Το Veganuary και η Aveda σε ωθούν να αποκτήσεις πιο πράσινες συνήθειες στη ρουτίνα ομορφιάς σου

by

H Aveda είναι ένα beauty brand που πρωτοστατεί στη βιώσιμη καινοτομία εδώ και δεκαετίες. Tην Aveda την αγαπώ. Την αγαπώ πολύ για τόσα κι άλλα τόσα. Έχει υπάρξει cruelty – free από τη day one της ίδρυσής της – στο 1978. Τον Ιανουάριο του 2021 ανακοίνωσε κι επίσημα (ή καλύτερα το φώναξε) ότι όλα τα προϊόντα της παγκοσμίως είναι 100% vegan. Σήμερα, και με αφορμή αυτή τη σημαντική, πρώτη επέτειο του brand, η Aveda υποστηρίζει περήφανα το μη κερδοσκοπικό παγκόσμιο κίνημα, Veganuary.

Μείνε στο στόχο της Aveda. Θέλει να εμπνεύσει έναν απόλυτα πράσινο τρόπο ζωής, που δεν θα ωφελήσει μόνο τον ίδιο τον άνθρωπο, αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Η ανάδειξη του βιγκανισμού παγκοσμίως έχει γίνει το κύριο μέλημα του brand.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aveda (@aveda_greece)

Το (πολύ ενδιαφέρον) κίνημα Veganuary

Το Veganuary είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός και ταυτόχρονα ένα ετήσιο κίνημα, το οποίο ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν μία χορτοφαγική διατροφή για 31 μέρες κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου. Ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό να υποστηρίξει και να εμπνεύσει ανθρώπους να δοκιμάσουν μία vegan διατροφή, παρέχοντάς τους εκπαίδευση σχετικά με το περιβαλλοντικό αντίκτυπο και την προσωπική ευημερία, όπως επίσης και μέσω της προώθησης και κοινοποίησης vegan συνταγών. Πέρυσι, το Veganuary σημείωσε 28% αύξηση των συμμετεχόντων σε όλο τον κόσμο (vs. 2020), με περισσότερους από 500.000 ανθρώπους παγκοσμίως να συμμετέχουν στην πρόκληση. Το δοκίμασα κι εγώ μαζί με μία φίλη μου.

Σύμφωνα με τη Wendy Matthews, US Director του Veganuary: “Σχεδόν οι μισοί από τους συμμετέχοντες του Veganuary, αναφέρουν βελτιωμένο δέρμα, ή όπως μας αρέσει να το ονομάζουμε “Veganuary Glow”. Όταν έχει να κάνει με το να δείχνουμε και να νιώθουμε στα καλύτερά μας, το τι βάζουμε μέσα στο σώμα μας είναι εξίσου σημαντικό με το τι βάζουμε πάνω στο σώμα μας. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε τόσο υπερήφανοι που δουλεύουμε με τον Παγκόσμιο Χρυσό Χορηγό μας, την Aveda, η οποία προσφέρει υψηλής απόδοσης, cruelty-free, vegan συνθέσεις ομορφιάς”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aveda (@aveda_greece)

Η πράσινη προσέγγιση στη ρουτίνα ομορφιάς

Σύμφωνα με την ιδρυτική αποστολή της Aveda, το brand έχει πρωτοπορήσει σε νέα σημεία αναφοράς περιβαλλοντικής ευθύνης στον κόσμο της ομορφιάς εδώ και δεκαετίες, με προτεραιότητα στους παρακάτω 6 τομείς: καθαρή ομορφιά, υπεύθυνη προμήθεια, υπεύθυνη συσκευασία, cruelty-free και vegan συνθέσεις, περιβαλλοντική συνείδηση στην κατασκευή και βοήθεια στην προστασία και την παροχή καθαρού νερού στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη στις κοινότητες προμήθειας της Aveda και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aveda (@aveda_greece)

Επιλέγοντας προϊόντα της Aveda, τα οποία παράγονται με 100% αιολική ή ηλιακή ενέργεια, από αγνά λουλούδια, βότανα και συστατικά που δημιουργούνται με σεβασμό προς τη Γη και συσκευασμένα σε ανακυκλωμένες συσκευασίες, βοηθάς σημαντικά στην προστασία του πλανήτη.Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Είναι δυνατόν μια κρέμα ματιών να διορθώσει όλους τους τύπους κύκλων;

Μυήσου στην άμεση αναζωογόνηση της επιδερμίδας με το beauty tool που “παγώνει” το χρόνο!

Eσύ, πώς επιλέγεις ένα άρωμα;

10 ΛΕΠΤΟΡΕΥΣΤΑ αντηλιακά που κάνουν πάταγο στην κατηγορία τους!

Deodorant Balm: Εσύ, έχεις δοκιμάσει κάτι τέτοιο;

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.