Αυτή η αγωγή filler για το σπίτι είναι το κάτι άλλο!

by

Η αγωγή filler της Fillerina είναι η πρώτη μη ενέσιμη δερμο-καλλυντική αγωγή γεμίσματος των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης στο σπίτι κι είναι πραγματικά το κάτι άλλο! 

Η μη επεμβατική μέθοδος filler, αναπλήρωσης του δέρματος που θες να είναι ολούθε. Αποτελεί παγκόσμια καινοτομία και το βρίσκω λογικό. Κάνει τόσα κι άλλα τόσα στην επιδερμίδα, χωρίς να χρειαστείς τα χέρια του ειδικού. Αρκεί να έχεις το υπέροχο και μαγικό κουτί της αγωγής στο σπίτι σου. Βασίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες του υαλουρονικού οξέος. Οπότε μπορείς να καταλάβεις λίγο ή πολύ τις δυνατότητές του.

Όταν έφτασε σε μένα μου είπαν ότι θα ξέρω το αν και πώς δουλεύει σε 15 ημέρες. Το ένιωσα στη 1 εβδομάδα! Και αγάπησα πάνω απ’ όλα την πανεύκολη εφαρμογή.

Αν λοιπόν κρυφοκοιτάξεις λίγο στα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 6  υαλουρονικά οξέα Fillerina διαφορετικού μοριακού βάρους, που εισχωρούν αποτελεσματικά και αναπληρώνουν σε βάθος τις στιβάδες του δέρματος, βάση εργαστηριακής αξιολόγησης Franz μπορείς να αισθανθείς από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές την αλλαγή.

Νομίζω ότι το΄χω γράψει ξανά εδώ ότι στην in-vivo κλινική αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της αγωγής καταγράφονται σημαντικά ποσοστά μείωσης του βάθους και του όγκου των ρυτίδων, ανόρθωση όλων των χαρακτηριστικών του προσώπου, καθώς και αύξηση του όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών. Δεν ξέρω αν έκανα τέλεια όλη την αγωγή, ξέρω όμως ότι έχω μια αλλιώτικη φρεσκάδα. Σα να ‘χω κοιμηθεί περισσότερες ώρες. Είναι μια εξαιρετική θεραπεία που χαρίζει 24ωρη ενυδάτωση και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό των κυττάρων.

Τις πρώτες φορές χρήσης με προβλημάτισε λίγο το πατενταρισμένο απλικατέρ εφαρμογής, που ουσιαστικά επιτρέπει να εφαρμοστεί τοπικά το filler gel και να στοχεύσει με ακρίβεια στις ρυτίδες, αλλά όταν βγήκα από την τελειομανία μου (γιατί αυτή έφταιγε) μπορούσα να απολαύσω την εφαρμογή του filler gel όπως και να “έπεφτε” στην επιδερμίδα.

Η Fillerina Face Treatment διατίθεται σε 3 διαφορετικές αύξουσες συγκεντρώσεις, ώστε να επιλεχθεί η κατάλληλη ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες της κάθε επιδερμίδας (Βαθμός 1: Πρώτες ρυτίδες, Βαθμός 2: Μέτριες ρυτίδες με ή χωρίς αρχική χαλάρωση, Βαθμός 3: Έντονες ρυτίδες με ή χωρίς ορατή χαλάρωση)

Το νου σου όμορφε κόσμε σ’ αυτά τα αλλιώτικα της περιποίησης.Εκφρασου κι εσυ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

τελευταία κείμενα

Δοκίμασα τη λοσιόν προσώπου L’adiopis κι έχω να σου πω διάφορα γι’ αυτή

Τα ωραιότερα “διαμαντάκια” της Lancaster για τον ήλιο και tips για να διατηρείς την λάμψη της χαράς σου non stop…

Η ρουτίνα περιποίησης της Γκρέις Κέλι και το πιο must-have προϊόν περιποίησης της Lancaster

Oμορφοχαμός: ΤΕΛΕΙΑ προϊόντα για το μπουντουάρ και το νεσεσέρ κάθε beauty junkie

Σου΄χω τέλειο combo περιποίησης για μια σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα κάτω από τον ήλιο

mood of the facebook
mood of the pinterest
mood of the product
get in the mood

(ή αλλιώς γράψου στο newsletter)

 

Άφησε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μου.