Korres Recycle Lab: Εσύ, πιστεύεις στις δεύτερες ευκαιρίες;

by

To KORRES Recycle Lab είναι ο τελευταίος κρίκος του Πλήρους Κύκλου αξιακών επιλογών από τη Φύση στην Επιδερμίδα και Ξανά Πίσω. Είναι άλλος ένας κρίκος στην προσπάθεια του υπέροχου ελληνικού brand να ανταποδώσει τη γενναιοδωρία της φύσης, να επιστρέψει πίσω στους ανθρώπους και στο περιβάλλον. Δεν πρόκειται για μία αόριστη ιδέα. Είναι μια εκπληκτική ιδέα!

Από τα βιομηχανικά απόβλητα που μετατρέπονται σε βιολογικό λίπασμα έως τις άδειες συσκευασίες καλλυντικών που μεταμορφώνονται σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, το Recycle Lab δίνει μια αλλιώτικη αξία στην ομορφιά.

Βρέθηκα ακριβώς εκεί, όπου οι δεύτερες ευκαιρίες κάνουν σινιάλο. Κι αυτό το σινιάλο είναι τόσο απαραίτητο για τούτη την εποχή, που σε θέλει να δοκιμάζεις διαρκώς νέες διαδρομές. Τίποτα δεν μπορεί να σε κρατήσει πίσω, όταν θες να τρέξεις μπροστά. Ανακύκλωσε. Νιώσε αλλιώς. Χαμογέλασε τώρα και για πάντα στις δεύτερες ευκαιρίες. Η ομορφιά είναι – ξεκάθαρα – συναίσθημα!

Το πλαστικό, το χαρτί, το γυαλί παίρνουν μόλις, νέα μορφή. Συλλέγονται οι άδειες συσκευασίες μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης που υλοποιείται σε συνεργασία με περισσότερους από 1,000 φαρμακοποιούς.

Στη μονάδα ανακύκλωσης, η ομάδα της Korres διαλέγει, ταξινομεί, καθαρίζει, συμπυκνώνει. Μετατρέπει τα πάντα σε πρώτη ύλη για νέες προϊοντικές συσκευασίες ή δημιουργεί εξ αρχής καθημερινά αντικείμενα που έχουν σχεδιαστεί από το KORRES Design Lab, όπως η must vintage χτένα που έχω κι εγώ στα χέρια μου.

Αυτή η φανταστική χτένα είναι φτιαγμένη από τσαλακωμένα άδεια σωληνάρια! Μοιάζει να έχει φιλοτεχνηθεί από πολύτιμο μάρμαρο. Και το καλύτερο; Κάθε χτένα είναι διαφορετική. Για να πάρεις τη δική σου χτένα θα πρέπει να επιστρέψεις 5 άδειες συσκευασίες KORRES στο κοντινότερο φαρμακείο που συμμετέχει στην πρωτοβουλία.

Σωληνάρια, καπάκια, μπουκάλια, βάζα επιστρέφουν στη ζωή και ένας νέος όμορφος κύκλος ξεκινά. Στον Πλήρη Κύκλο της Korres κυριαρχεί μια αξεπέραστη υπευθυνότητα για κάθε βήμα της διαδικασίας: Από το βότανο και το προϊόν, τις υποσχέσεις και τα χαμόγελα, έως την επαναχρησιμοποίηση των άδειων συσκευασιών!

Σε προσκαλώ να συνεχίσεις να επιστρέφεις τις δικές σου άδειες συσκευασίες καλλυντικών στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης Recycle Lab στο κοντινότερο σε σένα φαρμακείο, που συμμετέχει στην πρωτοβουλία: KORRES – Recycle Map.

Για την ιστορία: Περισσότερα από 1,000 κιλά άδειων πλαστικών συσκευασιών συγκεντρώθηκαν στους πρώτους 9 μήνες λειτουργίας του Recycle Lab και περισσότερα από 1,000 κιλά άδειων χάρτινων συσκευασιών + άνω των 200 κιλά άδειων γυάλινων συσκευασιών συλλέχθηκαν το 2021, ενώ περισσότερα από 10,000 όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα παράχθηκαν στο Korres Recycle Lab! Ένα από αυτά είναι η υπέροχη χτένα που μόλις απασχολεί τον μπιουτόκοσμο.

Το νου σου όμορφε κόσμε σ’ αυτά τα αλλιώτικα της ομορφιάς!



Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Αυτά είναι τα πιο αγαπημένα tips περιποίησης που στηρίζουν τη ρουτίνα σου ενάντια στις ρυτίδες

Λέγεται ότι ο ΝΕΟΣ ορός αντιγήρανσης της Glow Era με φυτικά βλαστοκύτταρα είναι πανίσχυρος! Ισχύει;

Ωραία είναι η νέα τάση στα νύχια και τόσο προβλέψιμη!

Η Aveda αναγνωρίζει τη δέσμευσή της για 40+ χρόνια στη φροντίδα του πλανήτη κι αυτό είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!

SkinCeuticals, Moisturize Hydrating B5: 1 από τα 4 προϊόντα ενυδάτωσης που θες να ξέρεις και να έχεις!

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.