Αυτή η αγωγή filler για το σπίτι είναι το κάτι άλλο!

by

Η αγωγή filler της Fillerina είναι η πρώτη μη ενέσιμη δερμο-καλλυντική αγωγή γεμίσματος των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης στο σπίτι κι είναι πραγματικά το κάτι άλλο! 

Η μη επεμβατική μέθοδος filler, αναπλήρωσης του δέρματος που θες να είναι ολούθε. Αποτελεί παγκόσμια καινοτομία και το βρίσκω λογικό. Κάνει τόσα κι άλλα τόσα στην επιδερμίδα, χωρίς να χρειαστείς τα χέρια του ειδικού. Αρκεί να έχεις το υπέροχο και μαγικό κουτί της αγωγής στο σπίτι σου. Βασίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες του υαλουρονικού οξέος. Οπότε μπορείς να καταλάβεις λίγο ή πολύ τις δυνατότητές του.

Όταν έφτασε σε μένα μου είπαν ότι θα ξέρω το αν και πώς δουλεύει σε 15 ημέρες. Το ένιωσα στη 1 εβδομάδα! Και αγάπησα πάνω απ’ όλα την πανεύκολη εφαρμογή.

Αν λοιπόν κρυφοκοιτάξεις λίγο στα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 6  υαλουρονικά οξέα Fillerina διαφορετικού μοριακού βάρους, που εισχωρούν αποτελεσματικά και αναπληρώνουν σε βάθος τις στιβάδες του δέρματος, βάση εργαστηριακής αξιολόγησης Franz μπορείς να αισθανθείς από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές την αλλαγή.

Νομίζω ότι το΄χω γράψει ξανά εδώ ότι στην in-vivo κλινική αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της αγωγής καταγράφονται σημαντικά ποσοστά μείωσης του βάθους και του όγκου των ρυτίδων, ανόρθωση όλων των χαρακτηριστικών του προσώπου, καθώς και αύξηση του όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών. Δεν ξέρω αν έκανα τέλεια όλη την αγωγή, ξέρω όμως ότι έχω μια αλλιώτικη φρεσκάδα. Σα να ‘χω κοιμηθεί περισσότερες ώρες. Είναι μια εξαιρετική θεραπεία που χαρίζει 24ωρη ενυδάτωση και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό των κυττάρων.

Τις πρώτες φορές χρήσης με προβλημάτισε λίγο το πατενταρισμένο απλικατέρ εφαρμογής, που ουσιαστικά επιτρέπει να εφαρμοστεί τοπικά το filler gel και να στοχεύσει με ακρίβεια στις ρυτίδες, αλλά όταν βγήκα από την τελειομανία μου (γιατί αυτή έφταιγε) μπορούσα να απολαύσω την εφαρμογή του filler gel όπως και να “έπεφτε” στην επιδερμίδα.

Η Fillerina Face Treatment διατίθεται σε 3 διαφορετικές αύξουσες συγκεντρώσεις, ώστε να επιλεχθεί η κατάλληλη ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες της κάθε επιδερμίδας (Βαθμός 1: Πρώτες ρυτίδες, Βαθμός 2: Μέτριες ρυτίδες με ή χωρίς αρχική χαλάρωση, Βαθμός 3: Έντονες ρυτίδες με ή χωρίς ορατή χαλάρωση)

Το νου σου όμορφε κόσμε σ’ αυτά τα αλλιώτικα της περιποίησης.Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Ο οραματιστής hair stylist Vernon Francois κι αγαπημένος πολλών celebrities σε κάνει όχι μόνο να λατρέψεις τα σγουρά μαλλιά σου, αλλά να τα απογειώσεις!

Ό,τι μου τράβηξε την προσοχή αυτή την εβδομάδα

Curl Manifesto: Η επική σειρά για μπούκλες και η γνώση που χρειάζεσαι στις όποιες επιθυμίες σου για ωραία και σέξι κίνηση

Αυτός είναι ο απαλότερος αφρός καθαρισμού κι είναι must για όλες!

Σου’χω υπέροχα προϊόντα καθαρισμού που μπορείς να επιλέξεις ανάλογα τον τύπο της επιδερμίδας σου

mood of the facebook
mood of the pinterest
  • Duft 101 + Guy Approved Scents   - ALL THINGS BEAUTY - #Approved #beauty #Duft #Guy #Scents
  • Unless you are the Khaleesi, and your skin is impervious to all damage -even that caused by fire- you need to act now, before the winter arrives and your skin gets so damaged that you look like one of her dragons. #diy #beauty #skincare
  • Here a couple useful tips and tricks that can improve your writing and make it more dynamic. I'm sure you've heard your elementary teachers tell yo...
  • Image discovered by Sick Religion. Find images and videos about red, pale and lips on We Heart It - the app to get lost in what you love.
  • makeup art
  • val's chaotic mind
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.