Η Fillerina είναι η πρώτη μη ενέσιμη δερμο-καλλυντική αγωγή γεμίσματος των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης και είναι το κάτι άλλο!

by

Η Fillerina είναι η πρώτη μη ενέσιμη δερμο-καλλυντική αγωγή γεμίσματος των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης και αναπλήρωσης των περιοχών που παρουσιάζουν χαλάρωση, όπως το οβάλ του προσώπου και μείωση όγκου, όπως τα ζυγωματικά και τα χείλη. Κάπου εδώ υπάρχει υπόκλιση στους επιστήμονές της και ένα χειροκρότημα στη σύνθεσή της. Είναι ξεκάθαρα μια καινοτομία.

Η τοπική εντατική δράση filler επιτυγχάνεται με εύκολη εφαρμογή στο σπίτι χωρίς ενέσεις, χάρη στα διαφορετικά υαλουρονικά οξέα διαδερμικής τεχνολογίας, που εξασφαλίζουν έτσι απλά την απορρόφηση σε βάθος στο δέρμα, δημιουργώντας αποθέματα υαλουρουνικού για την άμεση αναπλήρωση, τη διαρκή ενυδάτωση και την ενεργοποίηση του μεταβολισμού του δέρματος.

Το ρεπορτάζ έγινε και έδειξε ότι οι μέθοδοι της αισθητικής ιατρικής ενέπνευσαν τα ελβετικά εργαστήρια της Labo, που διεξήγαγαν πολυετείς έρευνες για τη φυσιολογία του δέρματος και τις κατάλληλες μεθόδους απορρόφησης των ενεργών συστατικών στο δέρμα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα στη δημιουργία μιας μη ενέσιμης αγωγής εντατικής δράσης filler στο σπίτι.

Ειδικότερα το υαλουρονικό είναι πολύ σημαντικό για το δέρμα, καθώς δημιουργεί αποθέματα νερού ενισχύοντας τη διαρκή ενυδάτωση, είναι βασικό συστατικό στήριξης του δέρματος και ενεργοποιεί τη παραγωγή κολλαγόνου κι ελαστίνης. Η συστηματική απώλεια του υαλουρονικού οξέος δημιουργεί χαλάρωση, ρυτίδες και απώλεια πυκνότητας και σφριγηλότητας.

Οι έρευνες για τη δημιουργία της σύνθεσης Fillerina διήρκησαν από το 2007 μέχρι το 2012, όπου κυκλοφόρησε αρχικά και η πρώτη αγωγή Fillerina Face Treatment. Η Labo, με πρωτοποριακές ερευνητικές μεθόδους, πέτυχε πολύ σημαντικά αποτελέσματα «διασπώντας» τα πιο μεγάλα μόρια υαλουρονικού οξέος σε πολύ μικρότερα εξασφαλίζοντας έτσι και την άμεση κι αποτελεσματική απορρόφηση τους στην επιδερμίδα, ενώ εξετάσθηκε παράλληλα η αποτελεσματικότητα βάσει in vivo και ex vivo κλινικών μελετών. Οι σπουδαίες αυτές ανακαλύψεις οδήγησαν στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύνθεση Fillerina των 6 & 8 υαλουρονικών οξέων διαφορετικού μοριακού βάρους.

Η Fillerina διαθέτει 2 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, ένα για την μικρομοριακή σύνθεση των υαλουρονικών οξέων και το δεύτερο αφορά το ειδικά σχεδιασμένο απλικατέρ για στοχευμένη εφαρμογή στα σημεία που μας απασχολούν.

Δοκίμασα λοιπόν αυτή την πρώτη μη ενέσιμη αγωγή filler στο σπίτι...


Το νου σου όμορφε κόσμε σ’ αυτά τα αλλιώτικα της περιποίησης!

κεντρική φωτογραφία: instagram.com/fillerina.gr.cyΕκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Ο οραματιστής hair stylist Vernon Francois κι αγαπημένος πολλών celebrities σε κάνει όχι μόνο να λατρέψεις τα σγουρά μαλλιά σου, αλλά να τα απογειώσεις!

Ό,τι μου τράβηξε την προσοχή αυτή την εβδομάδα

Curl Manifesto: Η επική σειρά για μπούκλες και η γνώση που χρειάζεσαι στις όποιες επιθυμίες σου για ωραία και σέξι κίνηση

Αυτός είναι ο απαλότερος αφρός καθαρισμού κι είναι must για όλες!

Σου’χω υπέροχα προϊόντα καθαρισμού που μπορείς να επιλέξεις ανάλογα τον τύπο της επιδερμίδας σου

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • Duft 101 + Guy Approved Scents   - ALL THINGS BEAUTY - #Approved #beauty #Duft #Guy #Scents
  • Unless you are the Khaleesi, and your skin is impervious to all damage -even that caused by fire- you need to act now, before the winter arrives and your skin gets so damaged that you look like one of her dragons. #diy #beauty #skincare
  • Here a couple useful tips and tricks that can improve your writing and make it more dynamic. I'm sure you've heard your elementary teachers tell yo...
  • Image discovered by Sick Religion. Find images and videos about red, pale and lips on We Heart It - the app to get lost in what you love.
  • makeup art
  • val's chaotic mind
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.