Mια ματιά τώρα στην μοναδική τεχνολογία της αποστειρωμένης κοσμητολογίας που είναι πιο σημαντική από ποτέ

by

Διανύουμε μία πρωτοφανή περίοδο με απομόνωση και σίγουρα τα πιο πρωτόγνωρα συναισθήματα για παρέα. Όλοι μαζί. Μια παγκόσμια κοινότητα που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα όλο αυτό που συμβαίνει. Μια αόρατη απειλή που μας οδηγεί σε διάφορες σκέψεις. Δικαιολογημένα όλα όσα νιώθεις κι όσα κάνεις. Είναι η πρώτη φορά που οφείλεις να σε φροντίσεις περισσότερο από ποτέ. Πιο προσεχτικά. Πιο μεθοδικό. Πιο αλλιώτικα. Και να δεις καλύτερα τα πράγματα γύρω σου, αξιολογώντας διαφορετικά ανάγκες και στιγμές. 

Σε αυτή την περίοδο, λοιπόν η έννοια της προσοχής στην κάθε σου κίνηση έχει αποκτήσει μοναδική σημασία. Μου το θύμισε μια φίλη πριν λίγες ημέρες που έτσι κι αλλιώς δήλωνε περήφανα ψυχαναγκαστική με την καθαριότητα και τη φροντίδα της επιδερμίδας της. 

Αν λοιπόν κι εσύ τώρα δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στο τι θα βάλεις στο πρόσωπό σου και κυρίως πώς θα το βάλεις, το πιο πιθανόν είναι να προτιμάς ήδη μία κρέμα σε συσκευασία που δεν επιτρέπει στο χέρι σου να εισχωρήσει, οπότε σίγουρα δεν είναι σε βαζάκι (για να μη χρειαστεί να βάλεις τα δάχτυλα μέσα). 

Στο σημείο αυτό έρχεται να αναδειχθεί η τεχνολογία της Αποστειρωμένη Κοσμητολογίας, αποτέλεσμα της Έρευνας Pierre Fabre, που μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε μόνο στα απαραίτητα συστατικά για το δέρμα μέσα από αποστειρωμένες συνθέσεις σε συσκευασίες που δεν επιτρέπουν σε τίποτα να περάσει στο εσωτερικό τους.

 Αυτή η εκπληκτική τεχνολογία (και πιο απαραίτητη από ποτέ τώρα) εφαρμόζεται ειδικά στις σειρές XeraCalm A.D για το δέρμα με τάση ατοπίας και στη σειρά Tolerance Extreme για το ευαίσθητο δέρμα που θέλει να επικεντρωθεί μόνο στα απαραίτητα.

Να η στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας που το «αγνό» και το «απολύτως απαραίτητο» για το δέρμα εκτιμάται περισσότερο από ποτέ!

Σε μία καθημερινότητα που έχει αλλάξει έντονα μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, επιφέροντας άγχος, εξάρσεις δερματικών αντιδράσεων και έντονης ξηροδερμίας, είμαι σίγουρη ότι έχεις επανεκτιμήσει το τι τελικά χρειάζεται το δέρμα σου για να είναι καλά και να δείχνει ακόμη καλύτερα.

Το δέρμα τώρα, από πάντα και για πάντα χρειάζεται μόνο τα απαραίτητα που θα το καταπραΰνουν, με σεβασμό πάντα στη φυσιολογία του.

Αυτός είναι κι ο ρόλος της Αποστειρωμένης Κοσμητολογίας, που πέφτει μόλις στο τραπέζι χιλιάδων συζητήσεων και ζουμάρει στα  αποστειρωμένα καλλυντικά που εγγυώνται μία εξαιρετικά ασφαλής χρήση, που προσφέρει μέγιστο σεβασμό στο δέρμα και στη δερματική του χλωρίδα.

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΓΡΑΜΜΕΣ Η ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ
 • Όλη η διαδικασία παρασκευής γίνεται σε ένα πλήρως αποστειρωμένο περιβάλλον με μια πλήρης αποστειρωμένη διαδικασία παραγωγής
 • Έχει ένα πατενταρισμένο σύστημα αποστείρωσης
 • Κι η διαδικασία συσκευασίας γίνεται εξίσου σε αποστειρωμένο περιβάλλον
 • Όλα τα προϊόντα Αποστειρωμένης Κοσμητολογίας διαθέτουν ένα πλήρως αεροστεγές σύστημα κλεισίματος. Το σύστημα D. E. F. I (Αποκλειστικό βοήθημα άθικτης σύνθεσης). Χάρη σε αυτό το σύστημα, το προϊόν εξέρχεται από τη συσκευασία όμως δεν επιτρέπει να εισχωρήσει τίποτα στο εσωτερικό της.
 • Μια αυστηρή διαδικασία επιλογής επιτρέπει μόνο τα απαραίτητα για το δέρμα συστατικά για να εξασφαλίσει ασφαλείς και αποτελεσματικές συνθέσεις. Έτσι, σεβόμενη τη φυσιολογία του δέρματος, προσφέρει όλη τη φροντίδα που χρειάζεται και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΗ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ:

