεφυλλίσαμε σελίδες του βιβλίου «Aγάπη τώρα» με το Νικόλα Ουρανό να δίνει ρεσιτάλ στην επικοινωνία των ζευγαριών και ενθουσιαστήκαμε με τις υφές και τους σπόρους των νέων προϊόντων nutraeffects.

101 121 188 189 202 208 220221

ΥΓ3: Ανάμεσα σε ομορφοσυναντήσεις, μαθαίνεις να διαβάζεις τη γλώσσα του σώματος, να αποκρυπτογραφείς ματιές και να εκτιμάς τα αυθόρμητα χαμόγελα .
266 194 225 228 229ΥΓ4: Ευχαριστώ τη Μαριλένα του spitishoot που βρήκε χρόνο να αποτυπώσει κλικ στις μικρές στιγμές.

230 235 239 243248ΥΓ5: Το βασικό συστατικό για να είναι αποτελεσματικό ένα προϊόν, να είναι παθιασμένη μια παρέα, να είναι μοναδική μια στιγμή, να είναι ενδιαφέρον ένα βιβλίο, να είναι ρεαλιστική μια κίνηση γιόγκα, να είναι πολύτιμο ένα χαμόγελο, ή να είναι κερδοφόρα μια εταιρεία είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις, αυτό που δείχνεις, αυτό που είσαι…

στο επανιδείν

 

 Comments

  1. τί ωραία είχαμε περάσει! αγαπημένη Έφη με τις ωραίες συναντήσεις σου και την καταπληκτική παρείστικη ατμόσφαιρα που δημιουργείς στο πι και φι!

Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ινσταγκραμίσου