Μάθε τον λόγο που το gel μανικιούρ καταστρέφει τα νύχια σου

by
  • 39
    Shares

Έχουν γραφτεί τόσα κι άλλα τόσα για το gel μανικιούρ. Στο μεταξύ, αυτό δεν έχει μπει απλά στη ζωή σου, αλλά έχει γίνει must-have. Καμία κριτική δεν θα κάνω περί αυτού, καθώς δηλώνω φανατική του είδους και πολύ χαίρομαι μάλιστα που έχει εφευρεθεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paintbucket (@paintbucketnails) στις


Στο μεταξύ λέγεται ότι κάτι τέτοιο καταστρέφει τα νύχια κι υπάρχουν πολλές τέτοιες θεωρίες προς αποφυγή του. Προσωπικά, τα νύχια μου δεν έχουν πάθει τίποτα από τη χρήση του, αλλά έχουν πολύ ταλαιπωρηθεί από μένα την ίδια που προκειμένου να αφαιρέσω το gel μόνη μου, κάνω μεγάλη ζημιά στην επιφάνειά τους, Και μείνε σ’ αυτό ακριβώς το σημείο. Γιατί στην πραγματικότητα το gel είναι ένα βερνίκι σε πιο πηκτή μορφή, που σκληραίνει κάτω από λάμπα UV ή LED. Από μόνο του λοιπόν δεν καταστρέφει τα νύχια. Αυτό που καταστρέφει η καλύτερα ταλαιπωρεί τα νύχια είναι η λάθος αφαίρεσή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nail Artist (@asjabondareva) στις


Ακόμη και τις ανησυχίες των δερματολόγων περί χρήσης των φώτων υπεριώδους ακτινοβολίας, μπορείς να τις αντιμετωπίσεις χρησιμοποιώντας παράλληλα κρέμες χεριών με SPF.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sundays (@sundays_studio) στις


Αν λοιπόν τα νύχια σου ξεφλουδίζουν ευκολότερα μετά από gel μανικιούρ αυτό συμβαίνει γιατί το ξύσιμο του gel έχει καταστρέψει την πλάκα των νυχιών σου. Για την ιστορία, αν κι η φυσική πλάκα των νυχιών έχει αρκετά κυτταρικά στρώματα, κάθε φορά που την τρίβεις μ’ ένα μεταλλικό αντικείμενο ή προσπαθείς να ξεφλουδίσεις το gel, αφαιρείς μερικά απ’ αυτά, αφήνοντας τη φυσική τους πλάκα λεπτότερη, οπότε και πιο επιρρεπή σε ξεφλούδισμα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nails inc (@nailsinc) στις

Να βρίσκεις πάντα τις άκρες σου.

κεντρική φωτογραφία: instagram: nail_unistella

 

 

 

 Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ινσταγκραμίσου