Beauty Day: Πως η πρόληψη, η ομορφιά και η ευεξία δρουν συνδυαστικά για να λάμψεις έτσι απλά

by

Ώρα να τα πούμε λίγο αλλιώτικα. Ώρα να δράσουμε αλλιώς και να γνωριστούμε καλύτερα, αλλά και να γνωρίσουμε όλα όσα μας έχουν φέρει κοντά. Mε επίκεντρο την θεωρία του Ιπποκράτη, δηλαδή την πρόληψη και την ισορροπία σώματος, πνεύματος και ψυχής, το Δ|Υ|Ο Forum, μια πολύ σημαντική διοργάνωση για τη Διατροφή, την Υγεία και την Ομορφιά, που αγαπήθηκε πολύ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα προηγούμενα χρόνια, είναι έτοιμο να ανοίξει την αυλαία του στις 15-16 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο. Φέτος μια αλλιώτικη συνεργασία μπαίνει στο επίκεντρο και αναμένεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον για το κοινό που θα το παρακολουθήσει, αλλά και θα το ζήσει.  Εσύ, θα έρθεις;

Σε συνεργασία λοιπόν με τον 8ο Ημιμαραθώνιο της Aθήνας και τη BEAUTY DAY (που σ’ αφορά όμορφη φίλη μου), αλλά και με το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα της Κω το ραντεβού μας είναι ένα κι αυτό.

Έλα να τα πούμε από κοντά. 15 και 16 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο. Με στόχο την πρόληψη, σε τρεις παράλληλες αίθουσες ομιλιών κορυφαίοι ομιλητές θα ενημερώσουν το κοινό για σημαντικά θέματα υγείας και θα βάλουν στο τραπέζι των συζητήσεων πολύ σημαντικές απορίες γύρω από την καθημερινή διατροφή, την ευεξία, αλλά και την καινοτομία στην ομορφιά.

Στη διάρκεια του διημέρου, θα γιορτάσουμε την ομορφιά με όλες τις μορφές της» επισήμανε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Σύνδεσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών (Π.Σ.Β.Α.Κ.), κ. Θεόδωρος Γιαρμενίτης: «Όραμά μας είναι η Beauty Day, που πραγματοποιείται με τη συμμετοχή αξιόλογων ομιλητών, beauty editors και μεγάλων εταιρειών, να γίνει θεσμός από το Σύνδεσμο της ‘Όμορφης Βιομηχανίας’ και να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, ενώ στόχος μας είναι να θεσπίσουμε και βραβεία BEAUTY DAY, με την υποστήριξη και των αλυσίδων λιανικής. Κατά τη διάρκεια της BEAUTY DAY το κοινό θα ενημερωθεί από τους επαγγελματίες για όλα τα τελευταία trends στην Ομορφιά,  θα παρουσιαστούν νέα λανσαρίσματα καλλυντικών προϊόντων, θα δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν υπηρεσίες και να γνωρίσουν τα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και να παρακολουθήσουν shows μακιγιάζ, αλλά και κομμωτικής.

πι.ες: Αναφερόμενος στη συνεργασία του ΣΕΓΑΣ και του 8ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας με το Δ|Υ|Ο FORUM ο κ. Αθανάσιος Ράπτης, μέλος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ και Πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων σε Δημόσιο Δρόμο και Βουνό, τόνισε: «Σε μια προσπάθεια και στρατηγικής σημασίας πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ να συνδυαστεί ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, ο οποίος διεξάγεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Μαρτίου και συμπίπτει με την εαρινή ισημερία, με μια σειρά άλλων εκδηλώσεων και γεγονότων στην πόλη, δημιουργώντας ένα πλαίσιο δράσεων ελκυστικό τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους κατοίκους της Αθήνας, ο ΣΕΓΑΣ και ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας εγκαινιάζουν φέτος μια σημαντική συνεργασία με το Δ|Υ|Ο FORUM, το οποίο θα διεξαχθεί στις 15 και 16 Μαρτίου 2019, στο Ζάππειο. Σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι η δημιουργία δύο παράλληλων εκδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας, με συνδετικό κρίκο την υγεία την πρόληψη, την ευεξία, την άσκηση αλλά και την ψυχαγωγία, με σημαντικά οφέλη για όλους τους συμμετέχοντες και των δύο γεγονότων».

Κλείνοντας, ο ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Zita, κ. Ζαχαρίας Καπλανίδης τόνισε χαρακτηριστικά, βάζοντας την υπογραφή σ’ όλη αυτή την ωραία προσπάθεια που γίνεται: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τις φετινές συνεργασίες του Δ|Υ|Ο Forum: με τον ΣΕΓΑΣ και τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, διότι είναι δύο παράλληλες μεγάλες γιορτές υγείας και αθλητισμού στο κέντρο της πόλης, με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών (Π.Σ.Β.Α.Κ), γιατί η ομορφιά είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του Δ|Υ|Ο Forum».

Περισσότερες πληροφορίες για τη BEAUTY DAY: www.beautyday.gr
Περισσότερες πληροφορίες για το 5ο Δ|Υ|Ο FORUM: https://dyoforum.gr/5forum2019

Το νου σου όμορφε κόσμε στις πιο αλλιώς κι αλλιώτικες δράσειςΕκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Πούδρα καθαρισμού: Γιατί κάνει τόσο θραύση και ποια να επιλέξεις;

Τι να κρατήσεις από τις τάσεις στις πασαρέλες του fashion week στο Μιλάνο;

Καθάρισε τη βούρτσα των μαλλιών σου εύκολα και γρήγορα

Brad Pitt: Όλη η αλήθεια πίσω από τη δημιουργία της δικής του gender-neutral σειράς περιποίησης

To Ultimune της Shiseido είναι ξεκάθαρα ένα πανίσχυρο προϊόν περιποίησης που θες να έχεις στο μπουντουάρ και στη ρουτίνα σου

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Young woman washing hair in the professional hair salon.
  • Unless you are the Khaleesi, and your skin is impervious to all damage -even that caused by fire- you need to act now, before the winter arrives and your skin gets so damaged that you look like one of her dragons. #diy #beauty #skincare
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.