Η Cryolipolysis® είναι η μέθοδος που θα απασχολεί πάντα το σώμα και κυρίως το μυαλό μας!

by

To καλοκαίρι πριν και το καλοκαίρι μετά. Εποχές και μέρες που χωρίζονται σε ζώνες. Ζώνες ανασφάλειας και ζώνες ασφαλείας. Ποικίλα συναισθήματα που μπλέκονται μαζί με το άρωμα του αντηλιακού καρύδα. Σκέψεις που φιλτράρουν όλα όσα θες για το σώμα σου κι άλλα τόσα που θες να κάνεις γι’ αυτό. Κι η Cryolipolysis® είναι αυτή η μέθοδος που έρχεται και κάθεται πάντα σε συζητήσεις με πρωινό καφέ, βραδινό κοκτέιλ και φυσικά κάτω από το φως του ήλιου, την ώρα που ξέρεις ότι ξεγυμνώνεσαι στις επιθυμίες σου. 

Η Cryolipolysis® είναι η πιο διάσημη μη επεμβατική θεραπεία στο κέντρο του DNA (κι όχι μόνο). Η θεραπεία που έχει πολυσυζητηθεί όσο καμία άλλη. Μιλάμε για μια μοναδική εφαρμογή που δημιουργεί τοπικά ελεγχόμενη ψύξη, που οδηγεί στη μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων. Επιφωνήματα και απορίες στέκονται εδώ για να φτάσουμε έτσι και στις σωστές πληροφορίες.

Η μέθοδος είναι μη επεμβατική. Βασική υπόθεση για σένα που αυτό θες, το μη επεμβατικό. Δεν χρειάζεται αναισθησία ολική ή τοπική, δεν χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή και κανένα χρόνο αποθεραπείας. Διαρκεί μόλις 60 λεπτά  και μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε περιοχή του σώματος, που παρουσιάζει διογκωμένο λιπώδη ιστό. Το αναβαθμισμένου λογισμικού αυθεντικό μηχάνημα του DNA είναι εγκεκριμένο και πιστοποιημένο από το FDA της Αμερικής. Οι ειδικοί λένε ότι η μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής, ανώδυνη και αναίμακτη.

Πώς εφαρμόζεται

Δώσε προσοχή στη διαδικασία. Πριν την εφαρμογή σχεδιάζεται το σώμα με ειδικό δερματογράφο στην περιοχή που χρήζει θεραπείας. Με την κρυολιπόλυση εφαρμόζονται στην περιοχή 1 εως 3 κεφαλές ειδικής αναρρόφησης και ψύξης – ανάλογα την έκταση της περιοχής – οι οπoίες ψύχουν το υποδόριο λίπος στους -5 βαθμούς, τη θερμοκρασία που λειτουργούν τα αυθεντικά μηχανήματα.

Πώς δρα η μέθοδος

Με την εφαρμογή δημιουργείται τοπικά ελεγχόμενη ψύξη που οδηγεί στη μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων. Η διαδικασία αυτή παγκοσμίως ονομάζεται «APOPTOSIS of fat cells». Η απόπτωση λιποκυττάρων και η τεχνολογία έχει έγκριση FDA (Αμερικής). Τα λιποκύτταρα αποβάλλονται σταδιακά και με φυσικό τρόπο από το σώμα χωρίς να επηρεάζονται καθόλου οι γύρω ιστοί οι μύες και το δέρμα. Στα σημεία που προκαλείται στα λιποκύτταρα απόπτωση δεν αποκτάει κανείς ξανά ποτέ τοπικό πάχος.

Aυτή τη στιγμή η Cryolipolysis® στα DNA είναι σε προσφορά γνωριμίας. Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Πούδρα καθαρισμού: Γιατί κάνει τόσο θραύση και ποια να επιλέξεις;

Τι να κρατήσεις από τις τάσεις στις πασαρέλες του fashion week στο Μιλάνο;

Καθάρισε τη βούρτσα των μαλλιών σου εύκολα και γρήγορα

Brad Pitt: Όλη η αλήθεια πίσω από τη δημιουργία της δικής του gender-neutral σειράς περιποίησης

To Ultimune της Shiseido είναι ξεκάθαρα ένα πανίσχυρο προϊόν περιποίησης που θες να έχεις στο μπουντουάρ και στη ρουτίνα σου

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Unless you are the Khaleesi, and your skin is impervious to all damage -even that caused by fire- you need to act now, before the winter arrives and your skin gets so damaged that you look like one of her dragons. #diy #beauty #skincare
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.