Kérastase Chronologiste: Η σειρά μαλλιών κατά της γήρανσης είναι ένα έπος!

by

Τα υγιή, πλούσια μαλλιά είναι μια επιθυμία, μια πρόθεση κι ένας στόχος που μπορείς να έχεις και να πετυχαίνεις σε καθημερινή βάση. Γιατί η γήρανση δεν έχει να κάνει πλέον με την πάροδο των χρόνων, αλλά με τη μετάβαση από τη μια μέρα στην άλλη.

Η ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΩΣ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Το πέρασμα του χρόνου δεν αφορά πια μόνο τις γυναίκες της μέσης ηλικίας. Σήμερα, οι γυναίκες αρχίζουν να αναζητούν προϊόντα διατήρησης της νεότητας κατά μέσο όρο περίπου στην ηλικία των 26 ετών –το ήμισυ της ηλικίας από ό,τι ίσχυε στην προηγούμενη γενιά. Τώρα, για να ανταποκριθεί στη νέα αυτή ανάγκη των γυναικών, η Kérastase και η επιστημονική ομάδα της εντόπισε 6 διαστάσεις γήρανσης του τριχωτού και των μαλλιών, στοχεύοντας σε καθεμία με πανίσχυρες συνθέσεις από την ανανεωμένη σειρά Chronologiste (που ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ένα έπος)!

Η Chronologiste αποτελεί, εδώ και καιρό, την κορυφαία λύση για απαράμιλλη αναζωογόνηση και αναγέννηση των μαλλιών. Αυτή τη στιγμή όμως, η εκπληκτική Kérastase συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία με την πολυτελή εμπειρία εφαρμογής, σε ένα ανανεωμένο σύστημα περιποίησης, που αναζωογονεί πλήρως τα μαλλιά από το τριχωτό ως τις άκρες. Εμπλουτισμένη με υπέροχες υφές και θεσπέσια αρώματα (που σε μαγεύουν), η Chronologiste προσφέρει σ’ όλες τις γυναίκες μια απολαυστική εμπειρία που τις βοηθά να αποκαλύψουν την πιο όμορφη, γεμάτη ζωντάνια εκδοχή των μαλλιών τους –σήμερα, αύριο και για πάντα.

ΟΙ 6 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΤΟΥ & ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, Η KÉRASTASE Π ΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ 6 ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ & ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ; ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΟΙ

ΤΡΙΧΩΤΟ

1η: ΞΗΡΟΤΗΤΑ

Η παραγωγή σμήγματος και η κυτταρική ανανέωση επιβραδύνονται λόγω ορμονικών μεταβολών. Αυτό προκαλεί απολέπιση, ερεθισμό, και τραχιά υφή στο τριχωτό.

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ
Απολέπιση, νεκρά κύτταρα, ερεθισμός, τραχύτητα.

ΑΙΤΙΑ
Μικρότερη παραγωγή σμήγματος, επιβράδυνση κυτταρικής ανανέωσης, ορμονικές μεταβολές

2η: ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

Καθώς το χόριο λεπταίνει και ο δερματικός φραγμός αποδυναμώνεται, οι εξωτερικοί παράγοντες, όπως η παρατεταμένη έκθεση στη ρύπανση, προκαλούν ερυθρότητα, πόνο και κνησμό, με το τριχωτό να γίνεται πιο ευαίσθητο σταδιακά.

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ
Ερυθρότητα, πόνος, κνησμός, πιο ευάλωτο τριχωτό.

ΑΙΤΙΑ
Λέπτυνση χορίου, αποδυνάμωση δερματικού φραγμού, παρατεταμένη έκθεση στη ρύπανση

3η: ΑΤΟΝΙΑ

Η μείωση της φυσικής παραγωγής υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου, μαζί με την έκθεση στην ακτινοβολία UV, μπορεί να προκαλέσουν απώλεια της ελαστικότητας στο τριχωτό. Το δέρμα χάνει τη σφριγηλότητά του και παρουσιάζει ρυτίδες, κάτι που οδηγεί σε αίσθηση δυσφορίας.

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ
Απώλεια ελαστικότητας και ευκαμψίας, ρυτίδωση, δυσφορία.

ΑΙΤΙΑ
Μείωση φυσικού υαλουρονικού οξέος, μείωση κολλαγόνου, παρατεταμένη έκθεση στην ακτινοβολία UV.

4η: ΘΑΜΠΑΔΑ

Λόγω της έλλειψης βιταμινών, του στρες, και της έκθεσης στην ακτινοβολία UV, η τρίχα μπορεί να γίνει θαμπή με το πέρασμα του χρόνου. Η κακή αντανάκλαση του φωτός οδηγεί σε έλλειψη ζωντάνιας και λάμψης.

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ
Έλλειψη λάμψης, μείωση αντανάκλασης φωτός, απώλεια ζωντάνιας.