 • Μηδενίζεται ο κίνδυνος αλλεργιών από συντηρητικά και το δέρμα είναι πιο ανθεκτικό στις εξωτερικές επιθέσεις, χάρη στην αποστειρωμένη σύνθεσή τους.
 • Εξαφανίζεται ο κίνδυνος επιμόλυνσης της σύνθεσης των προϊόντων από εξωγενείς παράγοντες.
  Θα μπορούσες να φανταστείς ότι υπάρχουν προϊόντα που παραμένουν «φρέσκα» μετά το άνοιγμά τους όσες μέρες ή μήνες κι αν περάσουν; Είναι λοιπόν μόνο τα αποστειρωμένα προϊόντα, που δεν έχουν ημερομηνία λήξης μετά το άνοιγμά τους!

  Αν και πολύ αποτελεσματικά για το δέρμα από πάντα τα αποστειρωμένα καλλυντικά δεν έκαναν καμία εντύπωση μέχρι χθες γιατί δεν εντυπωσίαζαν όσο θα θέλαμε τις αισθήσεις μας! Σήμερα όμως που αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια, τα αποστειρωμένα καλλυντικά είναι πιο ελκυστικά και ιδανικά από ποτέ!

  Σ’ αυτή τη νέα καθημερινότητα, εσύ που προτιμάς τις πιο υγιεινές τροφές, προτιμάς σίγουρα και τα προϊόντα ποιότητας με καλλυντικές συνθέσεις που σέβονται απόλυτα και διατηρούν την ισορροπία του δέρματος. Και σου έχω προτάσεις από τα δερματολογικά Εργαστήρια της  Avène.

  Αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα 👉 Tolérance Extrême

  Ένα  συμπύκνωμα τεχνολογίας στην υπηρεσία μιας απλουστευμένης αλλά απόλυτα ισορροπημένης σύνθεσης.

  Χάρη στην Aποστειρωμένη Κοσμητολογία, εδώ η προσοχή στρέφεται στην απαραίτητη και καθολική ανάγκη όλων των δερμάτων,  είτε αυτά είναι ευαίσθητα είτε όχι, την ενυδάτωση.

  Κάθε συστατικό της Τolérance Extrême έχει επιλεχθεί προσεκτικά ώστε να είναι «ΦΥΣΙΟ-συμβατό» με το δέρμα, δηλαδή η σύστασή του να  είναι φυσιολογικά παρόμοια με τη σύσταση του δέρματος. Περιέχει: το θαυματουργό ιαματικό Νερό της Avène που προσφέρει όλες τις καταπραϋντικές και αντι-ερευιστικές ιδιότητές του, γλυκερίνη – ένας σούπερ ενυδατικός παράγοντας που σταθεροποιεί το νερό στην επιδερμίδα και μία επιλογή μαλακτικών -τριγλυκερίδια, σκουαλάνιο, βούτυρο karité, καρθαμέλαιο- που προσφέρουν εξαιρετική άνεση και προστασία.

  Με μια ασύγκριτη προσέγγιση,  τα δερματολογικά Εργαστήρια Avène  πέτυχαν να  αποδείξουν ότι  μετά την καθημερινή εφαρμογή της  Τolérance Extrême. στο πρόσωπο, το μικροβιωτικό του δέρματος διατηρείται απόλυτα κι αυτό είναι το καθαρό όφελος  που προσφέρει η Αποστειρωμένη Κοσμητολογία (που ουσιαστικά χρησιμοποιεί μόνο τα αναγκαία συστατικά για την επιδερμίδα, χωρίς κανένα συντηρητικό, βοηθώντας στο να μη διαταραχθεί το μικροβιωτικό, κύριος παίκτης στην καλή ισορροπία του δέρματος).

  Τσέκαρε τα εξής προϊόντα της σειράς Τolérance Extrême: Emulsion, Κρέμα και Μάσκα.

