Kέρδισε 10 πολύ αγαπημένα και τέλεια προϊόντα Korres με μπόλικη αστερόσκονη

by

Mέρες γιορτής. Γιορτάζεις το τώρα πασπαλίζοντας το αύριο με αστερόσκονη κι ελπίδες. Η ομορφιά είναι συναίσθημα. Και βάζεις μπόλικο απ’ αυτά σε κάθε στιγμή σου. Κι εδώ το Beauty Diaries γιορτάζει την απλή κι υπέροχη ομορφιά σου. Τη δική σου όμορφη διάθεση και την πιο λαμπερή σου ματιά. Σαν ένα ευχαριστώ για το πέρασμά σου από εδώ. Για το καθημερινό σου ξεφύλλισμα. Για κάθε σου μήνυμα. Για την αγάπη σου, αλλά και την επιμονή σου να βλέπεις τα πάντα αλλιώς κι αλλιώτικα.

Ώρα για δώρα. Πολλά δώρα. Προϊόντα ομορφιάς Korres, που αγαπώ και χρησιμοποιώ. Γιατί είναι γνωστό πια ότι χαρίζω αυτά που ξεχωρίζω.

Κι αγαπώ πολύ την εταιρεία Korres. Ένα ελληνικό brand, με μια υπέροχη ιστορία και πολλά εκπληκτικά προϊόντα στη συλλογή της. Διάλεξα ένα top 10. Το top 10 μου για τη χρονιά που δοκίμασα πολλά (πάρα πολλά). 10 προϊόντα Korres που αξίζουν της προσοχής σου. 10 must-have συμμάχους για την καθημερινότητα. Τσέκαρέ τα όλα- ένα προς ένα (γιατί και τα 10 κληρώνονται δώρο για σένα)!

Μάσκα Προσώπου Hydra-Biome™ Probiotic Superdose Face Mask

Eνυδατική μάσκα προσώπου άμεσης θρέψης, που ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ότι είναι το κάτι άλλο. Το αντίδοτο του αυθεντικού ελληνικού γιαουρτιού για πρώτη φορά σε μία superfood μάσκα. Την λατρεύω! Την έχω χρησιμοποιήσει πολλάκις. Αγκαλιάζει μαγικά την επιδερμίδα για να αντιμετωπίσει τα σημάδια του καθημερινού στρες, διατηρώντας αποδεδειγμένα την ισορροπία του εξαιρετικά σημαντικού μικροβιώματος. Είναι εξαιρετικά δροσερή κι αναζωογονητική. 

Σαμπουάν Για Μετά Τη Βαφή Argan Oil

Εμπλουτισμένο με έλαια Argan, jojoba και βιταμίνη Ε, αυτό το σούπερ απαλό σαμπουάν δρα κατά του ξεθωριάσματος, προσφέρει μέγιστη διάρκεια στο χρώμα και ενισχύει την λάμψη. Θα το λατρέψεις και για το εξαιρετικό του άρωμα. 

Μάσκα Για Μετά Τη Βαφή Argan Oil

Μάσκα μαλλιών για μετά τη βαφή εμπλουτισμένη με έλαια argan και Αβησυννίας, shea butter και πρωτεϊνες σιταριού, που διατηρεί λαμπερό το χρώμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενυδατώνει, θρέφει την τρίχα και επανορθώνει τις φθορές σε μαλλιά μετά από τη βαφή. Απλώνεις τη μάσκα σε νωπά μαλλιά, την αφήνεις να δράσει για 3-5 λεπτά και ξεβγάζεις με άφθονο κρύο νερό.

Αφρόλουτρο Αγγούρι Bamboo

Το ωραιότερο αφρόλουτρο με πρωτεϊνες Σιταριού και εκχύλισμα Αλθαίας, που διατηρεί σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση κι αφήνει μια υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας κι απαλότητας στην επιδερμίδα. 

