Η Avon έχει νέα ταυτότητα, νέα καμπάνια και προφανώς ετοιμάζεται για νέες νίκες

by
  • 174
    Shares

Η ολοκαινούργια καμπάνια “Watch Me Now“, σε καλεί να επανεξετάσεις τις απόψεις σου για την εμβληματική εταιρεία, η οποία μεταμορφώνει πραγματικά τις ζωές των γυναικών, προσεγγίζοντας αλλιώτικα την ομορφιά, και αναδεικνύοντας το σύγχρονο προφίλ της ως μία καινοτόμα και τολμηρή εταιρεία ομορφιάς που μάχεται κατά των διακρίσεων.

Κλείνοντας τα 135 χρόνια της, η καμπάνια “Watch Me Now” είναι ένα νεύμα προς την κληρονομιά της Avon. Μια κληρονομιά που χρησιμοποιεί τη δύναμη της ομορφιάς, δημιουργεί ευκαιρίες κέρδους για τους ανθρώπους και υποστηρίζει σκοπούς, όπως η αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας και η μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού για περισσότερο από έναν αιώνα! Κι επιπλέον, γιορτάζει την ανάδειξη όσων δεν πίστευαν ότι μπορούν, αναδεικνύοντας απροσδόκητες και υποτιμημένες πτυχές της φιλοσοφίας της εταιρείας, των ανθρώπων της, του ακτιβισμού και των προϊόντων της, για τα οποία η Avon έχει λάβει περισσότερα από 750 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και 300 βραβεία!

Το "Watch Me Now" είναι μια νέα ΜΟΝΑΔΙΚΗ οπτική απεικόνιση της ταυτότητας της εταιρείας και ανανέωση του λογοτύπου της, η πρώτη που επιχειρείται τις τελευταίες δεκαετίες, παράλληλα με την υιοθέτηση ενός πιο τολμηρού τόνου, ώστε να απευθύνεται, σήμερα, πιο αποτελεσματικά στα εκατομμύρια μέλη της. Το νέο λογότυπο έχει ήδη αρχίσει να αποτυπώνεται σε προϊόντα και φυλλάδια και ακολουθεί τις καμπύλες γραμμές του αρχικού λογότυπου της Avon της δεκαετίας του 1930, με τη νέα χρωματική παλέτα να βασίζεται στις καμπύλες του προσώπου μιας γυναίκας.

“Υπάρχει τεράστια αναγνωρισιμότητα και αγάπη για το brand Avon, αλλά αφεθήκαμε στο να μας υποτιμήσουν λίγο. Είμαστε μια δυναμική, τολμηρή, μοντέρνα εταιρεία ομορφιάς που μάχεται κατά των διακρίσεων. Eίμαστε μια ποιοτική μάρκα που αφορά όλους∙ και αγωνιζόμαστε για ζητήματα που έχουν σημασία, όπως η καταπολέμηση της βίας με βάση το φύλο και η μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Προσφέρουμε στις γυναίκες μία ευέλικτη ευκαιρία να κερδίζουν χρήματα νωρίτερα και από τότε που απέκτησαν το δικαίωμα ψήφου. Το “WatchMeNow” αναδεικνύει ότι καλύτερο είχε η εταιρεία να προσφέρει ανέκαθεν και την επανατοποθετεί υπερήφανα, με τρόπο που προσελκύει τον κόσμο και αγγίζει συλλογικές ανησυχίες.” Τα λόγια του James Thompson, Επικεφαλή της Εταιρείας, των Κατηγοριών και Καταστημάτων της Avon λένε πολλά!

Με πέντε εκατομμύρια μέλη σε περισσότερες από 50 αγορές, παγκοσμίως, η Avon επιταχύνει την καινοτομία και τον επιχειρηματικό της μετασχηματισμό τους τελευταίους 12 μήνες, μέσω αυξημένων ψηφιακών εργαλείων και της υποστήριξης των Μελών της, καθώς και νέων προϊόντων που βασίζονται σε διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Οι τελευταίες καινοτομίες της περιλαμβάνουν την τεχνολογία Protinol™, η οποία αποκαθιστά επτά χρόνια απώλειας κολλαγόνου σε επτά ημέρες και τη σειρά "Adapt", μια νέα συλλογή που είναι σχεδιασμένη για να μειώσει τον αντίκτυπο των ορμονικών διαταραχών στην επιδερμίδα.

