Τι σημαίνει η δωρεά ύψους 150.000$ στο United Nations Foundation από την Tom Ford Beauty;

by
  • 9
    Shares

Φεβρουάριος 2021. Νέα Υόρκη. Η υπέροχη μπράντα Tom Ford Beauty ανακοινώνει περήφανα τη συνεργασία της με το United Nations Foundation (UNF), με σκοπό να υποστηρίξει το #equaleverywhere, μία ψηφιακή καμπάνια πέντε εβδομάδων που προασπίζει την ισότητα των φύλων σε παγκόσμιο επίπεδο. Παρέχοντας επιχορήγηση 150.000 δολαρίων στον οργανισμό αυτό, σε βάθος τριών ετών, η Tom Ford Beauty διευρύνει την δέσμευσή της σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης καθώς και τον κοινωνικό της αντίκτυπο.

“Δεσμευόμαστε να υποστηρίζουμε την ισότητα των φύλων. Μαζί με το United Nations Foundation θα κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε από την πλευρά μας, για να διασφαλίσουμε ίσα δικαιώματα για όλες τις γυναίκες, εξηγεί ο Guillaume Jesel, Global Brand President της εταιρείας.

Κι όλη αυτή η ιστορία θα έχεις συνέχεια: Προκειμένου να εδραιωθεί η δέσμευση για την ενίσχυση των γυναικών, η Tom Ford Beauty θα παρουσιάσει το πρώτο της πρόγραμμα mentorship, σε συνεργασία με γυναίκες από τo United Nations Association (UNA). Πρόκειται για μια ομάδα γυναικών εντός του United Nations Foundation, η οποία υποστηρίζει προγράμματα ενίσχυσης των δικαιωμάτων γυναικών & κοριτσιών και προάγει την γυναικεία ενδυνάμωση παγκοσμίως. Από το Μάρτιο έως και τον Αύγουστο, γυναίκες-στελέχη της Tom Ford Beauty θα αναλάβουν να ενισχύσουν την επαγγελματική ανάπτυξη αυτής της ομάδας, προσφέροντας τις γνώσεις τους από διαφορετικούς κλάδους, όπως είναι το marketing, το δημιουργικό, η επικοινωνία και τα χρηματοοικονομικά.

Ο μόνος τρόπος επίλυσης των μεγαλύτερων προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο κόσμος, είναι να διασφαλιστεί ότι οι γυναίκες και τα κορίτσια είναι #equaleverywhere. Αυτό είναι το μήνυμα.

Η ισότητα αποτελεί θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα, αλλά αυτή τη στιγμή για τις γυναίκες, δεν ισχύει πάντα. Οι ήδη υπάρχουσες ανισότητες έχουν επιβαρυνθεί λόγω του Covid-19, μιας και οι γυναίκες εργαζόμενες σε τομείς ιατρικής περίθαλψης κινδυνεύουν και είναι πολύ περισσότερες από τους άντρες. Την ίδια στιγμή, οι γυναίκες ανέχονται ακόμα μεγαλύτερο όγκο άμισθης εργασίας στο σπίτι – ενώ ταυτόχρονα υποφέρουν από ενδοοικογενειακή  βία κατά τη διάρκεια των lockdowns. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, η επιμονή στην ισότητα είναι ένδειξη αλληλεγγύης – ως μάρκα, ως κοινότητα και ως κοινωνία.

Για να λάβεις μέρος και να υποστηρίξεις κι εσύ το #equaleverywhere ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να επισκεφθείς το https://equaleverywhere.org/Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Το Life Plakton™ Elixir τελειοποιεί όντως την επιδερμίδα σε 8 ημέρες! Το δοκίμασα!

Tι να κάνεις για να βρεις και να έχεις το τέλειο χρώμα για τα φρύδια σου

Soap Brows: Eσύ ξέρεις αυτό το ΤΕΛΕΙΟ hack που μεταμορφώνει τα φρύδια;

Το έκκριμα σαλιγκαριού είναι όντως το συστατικό που αντιδρά στην αντιγήρανση της επιδερμίδας;

Aυτό είναι το νέο εθιστικό άρωμα που σκορπάει χαρά (φουλ χαρά με τζούρες καλοκαιριού)!

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • Duft 101 + Guy Approved Scents   - ALL THINGS BEAUTY - #Approved #beauty #Duft #Guy #Scents
  • Unless you are the Khaleesi, and your skin is impervious to all damage -even that caused by fire- you need to act now, before the winter arrives and your skin gets so damaged that you look like one of her dragons. #diy #beauty #skincare
  • Here a couple useful tips and tricks that can improve your writing and make it more dynamic. I'm sure you've heard your elementary teachers tell yo...
  • Image discovered by Sick Religion. Find images and videos about red, pale and lips on We Heart It - the app to get lost in what you love.
  • makeup art
  • val's chaotic mind
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.