H Αcqua di Parma συνδέεται βαθιά με τη φύση μέσα από ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ άρωμα που σκορπάει τρυφερότητα

by

Παρελθόν, παρόν και μέλλον τιμώνται σε μια βαθιά σύνδεση με τη φύση, στη νέα καμπάνια για το πρόγραμμα βιωσιμότητας του εμβληματικού αρώματος Futura της Acqua di Parma. Εστιάζοντας στις λέξεις θα νιώσεις με μιας αυτή την τόσο αλλιώτικη αίσθηση υπεροχής αυτής της νέας δημιουργίας.

Ζούμε σε μια μοναδική ιστορική στιγμή που δοκιμάζει την ανθρώπινη, κοινωνική και οικονομική θέση κάθε γενιάς, η οποία έχει αναδείξει θετικά και συγκινητικά αντισταθμίσματα σε πολλές πράξεις ομαδικότητας και αλληλεγγύης. Πρόκειται για μια εκτίμηση εκ νέου των απλών χειρονομιών αγάπης, εγγύτητας και υποστήριξης. Παρατήρησε τι συμβαίνει γύρω σου. Η συγκίνηση που προκαλεί η δύναμη και η ομορφιά της φύσης που ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε τόσο υπέροχη, μέσα σε όλη της την ένταση και την ενέργεια, όσο σ’ αυτούς τους τελευταίους μήνες, σε κάνει να συνειδητοποιήσεις τη ζωτική της σημασία και σου υπενθυμίζει (λίγο ή πολύ) πόσο απαραίτητο είναι να την προστατεύσεις και να τη σεβαστείς. Τώρα περισσότερο από ποτέ φαίνεται να αναγνωρίζεις και τη σημασία του αγγίγματος, ως ένα σιωπηλό τρόπο έκφρασης τρυφερότητας προς τους αγαπημένους σου, μετά από μια μακρά περίοδο απομόνωσης και κοινωνικής αποστασιοποίησης .

Μέσα σε τόσα κι άλλα τόσα γεγονότα και παρατηρήσεις, που αξιολογούν τα μικρά της καθημερινότητας, η μοναδική Acqua di Parma στέλνει το δικό της μήνυμα ελπίδας και θετικότητας: “Embrace the Future with a Gift of Nature” (aka Αγκάλιασε το Μέλλον μ’ ένα Δώρο της Φύσης). Αυτό είναι και το motto της καμπάνιας που είναι αφιερωμένη στο νέο της άρωμα, Colonia Futura.

Η Colonia Futura είναι η δήλωση αγάπης της Acqua di Parma προς τη φύση: μια ζωηρή έκρηξη φυσικών συστατικών, θαυμάσια συνδυασμένων που την ίδια στιγμή όμως, αναδύονται το καθένα ξεχωριστά. Η Colonia Futura είναι ένα φρέσκο άρωμα, παλλόμενο από ζωντάνια!

Το νέο Eau de Cologne αποτελεί το έμβλημα του πλάνου βιωσιμότητας Acqua di Parma Futura, που αναπτύχθηκε από τον οίκο στο πλαίσιο του προγράμματος LIFE του ομίλου LVMH. Βιωσιμότητα για την Acqua di Parma σημαίνει δέσμευση στη διατήρηση της τέχνης του ιταλικού τρόπου ζωής, όπως ακριβώς γινόταν πάντα σε όλη την ιστορία της. Από το ξεκίνημά του ο οίκος ενεργούσε με επιχειρησιακή ηθική,  ακεραιότητα και διαφάνεια και τώρα με το Acqua di Parma Futura εκφράζει την επιθυμία του να δώσει μια δομημένη και συστημική προσέγγιση στις πρακτικές του περί βιωσιμότητας. Σκοπός είναι να προστατεύσει και να αποδώσει στις μελλοντικές γενιές ζωντανή και ανέπαφη αυτήν την τέχνη της ζωής, που είναι βαθιά ριζωμένη στην παράδοση της ιταλικής τέχνης, φύσης και κουλτούρας.