Η Angela Cretu, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Avon, δήλωσε: «Το “Watch Me Now” σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου για την εταιρεία. Η Avon αντιμετωπίζει την ομορφιά με διαφορετικό τρόπο εδώ και 135 χρόνια και δεν θα σταματήσει τώρα – καθώς μόλις ξεκινήσαμε. Παίρνουμε όλα όσα μάθαμε τα τελευταία 135 χρόνια σχετικά με τη δύναμη των σχέσεων και τις πωλήσεις μέσω κοινωνικών επαφών και τα εφαρμόζουμε στο σήμερα – χρησιμοποιώντας νέα ψηφιακά εργαλεία που επιτρέπουν στα μέλη μας να κερδίζουν χρήματα με ευέλικτο τρόπο μέσα από τις κοινωνικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται. Συνεχίζουμε να καινοτομούμε και να εξελισσόμαστε, επενδύοντας στην έρευνα, την ανάπτυξη προϊόντων και των ανθρώπων μας, για να διασφαλίσουμε ότι η ομορφιά είναι καθολική και προσβάσιμη σε όλους. Και θα συνεχίσουμε να εκφράζουμε τη γνώμη μας, να προωθούμε την αλλαγή και να έχουμε θετικό αντίκτυπο σε σκοπούς που επηρεάζουν τις γυναίκες, παγκοσμίως. Η διαφορά είναι ότι το κάνουμε με πιο τολμηρό και σίγουρο τρόπο για να διευρύνουμε την Avon και να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας.”

Νόμιζες ότι ήξερες την Avon; Ξανασκέψου το!

Κάποιοι δεν είδαν την Avon να έρχεται και τώρα δεν μπορούν να πάρουν το βλέμμα τους από πάνω της.

Μαζί η Avon και το Ίδρυμα της Avon για Γυναίκες έχουν προσφέρει πάνω από 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια σε περισσότερες από 50 χώρες για τη βελτίωση της ζωής των γυναικών, με έμφαση στην ενημέρωση για την υγεία του μαστού και στην αντιμετώπιση της έμφυλης βίας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.avonworldwide.com/supporting-women.
Σ' άλλα υπέροχα, η Avon είναι μέλος του Ομίλου Natura &Co Group. Μάθετε περισσότερα στο www.avonworldwide.com.


Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Aυτή είναι η πιο ενδιαφέρουσα συνεργασία, που θα διαμορφώσει τάσεις και συλλογές μακιγιάζ

H Αcqua di Parma συνδέεται βαθιά με τη φύση μέσα από ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ άρωμα που σκορπάει τρυφερότητα

Το τρικ που μπορείς να κάνεις με το μολύβι χειλιών σου (χωρίς να φαίνεται ότι το φοράς)

Στην ηλικία των 30 το στρες επηρεάζει την επιδερμίδα σου, αλλά μπορείς να διαχειριστείς τα σημάδια της!

3 σούπερ απαλά και φυσικά αφρόλουτρα που τονώνουν τις καλημέρες σου

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • Duft 101 + Guy Approved Scents   - ALL THINGS BEAUTY - #Approved #beauty #Duft #Guy #Scents
  • Unless you are the Khaleesi, and your skin is impervious to all damage -even that caused by fire- you need to act now, before the winter arrives and your skin gets so damaged that you look like one of her dragons. #diy #beauty #skincare
  • Here a couple useful tips and tricks that can improve your writing and make it more dynamic. I'm sure you've heard your elementary teachers tell yo...
  • Image discovered by Sick Religion. Find images and videos about red, pale and lips on We Heart It - the app to get lost in what you love.
  • makeup art
  • val's chaotic mind
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.

ινσταγκραμίσου