Σου’χω το άρωμα που είναι εμπνευσμένο από τη νέα πτυχή της θηλυκότητας (κι έχει περιβαλλοντική υπευθυνότητα)

by

Ο οίκος Giorgio Armani Beauty δίνει μια νέα διάσταση στο συναίσθημα με το MY WAY, ένα άρωμα εμπνευσμένο από τη νέα πτυχή θηλυκότητας, ουσιαστική και απελευθερωμένη, σχεδιασμένο με γνώμονα την περιβαλλοντική υπευθυνότητα. Το άρωμα εξυμνεί τη φιλοσοφία του «I AM WHAT I LIVE», καθώς μέσα από τις εμπειρίες και τις ουσιαστικές σχέσεις με άλλους ανθρώπους, διαμορφώνουμε την πιο αληθινή εκδοχή του εαυτού μας.

Αντικατοπτρίζοντας μια διάθεση αναζήτησης και σύνδεσης, το άρωμα MY WAY είναι μια ισχυρή και μοναδική δήλωση στον εαυτό σου και στον κόσμο και σε προσκαλεί να ακολουθήσεις το δικό σου μονοπάτι.

Η ηθοποιός Adria Arjona ενσαρκώνει απόλυτα τη φιλοσοφία του αρώματος MY WAY, καθώς τόσο η προσωπικότητα, όσο και η ιστορία της ζωής της, χαρακτηρίζονται από το ανοικτό πνεύμα σε νέες εμπειρίες και σχέσεις.

Το άρωμα MY WAY είναι μία υπέροχη συλλογή από λευκά άνθη, είναι ένα φωτεινό οσφρητικό ταξίδι με τα πιο εκλεκτά, τα πιο όμορφα συστατικά από όλο τον κόσμο, τα οποία συνδυάζονται μοναδικά με τις πλέον καινοτόμες τεχνικές.

Πιστό στην αισθητική του οίκου Giorgio Armani Beauty, το μπουκάλι του αρώματος MY WAY ξεχωρίζει χάρη στην εντυπωσιακή αντίθεση ανάμεσα στις εκφραστικές καμπύλες της μπλε πέτρας στο καπάκι, στις κομψές, ευθείες γραμμές στο μπουκάλι και στο έντονο ροζ χρώμα του χυμού του αρώματος.

Σχεδιασμένο να διαρκεί «για πάντα», το μπουκάλι του αρώματος MY WAY είναι refillable.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Η ταινία για την καμπάνια του αρώματος MY WAY, που φέρει την υπογραφή του δημιουργικού διδύμου Hunter & Gatti, ακολουθεί την Adria Arjona στο ταξίδι του MY WAY. Επιπλέον, η ταινία εξελίσσεται σε δύο εντυπωσιακές εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας, μέσα από τα μάτια της Adria, ενώ η digital έκδοση της καμπάνιας παρουσιάζει τις συναντήσεις της, με πέντε ταινίες που καταγράφουν τις συζητήσεις και τη συναναστροφή της με τους ανθρώπους που συναντά.

Το MY WAY αντικατοπτρίζει τη μακροχόνια δέσμευση του οίκου Giorgio Armani Beauty απέναντι στην περιβαλλοντική υπευθυνότητα μέσα από πρωτοβουλίες, όπως το καινοτόμο και ανακυκλώσιμο μπουκάλι που είναι refillable, καθώς και η ανθρακική του ουδετερότητα.

Προάγοντας τη χρήση φυσικών συστατικών, ο οίκος Giorgio Armani Beauty προμηθεύεται με πνεύμα υπευθυνότητας τα εκλεκτά συστατικά του αρώματος μέσω τοπικών προγραμμάτων, με βάση τις αρχές θεμιτού εμπορίου, σε συνεργασία με τοπικές ΜΚΟ.