Gel Σμίλευσης Λαιμού-Ντεκολτέ 3D Ανόρθωση Ολική Σύσφιξη & Lifting Black Pine

Χάρη στην ενισχυμένη του σύνθεση με πολυπεπτίδια προσφέρει αποτελεσματική σμίλευση της περιοχής του λαιμού-ντεκολτέ με ανόρθωση και σύσφιξη. Ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, βελτιώνοντας έτσι τις ρυτίδες και τις κάθετες γραμμές που συχνά σχηματίζονται στα σημεία. Εμπλουτισμένο με το σύμπλεγμα ElastiLift 3D, πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης, εξαπεπτίδιο-8, εξαπεπτίδιο-11 και πεπτίδια από sphenanthera, αβοκάντο και λευκά λούπινα αποτελεί ένα θαύμα της κοσμετολογίας. 

Saffron Orris Eau De Toilette

Ιδιαίτερη εσάνς με δυνατές νότες σαφράν, που περιστοιχίζονται από τη φρεσκάδα μανταρινιού και από τις πικάντικες νότες από μοσχοκάρυδο και σανταλόξυλο. Το φασκόμηλο στέκεται στο κέντρο μαζί με την ίριδα – ένα μοναδικό άνθος που προσδίδει σ’ αυτό το άρωμα μια γλυκιά αίσθηση. Κάπου στο πέρασμά του αφήνει και ίχνη πούδρας.  ξυλώδες, παράδοξα αναμειγμένο με νότες γλυκές και αρωματικά ίχνη πούδρας.

Πούδρα Illuminating Wild Rose

Πούδρα λάμψης με λεπτή υφή, εμπλουτισμένη με έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου και βιταμίνη C, που δημιουργεί ένα διάφανο πέπλο λάμψης, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου και χαρίζοντας όψη υγείας. Την αγαπώ για το λαμπερό της φινίρισμα. 

Κονσίλερ Λάμψης Illuminator Wild Rose

Concealer λάμψης σε υγρή μορφή, εμπλουτισμένο με έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου και βιταμίνη C, που φωτίζει άμεσα την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα ζυγωματικά, προσδίδοντας λαμπερή όψη. Χάρη στις μοναδικές πέρλες που περιέχει, αντανακλά το φως και δημιουργεί ένα διάφανο πέπλο λάμψης. Έχει μέτρια κάλυψη.

Κραγιόν Morello Matte Lasting Lip Fluid

Υγρό Κραγιόν Μεγάλης Διάρκειας. Έχει εκπληκτικό ματ αποτέλεσμα και δίνει πλούσιο χρώμα μ’ ένα μόνο πέρασμα. Εμπλουτισμένο με έλαιο από βύσσινο, ενυδατώνει πολύ τα χείλη χωρίς να τα ξηραίνει. 

Colour Brush (για ρουζ)

Πινέλο με ελαφρώς κυρτό και επικλινές σχήμα που μιμείται τις γωνίες των μήλων του προσώπου για άψογη εφαρμογή του ρουζ, τέλειο highlighting ή contouring.

Θες να είσαι η ΥΠΕΡτυχερή που θα κερδίσει και τα 10 προϊόντα που αγαπώ και ξεχωρίζω από Korres;

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό και να μπεις στην κλήρωση (που θα γίνει στις 30/12), ακολούθησε ΟΛΑ τα βήματα.

  • Άφησε σχόλιο τρυφεράδας κι αγάπης εδώ πιο κάτω.
  • Γίνε κομμάτι του ομορφαχαμού στα social media, ακολουθώντας το Beauty Diaries σε instagram και facebook και μοιράσου το άρθρο έτσι απλά, γιατί η ομορφιά έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν τη μοιράζεσαι.

πι.ες: Τους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού θα τους βρεις  εδώ. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σ’ αυτό το άρθρο με update.

H ομορφιά είναι συναίσθημα. Χαμογέλα, απόλαυσε τις μικρές στιγμές των γιορτών και η τύχη μπορεί να γίνει κολλητάρι σου.

χρόνια πολλά, γεμάτα από δώρα, αγάπη και χαμόγελα

UPDATE: Ο ΔΙΑΓΩNΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ ΚΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ 10 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΟΡΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΙΡΗ Λ. (το email επιβεβαίωσης έχει φύγει ήδη).

