Σινιάλο λάμψης από μία παρέα που ξεχωρίζει και για την “λευκή ποδιά”

by

Χρειάζεται να αποκρυπτογραφείς πια τα likes, τα σχόλια, τα stories, τον κόσμο που τριγυρνά στις ψηφιακές γειτονιές, τα πιο αλλιώτικα κορίτσια που περπατούν αισιόδοξα τριγύρω σου στα social media, όλα αυτά τα μοναδικά πλάσματα του μπιουτόκοσμου που πάνε κι έρχονται με μια αυθόρμητη ματιά, μια αισιόδοξη στάση και μια ειλικρινή ματιά, που κάνει τα πάντα να δείχνουν απλά κι όμορφα. 

Εδώ μείνε. Σ’ αυτό το -ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ- καθόλου στημένο κλικ από μία backstage στιγμή με μια μικρή κι απίθανη ομάδα συμβούλων της αγαπημένης μου Clinique. Είχα την τιμή και τη χαρά να βρεθώ μαζί τους για λίγες ώρες (σε κανονική αίθουσα γιατί εδώ μιλήσαμε για day light), προκειμένου να μοιραστούμε πρέπει και θέλω σε μια διαδικτυακή εποχή που αλλάζει διαρκώς. H αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είμαι σίγουρη αν σε παρόμοιες συναντήσεις που έχω κληθεί να δώσω εργαλεία και συμβουλές για ενδιαφέρουσες περιπλανήσεις στο διαδίκτυο το κάνω με τέτοιο τρόπο, που όσες είναι μαζί μου να ξεσηκώσουν στο τέλος κάποιο βήμα, τεχνική ή στρατηγική μου. Και πιστεύω με το χέρι στην καρδιά ότι δεν έχει και καμία σημασία. Στο τέλος της ημέρας, τα υλικά που έχει η καθεμία μπροστά της είναι συγκεκριμένα για να δημιουργήσει την πιο μοναδική συνταγή επιτυχίας. Στα social media μπορείς να ξεχωρίσεις πια μόνο αν είσαι ο εαυτός σου. Όλοι οι άλλοι ρόλοι, άλλωστε, είναι πιασμένοι ή καλύτερα πολυφορεμένοι.

Ομορφιά είναι να χαμογελούν τα μάτια σου. Ομορφιά είναι τα απλά πράγματα. Ομορφιά είναι να μοιράζεσαι μικρές στιγμές. Ομορφιά είναι η ψυχή σου, που είναι ήρεμη σ’ όσα κάνεις μες στη μέρα. Ομορφιά είναι να σε φροντίζεις.

Οι σύμβουλοι της Clinique μίλησαν, εκφράστηκαν και τοποθετήθηκαν.

Όλες τους άφησαν ένα στίγμα, έδωσαν ένα χαίρω πολύ, έβαλαν την υπογραφή τους, σκόρπισαν την λάμψη τους. Κι η λάμψη όμορφε κόσμε είναι μια γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση. Απολαμβάνει τον καφέ της, έχει τον τρόπο να διαχειριστεί το χρόνο της και ξέρει να μοιράζεται. Με λέξεις. Με ματιές. Με πράξεις. Με στάσεις. Με συμβουλές. Με αγκαλιές. Ξέρει η λάμψη πώς να σταθεί απέναντι στην εποχή που γίνεται όλο και πιο απαιτητική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα.

Μια χαραμάδα φως. Αυτό ψάχνουμε όλες στο τέλος της ημέρας. Κι εγώ τη βρήκα και σήμερα. Σ’ αυτά τα κορίτσια που ξέρουν κάποια σημαντικά μυστικά λάμψης και τα μοιράζονται απλόχερα. Τις βρίσκεις στους γνωστούς πάγκους της Clinique να σου χαμογελούν και να σέβονται τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Σ’ αυτά τα υπέροχα πλάσματα με τις “λευκές ποδιές” που ξεχωρίζουν. ‘Εχουν μια καθαρότητα στο βλέμμα και μια τρυφεράδα στην κίνησή τους που είναι μαγική σ’ έναν κόσμο που η πώληση σηκώνει πρέπει και καθόλου ψυχή.

Η ομορφιά είναι συναίσθημαΕκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Δοκίμασα τη λοσιόν προσώπου L’adiopis κι έχω να σου πω διάφορα γι’ αυτή

Τα ωραιότερα “διαμαντάκια” της Lancaster για τον ήλιο και tips για να διατηρείς την λάμψη της χαράς σου non stop…

Η ρουτίνα περιποίησης της Γκρέις Κέλι και το πιο must-have προϊόν περιποίησης της Lancaster

Oμορφοχαμός: ΤΕΛΕΙΑ προϊόντα για το μπουντουάρ και το νεσεσέρ κάθε beauty junkie

Σου΄χω τέλειο combo περιποίησης για μια σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα κάτω από τον ήλιο

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.