Η Colonia Futura αιχμαλωτίζει την πολιτιστική και φυσική κληρονομιά της Colonia, η οποία χαρακτηρίζεται από το 1916 με τα Frutti d’Oro – τα ξεχωριστά χρυσαφένια φρούτα της – και την επανερμηνεύει με μια ακόμα πιο σύγχρονη εκδοχή. Απόλυτα βιώσιμο, από την ανακυκλώσιμη συσκευασία του έως τα 99%* φυσικής προέλευσης συστατικά του, το νέο άρωμα «ενσαρκώνει» το πάθος της Acqua di Parma για τη διαχρονική παραδοσιακή ιταλική δεξιοτεχνία και τη χρήση των καλύτερων συστατικών.

Στην κεντρική εικόνα της καμπάνιας, χέρια αγγίζονται και ενώνονται μεταξύ τους, αντιπροσωπεύοντας τρεις γενιές που διαδέχονται η μία την άλλη. Τα χέρια ενός παππού, ενός πατέρα κι ενός γιού, σε μια τρυφερή και δυνατή εικόνα, λουσμένη στο εμβληματικό κίτρινο φως του ιταλικού οίκου, μετατρέπεται σε σύμβολο όλων εκείνων των τελετουργιών μετάβασης μέσα από τις οποίες οι τωρινές γενιές μεταλαμπαδεύουν αξίες και γνώση στις μελλοντικές με σκοπό να προστατεύσουν την ιταλική κληρονομιά και να ανανεώσουν την ελπίδα και την εμπιστοσύνη σε ένα ολοένα και καλύτερο μέλλον. Την ίδια στιγμή, η εικόνα αυτή εκφράζει έντονα την ιδέα της αλληλοϋποστήριξης μεταξύ γενεών που ποτέ πριν δεν υπήρξε τόσο απαραίτητη, όσο σ’ αυτή την περίοδο, με μια ρέουσα και ζωτική ανταλλαγή σκέψεων, πράξεων και αξιών.

Από την Colonia ως την Colonia Pura και τη σειρά Barbiere, η ιδέα του τελετουργικού της μετάβασης από γενιά σε γενιά ενυπάρχει σε ολόκληρη την κοσμοθεωρία της Acqua di Parma και τώρα βρίσκεται σε ένα νέο στάδιο. Η Colonia Futura αντιπροσωπεύει τη συνέχιση εκείνης της σταθερής και ζωτικής σημασίας ανταλλαγής, παντρεύοντας τα δίδυμα συναισθήματα της σοφίας και της δημιουργικότητας, τη συνέχιση της οικειότητας και του μοιράσματος των αξιών μέσω των οποίων το πιο αυθεντικό ιταλικό στιλ συνεχίζει να υπάρχει σήμερα και στο μέλλον. Τα χέρια επίσης υπαινίσσονται τη χειροτεχνία, που χάρη στην ατελή της τελειότητα μετατρέπει κάθε δημιουργία της Acqua di Parma σε κάτι μοναδικό.

Στη διευρυμένη εκδοχή της καμπάνιας που ξεδιπλώνεται σε δύο σελίδες, το Eau de Cologne προβάλλεται σε ένα κομψό φόντο από γκριζόλευκο πηλό – μια διακριτική νύξη του αστικού χαρακτήρα του κόσμου της Colonia – σκεπασμένο με λαμπερά φύλλα φασκόμηλου: ένα βασικό συστατικό στη νέα σύνθεση που τονίζει το φυσικό του άρωμα. Το κίτρινο γυάλινο πάνελ ανάμεσα στη βάση και το μπουκάλι υποδηλώνει τη διαφάνεια και συμβολίζει την τιμιότητα, μια βασική αξία του Οίκου, καθώς και το πάντα υψηλό επίπεδο της Acqua di Parma σε κάθε συστατικό ανεξαιρέτως.

