Μερικά χρήσιμα για ωραία και λαμπερά μαλλιά (μαζί και δώρο)

by

Η εποχή σε θέλει να μένεις πολύ πάνω από υπογραφές με αξίες. Η τύχη είναι στα χέρια σου. Βρες το ρυθμό σου. Βρες τη ρουτίνα σου. Βρες το προϊόν σου.

Τίναξε μαλλιά κι αφέσου σε χέρια ειδικών που προβάλουν συναίσθημα. Εμπιστεύσου!

Kι ο ευφάνταστος και πολύ αγαπημένος Aveda Artist, Χάρης Τσιβελεκίδης είναι ένας απ’ αυτούς που θες να εμπιστευτείς. Δες το IGTV που έχει ανέβει στο instagram acount μου. Ο Χάρης, ο δικός μου αγαπημένος Αveda Artist μοιράζεται συμβουλές. Συμβουλές οικείες. Δίνει το σκούντηγμα για να νιώσεις. Δεν υπάρχει πρέπει στις συμβουλές. Κράτησε το χαμόγελο που αγγίζει την ποιότητα των μαλλιών σου. Αποστήθισε κινήσεις αγάπης και μείνε στην ουσία της περιποίησης. Αποφάσισε να αφεθείς σε τέτοιους experts που σου ενεργοποιούν τη διάθεση για μαλλιά που χαίρεσαι να τινάζεις με χάρη. 

Ο Χάρης ανακρίθηκε με χαμόγελο. Κι ανταποκρίθηκε σε κάθε ερώτηση και σκέψη με περίσσεια ηρεμία και γνώση.

Βλέπεις, ξέρει καλά τι ζητάμε εμείς οι γυναίκες. Τι ζητάμε στην καρδιά του καλοκαιριού. Πότε κάνουμε αλλαγές στα μαλλιά μας. Τι συμβαίνει με τις αφέλειες. Ποια είναι η γνώμη του για τη μίξη των προϊόντων styling. Tι μαγικό κάνει πια το ξηρό σαμπουάν. Γενικά δίνει και μερικά ωραία SOS. Kαι μαζί μια εκπληκτική τριάδα προϊόντων Aveda, που είναι must-have για την εποχή…

Μπες στο IGTV να δεις, να μάθεις και να νιώσεις. Μπες και πάρε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο τα αγαπημένα προϊόντα Aveda του Aveda Artist.  Απόλαυσε. Νιώσε. Αντιμετώπισε το φριζάρισμα της εποχής στο λούσιμο. Χαμογέλα. Πειραματίσου. Τόλμα να αλλάξεις κουπ, αλλά και διάθεση.

Όμορφη φίλη μου, άφησε την πιο τονωτική κι αυθάδικα γλυκιά Aveda εσάνς να σε παρασύρει. Αφέσου στα χέρια του κάθε Aveda Artist…

Η ομορφιά έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν τη μοιράζεσαι. Ναι;Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Είναι δυνατόν μια κρέμα ματιών να διορθώσει όλους τους τύπους κύκλων;

Μυήσου στην άμεση αναζωογόνηση της επιδερμίδας με το beauty tool που “παγώνει” το χρόνο!

Eσύ, πώς επιλέγεις ένα άρωμα;

10 ΛΕΠΤΟΡΕΥΣΤΑ αντηλιακά που κάνουν πάταγο στην κατηγορία τους!

Deodorant Balm: Εσύ, έχεις δοκιμάσει κάτι τέτοιο;

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.