Μια νέα premium αντιγηραντική φροντίδα για την ώριμη επιδερμίδα δείχνει το μέλλον της περιποίησης

by

Tο μέλλον της επιδερμίδας φαντάζει λαμπερό. Να δεις που οι ρυτίδες κάποια στιγμή θα βγαίνουν εκτός θέματος κι όλοι θα βάζουν δίπλα από το χρόνο… κυτταρική ανανέωση, ενυδάτωση, σφριγηλότητα, λάμψη και φρεσκάδα. Τέτοια νιώθω με τα νέα λανσαρίσματα , που φτάνουν μπροστά μου επιδεικνύοντας μια αληθινή μαγεία στην εποχή που διανύουμε.

Η Frezyderm δημιούργησε μία νέα premium αντιγηραντική φροντίδα αιχμής, για το ώριμο ή έντονα ταλαιπωρημένο δέρμα. Σιωπή. Χαμόγελο στα μάτια. Μια στιγμή που κοντοστέκομαι για να δω καλύτερα. Θέλω να δοκιμάσω. Θέλω να μάθω. Θέλω να έχω να σου πω.

Με μια πρώτη ματιά μένω στο όνομα. Diamond Velvet. Μετά παρατηρώ τη συσκευασία. Και ξεκινάω τη δική μου έρευνα για την επιστημονική κι ασύγκριτη υπεροχή και μοναδική αποτελεσματικότητα, πίσω απ’ αυτή την ολοκαίνουργια σειρά περιποίησης για ώριμες επιδερμίδες (που εκτός του ότι φαντάζει μαγική, είμαι σίγουρη ότι είναι κιόλας).

Πρόσεξε τώρα. Το ρεπορτάζ λέει ότι για πρώτη φορά, η Frezyderm αξιοποίησε τα ευρήματα της Επιγενετικής στον Τομέα της Κοσμητολογίας. Διεξήγαγε κορυφαίες  δερματολογικές μελέτες και συνένωσε πολλαπλές καινοτομίες, ώστε να δημιουργήσει μία ξεχωριστή (πάρα πολύ ιδιαίτερη) αντιγηραντική περιποίηση ενισχυμένης δράσης (απίστευτης δράσης).

Μήπως να ρίξουμε μια ματιά στη σύνθεση;

Η Diamond Velvet είναι ό,τι πιο νέο στο χώρο της κοσμετολογίας. Βασίζεται στη Needle-Free Skin Refining Technology, για ολική επαναφορά και βελτιστοποίηση της λειτουργίας του ώριμου δέρματος. Συνενώνοντας μοναδικές καινοτομίες επανόρθωσης, αποτελεί την ιδανική λύση, εάν οι αισθητικές επεμβάσεις δεν είναι στις επιλογές σου, ή μετά από αυτές, για μία ενισχυμένη καθημερινή φροντίδα. Περιέχει στην καρδιά της σύνθεσής της κρυστάλλους φυσικού διαμαντιού (ω, ναι!) για επιτάχυνση κυτταρικής ανανέωσης, αποκατάσταση της φυσικής λάμψης και εφέ “γεμίσματος” των ρυτίδων. Επίσης, αξιοποιεί αριστουργηματικά την επαναστατική τεχνολογία Velvet, για να προσφέρει μία μοναδικά βελούδινη αίσθηση υψηλής παραμονής στο ώριμο δέρμα, ενώ επιπλέον δίνει ένα εκπληκτικό after-feel ενυδάτωσης και ένα ματ αποτέλεσμα, χωρίς την κηρώδη αίσθηση ασφυξίας.

Η ενυδάτωση το Α και το Ω της τέλειας επιδερμίδας (σε κάθε ηλικία)

Το πιο απαραίτητο συστατικό της δομής του δέρματος είναι το νερό. Κι αυτό το νερό εξασφαλίζει την ελαστικότητα, την προστασία, την λάμψη και τη ζωντάνια. Προς ενημέρωση, οι εξωγενείς παράγοντες όπως: το κλίμα, το περιβάλλον και ο τρόπος ζωής, αλλά και ενδογενείς όπως: το φύλο, η ηλικία και η γενικότερη κατάσταση της υγείας, είναι ικανά να μειώσουν το υδατικό περιεχόμενο του δέρματος (λιγότερο από 10% υγρασία στην εξωτερική στοιβάδα) με αποτέλεσμα αυτό να γίνει ξηρό, τραχύ, με τάση για απολέπιση, με γραμμές αφυδάτωσης και με πρώιμες λεπτές ρυτίδες. 

