Το νου σου εδώ, στο ένζυμο TET, που δρα απευθείας στις πρωτεΐνες νεότητας της επιδερμίδας!

by

Σου έχω υπέροχα νέα! Έπειτα από 10 χρόνια έρευνας στη γενετική, ο δρ. David Sinclair, συνεργάτης της Caudalie στο ερευνητικό πεδίο, έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα κι επαναστατική ανακάλυψη: ένα ένζυμο που ονομάζεται TET (Ten-Eleven Translocation) και δίνει τη δυνατότητα να αναστραφεί η δερματική γήρανση.

Tη στιγμή ακριβώς εκείνη το Εργαστήριο Σχεδιασμού Φυσικής Φόρμουλας της Caudalie ασχολήθηκε με την εύρεση ενός μοναδικού φαρμακευτικού ενεργού συστατικού ικανού να ενισχύσει αυτό το ένζυμο TET. Κι αφού μελέτησε χιλιάδες, επέλεξε ένα συστατικό, που λέγεται ότι κάνει απίθανο combo με το ένζυμο: τη Χονοκιόλη, που προέρχεται από τη Μανόλια και λαμβάνεται με οικολογικά υπεύθυνη εκχύλιση και πρόκειται να μας απασχολήσει ευχάριστα με την ικανοποιητική δράση του.

Έτσι, μ’ αυτά και μ’ αυτά γεννήθηκε μια νέα πρωτοποριακή ευρεσιτεχνία: η τεχνολογία TET8TM. Μια καινοτομία, πολύ υποσχόμενη!

Ο δρ. David Sinclair, που έχει γίνει γνωστός πια ως «γκουρού της μακροζωίας» από το αμερικάνικο περιοδικό Time, οφείλει τη φήμη του στις έρευνές του για την κατανόηση των μηχανισμών γήρανσης και για τις λύσεις που επιβραδύνουν τα αποτελέσματά τους.

Η χονοκιόλη ενισχύει το ένζυμο TET

Σε συνδυασμό με τη Ρεσβερατρόλη τα αποτελέσματά της δεκαπλασιάζονται, δίνοντας τη δυνατότητα να δράσει απευθείας στις πρωτεΐνες νεότητας της επιδερμίδας και έτσι να διορθώσει τα 8 σημάδια της γήρανσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caudalie (@caudalie)

Με την επίδραση των περιβαλλοντικών παραγόντων (οξείδωση, ήλιος, τσιγάρο, ανθυγιεινές συνήθειες, τεχνητός φωτισμό κ.α) το DNΑ των κυττάρων μας αποκτά σημάδια γήρανσης που εμποδίζουν την έκφραση ορισμένων γονιδίων. Αυτή είναι η επιγενετική. Αν αυτά τα σημάδια εμφανίζονται σε ένα γονίδιο καίριας σημασίας για τη δερματική λειτουργία, αυτό το γονίδιο παρουσιάζει μικρότερη έκφραση, θα παράγει λιγότερες πρωτεΐνες, η επιδερμίδα γερνάει και εγκαθίστανται τα 8 κύρια σημάδια της γήρανσης: ρυτίδες, λεπτές γραμμές, απώλεια σφριγηλότητας, απώλεια ελαστικότητας, απώλεια όγκου, αφυδάτωση, κηλίδες, απώλεια λάμψης. Το ένζυμο TET αφαιρεί από το DNA αυτά τα σημάδια και καταπολεμά τη διαδικασία γήρανσης

Το νου σου όμορφε κόσμε σ’ αυτά τα αλλιώτικα της περιποίησης, που περιέχουν αυτή τη σπουδαία ευρεσιτεχνία.

 Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

New Lift Integral: H Lierac επανασυστήνεται μέσα από την πιο αγαπημένη σειρά αντιγήρανσης

Αναζωογόνησε και φώτισε την επιδερμίδα σου με το ωραιότερο highlighter

Αυτά και αν είναι νέα για το πιο πολυπόθητο gadget περιποίησης Foreo

Ariana Grande τι σου συμβαίνει κι αποχωρίστηκες την ψηλή αλογοουρά σου;

Ιδού το άρωμα που διεγείρει την εφευρετικότητα

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Unless you are the Khaleesi, and your skin is impervious to all damage -even that caused by fire- you need to act now, before the winter arrives and your skin gets so damaged that you look like one of her dragons. #diy #beauty #skincare
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.