καλή συνέχεια σ’ ό,τι κάνεις



Comments

  1. Merry Christmas to all! Καλά Χριστούγεννα με υγεία και οοοοτι αλλο επιθυμει ο καθενας μας ξεχωριστά …. ιδανικά πασπαλισμένα με μπόλικη αστεροσκονη και μια γενναία δόση μαγείας… την εχουμε ανάγκη!!!!!

  2. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές γενικότερα να έχουμε όλοι.εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία,τύχη και πολλά χαμόγελα.κι αν δεν μας κάθονται τα δώρα.. Δεν πειράζει..ας έχουμε μπόλικη Αγάπη και όλα τα άλλα βρίσκονται!

  3. Φανταστικό δώρο! Ευχαριστούμε πολύ πολύ! Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη, ευτυχία και δημιουργία!!!

  4. Σας ευχαριστούμε πολύ για το καταπληκτικό δώρο πόσο το θέλω
    Καλα Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους ⛄⛄⛄

  5. Με τετοια δωρα χαμογελας και φωτιζεσαι λιγο παραπανω! Ευχαριστουμε πολυ και ευχομαι αυτα τα Χριστουγεννα να γλυκανουν πιο πολυ οι καρδιες των ανθρωπων τα χαμογελα να γινουν πιο αληθινα και η αγαπη να ταξιδεψει σε ολο τον κοσμο! Καλες γιορτες σε ολους με υγεια και δυναμη!

  6. Για το νεο έτος ευχομαι χαρα, υγεια, αγαπη, ευτυχια και καθε μικρος η μεγαλος στοχος μας να γινει πραγματικότητα. Ζηστε και γελαστε με την καρδια σας. Ας κάνουμε το παιδακι που ήμασταν μικρα περηφανο φετος. Καλες γιορτες σε ολους

  7. Ευχαριστούμε θερμά για την καταπληκτική αυτή ευκαιρία ευχομαι να σταθώ η τυχερή στον τελειο αυτό διαγωνισμό σας!

  8. Υγεία, Αγάπη, Ευεξία, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα,Επιτυχίες…μερικές από τις ευχές μoυ για τα φετινά Χριστούγεννα και τη νέα Χρονιά που πλησιάζει. Καλά Χριστούγεννα!!!! ⭐

  9. Εγώ θέλω να ευχηθώ μόνο καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, με ηρεμία, θετική διάθεση και υγεία.Όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν μόνα τους…Φιλιά πολλά

  10. Το δώρο που μας προσφέρετε είναι ♥️ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ♥️Σας ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία αυτή♥️♥️♥️♥️Εύχομαι να σταθώ Τ-Υ-Χ-Ε-Ρ-Η!!!!!!ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!!

  11. Φα νταστικο
    ΔΏΡΟ
    Ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά και
    Τη χαρά που μας δίνεται να το κερδίσουμε!!!
    Καλές γιορτές με υγεία λάμψη τύχη

  12. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Τέλειο δώρο ❤️Καλές γιορτές και Χρόνια Πολλά! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  13. Ευχαριστούμε πολύ για το εξαιρετικό δώρο σας, πραγματικά είναι θαυμάσιο!
    Εύχομαι σε όλους, καλές γιορτές με υγεία και αγάπη

  14. Χρόνια πολλά με υγεια και ευτυχια για ολο το κοσμο. Τα χαμογελα να λαμπουν αστα πρόσωπα των ανθρώπων, αγαπη και ειρήνη σε ολους! Αγαπαμε Κορρε!

  15. Yγεία κι αγάπη υπέροχη φίλη μας! Σ’ αγαπάμε για όλα όσα μοναδικά χαρίζεις και μοιράζεσαι. Αγαπάμε και Korres πάρα πολύ. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

  16. Saffron Orris Eau De Toilette
    Ιδιαίτερη εσάνς με δυνατές νότες σαφράν, που περιστοιχίζονται από τη φρεσκάδα μανταρινιού και από τις πικάντικες νότες από μοσχοκάρυδο και σανταλόξυλο. Το φασκόμηλο στέκεται στο κέντρο μαζί με την ίριδα – ένα μοναδικό άνθος που προσδίδει σ’ αυτό το άρωμα μια γλυκιά αίσθηση. Κάπου στο πέρασμά του αφήνει και ίχνη πούδρας. ξυλώδες, παράδοξα αναμειγμένο με νότες γλυκές και αρωματικά ίχνη πούδρας
    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΥΓΕΙΑ , ΕΥΤΥΧΙΑ

  17. Φυσικά και θέλω να κερδίσω έτσι απλά τα φανταστικά και αγαπημένα γενικά προϊόντα Korres! Ευχαριστούμε πολύ και καλές γιορτές!