Τα εργαστήρια της Frezyderm μελέτησαν εδώ τις ανάγκες ενυδάτωσης, όπως διαμορφώνονται από την ηλικία, τον τρόπο ζωής, τον βαθμό αφυδάτωσης και τις αλλαγές του δέρματος (χαλάρωση, λέπτυνση, ρυτίδες) και δημιούργησαν μια νέα σειρά ενυδάτωσης για το πρόσωπο και το σώμα, που αποτελείται από προϊόντα με πολυλειτουργικές φόρμουλες, προσφέροντας αποτελεσματική και σε βάθος ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Η σειρά σχεδιάστηκε σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα της σύγχρονης κοσμετολογίας και στηρίζεται σε 2 καινοτομίες: στην ενυδάτωση και των 3 επιπέδων της επιδερμίδας με 3 τύπους υαλουρονικού οξέος διαφορετικού μοριακού βάρους και διαφορετικής διαβατότητας και στην ενεργοποίηση των γονιδίων του δέρματος για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης που ενισχύει τη σφριγηλότητα και βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. 

Τσέκαρε τώρα που οφείλεται η γήρανση της επιδερμίδας

Κάθε δεκαετία που περνά “γράφει” στο δέρμα τα αντίστοιχα σημάδια και ενεργοποιεί το απόλυτα φυσιολογικό φαινόμενο της γήρανσης, το οποίο ορίζεται από εξωγενείς αλλά και ενδογενείς παράγοντες σε φωτο-, βιο- και χρονο- γήρανση. Τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα υποστηρίζουν ότι η γήρανση οφείλεται σε δύο αιτίες: στην υπολειτουργία των γονιδίων, που συντονίζουν την ανανέωση, προστατεύουν τα κύτταρα κι επανορθώνουν τις φθορές του δέρματος και στη μειωμένη δραστηριότητα των βλαστοκυττάρων του δέρματος με αποτέλεσμα την αδυναμία δερματικής ανάπλασης.

Για πρώτη φορά, η αγαπημένη ελληνική εταιρεία αξιοποίησε όλη την τεχνογνωσία της και δημιούργησε μια ολοκληρωμένη σειρά αντιγήρανσης για το πρόσωπο και το σώμα, η οποία αποτελείται από προϊόντα με πολυλειτουργικές φόρμουλες, που προλαμβάνουν καθώς και αντιμετωπίζουν τα σημάδια της φωτο-, χρονο- και βιο- γήρανσης. Η σειρά στηρίζεται σε 2 καινοτομίες: στην ενεργοποίηση των γονιδίων νεότητα,  που εξασφαλίζουν την άμυνα και την επανόρθωση του δέρματος, ενώ παράλληλα επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης και στην προστασία και ενεργοποίηση των βλαστοκυττάρων του δέρματος για την παραγωγή λιπιδίων και πρωτεϊνών, που εν τέλει ''γεμίζουν'' τις ρυτίδες από μέσα. 

Νέες ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ αφίξεις (που θα συζητηθούν)

Οι νέες αφίξεις της Frezyderm είναι εκπληκτικές και θα συζητηθούν τόσο για τη συσκευασία, όσο και για τη σύνθεση, την υφή, την αίσθηση, αλλά και το αποτέλεσμα.

DIAMOND VELVET MOISTURIZING CREAM

Κρέμα ενισχυμένης ενεργητικής και παθητικής ενυδάτωσης του ώριμου ή και ταλαιπωρημένου δέρματος, χωρίς αισθητικές παρεμβάσεις. Είναι απλά μαγική η αίσθηση που αφήνει από το πρώτο κιόλας πέρασμα. Κι αυτό χάρη στους ειδικά σχεδιασμένους κρυστάλλους φυσικού διαμαντιού και το boron nitride. Επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση, κάνοντας την επιδερμίδα να ακτινοβολεί λάμψη και φρεσκάδα. Στο μεταξύ, ένας προσεκτικά επιλεγμένος συνδυασμός ισχυρών ενυδατικών δραστικών υψηλής διαβατότητας “κλειδώνει” την υγρασία στην επιδερμίδα, δημιουργώντας υψηλά αποθέματα παρατεταμένης ενυδάτωσης.