  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

   

  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

   

  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

   

  τάδε Έφη

  Απ’ όλη τη σειρά έχω μια μεγαλύτερη αδυναμία στη Μάσκα Tolérance Extrême, που σου επιτρέπει να προσφέρεις στο δέρμα μια πραγματική κούρα ιαματικού Νερού της Avène. Έχει μία πολύ πρωτότυπη υφή με μεγάλη συγκέντρωση σε γλυκερίνη, για να  προσφέρει  έντονη δροσιά και τόνωση.

  Aν έχεις δέρμα με τάση ατοπίας 👉 XeraCalm A. D

  Μια σειρά φροντίδα για κάθε ηλικία με προϊόντα βελτίωσης της καθημερινής ζωής  των ασθενών που πάσχουν από δερματικές παθήσεις.

  Όλα τα προϊόντα της μοναδικής σειράς XeraCalm A.D περιέχουν: I-modulia®: ένα μοναδικό και ισχυρό βιοτεχνολογικό δραστικό συστατικό: το πρώτο ενεργό συστατικό που έχει παραχθεί από το ιαματικό Νερό της Avène το οποίο δρα ΑΜΕΣΑ σε κνησμό, ερυθρότητα, και τη δερματική αυτό – άμυνα κι έχει ασυναγώνιστα αποτελέσματα για όλα τα συμπτώματα σχετικά με την ατοπική δερματίτιδα και γενικότερα κατά του κνησμού σε ξηρό δέρμα. Αποτελεσματικότητα που αναγνωρίζεται τόσο από τον επιστημονικό κόσμο (δημοσιεύσεις) όσο και από τους ίδιους τους ασθενείς (αυθόρμητα σχόλια). Κι η ασφάλεια κι εδώ είναι εγγυημένη, χάρη στην Αποστειρωμένη Κοσμητολογία που ξέρεις πια καλά ότι σέβεται το δέρμα και τη χλωρίδα του.

  Η κάθε συσκευασία της σειράς XeraCalm A.D είναι εύχρηστη και πρακτική για όλους τους ασθενείς, ανεξαρτήτως ηλικίας

  Από τη σειρά XeraCalm A.D έχε υπόψη σου:

  • Για το ντους και το μπάνιο, ένα εξαιρετικό λάδι καθαρισμού, που προσφέρει αναπλήρωση λιπιδίων, το πρώτο βήμα για τη μείωση του κνησμού. Μπορείς να το χρησιμοποιηθείς καθημερινά σε πρόσωπο και σώμα.
  • Μια κρέμα (για μέτρια ξηρότητα) σε συσκευασίες των 200ml και 400ml και μια βελούδινη υφή κι ένα μαγικό baume (για έντονη ξηρότητα) σε συσκευασίες των 200ml και 400ml με μια εξίσου θεσπέσια και θαυματουργή υφή.

   

  Τάδε Έφη…

  Η δική μου μεγάλη αδυναμία αυτής της σειράς που έχω χρησιμοποιήσει σε δύσκολες φάσεις είναι το λάδι καθαρισμού και στο προτείνω με το χέρι στην καρδιά. Είναι βάλσαμο. Mειώνει το αίσθημα φαγούρας που οφείλεται στη δερματική ξηρότητα και καταπραΰνει από την πρώτη κιόλας χρήση τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς, που οφείλονται στην υπεραντιδραστικότητα του δέρματος.

   

  Τώρα, περισσότερο από ποτέ, δες τα πάντα αλλιώτικα και εστίασε σ’ αυτά τα προϊόντα περιποίησης, που κάνουν τη διαφορά στη νέα πραγματικότητα της εποχής  Εκφρασου κι εσυ

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  τελευταία κείμενα

  Δοκίμασα τη λοσιόν προσώπου L’adiopis κι έχω να σου πω διάφορα γι’ αυτή

  Τα ωραιότερα “διαμαντάκια” της Lancaster για τον ήλιο και tips για να διατηρείς την λάμψη της χαράς σου non stop…

  Η ρουτίνα περιποίησης της Γκρέις Κέλι και το πιο must-have προϊόν περιποίησης της Lancaster

  Oμορφοχαμός: ΤΕΛΕΙΑ προϊόντα για το μπουντουάρ και το νεσεσέρ κάθε beauty junkie

  Σου΄χω τέλειο combo περιποίησης για μια σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα κάτω από τον ήλιο

  mood of the facebook
  mood of the pinterest
  mood of the product
  get in the mood

  (ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

   

  Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.