  18. Σπουδαίος διαγωνισμός
    Θαυμάσιο δώρο
    Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία να το αποκτήσουμε!!!!!!!
    Ελπίζω να σταθώ τυχερή!!!
    Καλη Χρονιά με αγάπη

  19. Φανταστικά προϊόντα Κορρές που Εννοείται τα λατρεύουμε!! Ευχαριστούμε πολύ για το όμορφο δώρο. Καλή Χρονιά Και Καλές γιορτές να εχουμε!!!

  20. Ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δώρο που μας προσφέρεται.
    Καλές γιορτές με υγεία αγάπη και ευτυχία σε όλες τις οικογένειες.

  21. Είναι υπέροχο το δώρο σας, τόσο καταπληκτικό !!! Μακάρι να είμαι η τυχερή !!! Σας ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε και Συγχαρητήρια για τον διαγωνισμό σας !!! Καλές γιορτές και καλές δουλειές !!! ♥️♥️ ♥️♥️

  22. Σας ευχαριστούμε πολύ!❤️
    Καλές Γιορτές!❤️✨Με υγεία,αγάπη και αισιοδοξία να έχουμε όλοι στις καρδιές μας!❤️

  23. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΜΙΑΣ ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. Α.Π.Ι.Θ.Α.Ν.Η. Σ.Τ.Ι.Γ.Μ.Η. ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ… ΑΣ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩ … ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ❄⛄

  24. ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟΟΟΟΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΥΥΥ, ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ “ΚΥΝΗΓΟΥΝ”, ΧΑΡΕΣ Κ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!

  25. Ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δώρο σας και την προσφορά σας..
    Ευελπιστώ να με ευνοήσει η τύχη και να το απολαύσω..Καλές γιορτές να έχουμε με υγεία και ευτυχία πάνω από όλα..

  26. Καλη πρωτοχρονια γεμάτη μαγεία,αστερόσκονη κ να αγαπάμε τους εαυτούς μας οπως μας μαθαίνεις με ολα τα ωραια που μοιράζεσαι μαζι μας!!!!

  27. Υπέροχα προϊόντα, αγαπημένα!! Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία αυτή, καλή χρονιά σε όλους μας με όμορφες στιγμές!!

  28. Ευχαριστούμε πολύ για τα φανταστικά δώρα!!!
    Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία!!!
    Insta: antzela_ntk
    Fb: Άντζελα Ντάκου
    Καλή επιτυχία!!!
    ❤❤⭐⭐

  29. Χρόνια πολλά ⭐ ευχαριστούμε πολύ για τα φανταστικά δώρα εύχομαι να σταθώ τυχερή για να μπει όμορφα ο καινούργιος χρόνος

  30. Η λαμψη ξεκιναει οταν αυτο το ομορφο σε κανει να αισθανεσαι ξεχωριστη αλλα και φυσικη.Ειναι πραγματικα οτι ποιο ωραιο σαν δωρο για τον εαυτο μας.Μια μικρη υπενθυμιση να τον φροντιζουμε.Ευχαριστουμε.

Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Γιατί τα νέα Mineral Sunscreens της Juliette Armand είναι το upgrade που χρειαζόταν το νεσεσέρ σου

Acne-Exile: Μήπως “κρύβεσαι” κι εσύ εξαιτίας της ακμής;

Το “Ιερό Δισκοπότηρο” που δρα κατά της κυτταρίτιδας και ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία…

Skincare: Η νέα εποχή ανήκει στα συστατικά

Η νέα all-in-one ενυδατική κρέμα προσώπου με SPF είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις της νέας γενιάς αντηλιακών

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • :: 🎀
  • Maybe we can put a red/pink lollipop on the sink
  • aydriananeapolitan ✶
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.