Ένα υπέροχο ταξίδι στο Παρίσι με τη Shiseido

by

Σε κάθε ταξίδι η λάμψη ξεπροβάλλει από τη γωνίτσα του δρόμου κάπως μαγικά. Χαμένη πάντα στα μικρά ή μεγάλα βήματα που δοκιμάζεις κάθε φορά που φεύγεις μακριά από τα ίδια και τα ίδια, προβάρεις την λαχτάρα όπως ακριβώς προβάρεις ένα νέο και φανταστικό μακιγιάζ, που αραδιάζεται στο μπάνιο σου.

 

Αυτό, που συμβαίνει σε κάθε ταξίδι του μπιουτόκοσμου είναι εντυπωσιακό. Και είναι εντυπωσιακό το πόσο θόρυβο κάνει η αγάπη για ωραίες διαδρομές. Και είναι υπέροχος ο θόρυβος που κάνει ο ενθουσιασμός.  Και είναι απίθανο το πόσο αγάπη και ενθουσιασμός τα λένε μαζί.  Και μετά παρακολουθείς χρώματα κι αρώματα. Υφές και σχήματα που κάνουν σινιάλο σε μια νέα ιδέα. Κι επινοείς εκεί μακριά από το σπίτι σου μια νέα εμφάνιση. Και δοκιμάζεις αμέσως νέα στάση. Και υιοθετείς την λάμψη, που σκάει από παντού.

Μέσα σ’ όλα αυτά πρόσθεσε λέξεις και κάνε τις εικόνες: Shiseido. Ιαπωνική κουλτούρα. Mόδα. Τέχνη. Επιστήμη. Βeauty Reimagined. Beauty Made with Soul. Gregoris Pyrpylis.  Shiseido Make-Up Ambassador.

Να κι οι τονωτικές καλημέρες για τη μοιρασιά των στιγμών. Κι εκεί μέσα από στιγμές εστιάζεις σε συναισθήματα. Αυθόρμητα κι ανεπιτήδευτα. Αυτά που σκάνε στον αέρα χωρίς μάσκα, χωρίς περιτύλιγμα, χωρίς  κανόνες. Άλλωστε, ο φανταστικός Γρηγόρης Πυρπύλης, δεν αγαπάει τους κανόνες. Stay tuned για όσα μοιράστηκε με τον μπιουτόκοσμο τις επόμενες μέρες…

πι.ες: Στο Παρίσι τα πάντα τα βλέπω πιο φωτεινά. Στο Παρίσι το κάθε κομμάτι στρες μένει ακίνητο μπροστά από το Σικουάνα. Και τα μπιστρό είναι κάθε φορά γεμάτα με όνειρα, σχέδια, δημιουργικά παιχνίδια, εμπνεύσεις και χρώμα. Κι εκεί μαζί με ωραίες παρέες μετράω ωραίες στιγμές. Και μετά κρατάω αυτές τις στιγμές σαν φυλαχτό στα πολύπλοκα της καθημερινότητας.

Η ομορφιά είναι συναίσθημα.

Κοίτα να σχεδιάζεις πάντα ΑΛΛΙΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ λάμψης. Κοίτα να εστιάζεις στις στιγμές αυτές που η λάμψη πυροδοτεί τον ενθουσιασμό σου.  Καιρός να εστιάσεις στο κάτι άλλο. Κι όχι στα ίδια και τα ίδια.

(περισσότερες λέξεις και συμβουλές από τον ταλαντούχο Γρηγόρη εδώ)

 Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Ξέρεις ότι η αφυδάτωση είναι από τις κυριότερες αιτίες της πρόωρης γήρανσης;

Υπάρχει σωστός δείκτης προστασίας από τον ήλιο;

Τι είναι αυτό που κάνει ένα body mist τόσο συναρπαστικό;

Το νέο FAME Intense του οίκου Rabanne είναι πιο σέξι απ’ όσο περίμενα!

Έχεις καταλάβει ότι η σπιρουλίνα λειτουργεί ως δυναμωτικό για πιο ξεκούραστη κι αναζωογονημένη επιδερμίδα;

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.