Υπέροχο το κραγιόν που περιέχει βούτυρο μάνγκο και καριτέ

by

To κραγιόν είναι μία μεγάλη κατηγορία από μόνο του. Είτε απλώνεται νωχελικά στα χείλη, είτε βιαστικά δίνει πάντα αυτό το κάτι που κάνει κάθε εμφάνιση, μοναδική και λαμπερή. Κι αν είσαι σ’ αυτή την ομάδα του μπιουτόκοσμου που συλλέγει μανιωδώς κραγιόν με απίθανες υφές κι αποχρώσεις τότε αυτό το νέο σ’ ενδιαφέρει πολύ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sephora Collection (@sephoracollection) στις


Το εμβληματικό κραγιόν Sephora Rouge ανανεώνεται με 4 μοναδικές υφές: Matte, Satin, Shine και Lacquer. Αρχικά, κράτησε ότι έχει μία τεράστια ποικιλία αποχρώσεων, από πιο κλασικές έως πιο τολμηρές, που ικανοποιεί κάθε επιθυμία σου. Και το καλύτερο; Επιστρέφει με lacquer τελείωμα που χαρίζει στα χείλη έντονα λαμπερό χρώμα με άνετη υφή lip balm. Εμπλουτισμένο με βούτυρο μάνγκο και καριτέ, η μεταξένια, απαλή σύνθεσή του λιώνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πάνω στα χείλη και χαρίζει ασύγκριτη άνεση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sephora Collection (@sephoracollection) στις


Τα χείλη αναδεικνύονται με έντονο χρώμα μεγάλης διάρκειας και σούπερ λάμψη. Αναμένεται να κάνει το δικό του ομορφοχαμό και μόνο για την άμεση ενυδάτωση, αλλά και το απολαυστικό του άρωμα (με νότες βανίλιας, παιώνιας και τολμηρού πατσουλί).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sephora Collection (@sephoracollection) στις

πι.ες: Έξτρα πλεονέκτημα του νέου κραγιόν Sephora Lacquer Lipstick είναι το καμπυλωτό άκρο του, ιδανικό για εύκολη εφαρμογή και ακριβή σχεδίαση του περιγράμματος των χειλιών. Δοκίμασέ το!



Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Δοκίμασα τη λοσιόν προσώπου L’adiopis κι έχω να σου πω διάφορα γι’ αυτή

Τα ωραιότερα “διαμαντάκια” της Lancaster για τον ήλιο και tips για να διατηρείς την λάμψη της χαράς σου non stop…

Η ρουτίνα περιποίησης της Γκρέις Κέλι και το πιο must-have προϊόν περιποίησης της Lancaster

Oμορφοχαμός: ΤΕΛΕΙΑ προϊόντα για το μπουντουάρ και το νεσεσέρ κάθε beauty junkie

Σου΄χω τέλειο combo περιποίησης για μια σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα κάτω από τον ήλιο

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.