Μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ σειρά διαδικτυακών ντοκιμαντέρ σε 3 επεισόδια φωτίζει τον υπέροχο ανδρικό κόσμο του οίκου DIOR

by

Οι κάμερες ανοίγουν. Η άγρια γη υποδέχεται 3 ατίθασους άνδρες. Αρρενωπότητα και φυσικότητα μαζί. Η απεραντοσύνη της φύσης τα βάζει με τη δυναμική του να ξεχωρίζει κανείς με το πάθος του. Θα δεις εδώ 3 άνδρες. 3 άνδρες που επιλέγουν να κινηθούν στην άγρια φύση και να γίνουν ένα μαζί της. Κι επιλέγονται από τον οίκο DIOR, ως πρόσωπα που εμπνέουν. Συγκεντρωμένοι μόνο στη δική τους προσπάθεια, διατηρώντας ωστόσο την εγκόσμια νοημοσύνη, επιλέγουν το πεπρωμένο τους μπροστά σε κάθε αντίθεση, αγνοώντας τους σύγχρονους και ιλιγγιώδεις ρυθμούς της αστικής τρέλας.

Ο Τζόνι Ντεπ, ο ατίθασος άνδρας του απίθανου οίκου σε προσκαλεί να ανακαλύψεις αυτούς τους 3 άνδρες, που στην πραγματική ζωή έχουν επιλέξει το σπάνιο κι αλλιώτικο μονοπάτι προς την αυθεντικότητα. Μια επιστροφή στις αρχές και στα ουσιαστικά στοιχεία της ύπαρξης, που θαυμάζει σε αυτούς τους ανώνυμους και απρόσμενους ήρωες στο φιλμ που σκηνοθέτησε το δίδυμο "MERCENARY".

Απόλαυσε εικόνες που αιχμαλωτίζουν την καθηλωτική δύναμη αυτών των 3 νέων ατίθασων ανδρών, που γίνονται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ένα με τη φύση.

Kάθε ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ επεισόδιο επικεντρώνεται σε μια ακραία επιλογή ζωής κόντρα σε ένα χαρτογραφημένο πεπρωμένο. Κάθε ήρωας έχει επιλέξει έναν τρόπο ζωής και μια ηθική στάση, συνδυάζοντας υψηλά πρότυπα, φυσική δύναμη και ενδοσκόπηση.

Στο αυστραλιανό έργο “Solace“, ο σέρφερ Harrison Roach ζει μόνο για τον ωκεανό αλλά και μέσω αυτού. Μπορείς να το παρακολουθήσεις σε έναν πνευματικό διάλογο με τον εαυτό του, παρακολουθώντας το τέλειο κύμα ημέρα με την ημέρα. Απρόθυμος για κάθε ενδεχόμενο επίδειξης, καλλιεργεί μία πραγματικά στοχαστική φιλοσοφία ζωής. 

Γοητευμένος από τον τρόπο ζωής “Gaucho“, ο αυστριακός Jakob Von Plessen ακολούθησε το μονοπάτι των ηρώων των παιδικών του ηρώων. Απομονωμένος στο μεγαλείο των παταγονικών τοπίων αλληλοεπιδρά με τα άλογα του και καλωσορίζει όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν αυτόν τον τρόπο ζωής.

Τέλος, ο Ethan Pringle, ο επιβάτης με τα γυμνά χέρια, σχηματίζει ένα σώμα στο βράχο “El Capitan” του διάσημου εθνικού πάρκου Yosemite της καλιφορνέζικης ερήμου. Με εντυπωσιακή γενναιότητα και χάρη, αψηφά το κενό και εξερευνά συνεχώς νέα μονοπάτια φυσικής και πνευματικής ανύψωσης.

Για τον Dior, το δίδυμο δημιουργών ταινιών αποτελούμενο από τον Clement Beauvais και τον Arthur de Kersauson ήρθε για να συστήσει αυτούς τους μοναδικούς και με ισχυρή βούληση άντρες. Πεπεισμένοι για την αναγκαιότητα αληθινών συναντήσεων, πήραν τον χρόνο να “εξημερώσουν” αυτούς τους περιπετειώδεις άντρες που απήγαγαν κυριολεκτικά τη φύση.

Δουλεύοντας σε όλον τον κόσμο, κάποιες φορές οι καλλιτέχνες χρειάστηκε να κάνουν γυρίσματα σε ακραίες συνθήκες για να καταγράψουν αυθεντικές στιγμές. Επέλεξαν να προσεγγίσουν τον ανδρικούς χαρακτήρες σε φιλμ 16 χιλιοστών, που πλέον είναι σπάνιο. Οι εικόνες τους παρουσιάζουν μία μοναδική ματιά, αλλά και μία πραγματική δόνηση, επιτρέποντας τους να απεικονίσουν αυτούς τους τρεις μοναχικούς, βαθυστόχαστους και ταπεινούς ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ήρωες.

Κι οι 3 άνδρες έχουν επιλέξει τη σκληρή δουλειά και το στοχασμό. Και ξεχωρίζουν για μια μακροπρόθεσμα τεχνική εξειδίκευση. Τίποτα απολύτως δεν μπορεί να τους κάνει να επιθυμήσουν να είναι οπουδήποτε αλλού. Κι αυτό όλο είναι μαγικό…

Το νου σου όμορφε κόσμε σ’ αυτές τις εσάνς που ξεχωρίζουν από τις άλλες…Comments

Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

H κρέμα ματιών της Glow Era με τη δύναμη τεσσάρων φυτικών βλαστοκυττάρων είναι ό,τι πιο must-have μπορείς να έχεις για εφέ lifting!

Κalyka: Όσφρηση, υφή και συναίσθημα για ένα greek beauty brand με μικρή παραγωγή

Στη Skināēr βρήκα το πιο τέλειο Energy Boosting Mist

Έχεις δοκιμάσει Peel Of μάσκα προσώπου με xρυσό 24k & μαργαριτάρι;

H επιρροή του ωραιότερου κρεμώδες all-in-one gloss στην καθημερινότητά μου

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.