Βασισμένη στα τελευταία δεδομένα της επιγενετικής, η νέα ενυδατική κρέμα Diamond Velvet ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου, γλυκοζαμινογλυκανών και υαλουρονικού οξέος αποκαθιστώντας την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος, προκειμένου να μειώσει αποτελεσματικά τις ρυτίδες.  Σ’ άλλα αξιόλογα, είναι εμπλουτισμένη με marine glycogen, έναν πολυσακχαρίτη θαλάσσιας προέλευσης με εξαιρετικές προστατευτικές ιδιότητες από τις ελεύθερες ρίζες και τους σωματιδιακούς περιβαλλοντικούς ρύπους. 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤHN

 

DIAMOND VELVET ΑΝΤΙ-WRINKLE CREAM 

Aν είσαι 60+ δοκίμασε οπωσδήποτε κάποια στιγμή αυτή την κρέμα ενισχυμένης αντιγηραντικής δράσης για άμεση σύσφιγξη και ταχεία μείωση ρυτίδων στο ώριμο ή και ταλαιπωρημένο δέρμα, χωρίς αισθητικές παρεμβάσεις. Κι εδώ η πρωτοποριακή δομή κρυστάλλων φυσικού διαμαντιού και το Boron Nitride επιταχύνουν την ανανέωση της επιδερμίδας και χαρίζουν μοναδική λάμψη.

Παράλληλα, εξίσου τα ειδικά επιλεγμένα ενεργά συστατικά, βασισμένα στην επιστήμη της επιγενετικής, αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος, αντιστρέφοντας δραστικά την πορεία φθοράς του χρόνου. Η επιδερμική αναγέννηση επιταχύνεται, η πυκνότητα της επιδερμίδας αυξάνεται, η σφριγηλότητα και η ελαστικότητα επανέρχονται, οι ρυτίδες “γεμίζουν” αποτελεσματικά και η φυσική λάμψη αποκαθίσταται ορατά. Επιπλέον, η συγκεκριμένη αντιγηραντική διαθέτει ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση, που προσφέρει βαθιά και παρατεταμένη ενυδάτωση στο δέρμα διατηρώντας τα αποθέματα υγρασίας του.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤHN

DIAMOND WRINKLE FIGHTER

Αυτή η συσκευή αποτελεί τον απόλυτο σύμμαχο αντιγήρανσης για το ώριμο δέρμα. Μια συσκευή μικροδιάχυσης με ταυτόχρονη εκροή ορού ισχυρής αντιγηραντικής δράσης (που αναμένεται να κάνει πάταγο στα φαρμακεία). Με 225 εξαγωνικές μικροκεφαλές από ανοξείδωτο ατσάλι βοηθά στη διάχυση και την απορρόφηση των ενεργών συστατικών του ορού στις στιβάδες της επιδερμίδας και ταυτόχρονα ενισχύει την αντιρυτιδική δράση του με άμεσα ορατά αποτελέσματα εντός μίας ημέρας. Το Diamond Wrinkle Fighter είναι σα να κάνεις μία αισθητική παρέμβαση από την άνεση του σπιτιού σου.

Εμπλουτισμένος με κρυστάλλους φυσικού διαμαντιού μέγιστης αποτελεσματικότητας, ο ορός Diamond Wrinkle Fighter ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση για άμεσα αναζωογονημένη επιδερμίδα που ακτινοβολεί λάμψη και φρεσκάδα, ενώ ο προσεκτικά επιλεγμένoς συνδυασμός δραστικών του μειώνει τις ρυτίδες βιολογικής προέλευσης και τις ρυτίδες από μυϊκές συσπάσεις, αυξάνει τη σύσφιγξη, τη δερματική πυκνότητα και την ελαστικότητα και ενισχύει τους μηχανισμούς ενυδάτωσης.

Η χρήση αυτής της συσκευής προτείνεται για εφαρμογή 1-2 φορές την εβδομάδα σε καθαρή επιδερμίδα. Εδώ έγινε και μια μελέτη που δείχνει ότι η συνέργεια με δερματολογική αντιρυτιδική ενέσιμη αγωγή αποδεικνύει βελτίωση και παράταση  αποτελεσμάτων.
Το νου σου υπέροχε κόσμε (σκούντηξε τις φίλες που είναι στα 60+), η ομορφιά έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν τη μοιράζεσαι


Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

H κρέμα ματιών της Glow Era με τη δύναμη τεσσάρων φυτικών βλαστοκυττάρων είναι ό,τι πιο must-have μπορείς να έχεις για εφέ lifting!

Κalyka: Όσφρηση, υφή και συναίσθημα για ένα greek beauty brand με μικρή παραγωγή

Στη Skināēr βρήκα το πιο τέλειο Energy Boosting Mist

Έχεις δοκιμάσει Peel Of μάσκα προσώπου με xρυσό 24k & μαργαριτάρι;

H επιρροή του ωραιότερου κρεμώδες all-in-one gloss στην καθημερινότητά μου

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.