Αυτή η μάσκαρα σηκώνει μία προς μία τις βλεφαρίδες

by

Ξέρεις ήδη ότι η μάσκαρα είναι αυτό το ένα μαγικό προϊόν μακιγιάζ που κρατάει σε μια τρυφεράδα το βλέμμα σου ή επιβάλλει τη δυναμική του. Μια μόνο στρώση αρκεί για να τονίσει και υπερεκτιμήσει βλεφαρίδες και ματιά.

Πυκνές, μακριές, με όγκο ή απλώς με μια ανάλαφρη κίνηση οι βλεφαρίδες θα υποκλίνονται πάντα στη μάσκαρα που δουλεύει στο δευτερόλεπτο.

Να λοιπόν που μία ακόμη ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ μάσκαρα έρχεται να προστεθεί στην λίστα με τις καλύτερες.  Tσέκαρε με την πρώτη ευκαιρία την False Lash Bambi Extra Black Mascara της L’Oréal Paris.  Tη δοκίμασα κι ενθουσιάστηκα. Ανασηκώνει μία προς μία τις βλεφαρίδες και μεγαλώνει το βλέμμα, δημιουργώντας έντονη καμπύλη.

Το μεγάλο ελαστικό βουρτσάκι της, διαθέτει μακριές και κοντές ακίδες, επιτρέποντας την επικάλυψη κάθε βλεφαρίδας από την εσωτερική έως την εξωτερική γωνία. Με αυτόν τον τρόπο, χαρίζει αισθητά πολύ πιο μακριές βλεφαρίδες με τέλειο διαχωρισμό. Σαν αποτέλεσμα, τα μάτια φαίνονται μεγαλύτερα και το βλέμμα άκρως διαπεραστικό.

Εφάρμοσε τη μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου, κάνοντας ζικ ζακ κινήσεις από τη ρίζα έως την άκρη.

tip για tip

Απόφυγε να βάζεις και να βγάζεις το βουρτσάκι μέσα-έξω από το σωληνάριο γιατί αυτή η οικεία κίνηση επιτρέπει στον αέρα να εισχωρήσει μέσα στο εσωτερικό της συσκευασίας, αλλοιώνοντας τη σύνθεση της μάσκαρα. 

 Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Ιδού το άρωμα που διεγείρει την εφευρετικότητα

Εσύ, έχεις πάρει είδηση τον ομορφοχαμό με τα γκρι μαλλιά;

Cushion Foundation: Τι είναι και γιατί να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε;

Σου’χω απλά tips για να εφαρμόζεις το μολύβι ματιών like a pro (ακόμα και αν είσαι αρχάρια)!

Δοκίμασα το brow lamination και σε 6 εβδομάδες θα το ξανακάνω!

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Unless you are the Khaleesi, and your skin is impervious to all damage -even that caused by fire- you need to act now, before the winter arrives and your skin gets so damaged that you look like one of her dragons. #diy #beauty #skincare
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.