Η συμμετρία της φύσης εμπνέει την υπέροχη Korres και η ανανεωμένη συλλογή περιποίησης Μαύρη Πεύκη έχει μεγάλο ενδιαφέρον!

by

H συμμετρία είναι η βασική αρχή της φύσης. Από τα άνθη, τις συστάδες δένδρων και τα κοχύλια έως τους αστερισμούς όλα κάπως εναρμονίζονται. Η αρμονική ομορφιά είναι θέμα. Ένα θέμα που έχει τόσο ενδιαφέρον που είναι σημείο αναφοράς ως συνθήκη από την αρχαιότητα έως σήμερα. Σαν έμφυτη ανάγκη και υποσυνείδητα συνεχές ζητούμενο, η συμμετρία στο πρόσωπο ορίζει και τον τρόπο που καθένας αντιλαμβάνεται τη δική του απέριττη και τέλεια ομορφιά. Και η διατάραξη αυτής της ισορροπίας, καθώς το σχήμα του προσώπου αλλοιώνεται στο χρόνο, μετατρέπει την αναζήτηση της συμμετρίας σε μια προσωπική υπόθεση. Μια υπόθεση που εμπνέει την ομάδα της Korres κι η ανανεωμένη συλλογή περιποίησης Μαύρη Πεύκη έχει μεγάλο ενδιαφέρον!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KORRES (@korres.athens)

“Παρατηρώντας τις συστάδες των δέντρων της Μαύρης Πεύκης ανακαλύπτουμε απίθανα συμμετρικά σχήματα”, λέει ο Γεωπόνος Έρευνας + Ανάπτυξης της Korres, Γιώργος Σταυρόπουλος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KORRES (@korres.athens)

Η Νο1 συλλογή της Korres παγκοσμίως μόλις αναεώνεται. Η φύση είναι πάντα η αφετηρία για την έρευνα και τη δημιουργία. Χρειάστηκαν αιώνες για να τελειοποιήσει η φύση τη συμμετρία. Κι η Korres την αποκωδικοποίησε μετά από χρόνια ερευνών. Αυτή η τελειότητα της φύσης, ο τρόπος που αυτή προσαρμόζεται, αμύνεται στο χρόνο, χωρίς ποτέ να προδίδει την αρμονία της, είναι η έμπνευση για τη νέα καλλυντική φόρμουλα που “βιομιμείται” την αρχική συμμετρία του προσώπου και τη φέρνει ξανά. Η αληθινή υπόσχεση είναι η “σμίλευση” του χαλαρού δέρματος, του άτονου προσώπου που έχει χάσει το σχήμα και χαρακτήρα του. Επαναφέρει την εικόνα ζωντάνιας, την ελαστικότητα και την καθαρότητα στις γραμμές του προσώπου, σε όλες τις διαστάσεις, με έμφαση στα ζυγωματικά και στο σαγόνι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KORRES (@korres.athens)

Η νέα Μαύρη Πεύκη αξιοποιεί τη σοφία της φύσης, τη μιμείται και τη μετατρέπει σε επιστήμη που επαναφέρει τη συμμετρία και την αρμονία του προσώπου. Η καινοτομική τεχνολογία 4D BIO-SHAPELIFT™ – complex anti-gravity πεπτιδίου που στοχεύει στην προγερίνη, έναν επιταχυντή γήρανσης, και ενός δραστικού θαλάσσιας βιοτεχνολογίας από τα βάθη παγωμένων ωκεανών – σε συνέργεια με το, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ελληνικό εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης από την Πίνδο – ένα αιωνόβιο δέντρο με ισχυρούς αμυντικούς μηχανισμούς – είναι οι βασικοί πυλώνες της φόρμουλας. Η δράση αυτής εστιάζει στη σύσφιγξη, στην ανόρθωση περιγράμματος και στο ορατό lifting. Δράση που αποκαθιστά τη συμμετρία του προσώπου, που επαναφέρει τις “καθαρές” γραμμές του.

Star προϊόν για την επίτευξη της αρμονίας είναι το νέο εξειδικευμένο Serum με ρόλερ μασάζ για στοχευμένη χρήση σε ζυγωματικά, σαγόνι και λαιμό και άμεσο αποτέλεσμα up-lift περιγράμματος. Το v-shape του προσώπου επανέρχεται και μαζί η απόλυτη συμμετρία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KORRES (@korres.athens)

Η νέα συλλογή Μαύρη Πεύκη 4D BIO-SHAPELIFT™ έχει αναπτυχθεί, ακολουθώντας όλα τα βήματα του πλήρους κύκλου αξιακών επιλογών της KORRES: από την ελληνική γη έως την έρευνα, τη φόρμουλα, το σχεδιασμό και την επαναχρησιμοποίηση κάθε υλικού της άδειας συσκευασίας.

H KORRES μελετά τη δύναμη των αιωνόβιων δένδρων εδώ και 10 χρόνια, επιχειρώντας να αποκωδικοποιήσει τους ισχυρούς αμυντικούς μηχανισμούς τους και να τους μεταφράσει σε δραστικά συστατικά για ένα δυνατό δέρμα με υγιή όψη. H Mαύρη Πεύκη είναι μία ακόμα ανακάλυψη της μάρκας σε αυτή την αναζήτηση. Το εκχύλισμά της, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ενισχύει τον επιδερμικό ιστό, συσφίγγει την επιδερμίδα, την κάνει πιο ανθεκτική και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KORRES (@korres.athens)

Ισχυρές φόρμουλες, απολαυστικές υφές και άρωμα 100% φυσικής προέλευσης. Το εξειδικευμένο serum με καινοτόμο ρόλερ μασάζ για άμεση δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και ορατό lifting σε σαγόνι, ζυγωματικά και λαιμό, πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια επαναφοράς της συμμετρίας του προσώπου. Ένα προϊόν αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας και ασφάλειας που έχει υποβληθεί σε εκατοντάδες tests. Από την 1η εφαρμογή το δέρμα φαίνεται πιο σφριγηλό με τα ορατά αποτελέσματα να κορυφώνονται ήδη από τις 14 ημέρες εφαρμογής: βελτιωμένο v-shape, αισθητή μείωση της χαλάρωσης του προσώπου και ειδικότερα στην περιοχή του σαγονιού, βελτίωση εμφάνισης ρυτίδων, γεμάτα ζυγωματικά, πιο νεανική εμφάνιση λαιμού.

 Comments

Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Απολεπιστική μάσκα προσώπου: Μόλις δοκίμασα μία με νιασιναμίδη κι ελληνική υπογραφή κι έχω να σου πω μερικά ωραία

Το αναζωογονητικό scrub σώματος της pandrosia είναι η κίνηση ματ για πιο απαλή και τονωμένη επιδερμίδα

Face Serum: Ποια είναι τα οφέλη του, πότε δουλεύει καλύτερα και πώς να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει;

Εσύ, τι κάνεις με τα πετσάκια στα νύχια σου; Σου’χω μικρές κι υπέροχες συμβουλές για να απαλλαγείς απ’ αυτά!

Overnight mask: Γιατί είναι τόσο πολύτιμη για την τόνωση και λάμψη της αφυδατωμένης και θαμπής επιδερμίδας;

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.