M’ αυτό το ΝΕΟ απολεπιστικό σώματος Cherry Almond της Aveda θα ξεχάσεις ό,τι άλλο προϊόν ξέρεις στην κατηγορία του

by

Εθιστικό. Γλυκό. Απαραίτητο. Κάπως μαγικό. Τελείως συναρπαστικό. Ένα απολεπιστικό σώματος, που όμοιό του λες “μπορεί και να μην έχω ξαναδοκιμάσει ποτέ”. Και το ξεστομίζεις με ενθουσιασμό και σιγουριά όλο αυτό. Ορκίζομαι ότι είναι ό,τι πιο υπέροχο έχω χρησιμοποιήσει κι απολαύσει.

Δεν ξέρω αν κανένα νεκρό κύτταρο δεν αντιστέκεται στη σύνθεση και τη μαγεία του νέου κι απίθανου Cherry Almond Body Scrub της Aveda, αλλά ξέρω με σιγουριά να σου πω ότι είναι το κάτι άλλο. Κοίτα να το τσεκάρεις.

Να σου εξηγήσω λίγο τι συμβαίνει με το συγκεκριμένο θαυματάκι περιποίησης: Απολεπιστικοί παράγοντες από φυσικής προέλευσης τσόφλι καρυδιού και στελέχη από μπαμπού, παρέχουν στο δέρμα μια εξαιρετικά απαλή απολέπιση και το προετοιμάζουν για τη σωστότερη ενυδάτωση. Κι είναι και το φυσικό μείγμα από εκχύλισμα ανθών κερασιάς και αμυγδαλέλαιο, που βοηθά στην θρέψη και την περιποίηση του δέρματος κατά την απολέπιση. Κι έχει κι ένα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ άρωμα, που σε καθηλώνει (προκαλώντας αληθινό παραλήρημα με την αίσθηση που σ’ αφήνει).

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Η απολέπιση σώματος είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία με πολλά οφέλη για τον καθαρισμό και την ενυδάτωση του δέρματος. Σύμφωνα μάλιστα με την Ayurveda αν κάνεις κάθε πρωί απολέπιση με μια λούφα το σώμα αποτοξινώνεται και μπαίνει σε διαδικασία αναγέννησης. Έτσι διώχνεις όλα τα νεκρά κύτταρα από πάνω του.

Προς γνώση και συμμόρφωση εδώ να ξέρεις ότι η Aveda δεν χρησιμοποιεί τεχνητούς κόκκους για την απολέπιση, αλλά τη δύναμη της φύσης κι έτσι μιμείται τη συμπεριφορά των χημικών συστατικών με φυσικό τρόπο.

Για την ιστορία, το Cherry Almond μοσχομυρίζει κεράσι και αμύγδαλο αλλά το άρωμα δεν προέρχεται από αυτά! Tο ρεπορτάζ λέει ότι στα εργαστήρια της υπέροχης Aveda, ο master perfumer της, έφτιαξε ένα blend από 38 εκχυλίσματα φυτών και λουλουδιών ώστε να μιμηθεί το άρωμα κερασιού-αμυγδάλου. Κι αυτό γιατί κανονικά χρειάζονται υπέρογκες ποσότητες των δύο αυτών συστατικών και στην Aveda σέβονται την φύση και αυτά που απλόχερα προσφέρει. Αν έχεις έμπειρη μύτη, θα εντοπίσεις κάπως τις αρωματικές νότες από πιστοποιημένο οργανικό πορτοκάλι, ylang ylang και φασόλι(!), βανίλια ή αλλιώς tonka bean. Είναι μοναδικό στο είδος του σου λέω!

Το νου σου όμορφε κόσμε σ’ αυτά τα αλλιώτικα προϊόντα περιποίησης, που κάνουν τη διαφορά

 



Comments

Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Δοκίμασα τη λοσιόν προσώπου L’adiopis κι έχω να σου πω διάφορα γι’ αυτή

Τα ωραιότερα “διαμαντάκια” της Lancaster για τον ήλιο και tips για να διατηρείς την λάμψη της χαράς σου non stop…

Η ρουτίνα περιποίησης της Γκρέις Κέλι και το πιο must-have προϊόν περιποίησης της Lancaster

Oμορφοχαμός: ΤΕΛΕΙΑ προϊόντα για το μπουντουάρ και το νεσεσέρ κάθε beauty junkie

Σου΄χω τέλειο combo περιποίησης για μια σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα κάτω από τον ήλιο

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.