Η Shiseido έχει νέα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ καμπάνια και κάνει το μαζί πιο όμορφο από ποτέ!

by

Στην εποχή της παγκόσμιας πανδημίας και με τη μοναξιά να αποκτά τεράστιες διαστάσεις η Shiseido βγάζει στο φως τη νέα της καμπάνια #ΜeAndYou. Κι ο καθένας ό,τι πιάσει απ’ όλο αυτό. Ας πάει όσο βαθιά μπορεί να φτάσεις κανείς. Ακόμη κι εκεί στην επιφάνεια να μείνει κάτι θα δει απ’ αυτό το #ΜeAndYou. To μαζί αποκτάει μια μαγική ιδιότητα. Το νιώθεις κι εσύ, ΝΑΙ;

Nα λοιπόν που η Shiseido γιορτάζει ακόμη μια φορά με τον πιο απλό κι αλλιώτικο τρόπο τη δύναμη της ομορφιάς που πηγάζει από την εσωτερική λάμψη και δημιουργείται όταν είμαστε μαζί. Φανταστικό;

Στη Shiseido από το 1872 μέχρι και σήμερα η ομορφιά είναι κάτι μεγαλύτερο από μια λαμπερή εικόνα ή μια φωτεινή επιδερμίδα!
Πρόσεξε τώρα. Μ’ αυτά και μ’ αυτά σε παρακινεί η λατρεμένη Ιαπωνική μπράντα να δεις το μαζί πιο τρυφερά. Και σε παροτρύνει την ίδια στιγμή να έχεις κάποιον δίπλα σου καθημερινά και να μοιράζεσαι χαμόγελα, ματιές και μικρά μυστικά λάμψης. Κάποιον που να μπορεί να αναδείξει τον καλύτερό σου εαυτό. Αγάπη. Εδώ κολλάει η αγάπη. Η αγάπη που έτσι κι αλλιώς όπου κι όπως να σταθεί κάνει θαύματα. Και όταν υπάρχει αγάπη υπάρχει μοιρασιά. Κι όταν η μοιρασιά γίνεται καθημερινή συνήθεια όλα τα υπέροχα συναισθήματα που έχεις για την όποια σχέση που φωτίζει το μαζί, τότε γίνεται ευγνωμοσύνη. Κι όταν η ευγνωμοσύνη στέκεται ανάμεσα στο μαζί η δύναμη να αλλάξουμε ΜΑΖΙ ολόκληρο τον κόσμο είναι μοναδική!

Στη Shiseido τη νέα αυτή χρονιά, το μαζί περιέχει κομφετί μαζί με γαλήνη. Κάνε το λίγο εικόνα. Σου λέει να μένεις μαζί μ’ όσους σε κάνουν να λάμπεις έτσι απλά και μοιράζει μια διαφορετική ενέργεια ολούθε.

Akimoto Kozue και η Βaya Kolarikova, οι πανέμορφες πρωταγωνίστριες της νέας καμπάνιας της Shiseido, εμπιστεύονται τη δύναμη και την λάμψη της επιδερμίδας τους στο πανίσχυρο δίδυμο Ultimune. Nα πάλι το μαζί!

Το Ultimune Power Infusing Concentrate, το Νο1 Serum της Shiseido, σε συνδυασμό με το Ultimune Eye Power Infusing Concentrate, αποτελούν την ημερήσια δόση ομορφιάς και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης. Εμπλουτισμένα και τα δύο με την προηγμένη  ImuGeneration Technology ενδυναμώνουν και προστατεύουν την επιδερμίδα, ενώ συγχρόνως προλαμβάνουν τις μελλοντικές φθορές που προκαλούν την ορατή γήρανση. Με την καθημερινή χρήση μάλιστα (και σε συνδυασμό φυσικά – στο θέμα μας) η επιδερμίδα ανακτά την εσωτερική της απαλότητα, φωτεινότητα και σφριγηλότητα.

Τα 179 διεθνή βραβεία ομορφιάς πάντως πιστοποιούν τη αίγλη κι αποτελεσματικότητα της συλλογής Ultimune, που καθόλου τυχαία πωλείται 1 Ultimune κάθε 7 δευτερόλεπτα! Μαζί με των ματιών να το ζητάς φίλη μου! Έτσι για την παρέα και για το νέο μαζί της υπέροχης Shiseido. 

Mαζί μπορούμε να κάνουμε την καθημερινότητα πιο όμορφη! Ναι;Comments

Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Ιδού το άρωμα που διεγείρει την εφευρετικότητα

Εσύ, έχεις πάρει είδηση τον ομορφοχαμό με τα γκρι μαλλιά;

Cushion Foundation: Τι είναι και γιατί να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε;

Σου’χω απλά tips για να εφαρμόζεις το μολύβι ματιών like a pro (ακόμα και αν είσαι αρχάρια)!

Δοκίμασα το brow lamination και σε 6 εβδομάδες θα το ξανακάνω!

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Unless you are the Khaleesi, and your skin is impervious to all damage -even that caused by fire- you need to act now, before the winter arrives and your skin gets so damaged that you look like one of her dragons. #diy #beauty #skincare
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.