Το MY WAY ανοίγει ένα νέο σαγηνευτικό κεφάλαιο στον κόσμο των αρωμάτων του οίκου Giorgio Armani Beauty. Η φιλοσοφία του είναι “I am what I live”, καθώς οι εμπειρίες και οι συναναστροφές διαμορφώνουν τον πραγματικά μοναδικό εαυτό μας.

Το MY WAY είναι ένα ΥΠΕΡΟΧΟ άρωμα (λαμπερό κι αλλιώτικο), που χαρακτηρίζεται από διάθεση εσωτερικής αναζήτησης και σύνδεσης, ενσαρκώνεται από μία γυναίκα η οποία αναζητά εμπειρίες, που την ταξιδεύουν σε νέα, αχαρτογράφητα μέρη. Αποζητά ουσιαστικούς, αυθεντικούς τρόπους σύνδεσης με τους άλλους, σε αντίθεση με επιφανειακές γνωριμίες. Επαναπροσδιορίζει και ανακαλύπτει τον εαυτό της μαθαίνοντας πραγματικά από τους άλλους. Προσωπικά το΄χω λατρέψει!

Το όραμα του MY WAY είναι εμπνευσμένο από αυτό το ανοιχτό πνεύμα και τη διαμόρφωση του χαρακτήρα μας με βάση τις πολύπλευρες εμπειρίες της ζωής.

Η ηθοποιός Adria Arjona δίνει πραγματικά σάρκα και οστά στο άρωμα MY WAY. Έχοντας περάσει τα παιδικά της χρόνια στους δρόμους της Νότιας και της Κεντρικής Αμερικής,  σήμερα αποκτά ολοένα μεγαλύτερη φήμη ως ηθοποιός που ερμηνεύει δυναμικούς γυναικείους ρόλους.

Από την παιδική της ηλικία, όταν συναναστρεφόταν με ανθρώπους που γνώριζε στις περιοδείες του μουσικού πατέρα της, μέχρι την κατανόηση της προσωπικότητας άλλων ανθρώπων μέσα από τους ρόλους που ερμηνεύει και την αποφασιστικότητά της να κάνει τα πράγματα με τον δικό της τρόπο, η Adria Arjona είναι η προσωποποίηση του MY WAY.

 


Το άρωμα MY WAY είναι μια ισχυρή και μοναδική δήλωση στον εαυτό σου και στον κόσμο, και αποπνέει την αποφασιστικότητά σου να ακολουθείς το δικό σου μονοπάτι. Το μονοπάτι αυτό αποκαλύπτεται μέσα από τη συναναστροφή με άλλους ανθρώπους.

Αυτό το μαγικό άρωμα ενστερνίζεται ότι η αυθεντικότητα είναι «μεταδοτική» – βιώνοντας την αυθεντικότητα των άλλων, έτσι μπορείς να μεταμορφωθείς στην πιο γνήσια εκδοχή του εαυτού σου! Πολλά περισσότερα από ένα όνομα, το «MY WAY» αντικατοπτρίζει πώς τα ταξίδια της ζωής, είτε είναι γεωγραφικά είτε συναισθηματικά, διαμορφώνουν τον χαρακτήρα σου. Υπόσχεται ότι μέσα από τους ανθρώπους που συναντά και τις στιγμές που ζει κανείς, δημιουργεί τη δική του μοναδική ιστορία ζωής.

Καλό μήνα κι εις το επανιδείν όμορφε κόσμεComments

Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Δοκίμασα μία καινοτόμα Κορεάτικη μάσκα σε μορφή κρέμας

Nέα καινοτομία στην αντιγήρανση, αναστροφή της γήρανσης και Longevity

Ξέρεις ότι η αφυδάτωση είναι από τις κυριότερες αιτίες της πρόωρης γήρανσης;

Υπάρχει σωστός δείκτης προστασίας από τον ήλιο;

Τι είναι αυτό που κάνει ένα body mist τόσο συναρπαστικό;

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.