H Shiseido επανασχεδιάζει την απίθανη σειρά WASO και οραματίζεται μια ομορφιά χωρίς φίλτρα

by

Από την φύση στην καρδιά της Ιαπωνίας κατευθείαν στην επιδερμίδα μας. Η απίθανη σειρά WASO της απίθανης Shiseido επανασχεδιάστηκε και πολύ μου αρέσει. 

Με δραστικά συστατικά τοπικής παραγωγής που αξιοποιούν την καλοσύνη της φύσης και πραγματικά απίστευτες υφές δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία στις αισθήσεις. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο!

Χρησιμοποιώντας την συνδυασμένη δύναμη της φύσης και της επιστήμης, η WASO δημιουργεί την ωραιότερη περιποίηση της επιδερμίδας με σκοπό να είναι καθαρή και βιώσιμη. Στην Shiseido άλλωστε πιστεύουν στην παραγωγή προϊόντων που ταιριάζουν φυσικά στην καθημερινότητα, ενώ στοχεύουν αποτελεσματικά σε προβληματικές περιοχές για να βελτιώσουν ριζικά την κατάσταση της επιδερμίδας και να αναδείξουν τη φυσική ομορφιά της.

Η άμεση συνεργασία με αγρότες από διάφορες περιοχές της Ιαπωνίας και όχι με συμβατικούς προμηθευτές μεγάλης κλίμακας επιτρέπει να διασφαλιστεί η φρεσκάδα και η δραστικότητα των συστατικών, στηρίζοντας παράλληλα τις τοπικές οικονομίες. Magic!

Η δύναμη σε κάθε ένα από τα τοπικά συστατικά αξιοποιούνται με προσοχή από τους επιστήμονες της Shiseido, προκειμένου να δημιουργήσουν πλούσια θρεπτικά συστατικά για την επιδερμίδα, με αποδεδειγμένη κλινική αποτελεσματικότητα για την αντιμετώπιση μιας νέας γενιάς δερματικών ανησυχιών.

4 ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ – 4 ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ

SHIKUWASA, YUZU, SATOKIBI, KOSHIRICE: Aυτά είναι τα 4 βασικά εκχυλίσματα που χρησιμοποιούνται στη σειρά περιποίησης WASO, δημιουργώντας προϊόντα που στοχεύουν στις 3 κύριες, ειδικές ανησυχίες της επιδερμίδας: κηλίδες, ορατούς πόρους και ξηρότητα.

Με γνώμονα τη βιωσιμότητα, η WASO στοχεύει στη δημιουργία καθαρών και βιώσιμων προϊόντων που βελτιώνουν ριζικά την κατάσταση της επιδερμίδας εκ των έσω, ενώ συγχρόνως αφήνουν μια υπέροχη αίσθηση. Οι νέες συσκευασίες τους αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά σε όλους, βοηθώντας παράλληλα στην υποστήριξη ενός βιώσιμου μέλλοντος. Τα καπάκια των συσκευασιών κατασκευάζονται από 30% φλοιό ρυζιού, τα εξωτερικά βάζα με 95% ανακυκλωμένο πλαστικό, ενώ τα tubes περιέχουν 10% φυτικά παράγωγα. Η χρήση πολυαιθυλενίου που προέρχεται από το ζαχαροκάλαμο, παράγεται από την πεταμένη μελάσα ζαχαροκάλαμου, αποφεύγοντας έτσι την παραγωγή πλαστικών.
Η σύνθεση εξοικονόμησης νερού της WASO είναι επίσης υπέροχη. Καθώς έψαχναν τρόπους για να κάνουν την παραγωγή πιο βιώσιμη, εξέτασαν τη χρήση του νερού ως σημείο εκκίνησης. Συνήθως, όταν δημιουργείται ο χυμός μήλου, το νερό που μένει μετά την απόσταξη και τη διαδικασία συγκέντρωσης, ως επί το πλείστων απορρίπτεται. Η WASO ανακάλυψε έναν καινοτόμο τρόπο για να χρησιμοποιήσει το νερό που είναι ένα υποπροϊόν της παραγωγής χυμού μήλου, κυρίως στο Aomori της Ιαπωνίας μέσω του καθαρισμού του νερού. Μόλις καθαριστεί, ενσωματώνεται ξανά στην παραγωγή με σκοπό να αποφευχθεί η επιπλέον χρήση νερού. Με στόχο τη μείωση και επαναχρησιμοποίηση του στην παραγωγή waso, υπάρχει δέσμευση να χρησιμοποιηθεί το νερό όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα και δραστικότερα.

Το νου σου όμορφε κόσμε σ’ αυτές τις αλλιώς κι αλλιώτικες ιστορίες ομορφιάς, που καθορίζουν το μέλλον της επιδερμίδας, αλλά και του πλανήτη!Comments

Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Έφτασε στα χέρια μου αυτό το body oil με έλαια σπόρων Γαλλικού δαμάσκηνου κι αβοκάντο και μοιράζομαι την αίσθηση

Η κρέμα προσώπου Bepanthol® Derma Ενισχυμένη Επανόρθωση είναι βάλσαμο για σένα που έχεις ξηρό ευαίσθητο δέρμα

Δοκίμασε το πιο απλό (και τέλειο) makeup look μ’ ένα μόνο κραγιόν!

Η ολοκαίνουργια συλλογή αρωμάτων της Jo Malone είναι μια ωδή στο μεθυστικό άρωμα του τριαντάφυλλου

Καθάρισε τη βούρτσα των μαλλιών σου εύκολα και γρήγορα

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • Duft 101 + Guy Approved Scents   - ALL THINGS BEAUTY - #Approved #beauty #Duft #Guy #Scents
  • Unless you are the Khaleesi, and your skin is impervious to all damage -even that caused by fire- you need to act now, before the winter arrives and your skin gets so damaged that you look like one of her dragons. #diy #beauty #skincare
  • Here a couple useful tips and tricks that can improve your writing and make it more dynamic. I'm sure you've heard your elementary teachers tell yo...
  • Image discovered by Sick Religion. Find images and videos about red, pale and lips on We Heart It - the app to get lost in what you love.
  • makeup art
  • val's chaotic mind
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.