Αλήθεια τώρα υπέροχε κύριε Peter Philips; “Ζωγράφισες” καρδιές στο πιο εμβληματικό κραγιόν του οίκου Dior;

by

Χρησιμοποιώντας ένα τέλειο κόκκινο κραγιόν με καρδιές πάνω προφανώς και δεν κάνει διαφορά στο αποτέλεσμα, αλλά κάνει στην αίσθηση που σ’ αφήνει. Σαν κάποιος να σου ζωγραφίζει μια καρδιά στον καθρέφτη του μπάνιου. Και ο υπέροχος δημιουργικός διευθυντής του οίκου Dior, Peter Philips μόλις δημιούργησε κάτι τόσο ωραίο και φίνο που το θες!

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το εμβληματικό κραγιόν του Dior ντύνεται με καρδιές και τα αρχικά του δημιουργού του, Christian Dior. Το σύμβολο της αγάπης, το κόκκινο, “το χρώμα της ζωής”, υπήρξε ένα από τα αγαπημένα χρώματα του σχεδιαστή. Tέλειο;

Δημιουργημένο από τον Peter Philips, δημιουργικό διευθυντή και διευθυντή εικόνας του μακιγιάζ Dior, αυτό το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ κραγιόν με χρώμα υψηλής ραπτικής και πλούσια φροντίδα χειλιών αποκαλύπτει δύο σατινέ αποχρώσεις σε μια θήκη-κόσμημα: το εμβληματικό κόκκινο 999 (velvet) και το φλογερό 080 (Red Smile). Διάλεξε και πάρε!

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Το Rouge Dior είναι το ΤΕΛΕΙΟ κραγιόν για γυναίκες κάθε ηλικίας (από πάντα και για πάντα).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Makeup (@diormakeup)


Το Rouge Dior είναι σούπερ ενυδατικό χάρη στις ιδιότητες του εκχυλίσματος κόκκινης παιωνίας, ένα λουλούδι αγαπημένο του Christian Dior, που βοηθούν στη διατήρηση της φυσικής ενυδάτωσης των χειλιών για να αναδειχθεί η λάμψη τους και να ενισχυθεί η φωτεινότητα των αποχρώσεων του κραγιόν που τα ντύνει. Επίσης, περιέχει στη σύνθεση το εκχύλισμα λουλουδιού από ρόδι, που λειτουργεί σε βάθος και συμβάλλει στη βελτίωση της συνολικής ποιότητας των χειλιών για να τους προσφέρει εξαιρετική ελαστικότητα και απαλότητα. Οι λεπτές γραμμές και οι αυλακώσεις σβήνουν, ενώ το χρώμα αποκαλύπτεται πιο τολμηρό από ποτέ. Τέλος, περιέχει και το υπέροχο σε όλους μας βούτυρο καριτέ, που συμπληρώνει την προστατευτική δράση των εκχυλισμάτων λουλουδιών και προσφέρει θρέψη. 

εις το επανιδείν



Comments

Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Fragrance mists με διάρκεια αρώματος; Αυτά τα δύο της iam είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!

Αυτό το elixir μαλλιών με 7 έλαια είναι η απόλυτη εμμονή

ExpertTalks by GERnétic: Μπήκα στη συζήτηση και κράτησα σημειώσεις

Bronze λάμψη και εντατική ενυδάτωση σε μία κίνηση

Μπορεί ένα SPF50 να γίνει η καλύτερη βάση για το μακιγιάζ σου;

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • :: 🎀
  • Maybe we can put a red/pink lollipop on the sink
  • aydriananeapolitan ✶
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.