Ξέρεις ότι ο σωστός καθαρισμός επηρεάζει το μέλλον της επιδερμίδας σου;

by

Η επιδερμίδα του προσώπου είναι ξεκάθαρα ο καμβάς, όπου τοποθετείς περίτεχνα ή κι ανεπιτήδευτα, πρόχειρα ή στοχευμένα συναισθήματα, επιθυμίες και χαρές. Στα΄χω πει ξανά εδώ πολλάκις. Κι αυτή η επιδερμίδα χρειάζεται καθημερινά κι απόλυτα το σωστό καθαρισμό. Κι όχι βιαστικά κι άτσαλα. Μεθοδευμένα και λογικά, οφείλεις να ακολουθείς  βασικούς βηματισμούς και υπέροχα τελετουργικά, προκειμένου να βελτιώνεις, να φροντίζεις και να τονώνεις την επιδερμίδα σου non stop. Κι ο καθαρισμός του προσώπου είναι must να γίνεται 2 φορές την ημέρα, κι όχι μόνο το βράδυ.

Ποια είναι τα λάθη που κάνεις με τον καθαρισμό του προσώπου σου;

Σύμφωνα με τους ειδικούς, όταν κοιμάσαι με μακιγιάζ (έστω και με λίγο) η επιδερμίδα σου δεν μπορεί να έχει μέλλον. Και για να τα λέμε όλα μεταξύ μας, κατά τη διάρκεια της νύχτας η επιδερμίδα ανανεώνεται μέσω της κυτταρικής ανάπλασης, οπότε σε περίπτωση που αφήνεις μακιγιάζ όλη νύχτα πάνω της, η επιδερμίδα δεν μπορεί να “αναπνεύσει” και οι πόροι φράζουν.

Mερικά απαραίτητα εδώ για τον τέλειο καθαρισμό του προσώπου σου

Στο μεταξύ, επιβάλλεται ο καθαρισμός ή το ντεμακιγιάζ (όπως θες πες το) και το επόμενο πρωί. Η επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας εργάζεται σκληρά προσπαθώντας να επανορθώσει τις φθορές της προηγούμενης μέρας, να αποβάλει τις τοξίνες και να ανανεωθεί και στην επιφάνειά της. Γο βράδυ μένουν κατάλοιπα στην επιδερμίδα, πέρα από το μακιγιάζ -σμήγμα και νεκρά κύτταρα- τα οποία, αν δεν απομακρυνθούν, θα της στερήσουν την λάμψη της. Γι’ αυτό κι είναι εξίσου must κίνηση, όπως είναι η βραδινή.

Το νου σου όμορφε κόσμε στα απλά και σημαντικά για τέλεια επιδερμίδα.Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Ξέρεις ότι η αφυδάτωση είναι από τις κυριότερες αιτίες της πρόωρης γήρανσης;

Υπάρχει σωστός δείκτης προστασίας από τον ήλιο;

Τι είναι αυτό που κάνει ένα body mist τόσο συναρπαστικό;

Το νέο FAME Intense του οίκου Rabanne είναι πιο σέξι απ’ όσο περίμενα!

Έχεις καταλάβει ότι η σπιρουλίνα λειτουργεί ως δυναμωτικό για πιο ξεκούραστη κι αναζωογονημένη επιδερμίδα;

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.