Γιατί το Acoustic Waves® είναι μια καινοτόμα θεραπεία για πιο σμιλευμένο σώμα;

by

Κάτι άστραψε στο βλέμμα σου. Τινάχτηκε το σώμα σου. Σα να σε νιώθω. Το σμιλευμένο σώμα είναι στόχος. Στόχος καλοκαιριού πάνω απ’ όλα. Η κυτταρίτιδα στροβιλίζεται γύρω σου. Γι’ αυτές τις λίγες ημέρες διακοπών θες να περπατάς με κάποια αυτοπεποίθηση και χάρη στην παραλία. Το ξέρω. Βγάλε χαμόγελο, οπλίσου με λογική, ξεκίνα να δουλεύεις το “η ομορφιά είναι συναίσθημα”, διατήρησε την υγεία σου πάνω απ’ όλα ακμαία, το ηθικό σου υψηλό και τσέκαρε τις πιο επαναστατικές θεραπείες σύσφιξης και τόνωσης του σώματος, χωρίς κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος. Το Acoustic Waves® είναι μια καινοτόμα θεραπεία για πιο σμιλευμένο σώμα. Αυτά λέει το ρεπορτάζ που έγινε στο DNA center (Συντάγματος). Γιατί; Συνέχισε να διαβάζεις…

Μπορείς πια εύκολα να πετύχεις ένα πιο σφριγηλό σώμα, χωρίς κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος. Αυτό είναι σίγουρο. Ζεις σε μια εποχή που τα μηχανήματα, οι ειδικοί, η κοσμητολογία κι όλοι αυτοί μαζί σε παρεάκι, σου δείχνουν λίγο ή πολύ το δρόμο της επιτυχίας.

Tι είναι η μέθοδος Acoustic Waves®; 

Oι ειδικοί του DNA Center λένε ότι “αποτελεί μια καινοτόμο μη χειρουργική μέθοδο λιπογλυπτικής για την εξάλειψη του συσσωρευμένου λίπους σε κάθε περιοχή του σώματος.” Όσες την έχουν δοκιμάσει μιλούν για μια θεραπεία που αντιμετωπίζει την ίδια στιγμή τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα. Για να την κατανοήσεις καλύτερα: Η μέθοδος δρα με δύο διαφορετικούς τρόπους για την διάσπαση του λίπους. Αρχικά υπάρχει έντονη μηχανική δράση στον λιπώδη ιστό. Την ίδια στιγμή το λιποκύτταρο διεγείρεται και καταστρέφεται. Στην συνέχεια το λίπος αλλάζει την βιοχημική του σύσταση και γαλακτωματοποιείται. Και τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι γίνεται διάσπαση του λίπους στον ιστό και το λίπος στη συνέχεια αποβάλλεται φυσιολογικά και ανώδυνα από το σώμα. Για την ιστορία, να σου αναφέρω εδώ ότι την ίδια στιγμή που τελείται όλη αυτή η διαδικασία, χάρη στην καινοτόμα κεφαλή που διαθέτει η μέθοδος Acoustic Waves® (περιέχει ειδικό σύστημα εντοπισμού του λίπους ανά 3mm) εξασφαλίζεται κι η βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, καθώς δρα και στο επιφανειακό στρώμα που σχηματίζεται η κυτταρίτιδα. Σ’ άλλα ωραία, διεγείρει τις δομές των ιστών και το λεμφικό σύστημα, βελτιώνοντας σημαντικά της κυκλοφορία της λέµφου κι έτσι τα λιποκύτταρα αποβάλλουν τις τοξίνες με συνέπεια την ορατή μείωση της κυτταρίτιδας.

Η μέθοδος Acoustic Waves® είναι απόλυτα ασφαλής, ανώδυνη και μπορεί να εφαρμοστεί σε μεγάλες περιοχές του σώματος.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη καινοτόμα μέθοδος για πιο σμιλευμένο σώμα, αλλά και δοκιμή της σε super τιμή-γνωριμίας απευθύνσου στο κέντρο DNA, στο τηλ. 210 821 2100  .

Να σε φροντίζεις δραστήριε κόσμεComments

  1. Η κυτταρίτιδα θέλει όλο τον χρόνο πολυυυυυ δουλειά… Δυσκολο κομμάτι…. Μας αγαπάνε ακόμα και με αυτήν.. ❤

Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

H κρέμα ματιών της Glow Era με τη δύναμη τεσσάρων φυτικών βλαστοκυττάρων είναι ό,τι πιο must-have μπορείς να έχεις για εφέ lifting!

Κalyka: Όσφρηση, υφή και συναίσθημα για ένα greek beauty brand με μικρή παραγωγή

Στη Skināēr βρήκα το πιο τέλειο Energy Boosting Mist

Έχεις δοκιμάσει Peel Of μάσκα προσώπου με xρυσό 24k & μαργαριτάρι;

H επιρροή του ωραιότερου κρεμώδες all-in-one gloss στην καθημερινότητά μου

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.