Το video που συνοδεύει τη διαφημιστική καμπάνια εκφράζει το δυναμικό, μοντέρνο άρωμα της  Colonia Futura με μια εντυπωσιακή, αστική και φουτουριστική γλώσσα. Η ιδέα του χεριού επανέρχεται, γρήγορη και μαγευτική, σε ένα δυναμικό μοντάζ του video, στο οποίο τα χέρια εναλλάσσονται με λεπτομέρειες αστικής αρχιτεκτονικής και με χαρακτηριστικούς οπτικούς κώδικες της Acqua di Parma, όπως είναι τα παιχνίδια φωτός και σκιάς, αλλά και εικόνες του μπουκαλιού με τα φυσικά συστατικά που αναμειγνύονται στο άρωμα. Συναίσθημα και παράδοση, μοντερνισμός και μέλλον, πόλη και φύση, συνενώνονται σε μια νέα και πρωτότυπη αρμονία, την Colonia Futura, ένα σύγχρονο και βιώσιμο τελετουργικό στην τέχνη του Ιταλικού Τρόπου Ζωής. Είναι η πρόσκληση της Acqua di Parma να αγκαλιάσουμε το μέλλον με σιγουριά.

 

«Από τα πρώτα της βήματα, η Acqua di Parma ενεργεί σύμφωνα με τους κώδικες Ηθικής και Δεοντολογίας, σταθερά προσηλωμένη στη βιωσιμότητα και προωθώντας τοπικά συστατικά, με αγάπη για τη δεξιοτεχνία και κληροδοτώντας στις επόμενες γενιές την Τέχνη του Ιταλικού Τρόπου Ζωής. Το να διαφυλάσσουμε την τέχνη αυτή σημαίνει επίσης να προστατεύουμε και να μεταδίδουμε αυτό που αγαπάμε πιο πολύ: την ιταλική τέχνη, κουλτούρα και φύση. Σήμερα, με το πρόγραμμα Acqua di Parma Futura, ο Οίκος ανανεώνει τη δέσμευσή του προς την κοινότητα προωθώντας δραστικές ενέργειες σε όλους τους τομείς, από τα προϊόντα και τους ανθρώπους, μέχρι το κλίμα και τις διεργασίες. Πρόκειται για μια διαρκώς εξελισσόμενη διαδικασία, την οποία ακολουθούμε με απόλυτη και πλήρη διαφάνεια. Η Colonia Futura είναι το έμβλημα αυτής της αναζήτησης και η καμπάνια του λανσαρίσματος εκφράζει πλήρως το πνεύμα του νέου αρώματος, το οποίο είναι βιώσιμο από κάθε άποψη, από τη συσκευασία ως τη σύνθεση του αρώματος, σύμφωνα με μια αλυσιδωτή προσέγγιση στη διαδικασία παραγωγής. Η Colonia Futura είναι μια απόδειξη του σημερινού τρόπου λειτουργίας μας, ο οποίος μας επιτρέπει να βαδίσουμε στο μέλλον με ένα αγνό δώρο της φύσης», αναφέρει η Laura Burdese, πρόεδρος και CEO της Acqua di Parma.

Το νου σου όμορφε κόσμε σ’ αυτές τις αλλιώτικες αρωματικές δημιουργίες, που έχουν μοναδικές ιστορίες να διηγηθούν.Comments

Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

H κρέμα ματιών της Glow Era με τη δύναμη τεσσάρων φυτικών βλαστοκυττάρων είναι ό,τι πιο must-have μπορείς να έχεις για εφέ lifting!

Κalyka: Όσφρηση, υφή και συναίσθημα για ένα greek beauty brand με μικρή παραγωγή

Στη Skināēr βρήκα το πιο τέλειο Energy Boosting Mist

Έχεις δοκιμάσει Peel Of μάσκα προσώπου με xρυσό 24k & μαργαριτάρι;

H επιρροή του ωραιότερου κρεμώδες all-in-one gloss στην καθημερινότητά μου

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.