Ξέρεις ότι κάθε επιδερμίδα γερνάει με διαφορετικό τρόπο;

by

Κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό. Δεν έχουμε όλες τις ίδιες ανάγκες για σύσφιξη και λάμψη. Κάθε επιδερμίδα γερνάει με διαφορετικό τρόπο. Προφανές ότι η εξειδικευμένη περιποίηση θα μας απασχολήσει πολύ στο άμεσο μέλλον.

Επιστήμονες και ειδικοί που μελετούν πολλά χρόνια τώρα τον διαφορετικό τρόπο που κάθε επιδερμίδα γερνάει καταλήγουν πάντα στην αιτία που την έχει προκαλέσει. Σ’ αυτή να μείνεις σήμερα.

Μάθε λοιπόν τα είδη γήρανσης και υιοθέτησε νέες καλλυντικές συνθέσεις που στοχεύουν ακριβώς εκεί που έχεις ανάγκη. Οι σύμμαχοι ενάντια στο χρόνο είναι η γνώση σου σ’ αυτόν.

ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΓΗΡΑΝΣΗ

Γνωρίζοντας ότι η επιδερμίδα σου επιβαρύνεται καθημερινά από: την ατμοσφαιρική ρύπανση, το στρες, το κάπνισμα, την αϋπνία, την κακή διατροφή, ακόμη και τις ώρες που περνάς μπροστά από έναν υπολογιστή μπορείς να καταλάβεις ότι όλο αυτό οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην οξειδωτική γήρανση. Όλα αυτά μαζί είναι αιτίες κι αφορμές να δημιουργηθούν ελεύθερες ρίζες, που ξέρεις ήδη ότι επιτίθενται στο υδρολιπιδικό φιλμ που προστατεύει την επιδερμίδα κι έτσι χάνεται η σφριγηλότητα και η λάμψη της. Και σ’ αυτή την περίπτωση επιβάλλεται η καθημερινή και συστηματική χρήση της αντηλιακής, ενώ είναι must και ο σχολαστικός καθαρισμός με προϊόντα που απομακρύνουν τους περιβαλλοντικούς ρύπους, αλλά και η χρήση προϊόντων περιποίησης με αντιοξειδωτικά που ενισχύουν τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας. Τέλος, σημαντική είναι η υιοθέτηση μιας ισορροπημένης διατροφής (πλούσιας σε φρούτα και λαχανικά), αλλά και ο 8ωρος ποιοτικός και ήρεμος ύπνος.

Διάβασε τη συνέχεια, τσεκάροντας Παράλληλα και τα ΤΕΛΕΙΑ προϊόντα περιποίησης για κάθε περίσταση, όπως τα μοιράστηκα στο Bovary. 

εις το επανιδείνΕκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

New Lift Integral: H Lierac επανασυστήνεται μέσα από την πιο αγαπημένη σειρά αντιγήρανσης

Αναζωογόνησε και φώτισε την επιδερμίδα σου με το ωραιότερο highlighter

Αυτά και αν είναι νέα για το πιο πολυπόθητο gadget περιποίησης Foreo

Ariana Grande τι σου συμβαίνει κι αποχωρίστηκες την ψηλή αλογοουρά σου;

Ιδού το άρωμα που διεγείρει την εφευρετικότητα

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Unless you are the Khaleesi, and your skin is impervious to all damage -even that caused by fire- you need to act now, before the winter arrives and your skin gets so damaged that you look like one of her dragons. #diy #beauty #skincare
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.