KORRES Eau De Toilette: H νύχτα και η ένωση δύο σωμάτων στο νερό αφήνει μια εκπληκτική εσάνς!

by

Νύχτα. Σκοτεινή θάλασσα και ο ουρανός γίνεται ένα μαύρο backdrop. Δύο σώματα σε αντίθετες πλευρές, μισο-βυθισμένα στο νερό, πλησιάζουν κι ενώνονται, με τη γυναικεία μορφή να τονίζεται στη συνάντηση των δύο.

Το “βλέμμα” του βραβευμένου σκηνοθέτη Βασίλη Κεκάτου ακουμπά πάνω στην κίνηση των σωμάτων που δίνει ο διεθνώς αναγνωρισμένος χορογράφος Αντώνης Φωνιαδάκης.

Το νέο film των δύο δημιουργών, εμπνευσμένο από το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ άρωμα Midnight Dahlia της KORRES, αφηγείται ένα συναίσθημα, χωρίς διάλογο, μόνο με την εικόνα που έχει τη δική της εσωτερική δύναμη, κάτι που συμβολίζουν και οι μεγαλοπρεπείς ντάλιες. Ένα film τόσο minimal στην προσέγγιση, τόσο περίτεχνο στην εκτέλεση και εξαιρετικά ανοιχτό στην ερμηνεία που θέλει ο καθένας να αποδώσει σε αυτή τη στιγμή.

Μοιράζομαι μαζί σου εδώ αίσθηση του 4ου film για το άρωμα KORRES, που δημιουργήθηκε από την καλλιτεχνική και συναρπαστική θα έλεγα ένωση των Βασίλη Κεκάτου + Αντώνη Φωνιαδάκη.

 

Written + Directed by Vasilis Kekatos @vasilis_kekatos, Choreographed by Andonis Foniadakis, @andonisfoniadakis Music by Kid Moxie @kid.moxie, Dancers Sevasti Zafeira @sevastizafeira + Yannis Mamolis @j.mamo For @korres.athens.

Με αφορμή τη νέα συλλογή Eau De Toilette, η KORRES προσκάλεσε τους δύο αναγνωρισμένους δημιουργούς σε μία απρόσμενη δική τους “ένωση” για πρώτη φορά! Η δύναμη της ένωσης της τέχνης των δύο ορίζει πέντε κινηματογραφικές στιγμές – μία για κάθε νέο άρωμα KORRES – οι οποίες απεικονίζουν σκέψεις, αναμνήσεις, συναισθήματα που “ξύπνησαν” από τις αρωματικές νότες.  Αφετηρία τους ο αισθησιασμός κι η ανέφελη διάθεση. Στον πυρήνα κάθε ιστορίας η έννοια της ένωσης των σωμάτων, του αρώματος, της κίνησης και της εικόνας, των ανθρώπων με τη γη, τον αέρα και το νερό.

Το Midnight Dahlia είναι το άρωμα που περιέχει μια πλούσια παλέτα από κομψές, μεγαλοπρεπείς ντάλιες που ανθίζουν σε κρύους χειμώνες και συμβολίζουν την εσωτερική δύναμη, αρωματικά, βαθιά κόκκινα φρούτα με λεπτοκαμωμένες ρίζες και εύθραυστα λουλούδια και πλούσια, ολοστρόγγυλα άνθη παιώνιας -οιωνός καλής τύχης.

Όταν το άρωμα μπορεί και δημιουργεί την πιο σπουδαία τέχνη εσύ μπορείς να ξεκινήσεις τη συλλογή από εσάνς που δίνουν σε κάθε στιγμή σου μία μοναδική αίσθηση.



Comments

Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

H πούδρα μαλλιών είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται τα λεπτά μαλλιά σου

14 αντηλιακά που βρίσκονται σκόρπια στις μεγάλες τσάντες διακοπών, στα μικρά νεσεσέρ του weekend και συνεχώς γύρω μου, στη σκέψη και στις προτάσεις μου…

Eye patches: Ό,τι πιο δροσερό για άμεση τόνωση, λείανση και λάμψη στα μάτια. Σου΄ χω μερικά νέα κι αγαπημένα!

Για κάποιες το νέο hot κούρεμα της ερχόμενης σεζόν είναι τα draped layers

Σου έχω το απόλυτο tip για τέλεια εφαρμογή της πούδρας highlighter

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Unless you are the Khaleesi, and your skin is impervious to all damage -even that caused by fire- you need to act now, before the winter arrives and your skin gets so damaged that you look like one of her dragons. #diy #beauty #skincare
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.