Mερικά ωραία για την Clarins και τη σχέση της με το περιβάλλον (και την πράσινη ανάπτυξη)

by

Η Clarins, η υπέροχη Γαλλική εταιρεία ομορφιάς φιγουράρει πολλά χρόνια στα ράφια των καταστημάτων, αλλά και στις καρδιές μας. Από πάντα είχε μια αλλιώτικη προσέγγιση, τοποθέτηση και φυσικά αίσθηση. Το ρεπορτάζ έλεγε και συνεχίζει να λέει ότι επέλεγε χωρίς δεύτερη σκέψη και με μεγάλη προσοχή τα συστατικά των προϊόντων της.

Οι άνθρωποι που ηγούνται και της υπέροχης φιλοσοφίας Clarins εξυμνούν την ποιότητα των πρώτων υλών, η οποία είναι αυτή που εξασφαλίζει και την ποιότητα των προϊόντων της.

Για την προστασία τόσο του περιβάλλοντος όσο και των ανθρώπων που εργάζονται και φροντίζουν τις καλλιέργειες η Clarins επιλέγει τα συστατικά της με προσοχή, δίνοντας προτεραιότητα σ’ αυτά που φτάνουν στα εργαστήριά της από βιολογικές καλλιέργειες, προκειμένου να διασφαλιστεί και η ποιότητα του κάθε προϊόντος.

Για τη φροντίδα της επιδερμίδας όσο και του πλανήτη, η Clarins έχει δεσμευτεί να επιλέγει συστατικά από οργανικές φάρμες. Μάλιστα ήδη από τις αρχές του 2020, από τα 208 φυτά στη συλλογή βοτάνων του brand, το 40% είναι οργανικά, ενώ μέχρι το 2025 το ποσοστό θα έχει ανέβει στο 80%!

Πιστή στην προσπάθειά για συνεχή καινοτομία, η Clarins προσπαθεί να αυξήσει την ποσότητα πιστοποιημένων βιολογικών φυτικών εκχυλισμάτων στα προϊόντα κι αυτό είναι σπουδαίο. Αυτό μάλιστα συνέβη με το εκχύλισμα χόρτου βισώνων, το βασικό συστατικό της σειράς Clarins Men, το οποίο προέρχεται από βιολογικό αγρόκτημα στη νοτιοδυτική Γαλλία. Ακόμα η καινούργια κρέμα της Clarins, Extra-Firming Energy περιέχει 9 βιολογικά εκχυλίσματα από βιολογικά φυτά. Κι είναι άξιο λόγου και το βιολογικό νερό καρύδας, που είναι ένα από τα βασικά συστατικά της σειράς My Clarins (που προσωπικά λατρεύω).

Η Clarins Research μάλιστα έχει τονίσει εδώ το σημαντικό ρόλο του νερού καρύδας, στην παράδοση των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών (βιταμίνες, αμινοξέα και ιχνοστοιχεία) στα υγιή κύτταρα της επιδερμίδας. Στο μεταξύ, εκτός από το καλό που κάνει στην επιδερμίδα, το νερό καρύδας που έχει επιλέξει η Clarins είναι εκπληκτικό για τον πλανήτη χάρη στις βιολογικές φάρμες απ’ όπου και το προμηθεύεται. Πιο συγκεκριμένα το νερό προέρχεται από καρύδες που καλλιεργούνται στο Farm of Lagoa Funda, στη Βραζιλία μία από τις πρωτοπόρες βιολογικές καλλιέργειες στον κόσμο.

To νου σου όμορφε κόσμε σ’ αυτά τα αλλιώτικα beauty brands, που κάνουν τη διαφορά (στο μέσα και στο έξω).Comments

Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Diptyque, 34 Boulevard Saint Germain: Σ’ αυτή την ΤΕΛΕΙΑ αρωματική συλλογή βρίσκεις το συναρπαστικότερο αρωματικό χώρου με sticks

Γιατί η Wednesday Addams έχει κάνει το soft goth makeup το απόλυτο trend της σεζόν;

Αυτά είναι τα πιο αγαπημένα tips περιποίησης που στηρίζουν τη ρουτίνα σου ενάντια στις ρυτίδες

Λέγεται ότι ο ΝΕΟΣ ορός αντιγήρανσης της Glow Era με φυτικά βλαστοκύτταρα είναι πανίσχυρος! Ισχύει;

Ωραία είναι η νέα τάση στα νύχια και τόσο προβλέψιμη!

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.