ΑΙΤΙΑ
Ανεπάρκεια βιταμινών, παρατεταμένη έκθεση στο στρες, παρατεταμένη έκθεση στην ακτινοβολία UV

5η: ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΤΗΤΑ

Με τον καιρό, η τρίχα γίνεται πιο πορώδης και ξηρή, με αδύναμο περιτρίχιο. Έτσι, έχει τραχιά αίσθηση και αυξάνονται οι πιθανότητες να σπάσει.

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ
Ξηρότητα, φθορά, σπάσιμο, τραχύτητα,.

ΑΙΤΙΑ
Μικρότερη παραγωγή σμήγματος, πιο πορώδης τρίχας, αποδυνάμωση περιτριχίου.

6η: ΛΕΠΤΥΝΣΗ

Το μέγεθος του τριχοθυλακίου μειώνεται, ενώ τα επίπεδα των πρωτεϊνών στην τρίχα πέφτουν λόγω ορμονικών μεταβολών. Τα μαλλιά φαίνονται άτονα και επίπεδα, χωρίς όγκο και σχήμα.

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ
Επίπεδα & άτονα μαλλιά, έλλειψη όγκου, απώλεια σχήματος.

ΑΙΤΙΑ
Μικρότερο τριχοθυλάκιο, μείωση επιπέδων πρωτεϊνών τρίχας, ορμονικές μεταβολές

CHRONOLOGISTE ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Η CHROLONOLISTE ΕΧΡΧΕΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΕΑΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΤΟΥ & ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ, ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΑΨΗΦΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η Kérastase διοχετεύει τα στοιχεία εκείνα που αποτελούν την υπογραφή της –την προηγμένη τεχνολογία και την πολυτελή εμπειρία εφαρμογής– στη νέα Chronologiste, τη σειρά που θρέφει το τριχωτό και τα μαλλιά προσφέροντάς τους βαθιά αναζωογόνηση. Κάθε σύνθεση εμπεριέχει ενεργά συστατικά με αναγεννητική δύναμη, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Ε και abyssine.

Δρώντας σε συνέργεια, τα συστατικά αυτά αποκαθιστούν τη ζωντάνια του τριχωτού και των μαλλιών, μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων καθαρισμού, περιποίησης και προστασίας για τελετουργικά τόσο στο κομμωτήριο όσο και στο σπίτι. Η όλη εμπειρία ενισχύεται από ένα καθηλωτικό άρωμα, με δροσερές, λουλουδάτες νότες tea rose, παιώνιας και μανόλιας.

Το κόσμημα της συλλογής; Ένας πανίσχυρος ορός, εμπνευσμένος από το χαβιάρι, ο οποίος, μέσω μικρο-ενθυλάκωσης, διαφυλάσσει τα συμπυκνωμένα ενεργά συστατικά έως ότου αυτά είναι έτοιμα να διεισδύσουν στην τρίχα. Αμέσως και σε βάθος χρόνου, τα τελετουργικά Chronologiste προστατεύουν και αναγεννούν τα μαλλιά, αποκαλύπτοντας την πιο υγιή, την πιο νεανική εκδοχή τους.


Μεταξύ άλλων θα ήθελα την προσοχή σου στο ονειρεμένο Pre-Cleanse Régénérant (αγόρασέ το εδώ), το τζελ αναζωογόνησης και εξυγίανσης για πριν από το λούσιμο, που καθαρίζει σε βάθος το τριχωτό και τις ρίζες, αλλά και στο Huile de Parfum (το λατρεμένο μου), εκπληκτικό αρωματικό έλαιο για τα μαλλιά. Με δροσερές νότες περσικού λάιμ και πράσινης τουλίπας, που δημιουργούν αντίθεση με την πλούσια μανόλια, το tea rose, και τον κέδρο και τους μόσχους στις νότες βάσης, αυτό το έλαιο αφήνει ένα περίτεχνο και εκλεπτυσμένο άρωμα στα μαλλιά. Τα μαλλιά θρέφονται και γίνονται πιο λαμπερά, η ψαλίδα μειώνεται, και ο στατικός ηλεκτρισμός ελαχιστοποιείται. Επίσης προσφέρει μια προστασία από θερμότητα μέχρι και τους 230°C. 

Το νου σου όμορφε κόσμε σ’ αυτά τα αλλιώτικα και πολυτελή προϊόντα περιποίησης μαλλιών που κάνουν τη διαφορά!Comments

Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

H κρέμα ματιών της Glow Era με τη δύναμη τεσσάρων φυτικών βλαστοκυττάρων είναι ό,τι πιο must-have μπορείς να έχεις για εφέ lifting!

Κalyka: Όσφρηση, υφή και συναίσθημα για ένα greek beauty brand με μικρή παραγωγή

Στη Skināēr βρήκα το πιο τέλειο Energy Boosting Mist

Έχεις δοκιμάσει Peel Of μάσκα προσώπου με xρυσό 24k & μαργαριτάρι;

H επιρροή του ωραιότερου κρεμώδες all-in-one gloss στην καθημερινότητά μου

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.