Άδεια ομορφιά: Η KORRES κάνει και πάλι το θαύμα της και δίνει στην ανακύκλωση μια άλλη αίσθηση!

by

H KORRES, η αγαπημένη Ελληνική εταιρεία που της περισσεύει πάντα μια καλή κι ευφάνταστη ιδέα για να πάρει κάτι οικείο και γνώριμο και να το βάλει με αγάπη και μια διαφορετική και πρωτότυπη προσέγγιση μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας, εμπνέεται μόλις το πρώτο ολοκληρωμένο σχέδιο ανακύκλωσης στο Φαρμακείο! Άδεια ομορφιά. Διάβασε ξανά. Δύο λέξεις σχεδόν αντίθετες θα έλεγες στέκονται περήφανα κι αγαπησιάρικα δίπλα – δίπλα. Παρεάκι σε μια στάση ζωής που αναμένεται να κάνει όχι μόνο αίσθηση, αλλά κι ένα σχετικό πάταγο!

Αν έχεις περίσσια δοτικότητα και λίγη έμπνευση δίνεις ήδη respect στα μυαλά που δημιουργούν σ’ αυτή την πολύπλοκη εποχή παρόμοιες τάσεις κι ανάγκες μέσα από μικρές στιγμές.

Η ιστορία έχει ως εξής. Η KORRES υλοποιεί το πρώτο ολοκληρωμένο σχέδιο ανακύκλωσης μέσα στο φαρμακείο, με ενδιάμεσο σταθμό τη μονάδα ανακύκλωσης. Ο στόχος; Στη μονάδα ανακύκλωσης χιλιάδες άδειες συσκευασίες θα πάρουν μια διαφορετική και πρωτότυπη μορφή, θα γίνουν εικαστικά ή χρηστικά αντικείμενα, θα αποκτήσουν μία δεύτερη ευκαιρία στο κάθε μέρα και θα επιστρέψουν στη ζωή μας ως στοιχείο μιας καθημερινότητας που ολοένα αλλάζει. Στην πραγματικότητα μόλις η ανακύκλωση στοχεύει σε μια νέα, αλλιώτικη αίσθηση χαράς για τη δημιουργία.

Η KORRES είναι υπεύθυνη για κάθε βήμα της διαδικασίας ανακύκλωσης- από τη συλλογή των άδειων συσκευασιών έως την επιστροφή τους σε εμάς σε διαφορετική μορφή είτε εικαστική ή χρηστική. Εδώ σκάει και το επιφώνημα γι’ αυτή την ΤΕΛΕΙΑ άδεια ομορφιά!

Σ’ άλλα ωραία θα βρεις ειδικούς κάδους στους χώρους των φαρμακείων, που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια. Οι κάδοι αυτοί ονομάζονται KORRES Recycle Lab και σε προσκαλούν να επιστρέψεις τις άδειες καλλυντικές συσκευασίες σου (πλαστικό, χαρτί, γυαλί) και γίνεσαι αυτόματα μέλος μιας κοινότητας που προσεγγίζει με μια πρωτόγνωρη χαρά την ανακύκλωση, καθώς αυτό που γυρνάς πίσω, επιστρέφει σε σένα ξανά με μια άλλη χρηστική ή απλά πανέμορφη διάσταση!

Οι άδειες συσκευασίες που συλλέγονται επιστρέφουν στη μονάδα ανακύκλωσης. Διαλέγονται, ταξινομούνται, καθαρίζονται, συμπυκνώνονται και ανακυκλώνονται. Γίνονται ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ design αντικείμενα που επιμελούνται οι designers της μάρκας και τα οποία θα προσφέρονται ΩΣ ΔΩΡΟ σε σένα που συμμετέχεις στο σχέδιο ανακύκλωσης, συμβάλλοντας με τις δικές σου άδειες συσκευασίες.

Κουτιά, σακούλες, υλικά διακόσμησης των σημείων πώλησης, έντυπα, νέοι κάδοι ανακύκλωσης είναι επιπλέον αντικείμενα παραγωγής του Recycle Lab.

Τα βήματα συμμετοχής στο KORRES Recycle Lab movement έχουν ως εξής:

  • Σύλλεξε τις άδειες συσκευασίες καλλυντικών.
  • Επίστρεψε και τοποθέτησε αυτές τις άδειες συσκευασίες στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης KORRES Recycle Lab στα φαρμακεία που συμμετέχουν στην προσπάθεια (έχοντας ιδανικά καθαρίσει πρώτα τις συσκευασίες + ισιώσει τα χάρτινα κουτιά).
  • Σε κάθε 5 άδειες συσκευασίες KORRES αντιστοιχεί ένα δώρο! Πρώτο δώρο είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ τσάντα ανακύκλωσης KORRES, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα δώρα KORRES + design αντικείμενα κατασκευασμένα από την ομάδα design της μάρκας με τα υλικά που επιστρέφεις εσύ για ανακύκλωση.


To Recycle Lab είναι μέρος του πλήρους κύκλου που έχει δημιουργήσει η KORRES και ο οποίος ξεκινάει από την ελληνική γη και τη βιολογική καλλιέργεια βοτάνων και φυτών, την εκχύλιση τους, την έρευνα και την ανάπτυξη ασφαλών προϊόντων και καταλήγει στην ανακύκλωση των άδειων συσκευασιών και την επιστροφή τους σε σένα σε άλλη μορφή. Από τη φύση στην επιδερμίδα και ξανά πίσω!

To νου σου όμορφε κόσμε σ’ αυτά τα αλλιώτικα της – άδειας – ομορφιάς!Comments

  1. Τέλεια πρωτοβουλία … αν και εγώ ουτως η άλλως κάνω ανακύκλωση στα παντα και τα ρίχνω στους μπλε κάδους

  2. Έξυπνη ιδέα. Πήγα σήμερα να ανταλλάξω τις συκευασίες με την τσάντα και απογοητεύτηκα. Το άνω μέρος της τσάντας δεν είναι γαζωμένο και το ύφασμα ξεφτάει. Όλες οι τσάντες στο φαρμακείο έτσι ήταν. Σε τρείς το πολύ μήνες, για την σκληρή δουλεια που την προορίζω, θα έχει πεταχτεί.Κρίμα…

    1. Mαρίνα, προτείνω να μείνεις στην υπέροχη ιδέα, κίνηση και αγάπη πίσω από την ιστορία, να ξεπεράσεις μερικά ξέφτια, αν ακόμη κι αυτά να υπάρχουν, δείχνουν και “φωτίζουν” την υπέροχη ανεπιτήδευτη ομορφιά όλης αυτής της λατρεμένης δράσης.

Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Diptyque, 34 Boulevard Saint Germain: Σ’ αυτή την ΤΕΛΕΙΑ αρωματική συλλογή βρίσκεις το συναρπαστικότερο αρωματικό χώρου με sticks

Γιατί η Wednesday Addams έχει κάνει το soft goth makeup το απόλυτο trend της σεζόν;

Αυτά είναι τα πιο αγαπημένα tips περιποίησης που στηρίζουν τη ρουτίνα σου ενάντια στις ρυτίδες

Λέγεται ότι ο ΝΕΟΣ ορός αντιγήρανσης της Glow Era με φυτικά βλαστοκύτταρα είναι πανίσχυρος! Ισχύει;

Ωραία είναι η νέα τάση στα νύχια και τόσο προβλέψιμη!

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.